Khazariska maffialedare samlas systematiskt upp

2022-04-11

Av Benjamin Fulford Veckorapport
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian
DS = Deep state


Kanske den största nyheten för vårt vidkommarne är videon där Greta Thunberg erkänner att klimatförändringar inte existerar!! Se den lägre ner.


Världsrevolutionen mot den khazariska maffian accelererar med den systematiska sammanställningen av toppen inom KM.

Världsrevolutionen mot den khazariska maffian accelererar med den systematiska sammanställningen av topp-KM. Samtidigt försöker KM stänga ner internet, orsaka en svältkris och främja en falsk utomjordisk invasion när den kämpar för att överleva.

Låt oss börja med en titt på alla framstående amerikanska och västerländska maktmäklare som nyligen har ”testat positivt för Covid”, dvs arresterats:

Prins Charles

Nancy Pelosi

Justitiekansler Merrick Garland

Christine Largarde – ordförande för Europeiska centralbanken och dockchef på IMF (Internationella valutafonden)!

Hillary Clinton

Barack Obama

CIA-chefen William Burns

Debbie Wasserman Shultz

Adam Schiff

Jen Psaki

Kamala Harris man Doug Emhoff

Washington DC borgmästare Muriel Bowser

”Roligt att se hur vissa människor alla drabbas av Covid på samma gång”, kommenterar en Mossad-källa.

Detta är ett tydligt tecken på att Rothschild/Rockefeller-gruppen som iscensätter de falska Biden-presidentskapets psy-ops tas bort. Som ett resultat av detta fungerar ”Biden” inte i dessa dagar och säger saker som: ”Jag var vid foten av Himalaya med Xi Jinping och reste med honom, det var då jag reste 17 000 miles när jag var vicepresident. Jag ser inte detta som ett faktum.”

Det pågår också ett stort slagsmål om Hunter Biden och hans anklagande bärbara dator. Den här laptopkampanjen körs utanför Schweiz och får motstånd av Rockefeller-klicken i USA. CIA-källor säger att ”Hunter Biden överdoserade för 5 månader sedan och är ute ur bilden”.  Detta betyder att de inte har någon att ställa inför rätta, vilket är hur demokraterna kommer att försöka förhindra att bevisen tas upp. Det är en sista kamp av kabbalen.

Samtidigt ser vi nu konkreta rättsliga åtgärder för att störta det stulna valet som satt hela denna mardrömsregim på plats. Till exempel har Arizonas justitieminister offentligt sagt att ”bedrägeri begicks” i valet 2020. Nu måste rättvisa skipas. Snaran dras åt allt tätare.

Det betyder dock inte nödvändigtvis att Donald Trump kommer att återinsättas som USA:s president, konstaterar CIA-källor. Det beror på att den ”Trump” som nu visas offentligt är en skådespelare och det är inte klart om den verklige Trump fortfarande är med oss.

Mer troligt är att Joe Biden kommer att gå till historien som USA:s siste president och att landet kommer att ersättas med något bättre, med en sann amerikansk hjälte i spetsen. Händelser kommer att klargöra detta förr snarare än senare.

Naturligtvis kämpar KM med näbbar och klor för sin överlevnad och hotar alltmer. Klaus Schwab Rothschild från det Covid pådrivande World Economic Forum målar upp ett ”skrämmande scenario om en omfattande cyberattack som skulle få ett fullständigt stopp på strömförsörjningen, transporterna, sjukhusen och våra samhällen som helhet. Covid-krisen skulle i detta avseende ses som en liten störning i jämförelse.”

https://odysee.com/Klaus-Schwab_-Cyberattack-Worse-than-COVID-19-Crisis—Power-Grid-Down,-Banking-Offline:7

Det finns nu omfattande bevis på att KM också försöker mycket hårt att skapa en livsmedelsbrist i världen.

20 Facts About The Emerging Global Food Shortage That Should Chill You To The Core

Food prices soar to record levels on Ukraine war disruptions

FILE - Smoke from an oil refinery rises over a field of sunflowers near the city of Lisichansk, Luhansk region, eastern Ukraine on July 26, 2014. Prices for food commodities like grains and vegetable oils reached their highest levels ever last month because of Russia's war in Ukraine and the “massive supply disruptions” it is causing, the United Nations said Friday, April 8, 2022. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)

KM försöker också fortfarande manipulera världens allmänna opinion med massmord som de skyller på andra. Till exempel varnade tysk underrättelsetjänst oss för att stora mängder utländska legosoldater i Odessa klädda i ryska arméuniformer planerar en massiv terrorattack för att sedan skylla på Ryssland.

Den ryska nyhetsbyrån Tass håller med om att ”Kiev planerar, med västs stöd, provokationer med massaker på civila för att lägga skulden för det på den ryska militären.”

Kiev plotting provocations with mass killings of civilians to accuse Russian troops

Russian National Defense Command Center's Chief Mikhail Mizintsev Vadim Savitsky/TASSChefen för det ryska försvarskommandot Mikhail Mizintsev

Det planerade massmordet kommer att försöka distrahera allmänhetens uppmärksamhet från de fasor (torterade barnslavar för att skörda adrenochrome etc.) som avslöjas vid den enorma underjordiska basen i Mariupol, säger CIA-källor.

Hur som helst, finner reportrar på fältet som faktiskt gör sitt jobb och kontrollerar sina fakta, att alla terrorattacker mot civila kommer från den ukrainska sidan. Denna missilattack som skylls på Ryssland, till exempel, har visat sig vara ukrainsk.

”Den satanistiska KM-kabbalen håller på att brytas sönder för fullt. De vet inget annat sätt”, varnar en Mossad-källa.

Vi såg också i förra veckan vad som såg ut som ett desperat försök att återuppväcka Barack Obama som ett antidot mot den dåligt fungerande och allmänt föraktade Biden. Observera att både Obama och Biden säger ”på skämt” att Biden är vicepresident.

Naturligtvis, även med Obama tillbaka som USA:s president avatar, ändrar det inget faktum att denna regim är nu en internationell paria.

Oil Gulf states pivot toward China amid sharpening standoff with US

Till exempel har härskarna i de tidigare amerikanska marionettstaterna Saudiarabien och Abu Dhabi vägrat att välkomna ett Biden-besök eller ens ta emot hans telefonsamtal.

Mexiko skär också av sina band med den falska Biden-regimen. Mexikansk underrättelsetjänst skickade oss också en detaljerad rapport om deras syn på USA och deras Cocaine Importing Agency (CIA). Detta dokument ger en helt annan syn på historien än den vi har lärt oss. Till exempel hävdar den att USA:s president Franklin Roosevelt och den ryske diktatorn Joseph Stalin planerade sedan 1930-talet på att erövra…

Klicka för att komma åt mexican-document.pdf

… planeten jorden. Det står att Stalin och Roosevelt planerade att invadera Tyskland, Frankrike och Italien långt innan andra världskriget började. De hade också för avsikt att ta över det brittiska imperiet, Kina och resten av världen.

Vi fick delvis bekräftelse på detta från en CIA-källa som medger att Ryssland och USA har varit allierade sedan president Lincolns tid.

Mexikanerna drar slutsatsen att ”USA är den farligaste narkotikahandlaren och terroristorganisationen i mänsklighetens historia.” (Detta spanska språkdokument har publicerats i sin helhet för dem som vill ha detaljerna).

http://american_almanac.tripod.com/russcwar.htm

Mexikanerna säger att den brittiska kungafamiljen fick nys om denna plan och köpte bort amerikanerna genom att erbjuda dem kontrollen över sin globala opium- och drogverksamhet. Det var så CIA blev världens största droghandelsverksamhet, säger de.

Här är ett typiskt amerikanskt krigsbrott (i Irak) av det slag som mexikanerna hänvisar till.

Den brittiska kungafamiljen har förresten redan bett asiaterna om ursäkt för de kriminella opiumkrigen och arbetar nu med de asiatiska hemliga sällskapen för att göra en bättre värld

Den KM-kontrollerade delen av CIA kämpar under tiden desperat för att hålla sin opiumverksamhet i Afghanistan igång genom att försöka störta Pakistans regering.

De använde samma spelbok som de använde för att ta över Federal Reserves styrelse 1913, en midnattsomröstning av mutade politiker för att störta premiärminister Imran Khan (bilden). Naturligtvis var marken förberedd i förväg med ekonomiskt sabotage. KM:s läkemedelshoncho Bill Gates spelade helt klart en nyckelroll i detta drag.

Bill Gates seeks to bolster ties with Pakistan on ‘shared interests’

microsoft co founder bill gates l and president arif alvi photo app

Men massiva demonstrationer i hela landet gör det klart att kampen är långt ifrån över. Dessutom, som ett tecken på att ett tillslag mot mutade politiker är nära förestående, säger Pakistans federala utredningsbyrå, att offentliga ledare kommer att behöva ett intyg utan invändningar om de vill resa.

Pakistan: Government officials not allowed to leave country amid political crisis

Hur som helst, är försöket att installera en KM-vänlig regim i Pakistan en del av ett desperat och dömt försök att vända utvecklingen runt om i världen.

De världsledare som fortfarande är allierade med KM kan nu räknas på en hand: Justin Castro från Kanada, Emanuelle Macron från Frankrike, Fumio Kishida från Japan, Boris Johnson från Storbritannien och Vladimir Zelensky från Ukraina.

Naturligtvis finns det fortfarande gott om pseudoledare som har blivit mutade med Vatikanens bankkonton för att stödja hela den falska KM ”Globala”-arkitekturen. Brevet på denna länk visar till exempel en lista över amerikanska politiker och deras bankinnehav i Vatikanen.

De flesta av de så kallade ledarna som röstar i FN har liknande mutkonton. MI6 säger att FN är ett privatägt företag baserat i Kalifornien och inte en verklig representant för världens folk.

Events in Ukraine ushered in new historical era, says Lukashenko

Belarusian President Alexander Lukashenko Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS

Ryssarna håller med. Det råder ingen som helst tvekan om att med lanseringen av Rysslands speciella operation i Ukraina tog en hel historisk era slut. Mitt i den växande konfrontationen mellan de ledande aktörerna växer en ny vattendelare mellan öst och väst fram, sade Vitrysslands president Alexander Lukasjenko (bilden).

De nuvarande oöverträffade sanktionerna mot Ryssland kommer att orsaka ytterligare en kollaps av alla internationella institutioner…framför allt FN, håller vice ordförande i det ryska säkerhetsrådet Dmitrij Medvedev (bilden nedanför) med om.

Unprecedented sanctions against Russia to collapse international institutions — Medvedev

Deputy Chairman of the Russian Security Council Dmitry Medvedev Yekaterina Shtukina/POOL/TASS

Självklart är kampen inte över ännu.

Till exempel verkar det pågå ett seriöst försök i Kina om att störta regeringen. Detta ses mest i Shanghai. Här är information som skickats till oss om detta av CIA East Asia:

Enligt en ”expert” från det kinesiska centret för sjukdomskontroll och förebyggande (CDC) förstör Shanghais nya lockdown-protokoll staden och driver den ”till randen av kollaps.”

Enbart PCR-testschemat skapar massivt kaos eftersom ingen verkar veta vad de gör eller varför. Shanghai CDC var tvunget att utfärda ett meddelande som krävde att personalen skulle svara på offentliga förfrågningar ”i linje med policyn” på grund av motstridiga uppgifter.

Invånarna i området klagar också över sina testresultat, som kommer in som ”negativa” på deras mobiltelefoner men ”positiva” från CDC. Det verkar inte finnas någon rim eller reson, eller anledning till varför resultaten är inkonsekventa.

Q&A: Negative PCR tests 'should not preclude evidence-based COVID-19  treatment'

Shanghai’s latest COVID lockdown has left the city in shambles: “pushed to the brink of collapse”

Shanghai’s latest COVID lockdown has left the city in shambles: “pushed to the brink of collapse”

Detta har alla kännetecken för ett P2 frimurarnas Ordo ab Chao (ordning från kaos) drag för att skapa en revolution genom att göra folket så obekväma att de inte har något annat val än att störta myndigheterna. 

KM kommer också att använda sin gamla taktik genom att vara trevlig och presentera välvilliga fåraherdar för att lugna ner fåren. 

Vi noterar till exempel ett pågående försök att använda Elon Musk och hans övertagande av Twitter som ett sätt att skapa kontrollerad opposition och ett nytt narrativ. Problemet är att även om Elon köper 9 % av Twitter så styrs resten fortfarande av Rockefeller/Rothschild-fronter. 

Äntligen denna vecka får vi fler och fler tecken på att Operation Bluebeam går på högvarv.

På denna front släppte Pentagon 1 500 sidor med hemliga dokument om det skumma UFO-programmet. Det säger bland annat att möten med UFO:n har gjort att amerikaner har lidit av strålningsbrännskador, hjärn- och nervsystemskador och till och med av ”oförklarlig graviditet

Pentagon releases 1,500 pages of secret documents about shadowy UFO programme after four year battle

https://www.the-sun.com/news/3323053/pentagon-23-minute-ufo-video-insider/

Screenshot from the 'Gimbal' UFO video which includes US Navy pilots exclaiming 'look at that thing!'

UFOs left ‘radiation burns’ and ‘unaccounted for pregnancies,’ new Pentagon report claims

Det blir också fler och fler konstiga UFO-observationer. Till exempel skickade en amerikansk hemlig rymdprogramkälla denna video till oss med kommentaren:

”Hej, det här är Arcturianerna & Sirianerna! de har den här typen av ljusskepp som kan gå till havets botten och ut i rymden på några sekunder, såsom vi skulle beräkna tiden!”

Samtidigt erbjöd en källa vid Thule Airbase på Grönland (mexikanerna att USA tog Grönland från Danmark på 1930-talet) en förklaring till den bisarra incidenten vid Lazy Mountain, Alaska: 

Did a plane crash into Lazy Mountain? A meteor? Troopers say no, it’s a contrail

”Detta var ett interdimensionellt skepp som gick in i vår 3D-värld. Det var en invasion av kontrollanter utanför världen. Den togs ut av den amerikanska rymdstyrkan vid Thule. Den amerikanska militären har området omgärdat. Ingen får komma nära olycksplatsen”.

Under tiden lades den här förklaringen ut för fåren:

”Enligt Department of Public Safety var skådespelet på himlen på torsdagsmorgonen över Lazy Mountain en unik kombination av contrails från ett passerande flygplan, atmosfäriska förhållanden och den uppgående solen. Bilder cirkulerade på sociala medier, när människor i Mat-Su-dalen undrade över vad som verkade vara ett konstigt spår av rök med mörka partier som verkade vara skräp från något.”

”Inget att se här gott folk. Fortsätt att röra dig framåt. Precis som Roswell-incidenten 1947. Det var bara en väderballong”.Kategorier:klimatet, Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: