På GITMO hänvisar Fauci till fru Christine Grady som ”han” och ”honom”

”Berätta för oss, berätta vad vi vill veta om Obama.”

JAG-utredare vid GITMO fick nykomling Deep State Dr Anthony Fauci i måndags att svettas för att ha gett anklagande information om Barack Hussein Obama, sa en JAG-källa till Real Raw News.

I en 3-timmars ”intervju” höll utredarna Faucis fötter mot elden, så att säga, i hopp om att Deep Sate-skurken skulle bekräfta en rapport från Office of Military Commission från november 2021 som kopplade Obamas – Barack och Michael – (du vet väl att Michelle är en han? – Michael, red.anm) till den utbredda masken och vaccinationsmandaten som svepte över landet under höjden av plandemin. Det är militärens påstående att Obama skapade allt från plandemin till det stulna valet till den nuvarande lågkonjunkturen, och att Fauci var hans högra hand i frågor som rör plandemin.

Även om han var orolig och påtagligt nervös, sa en tillbakadragen Deep State Dr. Fauci inte ett ord om Obama, utan åberopade istället sin 5th Amendment rätt att vara tyst och krävde sin advokats omedelbara närvaro.

Fauci fick höra att han inte hade några rättigheter och att den amerikanska militären, under befogenheter som gavs av Insurrection Act of 1807, hade beslagtagit hans inhemska tillgångar. Beslagen inkluderar enligt uppgift miljontals dollar i returer som Fauci fått från läkemedelstillverkare av Covid-19-vaccin, såväl som kinesiska returer för att ha godkänt överföringen av amerikanska skattebetalare till Wuhan Virology Lab i Kina under skenet av forskningsanslag.

”Dina rättigheter är återkallade. Vi behöver verkligen inte att du berättar något för oss. Vi har det vi behöver; annars hade du inte varit här. Vi vill bara höra det från dina läppar. Covid-lögnerna är över”, sa en JAG-utredare till Fauci.

Vid det tillfället, sa vår källa, höjde Fauci på ögonen och log. ”Covid kommer aldrig att vara över. Covid är en återkommande tsunami, den är här och den är på riktigt. Ni människor är galna. Barack har ingen del i något av detta. Vem gjorde detta mot mig? [Rand] Paul? Trump?”

”Jag antar att det är meningslöst om du pratar eller inte pratar. Du är knäpp åt båda hållen. Jag antar att vi kan ta in din fru och se vad hon vet om dina relationer med Obama”, sa en av utredarna.

”Lämna honom utanför det här, han – hon vet ingenting,” svarade Fauci.

Utredarna tryckte inte på könsfrågan eftersom den inte var relevant för Faucis eller Obamas brott. Faucis kommentar, vare sig den är sanningsenlig eller nervös, exemplifierar ett förbryllande drag som delas av både Hollywood och Washington Deep Staters: En attraktion till transkönade kompisar.

Viktigare för utredarna var Faucis fruktansvärda vördnad för Obama, ett annat drag som delas av Deep States nivåer.

Vår källa sa: ”JAG har sett det här gång på gång. De vi har ställt inför rätta – de vördar Obama. De faller på sitt svärd för honom, och det är som att bara nämna hans namn slår det skräck i deras hjärtan. The Deep State, de som driver på för en ny världsordning – de har funnits långt innan Obama reste sig ur leran. Men den blinda och stumma kärleken de har till honom, och bara honom, är ett genuint fenomen. Fauci skulle inte förråda sin mörka herre, så hans domstol har fastställts till den 18 april.”

RRN kommer att ge täckning från tribunalen när den inträffar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: