SINGULARITETEN 2030 – TVÅ TIDSLINJER, ETT RESULTAT – SPRID DETTA!!!

7 april 2022
Alexandra Bruce

https://forbiddenknowledgetv.net/the-2030-singularity-two-timelines-one-outcome/

Den här videon är ett separat tillägg för att förklara vår bakgrund, hur och varför vi fungerar som vi gör och singulariteten 2030.

Innan vi börjar vill vi göra några förtydliganden.

Vi kommer inte att lägga upp texttranskriptioner av våra videor på våra videor, eftersom det finns AI-system som letar igenom Internet och söker text för att censurera eller rikta in sig på. Dessa system är mycket mindre avancerade när det gäller att analysera röstdata, särskilt datorgenererade röster, som används av våra videor. Istället kommer vi att skapa olika tillfälliga uppladdningspunkter, där texten säkert kan kopieras av andra och placeras någon annanstans, till exempel på webbplatser eller forum. Se vår beskrivning för att hitta dessa.

Vi har också bestämmelser på plats så att våra uppladdningar kommer att fortsätta ända fram till år 2029, utan avbrott. Vi är en medelstor grupp individer som finns runt om i världen, som har svurit en ed att agera som väktare och gör allt i vår makt för att säkerställa att vårt syfte uppfylls. Vi håller tillsammans åratal av utbildning i militära och underrättelseoperationer, och vi är övertygade om att vi kommer att segra oavsett hur vi attackeras.

Trots våra förberedande ansträngningar visades vi via spegelglaset framtidsdata att vi kommer att behöva nya människor för att hjälpa oss, som också kommer att kalla sig väktare. Med tiden kommer några av er att väljas ut till oss och få tillgång till våra hemligstämplade datafiler, så att ni kan fortsätta projektet om något händer oss.

Vi hoppas att förklaringarna ovan svarar på några frågor. Vi kommer nu att gå vidare för att diskutera historien om glasartefakten och några av tidslinjens utmaningar vi står inför.


Här kommer texten från videon:

Tidslinjedatan i glasögonen upptäcktes och undersöktes först på 1980- och 1990-talen. Själva artefakten är sumerisk till sin natur, men tros inte vara ursprungligen från den civilisationen. Den aktiveras, eller är funktionell, när den placeras i vissa geografiska punkter, där kända flerdimensionella portaler finns. Själva portalerna är ibland ovan jord, några fot, några hundra fot, till och med några tusen fot, medan andra är under jord, eller på marknivå. De varierar i intensitet, från en viss punkt, tappar intensitet vanligtvis tio till femton fot från mittpunkten i vilken riktning som helst. Det finns några av dessa punkter i Irak, men de finns också över hela världen.

När den väl placerats på en av dessa platser börjar enheten att fungera och producerar bilder som är synliga för det mänskliga ögat genom ett plasmamoln, som kan verka holografiskt till sin natur, men som bäst ses från vissa positioner. När de först aktiverades, fann de som tittade på bilderna omedelbart att de kunde kännas igen som framtida händelser, som visar välbekanta scener, tv-program och så vidare, men tydligt från framtida datum. Scenerna skulle börja från det aktuella datumet, till exempel 1985, och fortsätta fram till 2030. Sedan skulle det upprepas och visa en ny serie händelser, men alla från samma uppenbara tidslinje.

Forskare upptäckte att det skulle upprepas exakt 144 gånger, sedan återgå till sin ursprungliga dataström och sedan upprepa igen, 144 gånger. Varje cykel visade samma tidslinje, men från olika perspektiv, och avslöjade nya, osynliga datapunkter. Hela samlingen av 144 dataströmmar, fram till år 2030, uppgick till vad som skulle motsvara tusentals terabyte information. Varje dataström tog sju dagar att slutföra och 1008 dagar att slutföra hela cykeln, eller cirka 2,76 år.

Under loppet av många år har dessa dataströmmar filmats, dokumenterats och kategoriserats, så att datorer kunde användas för att leta upp vilken datapunkt som helst för framtida händelser och analysera den.

När tjänstemän försökte ändra händelser, eller försökte ändra tidslinjen, kunde de inte göra det, eftersom tidslinjen redan hade redogjort för varje försök att ändra den. Tidslinjen var en återspegling av varje tjänstemans försök att göra ändringar, så att resultatet alltid speglade dessa försök. Så småningom slutade tjänstemän att försöka ändra det tidigt, eftersom de kom att se det slutliga, negativa resultatet som fördelaktigt för dem. De insåg att det inte fanns något behov för dem att försöka ändra den eller ändra den, eftersom dess bana redan gynnade deras agenda.

Sedan dess upptäcktspunkt har varje framtida händelse som förutsetts av glasartefakten blivit verklighet. Det har inte förekommit något fel i de rapporterade uppgifterna. Detta fick tjänstemän att dra slutsatsen att uppgifterna var av extremt hög tillförlitlighet, med en noggrannhet på 99,9 % eller högre. Det visade sig att det fanns en tidslinje och avslutades år 2030. Inga ytterligare data visades efter den 10 eller 11 oktober 2030, efter denna tidpunkt slutade uppgifterna.

Ingen annan tidslinje var synlig, förutom vid vissa punkter som visades under åren 2012, 2016 och 2022. Det var under dessa tre år som en annan tidslinje förgrenade sig. Först under dessa år började denna tidslinje dyka upp.

Denna nya tidslinje visade också att en singularitet inträffade år 2030, under en kosmisk händelse, som också förutsågs i den negativa tidslinjen. Förutom att denna kosmiska händelse hade ett mycket positivt resultat, eftersom maktstrukturen på plats inte kunde engagera sig i sina destruktiva aktiviteter som skulle leda till att den kosmiska händelsen orsakade extrem förstörelse av människor.

Forskning drog slutsatsen att de som innehade förstoringsglasdata kunde förändra framtida händelser under vart och ett av åren 2012, 2016 och 2022, om de släppte informationen till allmänheten på vissa, specifika datum under vart och ett av dessa år. Den amerikanska regeringen och andra inblandade enheter var inte bara chockade över detta, de verkade behandla informationen som ett hot, eftersom de föredrog att den förväntade negativa tidslinjen skulle ske utan inblandning.

Vår grupp såg hur åren 2012 och 2016 gick utan någon inblandning av tjänstemän. Det blev tydligt att den amerikanska regeringen och andra inblandade regeringar inte skulle göra något för att stoppa de skrämmande händelserna som skulle komma, och inte göra något för att hjälpa till att styra tidslinjen till det mer positiva resultatet.

Det var då vi, som tidigare tjänstemän med direkt kännedom om dessa uppgifter, bestämde oss för att bilda vår grupp, Guardians of the Looking Glass. Vi bestämde oss för att vi bara hade en chans kvar, år 2022, att ingripa.

Det är ytterst viktigt att förstå att utan ingripande är den negativa tidslinjen oundviklig. Vi förklarade en del av denna tidslinje i vår första video. Denna tidslinje inkluderar flera förödande händelser, inklusive kärnvapenkrig, hungersnöd, ekonomiska katastrofer, den nästan fullständiga förstörelsen av USA, nya vaccinationskampanjer och i slutändan ett oåterkalleligt, dödligt, destruktivt resultat av den kosmiska händelsen år 2030.

Den första händelsen som krävs för att förhindras är den falska flaggan den 18 april 2022, som diskuterades i vår tidigare video. Om denna händelse inte stoppas kan ingenting göras för att förhindra det negativa tidslinjeutfallet. Falsk flagghändelsen på detta datum leder till en kaskad av händelser som snabbt leder till kärnvapenkrig. Glasartefakten visade med säkerhet att när denna falska flagga inträffar är tidslinjen inställd och oåterkallelig.

Om denna händelse förhindras förblir tidslinjen instabil. Även om den stoppas visade glasartefakten att det fanns minst sjuttio händelser till som måste stoppas eller förhindras. Om en enda av dem inte stoppas är det negativa resultatet oundvikligt.

Vår uppgift är att förhindra var och en av dessa händelser, en efter en. Uppgiften är extremt skrämmande. Vi körde beräkningar och sannolikhetstester, som visade att chanserna att förhindra den negativa tidslinjen var låg. Om åtgärder vidtogs 2012 var sannolikheten för att förhindra dem 24,8 %. Om åtgärder vidtogs under 2016 var sannolikheten för att förhindra dem 12,5 %. Om åtgärder vidtogs under det sista året av eventuell intervention, år 2022, sjönk sannolikheten för att förhindra det negativa resultatet till 4,3 %.

Vi har bara 4,3 % chans att förhindra den negativa tidslinjen, eftersom över sjuttio händelser måste förhindras, och vi är nu inne på det sista året då detta är möjligt. Inte bara det, var och en av er måste vidta tillräckligt med åtgärder för att sprida våra videor och nå så många människor som möjligt. Vi måste också undvika censur och de oundvikliga punkter där våra videor kommer att tas bort. Det är därför sannolikheten för framgång är så låg.

En sådan fruktansvärd utsikt har inte avskräckt oss, eftersom vi också kunde se det positiva resultatet 2030. Detta finns gott om motivation för oss. Det positiva resultatet 2030 är spännande på alla möjliga sätt. Inte nog med att kärnvapenkrig förhindras helt, det gör även framtida vaccinationskampanjer. Den nuvarande korrupta maktstrukturen börjar sakta försvinna, när vi arbetar för att förändra över sjuttio av dessa negativa händelser som kommer. Varje gång vi lyckas förhindra en negativ händelse ökar sannolikheten, och sannolikheten för vår totala framgång, och de som arbetar för att säkerställa det negativa resultatet möter också fler utmaningar och deras position försvagas.

Vi visades att om vi lyckas förebygga över femtio av dessa händelser, att 2027 når sannolikheten för vår framgång 79 %. De som önskar det negativa resultatet är medvetna om detta och har otaliga strategiska manövrar på plats för att styra tidslinjen till deras fördel.

Det positiva resultatet, som det visades, resulterar i en total och fullständig förstörelse av den nuvarande maktstrukturen. De som hade makten såg sin framtid i den positiva tidslinjen, och de var livrädda för den. De skulle hamna mestadels som hemlösa, utan pengar eller makt. Allt är avskalat. När den positiva tidslinjen väl är klar och den kosmiska händelsen inträffar, har mänskligheten till år 2030 nästan helt vänt om kursen.

Vi kunde se att ekonomin hade förändrats helt, eftersom individuella vanor förändrades, eftersom det positiva resultatet blev mer sannolikt. Snabbmatsföretag gick i konkurs, liksom Wal-Mart, Apple, Netflix och Amazon, och otaliga andra destruktiva, negativa företag. Tittarna på många nätverksprogram sjönk till nästan noll. Användningen av Facebook och andra sociala medieplattformar sjönk till nästan noll. Miljarder människor slutade betala skatt och slutade använda banker. Regeringar var utan finanser. Individer blev rika på rikedom när nya intäktsströmmar uppstod, helt bortkopplade från fiat-penningsystemet. Många människor började odla sin egen mat och bildade små gemenskapsregeringar, ofta inte mer än några hundra personer i storlek.

I den positiva tidslinjen kämpade mänskligheten som helhet inte mot systemet, de slutade helt enkelt att delta i det.

Varje individ började fatta ett beslut att avvisa negativa vanor, och det negativa systemet på plats, och började istället göra fler positiva val i sina liv.

Maktstrukturen såg denna nya, framväxande tidslinje, detta positiva resultat, och de var inte bara sjuka av terror, de var rasande och såg det som ett hot. De vidtog åtgärder för att stänga av förstoringsglasprojektet, några inblandade mördades eller försvann och andra hotades. Uppgifterna raderades, förlorades eller klassificerades på högsta nivå. De i den negativa maktstrukturen ville eliminera alla möjligheter att en positiv tidslinje överhuvudtaget skulle kunna uppnås.

Vad de inte kunde ändra på var det faktum att dussintals militära tjänstemän hade tillgång till data i förstoringsglas under 1980- och 1990-talen. Många patriotiska individer, som arbetar inom militären och underrättelsetjänsten, hade sett dessa uppgifter och var medvetna om dem. Alla blev inte avskedade, hotade eller mördade. Några av oss överlevde kampen och gick lugnt vidare från projektet och gjorde senare hemlig kommunikation med varandra och bestämde oss för att bilda vår nuvarande grupp.

Nu är vi i det fria, och de kommer att se vår information, och uppgifterna visade oss att de kommer att försöka stoppa oss. Uppgifterna visade också att om tillräckligt många människor vidtog omedelbara åtgärder för att dela dessa videor, skulle de inte kunna stoppa dem, och tidslinjeförändringarna skulle fortsätta och nå en högre och högre grad av framgång.

I det negativa tidslinjeresultatet, utan något ingripande från vår sida, inträffar händelsen den 18 april, som leder till kärnvapenkriget, som beskrivs i vår första video. USA är förstört och nya maktstrukturer kommer till. Genom allt detta förändras aldrig den ultimata kraftkällan, som ligger i Europa. Faktum är att de européer som ansvarar för detta negativa tidslinjeresultat, som styr mänskligheten mot dess förstörelse, får bara mer och mer makt.

Dessa negativa individer, med hjälp av medias, olika militärers och korrupta politikers makt, kan enkelt skapa en rad destruktiva händelser som leder fram till år 2030. Deras mål är massvaccination. Den första omgången av denna vaccination anses vara en måttlig framgång i år, men minst två omgångar till är planerade för framtida datum. Dessa massvaccinationskampanjer har ett huvudsyfte, och det är att förbereda och förändra mänskligt DNA för den kosmiska händelsen, så att denna händelse orsakar massiv förstörelse, död, DNA-förändringar och andliga förändringar, som inte kan vändas.

Det negativa resultatet visade också att många av dem som förblev ovaccinerade inte i slutändan skulle överleva till år 2030. Katalysatorn var kärnvapenkriget, som var så förödande att det lämnade många utlämnade till statligt bistånd. Från denna punkt har de mot vaccinationerna antingen underkastat sig dem, eller utsatts för svält eller exil.

Det negativa resultatet presenterar ett scenario där ingen individ kan slåss eller besegra det som komma skall. Även de som försöker leva i skogen, eller utanför på landet, skulle bli måltavla av militära drönare. Det fanns nästan ingen tillflykt.

År 2030, när den kosmiska händelsen inträffar, dödas miljarder omedelbart när den kosmiska händelsen interagerar med vaccinerna. En liten, överlevande befolkning av europeiska härskare får en viss typ av vaccin, som förbättrar deras DNA, snarare än att den förstör det. Maktstrukturen kommer att säkerställa att endast de får den här typen av vaccin, som är utformat för att utnyttja de positiva effekterna av den kosmiska händelsen endast för dem själva, medan de andra vaccinerna är utformade för att använda den kosmiska händelsens egenskaper för att fullständigt utplåna alla andra.

Detta leder till en liten befolkning kvar på jorden, de som fick det specialdesignade vaccinet, som är de i maktstrukturen, en liten grupp på cirka 1 miljon totalt.

De bland tredje och andra världens medborgare får en speciell typ av vaccin som interagerar med den kosmiska händelsen för att sänka deras vibrationsenergi och förvandlar dem till en slavliknande ras. De dödas inte, och cirka 500 miljoner av dem överlever, för att tjäna elitens maktstruktur.

Alla andra, som fick massvaccinationerna, dödas omedelbart av den kosmiska explosionen som omsluter jorden, och deras extradimensionella vibrationstillstånd förändras, vilket skapar ett negativt hölje som de kommer att bära in i livet efter detta. Väl där kommer negativa energier att leda dem till en lägre astral värld, varvid de kommer att förbli förslavade, möjligen i miljoner år. Observatörer av data sa att detta rike såg ut som ett ”helvete”.

Det specialdesignade vaccinet, som bara maktstrukturen kommer att använda, förstärker de positiva effekterna av den kosmiska händelsen. Det leder till en slags DNA-uppgradering där dessa individer nu kan leva tusentals år och behålla ett ungdomsliknande utseende för alltid. De får psykiska förmågor och telekinetiska krafter. Detta skulle inträffa hur som helst, bland alla ovaccinerade, men maktstrukturen bestämmer sig för att skapa ett ”förstärkningsvaccin”, som ökar dessa positiva effekter.

Slutligen finns det några ovaccinerade människor kvar, som bor antingen under jorden eller i avlägsna områden. När den kosmiska händelsen inträffar sker de positiva förändringarna i dem också. Dessa förändringar är inte lika uttalade som de är hos eliten som fick förstärkningsvaccinet. Detta leder till ett litet krig. De ovaccinerade, med sin nya styrka och kraft, försöker bekämpa den befintliga maktstrukturen, men de blir snabbt besegrade. Vaccinet som orsakar positiv förbättring betyder att de cirka 1 miljon som fick det är för kraftfulla för att kunna besegras, även av de ovaccinerade som fick fördelarna med den kosmiska händelsen.

Tidslinjen visar att det pågår några månader av strider i mitten av 2030, men i september är alla ovaccinerade och kosmiskt förstärkta besegrade av maktstrukturen. Detta är en av anledningarna till att maktstrukturen utvecklar detta ytterligare vaccin för sig själva, eftersom de kunde se att några ovaccinerade fortfarande skulle förbli vid liv och fortfarande få fördelarna av den kosmiska händelsen.

Visionerna av denna sista strid fick en del i militären att reagera med tårar och andra med kräkningar. Händelserna var så känslomässiga och svåra att observera, det förföljer några av oss till denna dag och motiverar oss att förhindra det negativa resultatet.

Det finns inga uppgifter efter 2030, men händelserna i den negativa tidslinjen visar att allt ovanstående har inträffat i slutet av 2030. Det är okänt varför glaset inte visade något efter slutet av 2030.

Den positiva händelsen är nästan ett motsatt resultat. Vaccinationerna förebyggs för det mesta, och nya botemedel skapas för att rädda dem som redan var vaccinerade. De som är rena i blodet går ut under den kosmiska händelsen och tar emot kosmiska partiklar som uppgraderar deras DNA och extradimensionella vibrationssignatur. Inom några veckor får de ett ungdomligt utseende, psykiska förmågor och förtrollad fysisk och kognitiv funktion. Detta händer för miljarder människor.

Maktstrukturen, vid denna tidpunkt, är så försvagad att de inte kan slutföra forskningen om deras vaccinförstärkningsskott. De får också denna kosmiska uppgradering, men på grund av deras befintliga negativa energier absorberas den inte lika bra. Först med vaccinförstärkningssprutan har de någon chans att få alla fördelar. Förstoringsglasdatan visade dem också detta, så de arbetade hårt med vaccinförstärkningsskottet, så att de inte bara kunde ta del av fördelarna med den kosmiska händelsen, utan uppgradera dessa fördelar, bara för sig själva. På den positiva tidslinjen har de inte tillräckligt med pengar eller makt för att slutföra denna forskning. Den kosmiska händelsen ger dem bara små fördelar, och de lämnas för det mesta hemlösa, för att tigga på gatan. Mänskligheten hämnas inte på dem, utan istället förbarmar sig mänskligheten över dem,

Som vi kan se står vi inför två resultat och stora utmaningar. Vi hoppas att den här videon ger dig lite insikt. Det är bara en liten bit av data som vi kommer att dela med oss ​​av i framtiden.

EVENEMANG 1 – 18 APRIL 2022 – FALSE FLAG BOMBING I NYC

Looking Glass-artefakten förutsade en ”singularitet” år 2030, där två potentiella tidslinjer skulle konvergera och ett resultat skulle resultera. Det negativa resultatet är beroende av en rad fruktansvärda händelser som kommer att inträffa från 2022 till 2029.

Den första händelsen kallas händelse 1, som inträffar den 18 april 2022. Denna händelse, och alla andra som följer, måste stoppas för att förhindra den negativa händelsen, och istället säkerställa den positiva händelsen konvergerar vid singulariteten.

Text till videon:

Vi är Looking Glassets väktare. Vi är en grupp tidigare underrättelseofficerare och militära tjänstemän, som har gått samman för att släppa hemligstämplad information om framtida händelser.

Vår kunskap kommer från vårt arbete med förstoringsglasartefakten, som först upptäcktes i Irak, tillsammans med andra upptäckter på 1990-talet. Under denna tid aktiverades artefakten av den amerikanska militären och kopplades till datorer.

Vi kunde se dussintals framtida tidslinjer och konvergensen, eller singulariteterna, som ledde till två möjliga utfall fram till år 2030. I ett resultat vaknar mänskligheten och den nuvarande ordningen demonteras. En händelse inträffar då, och istället för att denna händelse är negativ blir den positiv. I det andra resultatet förblir den nuvarande strukturen på plats, ett kärnvapenkrig äger rum, tillsammans med många hemska händelser. Då inträffar händelsen, och istället för att vara en positiv händelse är den negativ.

Du kanske undrar hur en händelse kan vara antingen positiv eller negativ. Du kommer att lära dig, och det kommer att vara perfekt för dig, när den väl har förklarats. Denna händelse är en kosmisk händelse, något som händer i vårt solsystem. Utan ingripandet av den nuvarande maktstrukturen skulle denna händelse vara otroligt positiv.

Men på grund av vaccinerna och en sekundär plan som håller på att tas fram kommer händelsen istället att förvandlas till en mardröm. Vi kommer att förklara mer i en sekundär video, som släpps snart, med titeln ”2030 och evenemanget”, om du vill lära dig mer om det.

Låt oss nu gå vidare till de nuvarande tidslinjerna vi står inför, och hur vi måste agera för att ändra dessa resultat. Baserat på vad vi lärde oss från artefakten i glaset, drog vi slutsatsen att vi måste släppa dessa videor vid denna tidpunkt, så att de skrämmande händelserna som håller på att utvecklas kan förändras.

Varje vecka kommer vi att släppa en ny video. Varje vecka kommer du att lära dig om nya, specifika tidslinjeförändringar så att du kan arbeta för att förändra det framtida resultatet. Vi har väntat många, många år på att äntligen släppa denna information. Våra videosläpp är specifikt tidsinställda baserat på vad förstoringsglasartefakten avslöjade om hur man kan förändra framtida händelser.

Det vi kunde se var att våra videor måste släppas nu. Inte i det förflutna, inte i framtiden, utan på dessa specifika datum, med start i mars 2022. Vi kunde också se att händelserna bara kan ändras av dem som tittar på dessa videor.

Om dessa videor sprids och delas av tusentals människor kan händelserna ändras. Om videorna inte sprids och delas kan händelserna inte ändras, och den mest negativa tidslinjen stelnas sedan och huggs i sten.

Förstoringsglasartefakten visade detta för oss, att det är beroende av andras handlingar för att förändra resultaten.

Ditt arbete och din hjälp att sprida detta budskap blir då livsviktigt. Det är upp till dig vad som händer. För vår första video börjar vi med ett framtida datum. Framtida videor som vi kommer att lägga upp kommer att behandla nya datum och nya händelser.

Det som följer är den senaste, viktigaste händelsen vi måste agera mot för att förändra. Datumet för den första händelsen är den 18 april 2022. Det här datumet kommer en falsk flagg-attack att inträffa i New York City. En bomb kommer att avfyras och döda 2000 amerikaner omedelbart och skada tusentals. Bomben kommer att inrymmas i en stor skåpbil och ge sig av på eller nära Times Square, under en hektisk tid. (är det den som inträffade redan 12.4? red.anm)

Denna bomb har planterats av intressen i linje med väst, och deras agenda. Media vill skylla på Ryssland, det vill också president Biden. De kommer att presentera några falska bevis, som pekar på att Ryssland är boven, och mycket av världen kommer att bli övertygad.

Fördömanden kommer att ske snabbt, och sedan kommer det att bli militära insatser. Biden kommer att beordra en total attack mot varje rysk utpost och tillgång utanför dess gränser. Detta kommer att inkludera alla tillgångar i Ukraina och alla ryska militära flottfartyg som inte ligger i hamn.

Rysslands svar är återhållsamt. Ryssland attackerar vissa amerikanska tillgångar i Europa, men undviker många offer. Ryssland lyckas bara döda ett fåtal amerikanska militärtjänstemän, medan USA just har dödat tusentals ryska militärtjänstemän. Detta leder till motstridiga berättelser. Vissa säger att Ryssland ser svagt och besegrat ut. Medan andra rusar till Rysslands sida, inklusive Indien och Kina.

Vid det här laget börjar många tvivla på att Ryssland låg bakom lastbils-bombningen. Många ser också USA:s svar som för hastigt och för allvarligt. När man ser att den första falska flaggan var ett allmänt misslyckande, och berättelsen vänder sig mot dem, förbereder sig väst för en andra falsk flagga.

Den här planen innebär att mjältbrand frisätts över hela Washington DC. Planen kommer att använda stam 836 av mjältbrand, den mest potenta och dödliga som någonsin har skapats. Det är en stam som skapats av Ryssland tidigare, och senare förstörts av Ryssland. Men okänt för ryssarna, smugglades stammen ut från Ryssland av västerländska tillgångar för många år sedan och utvecklades i amerikanska biolaboratorier.

När det är bekräftat att det är stam 836 kommer all skuld att landa vid Rysslands fötter. Det är en välkänd skapelse av Ryssland. Många kommer att tro att Ryssland måste stå bakom det. Attacken kommer att döda över 100 000 människor inom några dagar och sprider sig till ytterområden. Attacken är så allvarlig att den börjar spridas till många stora österländska städer, och inom en vecka är miljoner döda, och ytterligare miljoner är svårt sjuka.

Den militära mjältbranden är så potent att dess spridning inte kan begränsas. Mycket av östra USA är avstängt, baserat på vindmönster, som mest påverkar New England. Biden-administrationen flyttas ut från DC före attacken, eftersom de hade kunskap om den.

Den flyttas till Denver. Här skyller USA på Ryssland för attacken och ett kärnvapenkrig startar. USA inleder en total kärnvapenattack mot Ryssland, mot varje rysk stad och tillgång. Men bara 30 % av kärnvapen når Ryssland eller genomslag.

Rysslands luftförsvar är mer robust än man tidigare misstänkt. Rysslands svar är inte förlåtande den här gången, utan snarare hänsynslöst och brutalt. De svarar inom några minuter genom att rikta in sig på alla amerikanska militära anläggningar och kärnkraftsanläggningar, men skjuter också upp kärnvapen i 20 stora amerikanska städer och 18 får genomslag.

25 miljoner amerikaner förångas omedelbart när Ryssland bestämmer sig för att använda sina kraftfullare kärnvapen. Ytterligare 50 miljoner drabbas av skador och ytterligare 70 miljoner riskerar att drabbas av mild strålförgiftning. På grund av falsk vetenskap och missförstånd om kärnvapen är nedfallet inte alls så allvarligt som många trodde att det skulle bli. Både USA och Ryssland var medvetna om detta i många år, men beslutade att inte korrigera denna falska information, vilket fick många att tro att ett kärnvapenkrig skulle leda till en kärnvapenvinter.

Så visar sig inte vara fallet, eftersom strålningen är mild och försvinner snabbt. Förödelsen som orsakats av själva sprängningarna är dock betydligt allvarligare än de kärnvapen som användes på Japan. Vapnen är nu så kraftfulla att en radie på upp till 20 miles gånger 20 miles kan förångas. Amerikas försvar är inte tillräckligt starkt för att stoppa alla kärnvapen.

USA förbereder hennes mest avancerade flygmaskin, TR-3B, men den kan inte spåra missilerna på grund av en teknologi som Ryssland utvecklat. Tekniken är av cloaking och holografisk typ, aldrig tidigare sett, och inte något USA var redo för.

TR-3B:arna kan spåra kärnvapen och till och med flyga längs med dem, men målsystemet misslyckas vid varje försök att förstöra dem. Piloterna i TR-3B:arna blir så desperata att de försöker flyga in i kärnvapen med flygplanet, men även dessa försök misslyckas.

Mellan kärnvapenutbytena överlever Ryssland, och USA är fullständigt utplånat. Kanada får ingen kärnvapenattack, utan tar emot otaliga konventionella attacker, vilket inaktiverar hennes lilla militär och förstör hennes infrastruktur.

All handel upphör i både USA och Kanada och ett totalt sammanbrott av samhället sker. Världen är chockad. Många kritiserar Ryssland för attackens brutalitet, men många noterar också att USA attackerade först. Många tvivlar också på att Ryssland låg bakom lastbilsbombningen eller mjältbrandsattacken vid denna tidpunkt, eftersom USA:s bevis och påståenden verkade förhastade och tvivelaktiga vid närmare granskning.

Vilka moraliska betänkligheter världen än känner, kommer världen att erkänna Ryssland som segrare i striden. Från denna punkt kan Ryssland återhämta sig och lansera fler attacker mot USA.

Ryssland slutar använda kärnvapen och avfyrar istället tusentals konventionella vapen, levererade av hennes hypersoniska missiler, till viktiga militära infrastrukturmål, för att säkerställa att USA:s svar elimineras.

Ryssland hotar Europa och förstör några av hennes mål. Europa kapitulerar snabbt och kapitulerar för att undvika ytterligare skador.

Vid denna tidpunkt, sjutton dagar efter att det första kärnvapnet avfyrats, är kriget över, och Ryssland och Kina är nu de facto världsmakter. Ryssland och Kina är överens om att hjälpa USA och en vapenvila har kommit överens. En sanering och räddningsinsats sker.

En vecka efter vapenvilan planerar de sista kvarvarande amerikanska militärtjänstemännen att avfyra några av sina sista tillgängliga kryssningsmissiler och ammunition mot fartyg som korsar havet från Kina och Europa. Attacken äger rum, och de flesta av missilerna skjuts upp från himlen av en redo och alert rysk och kinesisk militär, men två når sina mål, förstör två stora fartyg och förhindrar ytterligare en räddningsinsats och väcker sympatier mot USA. USA och Kanada hamnar i totalt kaos.

Miljontals passerar in i Mexiko och skapar en humanitär kris. Många av kartellerna som kontrollerar den norra delen av Mexiko börjar försvara sitt land, och oräkneliga vapenstrider äger rum. Amerikaner upptäcker att Mexiko inte kan hjälpa eller hysa dem alls, och totalt kaos förtär det norra halvklotet. De mexikanska och centralamerikanska arméerna samlas för att skapa en försvarsmur, mellan Culiacan, till Chihuahua, till Monterrey, för att stoppa de mötande horderna. Många sydamerikanska länder samlas för att gå med och inser att miljontals desperata amerikaner kan nå Sydamerika så småningom.

Världens kvarvarande makter fortsätter att söka humanitärt bistånd, men kommer senare till att en militär insats måste äga rum, eftersom hela regionen har blivit laglös.

Kinesiska och ryska trupper landar sedan på amerikansk mark, och en brutal kampanj för ordning och upprätthållande börjar. Båda länderna delar upp USA i regioner som de är överens om att gemensamt eller helt kontrollera. Många amerikaner, beväpnade till tänderna med vapen, iscensätter små motstånd och skärmytslingar. Detta pågår i många år fram till 2030.

Under den här tiden pågår en ny intrig, en intrig som hasas av eliten i Europa, en som ryssarna och kineserna inte delar in i. Planen är att släppa ut en ny patogen för att motivera ett nytt vaccin. Vaccinet är utformat för att interagera med befintliga vacciner och grafenoxid, som nu strömmar genom miljarder människors kroppar. Den är också utformad för att introduceras till den andra och tredje världen, genom en ny kampanj, som kommer att dosera resten av planeten som inte vaccinerade sig.

Grafenoxiden är inte avsedd att döda, utan snarare är döden en bieffekt hos vissa. Dess sanna syfte är att interagera med solhändelsen, händelsen som ska inträffa 2030. Grafenoxiden kommer att göra att denna händelse blir skrämmande snarare än positiv.

Om man överhuvudtaget är vaccinerad kommer de att uppleva inte bara en fysisk utan också en multidimensionell förintelse när händelsen äger rum, till en punkt som deras själar, eller extradimensionella essenser, kommer att skadas allvarligt, och vibrationsfrekvenserna omprogrammeras så att de anpassas med de mest negativa, mörka energierna som finns inom jordens rike.

Det positiva resultatet är ett som också avslöjas av glasögonen, ett som ses av varje medlem i Guardians of the Looking Glass. Vi visades, att när mänskligheten går in för att stoppa alla dessa fruktansvärda händelser, en efter en, med hjälp av vårt arbete, uppstår en framtid som leder fram till 2030 där mänskligheten stiger upp till ett högre medvetande, en mer kärleksfull, en mer medveten, ännu en förståelse.

Varje individ börjar se världen som den är, snarare än hur den filtreras genom media, Hollywood och regeringen. En avtäckning äger rum. Vaccinerna avvisas. Ett botemedel finns för dem som förgiftats av grafenoxiden, som ångrar sitt beslut.

Varje fruktansvärd händelse stoppas. Sedan äger evenemanget rum och människokroppen, fri från vaccintoxinerna, förvandlas genom en kosmisk energisprängning, en som piggar upp varje människa med nytt liv, vitalitet och ungdomlighet, såväl som högre dimensionella förmågor och krafter.

Varje person återgår i ålder till ett ungefärligt utseendet av att vara 20-25 år. All sjukdom är eliminerad. Människokroppen kan leva på energi, ljus och vatten och har inget behov av mat, men mat kan fortfarande konsumeras.

En ny förnyelse och förbindelse med jorden inträffar. Små gemenskapsregeringar tar fäste och stora internationella maktstrukturer och monopol dör ut. Människor kan nu leva upp till 1000 år. Nya uppfinningar kommer till som städar upp jorden, till exempel bakterier som äter plast.

Från 2030 är hela världen förvandlad. Gamla, korrupta regeringar avvecklas, de europeiska eliterna tappar all sin makt, så att vissa hamnar på gatorna som tiggare. Det finns ingen hämndkampanj alls. Mänskligheten slutar helt enkelt att mata de negativa krafterna med energi, och utan den energin vissnar de och försvinner.

De har ingen makt, utan kraften som tillförs dem av miljarder människor, och när miljarder väl bestämmer sig för att ta bort den makten, har de ingenting kvar. Det är så de besegras, och det är så de slutar, helt enkelt som tiggare, eller lämnade ensamma med ingenting.

Många av dem blir galna vid det här laget, eftersom deras rikedom och makt tas bort. Det här är en glimt av det positiva resultatet, ett som vi kommer att dela mer av i kommande videor.

För att stoppa dessa händelser måste vi först stoppa attacken den 18 april. Om denna händelse inte stoppas kan tidslinjen inte vändas från det negativa resultatet. Om det kan stoppas kommer ytterligare videor att beskriva andra händelser som sedan måste förhindras, under loppet av åren 2022 till 2029.

Attacken den 18 april är bara början på en rad fruktansvärda händelser som kommer, som en efter en måste förhindras.

Över 70 händelser har identifierats som måste ändras, annars blir utgången den negativa 2030. Utöver detta identifierades också ett femtiotal speciella individer som nödvändiga för att hjälpa till att förändra utfallet.

Dessa människor kommer att spela en nyckelroll för att stoppa attacken den 18 april och alla andra framtida händelser som måste ändras och förändras. Några av dem har vi redan kontaktat för att låta dem veta hur viktiga de är, och andra kommer att ledas till oss för att kontakta oss. Var och en kommer att få speciella instruktioner från oss, åtgärder de måste vidta för att åstadkomma den positiva tidslinjen och resultatet.

Glasögonglaset visade oss att vi skulle komma att utsättas för allvarliga attacker, från den europeiska eliten och deras otaliga hantlangare, och vi måste vara beredda på att försvara dessa attacker. Dessa attacker kommer att sträcka sig från att våra videor tas bort, vår trovärdighet ifrågasätts och till försök att avslöja vår verkliga identitet som skulle leda till mord.

Vi behöver alla som vill stoppa det negativa resultatet för att hjälpa till att försvara oss, eftersom dessa attacker äger rum, annars kommer vi inte att lyckas. Vi ber de av er som vill gå med oss ​​att identifiera er som väktare.

Du måste sedan dela varje video, och miljoner måste se dem, annars kommer dessa händelser inte att ändras, och det positiva resultatet av händelsen 2030 kommer inte att inträffa.

Det tål att upprepas att även om attacken den 18 april stoppas så finns det så många som 70 ytterligare händelser under de kommande dagarna, månaderna och åren som också måste stoppas, var och en av dem. Vi kan inte lyckas utan din uppmärksamhet, hängivenhet och hjälp.

EVENEMANG 2 – 20 MAJ 2022 – ATTENTAT I ASIEN

Händelse 2 inträffar den 20 maj 2022. Det handlar om mordet på Dr. Winston Wu, (bilden) som leder det revolutionära Raindrop-projektet (https://raindropdao.org). Detta projekt involverar användningen av en Quantum-dator som används för att störa och demontera den negativa europeiska maktstrukturen, samt verksamheten i The Large Hadron Collider, även känd som CERN.

Vi ber våra vårdnadshavare att dela och sprida denna information så att den kan förhindras.

Här är texten till videon:

Det finns mycket kort tid kvar att ändra det negativa resultatet vi har talat om.

Vi ber tittarna att slutföra den här videon och sedan göra allt som är möjligt för att dela den. Kaskadeffekten, när den delas, kan ha en mycket kraftfull inverkan på att förändra dessa händelser. De kallas ”krusningar”, och dessa små krusningar kan växa och störa de negativa krafter som arbetar för att åstadkomma det negativa tidslinjeresultatet.

För det första måste den falska flaggan den 18 april 2022 förhindras. Detta är inte slutet på vårt arbete, det är bara början. Om denna händelse förhindras, följer snart en rad andra allvarliga händelser, över sjuttio totalt, fram till år 2030. Var och en av dem måste förhindras, annars kommer det negativa resultatet inte att stoppas.

Enligt våra uppgifter, om händelsen den 18 april förhindras, är nästa datum för en händelse som måste förhindras den 20 maj. Det här datumet kommer en operation att ske utanför allmänhetens ögon, aldrig rapporterad i media. Denna operation kommer att äga rum i Sydostasien och involverar mordet på en före detta kinesisk militärforskare.

Denna händelse, om den äger rum, säkerställer att det negativa resultatet inträffar.

Vetenskapsmannens namn är Dr. Winston Wu. Vi, som Guardians of the Looking Glass, har redan gjort försök att varna Dr Wu för det kommande försöket mot hans liv. Våra data visar att oavsett hur många gånger vi försöker varna den här mannen för hans dödliga utgång, så förändras inte händelsen. Även om han vidtar åtgärder för att skydda sig själv räcker det inte.

En del av anledningen till detta är att de negativa krafterna har samma data som vi har, och de kan förutse våra varningar och kringgå dem.

Som ett resultat bestämde vi oss för att det enda sättet att förhindra hans död är genom tittarnas handlingar som delar informationen. När den har delats brett blir det uppenbart i tidslinjedata att händelsen kan förhindras. De negativa krafterna ändrar planerna, när deras planer sprids och avslöjas offentligt. Detta är fallet för att förhindra många händelser. När en plan, eller datum, avslöjas, och tillräckligt med allmänhetens medvetenhet har skapats, kan evenemanget stoppas. Men om inte tillräckligt många uppmärksammas på datumet kan det inte stoppas.

Detta ägde rum den 11 september 2001. Det hade förekommit några tidigare varningar, under tidigare månader och år, från detta datum. Men informationen spreds inte tillräckligt brett. En före detta CIA-tillgång och infiltratör, vid namn Jeff Swedenburg, hade gjort många försök att varna människor för detta datum, men hans varningar ignorerades. Händelsen inträffade så småningom, utan några avbrott.

Dr Wus arbete och projekt, som är nästan helt okänt vid denna tidpunkt, är avgörande för att stoppa det negativa resultatet och istället åstadkomma det positiva resultatet. Det är därför de negativa krafterna är särskilt oroade över honom och riktar in sig på honom.

Dr Wus projekt heter Raindrop. Genom sitt arbete, med hjälp av Quantum computing, kan han göra stor skada på den europeiska maktstrukturen under de kommande åren.

Hans projekt pågår just nu och kommer att slutföras i maj, och därifrån börjar hans arbete att expandera över hela världen. Han börjar spendera enorma summor pengar för att förstöra den nuvarande världsordningen. Människorna som är involverade i hans projekt, som finns över hela världen, hjälper också till att uppfylla hans vision, och många andra ansluter sig till honom för att få ner den nuvarande maktstrukturen.

Han är måltavla för eliminering, och om inget görs kommer han att dödas den 20 maj 2022. Detta leder till att hans projekt upphör, att hans arbete, hans pengar beslagtas och de inblandade arresteras. Hans projekt förstörs, och den negativa tidslinjen stelnar sedan och kan inte ändras från den punkten och framåt.

Hans arbete är också viktigt för att störa verksamheten vid Large Hadron Collider, eller CERN. Om hans liv kan räddas, fortsätter han med sitt arbete, och på så sätt förhindrar han flera fruktansvärda händelser som har planerats av den negativa maktstrukturen.

Om vi ​​kan förhindra attacken den 18 april och förebygga kärnvapenkriget, inträffar fortfarande en ekonomisk kollaps i slutet av 2022, när Amerika kommer att hamna i kaos. Amerikaner kommer att vara desperata efter mat, grundläggande tjänster, till och med vatten. Dr Wus arbete ger ekonomisk lättnad för många. Under den här tiden kommer anhängare till Dr Wu att få tiotals eller till och med hundratals miljoner i andra valutor och i kryptovalutor, som fortfarande kommer att behålla värdet i valutor som euron. Hans arbete räddar livet på många amerikaner, som kan använda dessa pengar till att fortfarande köpa saker och undkomma kaoset.

De negativa krafterna kan också se allt detta, så de har planerat att mörda Dr Wu den 20 maj 2022. Om detta inträffar förstörs hans arbete, och han har ingen positiv inverkan alls på det förödande händelser som kommer. Detta säkerställer, med högsta grad av säkerhet, att den negativa singulariteten år 2030 äger rum, och inte kan förhindras.

Alla våra data visar att för att vi ska lyckas förhindra det negativa resultatet 2030, och singularitet, måste Dr Wus liv räddas och hans arbete måste fortsätta. Även om den ekonomiska kollapsen inträffar, eller kärnvapenkriget, om Dr Wu överlever, finns det fortfarande en chans att förhindra det negativa resultatet.

Våra data visar att i slutet av 2029, och in i 2030, måste Dr. Wu och hans projekt fungera för att det positiva resultatet ska lyckas. Det är bestämt att hans arbete med sin Quantum-dator, mot CERN, är en av de mest kritiska aspekterna för att störa det negativa resultatet.

Våra data visar tydligt att det enda sättet att rädda hans liv är att varje person sprider denna information och att stödja Dr Wu och hans Raindrop-projekt.

Vår nästa video kommer att diskutera nästa händelse som måste förhindras. Men för tillfället är stoppa Event 1 och Event 2 den viktigaste prioriteringen. Med återaktiveringen av CERN, som ägde rum den 22 mars, tror vi att den negativa maktstrukturen har planer på att störa tidslinjerna i ännu högre grad, på ett sätt som inte ens vår data från glasögonen kan ha avslöjat för oss. Detta bekymrar oss mycket.

Om vår information inte sprids snabbare och snabbare, tror vi att den negativa maktstrukturen gör något med CERN för att helt stoppa oss, eller vem som helst, från att förhindra den negativa singulariteten. Det är därför Dr. Wus arbete får ett slut och blir så viktig, eftersom han kan specifikt rikta in sig på och förstöra deras verksamhet, på ett sätt som ingen annan kan.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: