Tankar kring situationen i Sverige, nr 27

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Eftersom det händer så mycket ute i världen har denna sida blivit helt eftersatt med vad svenskarna tycker om Sverige.

Verkar som ”nån vill sabotera” så jag gör ett nytt försök 😉


2022-04-17

När ska svensken vakna?

Från Örebro

Såhär lät det för en tid sedan…


Våra politiker

Smitta


Företag där Wallenberg är insyltade i världen och även andra…

Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: