Förra månaden vädjade polischefen i Malmö i södra Sverige om hjälp med att minska en plåga bestående av mordförsök, misshandel och våldtäkter. Cirka 32 procent av Malmös invånare är migranter, även om det inte är klart vilken roll migranterna spelar i brottsvågen.

”Vi kan inte göra det på egen hand”, skrev chefen Stefan Sinteus i ett öppet brev om den ”uppåtgående våldsspiralen.”

Och Sinteus sysslar inte bara med typiska brott som vilken modern stad som helst skulle bevittna.

Malmö hade 52 handgranatattacker bara under 2016, en ökning från 48 attacker 2015, enligt siffror från Polismyndigheten.

Malmöbon misstänks ha planerat IS-terror

I hela landet är terrorhotnivån på ”förhöjd” och polisen tror att minst 300 svenska medborgare har rest till Syrien och Irak för jihadisträning. Den 11 februari greps en svensk man och en dansk man i Turkiet, misstänkta för att ha planerat att utföra attacker i Europa. Tofik Saleh (t.h. i bild), en 38-årig svensk medborgare av irakiskt ursprung, hade tränat med ISIS sedan 2014, sa tjänstemän.

Samma dag som Springare lade ut sitt inlägg överlämnade en svensk domstol till Belgien bevis – beslagtagna i Malmö – i samband med terrorattackerna i Bryssel 2016, sa åklagare.

Sverige har tagit emot 650 000 asylsökande under de senaste 15 åren – inklusive 163 000 bara under 2015, rapporterade The Spectator. Av dessa flyktingar var 35 000 ensamkommande barn – eller åtminstone påstods vara det. Barnen – mestadels män från Afghanistan och Somalia – identifieras endast som minderåriga av den ålder som sökanden uppger. Den enda gången en sökandes ålder avvisas är om det är ”uppenbart” osant, även om det inte finns någon tydlig definition av ”uppenbarligen”. The Spectator intervjuade asylsökande som erkänt att de ljugit om sin ålder för att förbättra sina chanser att undvika utvisning.

Tucker Carlson varnade för att denna masstillströmning av migranter, av vilka många är outbildade och arbetslösa, har börjat förändra ansiktet – och brottsfrekvensen – för länder som Sverige.

”[Integrationspolitiken] har inte fungerat särskilt bra, alls,” sa Carlson. ”Och det är i färd med att totalt förändra dessa uråldriga kulturer till något annat och mycket mer flyktigt och mycket mer hotfullt, så vilka lärdomar bör vi dra av detta? Det är det samtalet vi borde ha.”