Ett meddelande från president Vladimir Putin

LegeNet, 4/10/22 16:11 UTC https://t.me/realLegeNet/19011
Vidarebefordrat från 🇦🇺#AussieCossack, 4/10/22 15:57 UTC https://t.me/AussieCossack/2379

Kära medborgare på vår underbara planet Jorden!

Jag, Ryska federationens president, Vladimir Putin, har beslutat att vända mig direkt till er alla, förbi diplomater, era härskare och journalister. I Ryssland finns det en sådan sak som heter från ”mun till mun”, där du inte kan ljuga, lura och spela upp. Därför kommer jag att tala ärligt så att alla kan kontrollera sanningshalten i mina ord.

Ryssland är ett stort och rikt land. Huvudantalet är mer än 150 milj. människor som bor i ett territorium där rättvisa står över allt annat. Vi behöver inga nya territorier. Vi har ett överflöd av energi och alla andra resurser. Sedan tiden för Grand Tartaria och den stora mogulen har folken i norra Eurasien utvecklats, inte på grund av rån genom korstågen och koloniseringen av Amerika, Afrika, Indien, drogberoende i Kina, utan tack vare deras hårda arbete och fridfullhet.

De som kan ryska förstår att ”ryska” är ett adjektiv för alla folk i vårt land. Ryska slaver, ryska tatarer, ryska judar, ryska Evenks och så vidare är alla ryssar i själen, även om deras kultur, språk, och sätt att leva kan skilja sig åt. Vi välkomnar denna mångfald av enhet.

Återigen tvingas de ryska folken i Ryssland offra sina liv och skydda världen från nazism och fascism. Vi bytte ut 50 av våra krigsfångar mot 50 ukrainska soldater. Ukrainska soldater fick medicinsk behandling på våra sjukhus, åt tre rejäla måltider om dagen och återvände hem. Vi tog emot ryska soldater med avskurna fingrar och reproduktionsorgan. Inte ens nazisterna gjorde detta under förra kriget. Vi kommer att lägga fram dessa bevis vid en framtida domstol. Det kommer att vara en skam för alla som nu stöttar dessa jävlar.

Era härskare i USA, Europa, Japan, Australien och andra länder som tog parti för dessa djuriska människor, som i strid satte civila, gravida kvinnor och barn före sig själva, medvetet lemlästade krigsfångar. Det är svårt för mig att föreställa mig en frisk, sansad person som stödjer dessa monster. Och era Bidens, Scholzs, Makroner och andra obskurantismens demokrater skyddar inte bara brottslingar, utan beväpnar dem också aktivt, förser dem med pengar, vilket inte räcker för att hålla priserna nere i era länder.

Priserna stiger, världen kollapsar, men inte för att ryssarna rensar Europa från nazistiska onda andar, utan för att man tyst tittar på och faktiskt stödjer den nya vågen av nazism. Vi åker inte till Berlin den här gången. Vi kommer att stanna vid våra historiska gränser, och alla nazistiska onda andar, för vilka dina härskare öppnar sina dörrar för på vid gavel, kommer att ordna ett nytt ”kristalliv” för dig, som nazisterna gjorde, och lägger till omskärelse av fortplantningsorganen.
Jag vädjar till varje person som vill leva och arbeta i fred, uppfostra barnen och var vän med världens folk. Hjälp Ryssland att hantera en ny cancer – ukrainsk nazism. Inte Ukraina, där det bor fredliga och hårt arbetande människor, utan nazismen, matad av hökar från USA och NATO för era skatter. Om dina härskare stöder nazismen, kör dem till tre halsar, ta makten i dina egna händer.

Ukrainska nazister skyddar sig från kulor med civila, era härskare. Under förevändningen av det fruktansvärda Ryssland, beslöt de också att flytta bördan med höga priser och förestående svårigheter på befolkningen. Både i Ukraina och hos er lever nazisterna långt bakom ryggen på vanliga medborgare, och vanliga människor får lida – det är identiska brott både i Ukraina och i väst. Om vi ​​enas kommer det om ytterligare en vecka inte att finnas några nazister i Ukraina, det normala livet kommer att återupprättas i Europa, USA och andra länder, och tillsammans kommer vi att döma ukrainska nazister och alla härskare som stöder nazismen i en ny tribunal.

Vår sak är rätt. Vi kommer att besegra nazismen. Jag skulle vilja dela denna seger med alla tillsammans och så snart som möjligt.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

4 svar

 1. Hej! Rätta befolkningssiffran från 150 till 150 miljoner.
  Jag vill lägga ut detta!

  Mvh
  Frank Nilsson

  Gilla

 2. Ja inte går jag på det här. Det är bara teater. Putin och väst är helt överens om att bilda en världsregering och styra alla jordens människor med terror och hot.
  Skriv gärna om varför Sveriges politiker anammar World Ekonomic Forum !

  Bussbolaget Nobina AB får hylla WEF i personaltidningens ledare och ge mig sparken för at jag ifrågasatte det.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: