Nytt från Gitmo: Specialstyrkor arresterar Deep State Dr Anthony Fauci ; Loretta Lynch ska hängas

Special Forces Arrest Deep State Dr. Anthony Fauci

Amerikanska specialstyrkor gjorde på lördagen en stor seger i kriget mot Deep State – arresteringen av Deep State hjärnan och den plandemiska arkitekten Dr Anthony Fauci, sa en JAG-källa till Real Raw News.

Den amerikanska militärens ”White Hat”-partition, sa han, hade under ”mycket lång tid” försökt skugga Fauci men tappade ofta vittringen eftersom Deep State-läkaren använde alla knep i boken för att fördröja sitt oundvikliga tillfångatagande. När han var offentlig var Fauci väl skyddad och ofta omgiven av minst ett dussin beväpnade vakter och civila som skulle ha fångats i korselden om militären grep honom i det fria. Och när han reste till och från evenemang använde Fauci lockfordon för att minska risken för att bli tillfångatagen. Lockfordonen, sa vår källa, innehöll ofta Fauci-liknande eller till och med skyltdockor som någon hade byggt och målat för att likna honom.

På lördagseftermiddagen tog militären dock en paus.

”Vi fick mycket bra information om att Fauci på lördagen hade minsta skydd – två vakter – och att han lämnade sitt DC-hus för ett besök hos sin fru, som han inte hade sett på flera månader. Deep State höll dem åtskilda för att de trodde att vi skulle inrikta oss på henne för att ta sig på Fauci. Vi har hela tiden vetat var de gömde henne, och vi hoppades på just en sådan lyckoträff, säger vår källa.

Faucis fru, Christine Grady, hade bott på Ivy Hotel i Baltimore, Maryland (bilden), under ett antaget namn.

Specialstyrkor i civila fordon svansade diskret efter Faucis bil till ett underjordiskt parkeringsgarage nära hotellet och gjorde sitt tillslag. De boxade ner honom, drog vapen och beordrade Faucis vakter att kasta ut sina skjutvapen genom fönstret.

”Faucis säkerhet lydde, och specialstyrkorna släpade Fauci ut ur fordonet, undertryckte  honom och körde iväg med honom för bearbetning.”

Gripandet skedde för övrigt kort efter att Bloomberg TV sänt en bandad intervju med Fauci. Under intervjun förutspådde Fauci en återkomst av Covid och sa till programledaren David Westin att USA sannolikt skulle behöva återinföra maskmandat och program för att uppmuntra medborgarna till att ta fler frekventa boosterskott.

Vår källa sa skämtsamt att JAG har bevis som bevisar att Faucis är en profet. 

”Fauci verkar ha en kuslig förmåga att se in i framtiden. Han har förinspelat bokstavligt talat tusentals videor om Covid som förutser vad som kommer att hända om ett, tre och fem år från och med nu. I en video sitter han vid ett skrivbord framför en elektronisk klocka och kalender, och datumet är den 4 augusti 2023, och Fauci fortsätter och fortsätter om en ny Covid-variant som sveper över landet och vädjar till medborgarna om att lyda det nya stanna-hemma mandatet. Jag är säker på att bredden av dessa kommer att visas vid hans militärdomstol. Anklagelserna mot honom är astronomiska, säger vår källa.

Dessa anklagelser inkluderar förräderi, massmedicinsk felbehandling och uppviglande konspiration och brottsligt mord, enligt en militär arresteringsorder.


Loretta Lynch ska hängas!

8 april 2022
https://realrawnews.com/2022/04/loretta-lynch-to-be-lynched/

GITMO, torsdagen den 7 april

Tre militärofficerare som ingick i panelen för att väga JAG:s fall mot tidigare justitiekansler Loretta Lynch fann Obama-akolyten skyldig till förräderi och mord och rekommenderade att hon skulle hängas för sina brott.

I vad som var en av de kortaste tribunalerna under de senaste 16 månaderna spenderade vice amiral Darse E. Crandall från US Navy Judge General Advocate’s Corps endast 5 minuter på ett inledande uttalande innan han visade panelen ett brev som Lynch hade skrivit till Bill Clinton i april 2021, en månad innan han greps av militären.

Brevet, ett enda pappersark, innehöll orden: ”Den där jäveln CS skriver en bok. Den kan aldrig se publicering, för allas vår skull. Jag behöver att du fixar det här, ASAP. Han är en fara, och en stor, för oss alla. Tack på förhand.”

Vice amiral Crandall ansåg att bokstäverna ”CS” hänvisade till Christopher Sign, journalisten från ABC 15 Phoenix som berättade om Bill Clintons och Loretta Lynchs hemliga möte den 27 juni 2016 ombord på hennes privata Justice Dept.-jet på asfalten vid Phoenix Sky Harbor flygplats.

Vid den tiden var det allmänt accepterat att Sign hade information som kopplade makarna Clinton och Lynch till många mord – ”Clintons dödsantal”. Den 30 juni förnekade Sign, under en presskonferens i Phoenix, nervöst att han hade kännedom om Clinton/Lynch-brotten, och sa istället att hans utredning uteslutande fokuserade sig på familjen Clinton och Lynchs kärlek till sociala ämnen som resor, golf och barnbarn. Många konservativa sajter trodde att familjen Clinton och Lynch hade hotat med att underteckna till tystnad.

Vid tribunalen presenterade vice amiral Crandall som vittne Signs fru Laura, som medverkade på ZOOM, vittnade om att hennes bortgångne man fruktade för sitt liv efter att ha fått veta att familjen Clinton och Lynch hade fört en ”dödlista” över potentiella motståndare.

”Chris Sign, din bortgångne man – han talade ingående till dig om detta?” frågade vice amiral Crandall.

En tårfylld Laura Sign sa: ”Det gjorde han. Han höll offentligt tyst länge eftersom han trodde att de skulle komma efter honom och oss om det skulle komma ut. Chris arbetade länge i skymundan, men hans mål var att avslöja familjen Clinton, med Loretta Lynch som medbrottsling, för döden för människor som Seth Rich. På något sätt fick de reda på att Chris nästan var klar med en bok, och det var då han – blev mördad”, sa Laura sign.

Kroppen med Chris Sign, avliden make till älskade fru Laura och far till tre unga söner, hittades död den 12 juni 2021, efter att polisen svarat på ett ”mystiskt” 911-samtal. Chris Signs död bedömdes summariskt som ett självmord av både Jefferson County Coroner’s Office och FBI.

”Tror du att din man tog livet av sig?” frågade vice amiral Crandall  Laura.

”Nej, självklart inte. Han älskade livet. Och du har lappen han gav mig”, svarade hon.

Vice amiral Crandall läste lappen som ett bevis. Där stod: ”Om något händer mig, vet ni att jag inte är självmordsbenägen. Du vet att jag måste få den här boken färdig, och du vet att jag älskar dig och pojkarna. Med kärlek, din man, Chris.” 

Han vände sin uppmärksamhet mot Lynch. ”Han fick aldrig chansen att avsluta den boken, eller hur, arresterad Lynch. Det såg du till.”

Loretta Lynch, som dök upp utan försvar, satt bakom försvarsbordet med armarna i korsade över bröstet. ”Jag svarar inte på frågor,” sa hon.

”I en brottmålsdomstol kan man välja att vara tyst eller inte vittna för eller emot sig själv. Det här är en militärdomstol – vilket betyder att du inte har några rättigheter, och din tystnad kan användas mot dig”, sa vice amiral Crandall.

”Jag behöver inte ta upp din anklagelse, eller den här kvinnans, och Barack kommer att höras om det här.” Hon viftade avvisande med handen. ”Du har ingen juridisk auktoritet över mig, och det har inte de tre jurister som sitter där borta heller. Jag var justitieminister i USA; Jag förstår lagen. Det du gör är fördomsfullt, sa Lynch.

Vid den tidpunkten sa panelen bestående av tre tjänstemän att den hade nått en dom. Den fann Lynch skyldig till förräderi och konspiration för att begå mord.

”Det är vår rekommendation att hon ska hängas,” sa förmannen, en marinkapten.

Vice amiral Crandall nickade och kontrollerade sedan JAG:s register. ”Och det kommer hon att bli den 25 april”.

Lynch reste sig. ”Du ska hänga en svart kvinna. Jävla rasister, allihop. Barack kommer att få reda på det.”

”Frun, det här har ingenting med ras att göra, utan era brott,” sa vice amiral Crandall och beordrade parlamentsledamöterna att eskortera Lynch tillbaka till hennes Camp Delta-cell.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: