Planetär övergång är den största händelsen någonsin

2022-04-10
Peter B. Mayer
https://finalwakeupcall.info/en/2022/03/26/planetary-transition-the-greatest-event-ever/

DET KVANTFINANSIELLA SYSTEMET (QFS)

 

De sanna härskarna

Archon-blodsfamiljerna ville dominera världen från början, vilket krävde att man kombinerade krafterna från de 13 mest inflytelserika Archon-blodsfamiljerna. Professor Adam Weishaupt upprättade planen 1773 på begäran av Mayer Amschel Rothschild. Det slutliga målet var, och är fortfarande, en världsdiktatur med en ledare i toppen, baserad i Jerusalem, Israel. För detta ändamål mutades alla regeringar och inflytelserika politiker för att samarbeta i detta mål, utan att veta vad det skulle leda till.

Alla som är involverade i detta köp- och mutsystem vet att det ligger i deras eget intresse att delta och att utföra instruktionerna som ges punktligt. Det är faktiskt en världsomspännande epidemi, och många gånger värre än man kan föreställa sig. Den nuvarande strukturen har godkänts enligt Sjölagen. Att korrigera denna stora orättvisa tillbaka till jordlagstiftningen måste bli folkets högsta prioritet! De kontrollerande skuggmakterna bakom centralbankssystemet måste förstöras för alltid för att få ett slut på denna globala korruption och tyranni.

De verkliga härskarna i Washington DC är de osynliga Luciferianerna och Khazarerna, som utövar sin makt bakom kulisserna.

Tack vare sjölagen kan vägen till total diktatur i världen uppnås med strikt lagliga medel, osynliga och ohörda av kongressen eller parlamentet, till och med presidenten eller folket.

Officiellt har konstitutionella regeringar implementerats, men inom våra regeringar och politiska system representerar ett annat organ en parallell form av styrning, det är den byråkratiska eliten som anser att konstitutionerna är värdelösa, eftersom de är säkra på att de är på den vinnande sidan av spelet.

All oacceptabel utveckling i politiska överenskommelser, som flyktingkrisen, kan spåras tillbaka till att denna grupp som förtrycker oss för att tillgodose de hemliga makthavarnas önskemål.

Centralbankernas brott är legendariska och fler än vad som kan nämnas här. Genom att ge stora lån till praktiskt taget alla länder och människor har de blivit beroende av den ”hemliga” kontrollerande makten hos Global Mafiosi. Regeringar som vill förbli oberoende behandlas kraftfullt och tas bort; deras ledare detroniseras. Om detta inte är möjligt med hjälp av en politisk propagandakupp eller ekonomiska sanktioner, används CIA, Mossad eller militärstyrka för att uppnå sitt mål att utsätta landet och folket för den nya världsordningens regim.

I själva verket verkar det som att den kinesiska regeringen också kontrolleras av en centralbank från den ”nazistiska Rothschild”-gruppen, som dikterar och kontrollerar flödet av pengar över hela världen i varje nation där en centralbank finns. De har därmed fått fullständig kontroll över alla penningflöden. Som stöd har de det fulla
5-Eyes-stödet
som gör deras auktoritet obestridlig och oemotsagd.

De rika och mäktiga, närmare bestämt bankirerna, missbrukar sin makt för att förtrycka och förstöra de svaga, tillsammans med hela ekonomin. Ridån dras nu för att helt avslöja den khazariska maffian med deras onda planer på att infiltrera allt och tyrannisera hela världen. Så att endast deras babyloniska talmudism, känd som Luciferianism, den uråldriga satanistiska Baalsdyrkan, råder!

Världen har kommit till ett vägskäl i civilisationen. Globalisterna har genom det politiska etablissemanget orsakat förödelse över vårt samhälle, industri, kultur etc. i syfte att berika sig själva. De har nu fått panik när deras korruption erkänns och bekräftas över hela världen.

Detta är vår sista chans att rädda våra intressen och civilisationen. Det är nu eller aldrig, vid det här laget vet hela världen att världsmakterna med sin Nya Världsordning är ute efter att förstöra mänskligheten med hjälp av Covid-giftinjektioner medan företagsmedia, som inte är det minsta intresserade av journalistik, bara sprider sitt främjande av den politiska agendan; dvs civilisationens och mänsklighetens förstörelse.

De kommer att göra allt som krävs för att ytterligare sprida sin utbredda kriminalitet på vår bekostnad, de kommer att stanna vid ingenting, i sin avsikt att förstöra allt levande på jorden.

Återställandet av skadorna på alla människor på vår planet kan ta lång tid. Men så småningom kommer allt att rättas till, åtminstone om folket vaknar i massor och tar tillbaka kontrollen, genom att införa det nya QFS-penningsystemet och Jordlagen.

Om vilket vår utomjordiska gästförfattare Vital Frosi berättar mer nedan.

DET KVANTFINANSIELLA SYSTEMET (QFS)

Hela jorden och dess mänsklighet upplever nu ett unikt ögonblick av förändring. Denna rörelse kallas den planetariska övergången. Allt kommer att bli väldigt intensivt!

Det kommer att ske djupgående förändringar i alla kända och okända sektorer, när den Gamla Jorden upplöses för att ge plats för dess ersättning, det vill säga det Nya Planetariska Hemmet.

Allt som har lärts, känts, trotts och praktiserats kommer gradvis att upphöra att existera om några år. Mycket har redan förändrats, men eftersom dessa förändringar är tidsinställda märker de flesta inte ens det.

Jämför det med ditt hår eller naglar: de växer konstant, men du märker det först när de redan är längre. Så här görs förändringarna från den gamla jorden till den nya jorden.

När ingenting är som det brukade vara kan jag tala om många ämnen här, men i dag kommer jag bara att ägna några tankar åt det finansiella systemet, eftersom det fortfarande är ett grundläggande element för allas överlevnad. Idag finns det miljarder människor som är oroliga för sina jobb, sina företag, sina löner och sina grundläggande behov av att försörja sig.

Denna oro är förståelig, men den försäkran vi har från den Högre Orden som kontrollerar världarna är att allt går underbart bra, och att detta leder jorden och hennes mänsklighet in i en New Age, även kallad Den gyllene eran.

På den Nya Jorden kommer det inte längre att finnas en situation av smärta och lidande, därför kommer det inte att finnas någon brist av något slag. Det kommer att finnas ett överflöd utan gränser, för de som nu kastar ekonomin ur balans kommer inte längre att finnas.

De styrande, fuskarna, exploatörerna, slavarna, kort sagt, all makt som vissa utövar över andra, kommer att upphöra att existera. Och jorden, som en feminin energikälla, det vill säga som en mamma , kommer att ge allt som hennes barn behöver.

Äntligen har tiden för överflöd och välstånd kommit! Alla dominerande makter kommer att upplösas och konkurrensen kommer att upphöra att existera för att ge plats för samarbete .

 

HUR KOMMER DET NYA FINANSIELLA SYSTEMET SER UT?

Den enda säkerhet vi har för närvarande är att ingen kan veta i förväg, av flera skäl. Och huvudskälet är att det inte är ett system känt för någon människa, eftersom det är ett kvantprogram skapat utanför jorden.

Dess koordinator är Saint Germain, Uppstigen Mästare av den sjunde strålen, som, när han inkarnerade här på jorden, bland så många karaktärer var Joseph, Jesu far, Greven av Saint Germain och Merlin, alkemisten.

QFS kommer att vara ett finansiellt övergångssystem som kommer att användas under en övergångsperiod mellan nu och de kommande decennierna, eftersom det i framtiden inte kommer att behövas någon form av valuta.

Ingen kan veta det exakta datumet när det börjar. Men det kommer snart. Möjligen även i år 2022, annars under nästa år. Det kanske inte startar i alla länder samtidigt. Det verkar som att det fortfarande finns regeringar som inte är kopplade till Earth Alliance. Sådana regeringar måste avlägsnas för att släppa QFS till sitt folk.

En information som redan har släppts säger att allt är klart, allt är testat och allt är godkänt. Allt som återstår är att trycka på avtryckaren. Resurserna finns tillgängliga. Och även för de länder där de kommer att släppas, vad vi kan veta är att det inte kommer att vara för alla människor på en gång. Det finns viktiga kriterier som måste beaktas, och det viktigaste av dessa är moral.

Gamla mynt kommer att förlora sitt värde. Kända pengar kommer inte längre att tjäna ett syfte. Då kommer de som skaffat sina pengar illegalt att bli planetens nya fattiga.

Det finns en annan viktig aspekt: ​​alla de som har resurser och till och med rikedom som har intjänats inom etik och moral kommer inte att förlora någonting. Sådana resurser kommer att läggas till de nya värdena som kommer att göras tillgängliga för alla. Det verkar också rättvist och rimligt att det ska vara så. Ingen förlorar någonsin det som verkligen är hans.

Men som det beskrivs här är den exakta formen på allt fortfarande okänt. Faktum är att de flesta inte ens kan föreställa sig det verkliga sättet att existera, eftersom människan inte vet om det ännu. Ingen har någonsin föreställt sig ett system av den här omfattningen.

För några veckor sedan gick en information som mottogs ungefär så här:

”Tänk om alla människor, oavsett om de har ett bankkonto, fick ett obegränsat kreditkort för att möta deras behov. Allt du behöver, mat, medicin, ett hus att bo i osv, du drar bara kortet och köpet släpps och betalas. Alla behov kommer att tillgodoses på detta sätt.

Men om en familj behöver ett hus kan de inte förvänta sig ett palats, för i så fall kommer kortet inte att frigöra pengarna. Lösenordet verkar ha ett samvete. Du kan få allt du verkligen behöver, men inget mer än så.

Kanske finns det fortfarande en möjlighet att jobba, tjäna det där lilla extra. Erbjuda en aktivitet för att göra skillnad. Men det viktigaste är att ingen någonsin behöver uppleva brist och fattigdom igen.

Kom ihåg att det kommer att finnas behov av vissa tjänster och aktiviteter under en tid framöver. Världen förändras snabbt, men den kommer inte att sluta helt.

Det finns en nödvändig tid för alla justeringar.

Tiden för slaveri genom arbete och skuld går mot sitt slut. Ingenting kommer någonsin att bli sig likt igen! Var beredd på det nya som kommer snart. Var inte rädd för ditt yrke eller din verksamhet. Var inte rädd för framtiden! Lita på, för guldåldern är inte guld av färg, utan ” guld ” av överflöd som du förtjänar.

Vet att du får stor hjälp av de gudomliga värdarna. En värld av försoning och bevis säger adjö! Välkommen till den nya eran!

Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är upplysning!

Du är inbjuden att bli medlem i FWC, klicka på denna  LÄNK

Håll dig informerad och  prenumerera gratis , utan dolt kommersiellt intresse, det är på vår bekostnad att du kommer att hållas informerad.Kategorier:Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: