Elon Musk lovar att RÄDDA alternativ media från censur – Eliten rasande!

Elon Musk för att rädda alternativ media från censur

 

https://newspunch.com/elon-musk-vows-to-save-alternative-media-from-censorship-elites-furious/

Elon Musk har lovat att rädda alternativ media från onlinecensur och har påbörjat processen med att återuppliva Twitter till en plats där yttrandefrihet och alternativa åsikter kan uttryckas.

Nyligen skickade Elon Musk chockvågor genom fascistiska Big Tech – Google, Facebook, Amazon, Apple, Twitter och andra. Musk, engagerad i First Amendment, köpte den största andelen i Twitter.

Wnd.com rapporterar: Musk är vårt stora hopp – smart, coolt, men jag hatar att spela framtiden för en institution lika viktig som USAs framtid på en man. Han utsågs omedelbart till Twitters styrelse.


Twitters vd, Parag Agrawal, (bilden) har inte ens en chans. Enligt hans eget erkännande är han inte ett fan av First Amendment.

”Jag är glad över att dela att vi utser Elon Musk till vår styrelse!” sa han i ett tweet. ”Genom samtal med Elon under de senaste veckorna blev det stå klart för oss att han skulle tillföra ett stort värde till vår styrelse. Han är både en passionerad troende och intensiv kritiker av tjänsten, vilket är precis vad vi behöver på @Twitter, och i styrelserummet, för att göra oss starkare på lång sikt. Välkommen Elon!”

Lite oseriöst svar kanske. Han har något i rockärmen.

I en intervju 2018 sa Agrawal, 37 år, den yngsta VD:n för ett ”Topp 500-företag”, att Twitter borde ”fokusera mindre på att tänka på yttrandefrihet, utan på hur tiderna har förändrats. Där vår roll särskilt framhålls är vem som kan höras. Alltmer rör sig vår roll mot det hur vi rekommenderar innehåll … hur vi riktar folks uppmärksamhet.”

Wikipedias medgrundare och internetteoretiker Larry Sanger (bilden) slog emot Agrawals kommentarer.

”Så det är så här han känner om yttrandefriheten. Självklart. Ännu en Silicon Valley-tjok som ägnar sig åt tvetydighet och använder vad som borde vara ett öppet offentligt torg för manipulation och indoktrinering, säger Sanger i en tweet.

Varför har Agrawal ingen uppskattning för First Amendment? Född i Rajasthan, Indien, studerade Agrawal datavetenskap vid Indian Institute of Technology i Bombay. Han tog sin Ph.D. vid Stanford University och började på Twitter 2011 för att arbeta med sin reklamteknik. Agrawal kommer att få en lön på 1 miljon dollar, en ”målbonus” på 1,5 miljoner dollar, en avgångsvederkag i form av en ”gyllen fallskärm” – och 12,5 miljoner dollar i Twitter-aktier, enligt värdepappersanmälningar.

Även om många amerikaner inte uppskattar First Amendment – SOM DEMOKRATER!

Nu vet dock många amerikaner bättre. Det är allt mer uppenbart att det amerikanska folkets friheter slutar där tekniktyrannernas makt börjar.

Hur tillämpar vi en riktig fix? Stå upp för konstitutionella principer! Vi måste uttryckligen säga att teknikjättar aldrig kan ägna sig åt avplattformering eller censur av tal som skyddas av First Amendment.

Det är det sista testet – det konstitutionella!

Detta skulle föra media tillbaka – något. Spelet är riggat nu.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: