MEDDELANDE: AVVISNING AV VACCIN AV ORSAK

2022-04-14

Detta hittade jag idag från info från Grand Jury som just håller på och undersöker Covid-bedrägeriet med Reiner Fuellmich  i spetsen. Ladda ner formuläret så du har det ifall att det blir en ny ”plandemi” och din arbetsgivare tvingar dig att vaccinera dig. Då kan du ge honom/henne detta.

Klicka för att komma åt refusal-of-vaccine-for-cause.pdf

Mer info hittar du här: https://exopolitics.blogs.com/international_criminal_co/2021/08/to-all-those-who-do-not-wish-to-be-vaccinated-but-are-being-coerced-by-their-employer-to-do-so-as-a-pre-condition-for-employm.html


 • Jag vet inte vad som finns i ditt vaccin.
 • Jag tror inte att ditt vaccin är säkert.
 • Jag vet att många vacciner har visat sig innehålla giftiga adjuvanser och giftiga främmande material.
 • Jag vet att giftig kontaminering finns i vacciner som lätt kan förebyggas med nuvarande teknik.
 • Detta tyder på avsiktlig kontaminering av vacciner med giftiga ämnen.
 • Jag vet att många vacciner inte är effektiva och faktiskt orsakar den åkomma som de påstås lindra.
 • Jag vet att adjuvanser sätts in i vacciner för att ”chocka” immunsystemet till ett extremt svar, och att orsakar biologisk ”kris”, stress och skador på immunförsvaret, blodet och hela kroppen.
 • Jag vet att statistik och information om vaccindöd och skador undertrycks av media som tar emot miljarder av dollar i läkemedelsreklam årligen.
 • Jag vet att vaccin dödsfall och skador statistik och information undertrycks av regeringen där läkemedelstillsynsmyndigheter drivs och kontrolleras till stor del av chefer inom läkemedelsindustrin, lojalister och lobbyister.
 • Jag vet att vacciner dödar hundratusentals människor per år.
 • Jag är medveten om rapporter om att vaccinexperiment har orsakat tiotusentals fall av sterilisering, polio, autism och andra sjukdomar och skador globalt.
 • Jag vet att vacciner är så farliga att vaccinindustrin lobbat för och fick immunitet från den skada vacciner orsakar.
 • Jag vet att skattebetalarna har betalat miljarder dollar till familjer vars medlemmar skadades eller dödades av vaccin.
 • Jag litar inte på vaccinindustrin, statliga myndigheter eller internationella myndigheter som verkar agera på uppdrag av vaccinförsäljning och marknadsföring och undertryckande av information om vaccinrisker.
 • Jag vet att de flesta vacciner inte har testats eller bevisats säkra.
 • Jag vet att enligt gällande lag måste alla läkare och vårdpersonal ha mitt samtycke för att administrera medicin till mig. Mitt samtycke nekas härmed och vägras.
 • Jag vet att om någon inte är läkare, till exempel en förtroendevald eller byråkrat, får de inte administrera medicin alls, mycket mindre ”mandat” medicinska behandlingar för den allmänna befolkningen.
 • Jag vet att det är möjligt att lindra och kontrollera alla smittsamma sjukdomar med säkrare och effektivare medel än vaccination.
 • Alla som hävdar privilegiet att injicera material i min kropp utan mitt samtycke är min fiende och är kriminell.
 • Jag kommer att behandla alla som hotar att kränka min kropp som en kriminell angripare.
 • Nej, du får inte vaccinera mig eller mina barn. Om du försöker kommer jag att utöva min rätt till självförsvar mot dig och dina medbrottslingar i den utsträckning jag anser nödvändiga för att skydda oss själva.
 • Tvångsvaccination är inte tillåten eller tillåten enligt grundlagen. Om det finns en kod eller lagstadgat ”mandat” för tvångsmedicinering är det grundlags-stridigt, olagligt och inte verkställbart.
 • Du får inte försöka eller hota vaccination utan samtycke, och om du gör det kommer du att behandlas på ett sätt att återställa rättsstatsprincipen, rättvisa och att skydda vår rätt till personlig fysisk säkerhet.
 • Din okunnighet om vaccinfaror och medicinska rättigheter och din oförmåga att förstå fakta ovan gör det inte eller ger dig någon immunitet eller någon licens att begå brottet påtvingad medicinering utan samtycke.
 • Kan du namnge alla ingredienser i ditt vaccin? Förmodligen inte.
 • Kan du förutsäga de fysiska effekterna av var och en av dessa ingredienser? Nej.
 • Kan du förutse konsekvenserna av att kombinera dessa ingredienser? Nej.
 • Har de erbjudit dig att personligen ta fullt ansvar för att betala för eventuell skada ditt vaccin orsakar? Nej.
 • Därför har du inte den minsta auktoritet eller privilegium att tvångsge vacciner.


Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: