Det är präster och shamaner mot satanister och häxor när Ukrainas krig blir esoteriskt

2022-04-18
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

DS = Deep state
KM = Khazariska Maffian


Indiatimes

Kriget i Ukraina har tagit en esoterisk vändning där båda sidor har utfört massbesvärjelser och åberopat andliga krafter. ”Alla onda krafter från hela planeten har samlats på ett ställe i Ukraina för sista ställningen”, är vad en rysk FSB-källa beskriver situationen. Samtidigt hävdar de khazariska maffiahäxorna, satanisterna och nynazisterna att de i 40 dagar har förberett ”en besvärjelse för att bota Putin och Ryssland.”

”Vi är redo. Vår rit har utvecklats av ett team av seriösa utövare från dag ett. Vi gjorde mycket förberedande arbete, bröt igenom fiendernas försvar, planerade noggrant och valde ut ritualer”, sa häxorna.

https://www.indiatimes.com/trending/wtf/ukrainian-witches-to-perform-ritual-to-topple-vladimir-putin-565565.html

Som svar kallade ryssarna samman alla Nordens shamaner för att få naturgudarna till att skydda Ryssland, säger FSB. Här kan du se Shamanerna på jobbet.

Den rysk-ortodoxa kyrkan har också offentligt sagt att den ukrainska regeringen använder ”häxor och satanistiska riter” mot ryssarna. Den ortodoxe prästen Andriy Tkachov säger att ”Ukraina har inget annat kvar än att be om hjälp från demonerna.”

Ryssarna har utfärdat massor av bevis för att de verkligen kämpar mot satansdyrkare.

ROC says Ukrainian authorities use “witches and satanic rites” in war with Russia – video

Till exempel, efter att de förstörde en post i ”Forward Observation Group”, en påstådd amerikansk legosoldatenhet för fd militära- och specialoperationer som för närvarande finns i Ukraina, tillhandahöll ryssarna bevis för att de ”dyrkar djävulen i ordets sannaste mening.”

Det är ett faktum att den amerikanska specialstyrkans kommando vid ett tillfälle leddes av den självutnämnde satanistgeneralen Michael Aquino (bild nere t.h)

 

Aquino har sedan dess skickats ner för att träffa sin herre, säger Allianskällor, och nu verkar det som om några av hans lärjungar har anslutit sig till honom där.

Så låt oss ta en ny titt på KM-folket som nu driver västvärldens finansiella system och megaföretag. De har uttryckligen och upprepade gånger sagt att ”för att rädda miljön” vill de döda 90 % av världens befolkning av ”värdelösa ätare”. Efter att Alliansen berättade för dem att – om de var uppriktiga i sin önskan att döda 90 % av människorna – kunde de bevisa detta genom att gå med på att vara de första att dö, då har KM ändrat sin låt. Nu säger de att de kommer att sätta 90 % av människorna på ”grundinkomst” och låta dem spela videospel medan de blir stenade på droger.

Yuval Harari, Gurun för World Economic Forums chef Klaus Schwab Rothschild, säger följande: Människor är nu hackbara djur, den fria viljan den är förbi…den här historien om Jesus som uppstår från de döda, det är falska nyheter… Covid är ögonblicket då övervakningen startade under huden… Den största frågan under de kommande decennierna kommer att vara, vad man ska göra med alla dessa värdelösa människor.”

Vad dessa människor verkligen har gjort är att de erkänner sin inkompetens genom att säga att de inte vet hur de ska göra dessa människor ”användbara”.

Jag kommer aldrig att glömma när dessa människor bjöd in mig för att gå med dem då de sade, ”det finns ingen Gud, vi är Gud”. Det kanske inte finns en Gud, men vi skapade inte oss själva, något annat skapade oss, så det finns en Skapare.

Alliansen föreslår att alla människor ska bli ”nyttiga ätare” genom att be dem anlägga trädgårdar, stödja smådjur och på annat sätt bidra till skapandet. Vi kanske inte är Gud, men vi är alla förvaltare av vår lokala skapelse och vi kan alla arbeta för att förbättra den genom att öka antalet växter, djur och till och med kisel etc. baserade livsformer i vårt närområde.

Även om dessa människor definitivt inte är Gud, förblir de mäktiga och farliga. Khazariska Maffians politbyrå är Octagon-gruppen med huvudkontor runt Genèvesjön i Schweiz. De kontrollerar västerländska ledare som Boris Johnson från Storbritannien, Emmanuelle Macron från Frankrike, Justin Castro från Kanada och naturligtvis Joe Bidens falska regim.

De kontrollerar också påven via hans personliga säkerhet, Schweiziska Gardet. Efter att påven Franciskus var skurkaktig mot dem, ersatte de honom, först med ett hologram och sedan med en bedragare som bär en gummimask.

Ta en titt på den här bilden när ”påven” Franciskus hatt flyger av när han leder påskdagens mässa i Vatikanen.

Du kan se att det INTE är Francis.

Om en bild inte övertygar dig, lyssna på hans ord. Han talar om ”‘koprofili’ eller sexuell upphetsning och njutning av avföring, stöder öppet homosexualitet (detta är inte menat som en homofobisk kommentar utan är uppenbarligen inte den ursprungliga Franciskus ställning) som driver på farliga vacciner.

Under påsken gick han vidare genom att säga ”Vi har svårt att tro att Jesus verkligen har uppstått, att han verkligen har övervunnit döden. Kan det vara en illusion? Frukten av vår fantasi?”

Catholic World in Shock as Pope Francis Questions the Resurrection of Christ on Easter Day

Shocking: Gay Icon to Sing in St. Peter’s Square for Easter Monday

Vad dessa idioter inte inser är att uppståndelsen är en metafor för våren, livets förnyelse.

Kampen om att störta dessa monster går i alla fall väldigt bra för Alliansen. Efter veckor av radiotystnad fick vi äntligen tag i en medlem av ett asiatiskt hemligt sällskap.

De sa att de inte kunde prata på öppen linje och att de hade hållit tyst av operativa säkerhetsskäl. Men de sa att de hade gjort en rad stora segrar mot kabbalen och att fler skulle komma snart.

Visst blir rysk seger i Ukraina allt mer uppenbar. Vi kommer inte att upprepa saker som har rapporterats allmänt på andra ställen utan håller oss till information som vi tror fortfarande inte sprids i stor utsträckning.

För det första, säger ryska FSB, att Mariupol har befriats. De förklarade att de attackerade Mariupol och inte Kiev eftersom det var där de satanistiska nynazisterna hade sitt högkvarter. Nazisterna sa öppet att de ville döda alla ryssar.

Under nazisterna har ukrainarna under de senaste 30 åren fått lära sig att Ukraina var självständigt tack vare nazisterna, att ukrainarna inte hade någon genetisk koppling till ryssarna, som var en underlägsen ras, enligt den franske journalisten Thierry Meyssan.

Alliansen mellan MI6, CIA och Banderis

”Ukraina drogs aktivt in i Nato, uppmuntrades på alla sätt att förbjuda det ryska språket, rysk utbildning, rysk media, arrestera människor, förfölja och till och med mörda oberoende journalister, pumpades med dödliga vapen”, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov.

Supporting Kiev is culmination of West’s Russophobic course — Lavrov

I vilket fall som helst, som ett tydligt tecken på att kriget håller på att avvecklas, har folk börjat strömma tillbaka till Ukraina från EU.

Flow to enter Ukraine from EU, Moldova for first time since start of war exceeds flow to exit

Flow to enter Ukraine from EU, Moldova for first time since start of war exceeds flow to exit

Ryssarna försåg oss också med vad som skulle kunna tolkas som ett slags segeruttalande:

Vi lever nu i en fantastisk tid med ett mycket smalt fönster av möjligheter mellan den gamla världens fall och den nya världens födelse. Vi vill inte bara luta oss tillbaka och vänta på att någon ska meddela oss vilken vår framtid kommer att bli. Gå med oss för att skapa nya regler och vår framtid.

”Lyckan står på den som vågar”

— Vergilius

Däremot i Kanada, den tidigare fyren för frihet och demokrati, är Ontarios regering på väg att godkänna ett lagförslag som kommer att ge regeringen permanent befogenhet att beslagta din egendom, inklusive din bil och ditt hus, bara för att du protesterar.

Canada no longer a democracy as new law allows government to sieze property for protesting

https://rumble.com/v1071hg-canada-no-longer-a-democracy-as-they-pass-that-allows-government-to-sieze-p.html

Naturligtvis tar inte kanadensarna detta liggande och kommer snart att störta KM-stolarna som illegalt tog makten under Castro. Vid den här protesten i Vancouver, till exempel, kan du se den rena skräcken från de nybörjare som rekryteras till Vancouver Police Department när Freedom Lovers höjer sina röster.

Vi vet också att den kanadensiska militären också ställer upp i samordning med den amerikanska militärens Vita hattar för en stor motoffensiv mot KM i Nordamerika.

Den falska Joe Biden-regimens fall är redan igång med vad som bara kan beskrivas som ett medvetna försök att göra hans så kallade presidentskap till en självklar fars. Detta sågs när han skakade hand med tunna luften och upprepade uppenbara lögner som att han var professor vid olika universitet. Dessutom fick hans deklaration om att Ryssland begår ”folkmord” i Ukraina höga tjänstemän i hans egen regering att berätta för MSM propagandamedia att ”Underrättelserapporter om Ukraina för närvarande inte stöder en folkmordsbeteckning.”

Biden genocide comment raised concern among some U.S. officials 

President Joe Biden

US Space Command vidarebefordrade också följande information: ”USA:s president Donald Trump är säker och för närvarande på Cheyenne Mountain Space Force Station nära Colorado Springs. Det har gjorts 3 försök mot hans liv under de senaste 2 veckorna.” Källan sa också att ”KM-kabbalen vet om hans dubbelgångare som dyker upp på mötena” och att ”Trump står i nära kontakt med Putin”.

Europa bryter också avgörande med KM. I Frankrike efterlyser presidentkandidaten Marine Le Pen ”ett strategiskt närmande mellan Nato och Ryssland” eftersom det ligger i Frankrikes och Europas samt USA:s intresse för att förhindra ”uppkomsten av en nära kinesisk-rysk union”.

France’s Le Pen wants closer NATO-Russia links, no Frexit

Som ytterligare ett tecken har Europa ställt sig på Rysslands sida mot KM, tyska och andra europeiska köpare av rysk gas har redan gått med på att omvandla betalningarna till rubel, säger Rysslands vice premiärminister Alexander Nova.

Several buyers of Russian gas already agree to convert payments into rubles — Deputy PM

Russian Deputy Prime Minister Alexander Novak Ramil Sitdikov/POOL/TASS

Judarna har också lett kampen mot KM över hela världen och utrotar dem aktivt i Israel. Till exempel fördömdes höga rabbiner och polisen arresterade fyra medlemmar av extremistgruppen ”Återvända till berget” som erbjuder ett kontantpris till alla dem som lyckas offra ett levande [sataniskt] offer på Tempelberget.

Six extremist Jews arrested for planning animal sacrifice atop Temple Mount


Ett får som räddats undan från slakt

Den saudiarabiska regeringen har också agerat mot KM genom att arrestera nio framstående domare anklagade för högförräderi. Domarna har beordrat massavrättningar, inklusive av minderåriga, gripit kvinnliga aktivister på falska anklagelser och på annat sätt avslöjat sig genom sina handlingar om att de arbetar för KM.

Human rights organizations lodge complaint at UN against arbitrary executions in Saudi Arabia

https://www.presstv.ir/Detail/2022/04/15/680361/Nine-prominent-Saudi-judges-arrested,-accused-of-high-treason-as-purge-widens

Totalt sett är nio av världens tio största arméer antingen på Rysslands sida eller förblir neutrala.

Dessutom, enligt Pentagon-källor, ”har Putin Tesla-tekniken för att inaktivera hela USA:s flotta, utan biverkningar”.

På tal om Tesla-teknik enligt CIA:

Detta är en Nikola Teslas elbil från 1921 som körs på ren eterisk elektricitet. Detta är en självladdande bil, den går inte på batterier, olja eller gas. Elfordon har funnits mycket längre än de flesta inser. Detta är inte ens en myt, bara en mörkläggning om vår förlorade teknologi så att de kan fakturera oss för varje steg på vägen och ha fullständig kontroll över oss. Fri energi = Oberoende, frihet från matrisen, frihet att gå vart du vill, leva på nätet, ha värme och el och leva ditt liv lyckligt utan statlig inblandning.

Naturligtvis förblir vår inställning till gratis energi densamma, även om vi är hoppfulla, kommer vi att tro på den när vi kan köra våra egna hushållsapparater på en sådan enhet.

Äntligen den här veckan kommer vi att avsluta med information om x-filer. Vi frågade vår högsta amerikanska rymdstyrkokommandokälla om orsaken till den samtidiga 40-gradiga temperaturökningen som registrerades på Nord- och Sydpolen och fick detta svar:

Jordens magnetiska energi kan manipuleras där med KM Deep States återstående supervapen som de fortfarande har kontrollen över. Detta kan vara samma sak som pågick vid  Atlantis undergång för många år sedan när kontinenterna förskjöts / sänktes. Nu riskerar vi ännu mer havshöjning b/c då den tidigare isen inte fanns i Antarktisregionen. Havet kan stiga flera hundra fot om isen smälter och vädret blir kaotiskt. De varma fuktiga temperaturerna och höga CO2 som förekommer där nu kan bero på att de försöker justera polerna direkt för att absorbera solenergi från solen för att ladda en 5 km lång stålsond som absorberar direkt polarisering.
(Dr Tesla använde denna metod för att skapa obegränsad likström utan kostnad). Detta är farliga saker och kan få jorden att flytta sig ur sitt nuvarande avstånd från solen och ändra på årstiderna. The Deep States plan är att skapa falska årstider och skapa en reflekterande filt i speciella områden runt om i världen för att kontrollera de få utvalda för deras nya världsordning. Alliansen bevakar allt detta och har en motoffensiv förberedd. Elon Musk och hans Starlink satellitsystem är en del av Alliansens program för att besegra KM Kabbalens planer.

Vi överlåter till våra läsare att avgöra om detta är desinformation eller början på ett efterlängtat avslöjande om det hemliga rymdprogrammet. Vi hoppas att det är sant.Kategorier:klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: