Faucis dag 1 på Gitmo

Militären avslår Faucis begäran om förlängning av tribunalen

U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps (JAG) nekade i fredags en begäran från Deep State Dr. Fauci om att skjuta upp sin efterlängtade tribunal med en vecka, sa en JAG-källa till Real Raw News. Fauci gjorde begäran efter att ha fått veta att hans advokat, Michael B. DeSanctis från megafirman Jenner & Block, inte skulle närvara vid tribunalen eftersom han och hans familj hade bestämt sig plötsligt för att resa utomlands över påskhelgen och inte skulle återvända hem förrän åtminstone en vecka senare.

DeSanctis är inte främmande för GITMO. År 2007 försvarade han fiendens kombattant David Hicks, en australiensare som hade deltagit i Al Qaidas träningsläger Al Farouq i Afghanistan och träffat Osama Bin Laden under 2001.

Även om DeSanctis har erfarenhet av straffrätt, listar hans biografi på Jenner & Blocks webbsida hans specialiteter som fastighetsrätt, patenträtt och immateriell egendom, så det är oklart varför Fauci, utan brist på alternativ, hade anlitat en pavid advokat vars nuvarande arbetsbörda är mer anständigt för en advokat än en advokat som en gång stod på tå med Office of Military Commissions.

DeSanctis spökade för Fauci, det finns ingen annan förklaring,” sa vår källa. ”Jag tvivlar starkt på att han valde sista minuten för att ta en resa. Han visste förmodligen att han över huvudtaget skulle bli strimlad. Killen slutade till och med svara på Faucis telefonsamtal.”

Fauci, tillade han, hade skrivit ett brev till JAG och begärt en 7-dagars fortsättning för att anställa en ny advokat, men vice amiral Crandall avvisade summariskt överklagandet och sa att Fauci hade haft mer än tillräckligt med tid att skaffa sig ett ordentligt ombud.

En militärdomstol är till skillnad från en konventionell rättegång den, att den tilltalade, är fråntagen amerikanskt medborgarskap, och kallas ”fånge” eller ”fiendekombattant” och har få rättigheter. Närvaron av en försvarsadvokat är mer en artighet än ett krav.

”Människorna som fördes till Guantanamo Bay – deras skuld är redan bortom allt rimligt tvivel fastställd långt innan de kommer hit,” sa vår källa.

Rättegången mot Faucis inleds måndagen den 18 april klockan 11:00.


Fauci Military Tribunal: Dag 1

https://realrawnews.com/2022/04/fauci-military-tribunal-day-1/

Fiendens stridande Deep State Dr. Anthony Fauci satt ensam vid försvarsbordet med händerna ihopfällda som en kapslad duva på en hög med tryckta anteckningar. Han satt helt stilla förutom sina glasögonprydda ögon, som långsamt rörde sig över det höga taket i rättegångssalen och från ett föremål till ett annat, som om han sökte en flyktväg, eller bara betraktade sin situation under tyst förvirring.

”Är du med oss, fånge Anthony Stephen Fauci? Menar inte att störa din meditation, men vi måste komma igång”, säger vice amiral Darse E. Crandall. ”Vi är glada att ha dig här hos oss ​​idag.”

”Det är Dr. Fauci,” rättade Fauci honom.

”Inte nu längre.”

Fauci anklagades för otaliga brott: massmedicinskt missbruk, förräderi, uppviglande konspiration, mord, mordförsök, konspiration för att begå mord, mutor, penningtvätt och förfalskning av statliga rapporter. Hans darrande fingrar pillade med pappren som låg framme.

”Det här är inte mina brott. Jag erkänner inte dessa anklagelser eller erkänner den här domstolens auktoritet. Jag vet vem som satte mig här, och de kommer att få svara för detta, liksom du, och du och du.” Fauci pekade på vice amiral Crandall och de tre poliserna som ännu inte hade hört JAG:s bevis mot honom. Deep State-läkaren gick på en tirad om Donald J. Trump och senator Rand Paul, och anklagade dem för att undergräva vetenskapen och att åtala oskyldiga utan någon annan anledning än att tillfredsställa personliga vendettor. ”Jag kommer inte att erkänna något annat än min oskuld. Jag har räddat miljoner–miljarder liv. Ni människor som tar order från Trump eller vem ni vill…”

Fauci pratade som en tunna som rullar nedför. När han väl startade tog hans tal fart, tumlade allt snabbare och snabbare, studsade och gick utom kontroll. Det behövdes en plötslig yttre kraft för att stoppa den. Vice amiral Crandall var den kraften.

”Du måste styra dina passioner, fånge Fauci, annars gör vi det åt dig – med munkavle och bojor,” sa vice amiral. Crandall.

Fauci stängde till slut sin mun.

De första utställningarna som bevisades var samma e-postmeddelanden som hjälpte till att döma Faucis medkonspiratör, den avlidne Francis Collins. Kort sagt var e-postkedjan långvarig fram och tillbaka mellan den avskyvärda duon, där de diskuterade att mörda läkare och hälsotjänstemän som förespråkade Ivermektin och Hydroxiklorokin framför potentiellt dödliga vacciner.

”Det är intressant. Visste du, fånge Fauci, att din vän Francis försökte befria sig från ansvar genom att skylla allt på dig. Vilken fantastisk vän han måste ha varit”, sa vice amiral Crandall.

Efter en kort paus presenterade vice amiral Crandall ett vittne för åklagar-myndigheten, en expert på infektionssjukdomar och en av Faucis tidigare medarbetare vid National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

RRN ombads att inte avslöja vittnets namn vid denna tidpunkt, så vi kommer att referera till honom som ”vittnet Sam” och utelämna hans namn från den citerade dialogen. Vi har också använt ellipsis för att dölja vittnesmål som kan förråda hans identitet.

När vittnet Sam dök upp på ZOOM, uppgav vittnet Sam sitt namn och sina meriter och erkände att han hade beviljats ​​åklagarimmunitet i utbyte mot sitt vittnesmål.

”Trots din överenskommelse med Office of Military Commissions och JAG, svär du härmed att berätta sanningen, hela sanningen och ingenting annat än sanningen, så hjälp dig Gud,” frågade vice amiral. Crandall.

Vittnet Sam samtyckte. 

”Känner du igen din tidigare arbetsgivare i denna nämndkammare i dag?”

”Jag gör.”

”Kommer du att identifiera honom?” frågade vice amiral Crandall.

”Dr. Anthony Fauci, gråhårig man i orange jumpsuit som sitter vid bordet.”

På frågan hur länge han hade arbetat under Fauci sa vittnet Sam att han hade varit på NIADS sedan 19…

”Tjugo…. Är det då säkert att anta att du känner den tilltalade någorlunda väl, professionellt och personligt?” frågade vice amiral Crandall.

”Mycket bra”, svarade vittnet Sam.

Bakom försvarsbordet stirrade Fauci hotfullt på bildskärmen.

Låt mig fråga dig detta: Baserat på din första deposition. Hade du ett samtal med svaranden den 11 december 2020, två dagar efter att FDA gav Pfizer nödtillstånd för sin Covid-19-vaccination? frågade vice amiral Crandall.

”Ja jag hade det. Många av oss hade det.”

”Och vilken var karaktären av det samtalet”, sa vice amiral Crandall.

”Han sa till mig att inte ta vaccinet,” sa vittnet Sam.

”Sa han till dig varför?” tryckte vice amiral Crandall på.

”Han sa att det orsakade hjärtstillestånd hos ett alarmerande antal försöksdeltagare; det orsakade manlig infertilitet; det fick gravida kvinnor att spontant abortera; och potentiellt kan orsaka förvärvat immunbristsyndrom. Han sa att informationen inte offentliggjordes, säger vittnet Sam.

Vice amiral Crandall ville veta varför vittnet Sam, en läkare som avlagt den hippokratiska eden, inte hade gjort Faucis kommentarer till offentliga handlingar. Vittnet Sam sa att han var bunden av sekretessavtal och att han fruktade att förlora sitt lukrativa jobb.

”Den här mannen är en lögnare!” skrek Fauci. ”Jag har aldrig sagt det, och han vet det.”

Vice amiral Crandall beordrade Fauci att hålla tillbaka sitt utbrott, men Fauci ville inte göra något av det. Han skrek och skrek och påstod att han hade blivit ”inställd”. Amiralen bad sedan GITMOs säkerhetsvakter ta ut Fauci från rättssalen.

Han satte sedan nämnden på paus till tisdag morgon.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: