Nytt från Gitmo: Deborah Birx; Fauci gillar unga pojkar; Putin släpper 35 000 fängslade barn i Ukraina

2022-04-08
Michael Baxter
realrawnews.com


Här ska jag lägga in tre artiklar med nyheter från Gitmo och Realrawnews. Uppgifter du inte kan erhålla från MSM-medier. Detta har även bekräftats på Telegram.


Dr. Deborah Birx avrättades i juli ifjol

I maj 2021 rapporterade Real Raw News att Deep State Dr. Deborah Birx, en kvinna som är mer känd för sina polykromatiska halsdukar än medicinsk expertis, greps anklagad för förräderi och massmedicinsk felbehandling i sitt flergenerationshem i Pennsylvania. Vi rapporterade sedan att JAG hade avsatt tid i juni för hennes militärdomstol. Efter det fick vi inga ytterligare uppdateringar om den listiga Dr. Birx och antog att hon antingen hade gjort en överenskommelse eller skickats till en annan plats än Guantanamo Bay, för den amerikanska militärens ”White Hat”-uppdelning har flera domstolsområden – baser över hela världen.

Real Raw News kan nu rapportera, sent, att US Navy Judge Advocate General’s Corps och Office of Military Commissions verkligen försökte och dömde Birx den 30 juni 2021. Rättegången ägde rum på Naval Base Guam, som ligger cirka 3 300 miles väster om Hawaii och 1 500 miles öster om Filippinerna och söder om Japan. Guam är ett territorium i USA, och dess invånare är amerikanska medborgare. Ön är cirka 36 miles lång, 6-12 miles bred, och på många sätt är Guam ett helt amerikanskt samhälle.

Den 7 april 2018 godkände president Donald J. Trump renoveringen av lediga baracker till juridiska kontor och ett par rättssalar varifrån JAG kunde hålla ansvariga Deep State Criminals, aka ”träsket”, för deras brott mot USA. Men istället för att belasta amerikanska skattebetalare, hjälpte Trump till att finansiera projektet till flera miljoner dollar, och US Army Corps of Engineers slutförde bygget på tre månader, före schemat, enligt både militära och Mar-a-Lago-källor.

”Jag bekräftar att Trump var inblandad i och betalade för en förnyelse av Guams anläggningar. Jag har ingen aning om vem som har prövats där eller när, säger en källa till Mar-a-Lago.

En JAG-källa tillhandahöll dock något mer iögonfallande detaljer.

”Naval Station Guams straffläger byggdes som en reserv, om Deep State skulle fånga GITMO, eller om GITMO blev överbelastat. Ingetdera har varit fallet, men JAG har skickat Deep State-fångar utomlands för rättegång. Jag vet inte orsakerna; dessa beslut fattas av tjänstemän över min lönegrad. Jag vet att även om projektet avslutades i september 2019, hölls inga domstolar där förrän efter att president Trump aktiverade upprorslagen någon gång i januari 2021. Jag har hört att sex sådana domstolar ägde rum innan Birx ställdes inför rätta, dömdes och avrättades platsen i Guam, säger en JAG-källa.

På frågan om varför JAG var så sena med att släppa information om Birx fällande dom sa han att vice amiral Darse E. Crandall och cheferna för ”White Hat” för andra grenar av de väpnade styrkorna samordnar spridningen av hemligstämplade eller avklassificerade uppgifter.

”Jag säger ingenting förrän jag får grönt ljus, och då bara vad jag har rätt att säga. Av OPSEC-skäl finns det också en kraftig uppdelning, så jag personligen kanske inte hör om en incident förrän vid ett senare datum. Och i fallet med Birx fick jag veta hennes öde först i förra veckan”, sa vår JAG-källa.

Birx, tillade han, föll med hjälp av en exekutionspluton den 6 juli 2021.

”På GITMO är den föredragna metoden för utförande att bli hängd; på Guam gäller det en exekutionspluton, direkt till livet efter detta”, sa han.


Militären: Fauci gillar unga pojkar

En JAG-källa berättade på söndagen för Real Raw News att Office of Military Commissions har hämtat bilder från en icke namngiven källa som visar Deep State Dr Anthony Fauci i bisarra och kompromitterande relationer med minderåriga män som han inte har någon känd koppling till.

Vår källa betonade att även om bilderna inte är sexuellt explicita, ger de trovärdighet för sannolikheten att Fauci verkligen är en garderobspedofil. JAG tillade att han är för närvarande involverad i en grundlig utredning för att ta reda på identiteten på barnen på fotografierna.

”Vi hoppas att detta kommer att ge bränsle till Faucis avrättning, så att säga. Hans dagar är räknade, och ju fler bevis mot honom desto bättre. Bilderna, som kommer att visas när han står inför en militärdomstol, visar tydligt att Fauci är fascinerad av och gillar unga pojkar, säger vår källa.

En bild, tillade han, visar Fauci och en oidentifierad manlig tonåring sittande i näsblodssätena på Nationals Stadium den 13 juni 2021. Tonåringen håller en glasstrut i handen och Dr. Fauci, slickar smält chokladglass från struten i barnets hand.

Barnet kunde inte ha varit Faucis avkomma, för han har inga manliga barn, bara tre döttrar – Megan, Jennifer och Allison, alla vuxna.

”Vi testade så klart bildens äkthet. Våra medarbetare på US Army Cyber ​​Command i Ft. Gordon letade efter tecken på fejk eller digital bildmanipulation. De sa att det var den verkliga affären, och metadata som bifogades till bilden bekräftade att den var äkta. Om inte den andra personen på bilden inte var en dvärg, var det en pojke kanske 13 år gammal. Fauci är bara 5’7″, ( ung. 170 cm, red.anm) och ungen var kortare än han är. Även om de satt på bilden, tog vi lätt den bestämningen”, sa vår källa.

Metadata bekräftade att 30-megapixel på RAW-bilden togs med ett Sigma 150-600 mm zoomobjektiv fäst (bilden) på en Canon 5D Mark IV digitalkamera, vilket betyder att fotografen kunde ha tagit bilden från ett betydande avstånd.

En andra bild, sa vår källa, visar Fauci och en annan minderårig man som han håller i handen medan de tar en lugn promenad längs en isolerad stig vid Brookside Botanical Garden (bilden) i Montgomery County, Maryland. Metadata på den bilden bevisade att den togs den 4 september 2021, en lördag, när parken fortfarande delvis var stängd för allmänheten på grund av länets strikta Covid-19-riktlinjer. Varken Fauci eller hans följeslagare bar en mask, och på en bild kunde Fauci ses leende som ett rovdjur mot barnet.

”Det finns andra bilder, alla liknande. Fyra barn totalt. Vi erkänner att detta är förbryllande eftersom vi har försökt skugga Fauci sedan starten av plandemin, och han är nästan alltid omgiven av en stor säkerhetsdetalj. Men den här fotografen, och allt jag ska säga, är att han är en licensierad privatdetektiv och före detta LEO, som kom tillräckligt nära för att ta bilderna i exakt rätt ögonblick. Beröm till honom”, sa vår källa.

Avslutningsvis sa han till Real Raw News att JAG stänger dragnätet, och snart kommer Fauci att tvingas svara för de avskyvärda brott som begåtts mot laglydiga amerikanska medborgare, såväl som barn, om militären på ett tillfredsställande sätt kan bevisa att han har en sexuell förkärlek för unga pojkar.


Putin släpper 35 000 fängslade barn i Ukraina


Michael Baxter
2022-04-05
https://realrawnews.com/2022/04/putin-frees-35000-imprisoned-children-in-ukraine/

Rysslands president Vladimir Putin berättade på lördagen för Donald J. Trump att hans ”särskilda militära operation” i Ukraina hade befriat 35 000 barn från kontrakterad tjänstgöring vid vad han kallade ”Östeuropas kontaktpunkt för världsomspännande försäljning av särskilt små barn”, sade en Mar-a- Lago-källan inriktad på samtal mellan världens två mäktigaste ledare.

Om Putins ord har varit uppriktiga, var hans ursprungliga anledning till att gå in i Ukraina för att utplåna biovapenlaboratorier som finansierats av USA, Västeuropa och Israel. Men när ryska specialstyrkor, eller Spetznas, av misstag snubblade över ett pedofilläger i centrala Ukraina och fick reda på hundratals sådana anläggningar utspridda i det ukrainska landskapet, försvarade Putin en ny sak: krossa varje ”smuts och avskum” pedofil och rasera varje infernalisk barnhandelsring som angriper det ”gudlösa landet”.

På lördagen avslöjade Putin för Trump att cirka 35 000 barn, varav de flesta är ryska, befriades från sexuellt förslavande efter att hans styrkor identifierat och diskret riktat in sig på 150 människohandelsavtal.

”Dessa befrielser genomfördes mestadels av ryska Spetznas. Putin sa till Trump att han inte kunde bomba lägren godtyckligt eftersom han inte hade något sätt att veta om det fanns barn inne eller ens om barnhandlare fortfarande övervakade operationerna. På många ställen hade människohandlarna flytt på grund av kriget och lämnat barnen kvar att klara sig själva, säger vår källa.

Inte alla människohandelshålor gömdes dock undan i avlägsna, otillgängliga områden på den ukrainska landsbygden.

Enligt Putin hittade specialstyrkorna ett expansivt barnhandelssyndikat i en kontorsbyggnad bara två kvarter från regeringshuset (bilden), Volodymyr Zelenskys huvudsakliga verksamhet, i centrala Kiev. Spetznas infiltrerade strukturen, dödade 8 människohandlare och såg en riktigt grym scen: Sextiofem barn hölls i trånga burar.

”Det här, president Trump, är varför vi slåss. Att hunden Zelensky inte visste om detta är omöjligt. Det var precis under näsan på honom. Över hela Ukraina hittar vi ryska barn, ukrainska barn, barn från Europa och, ja, fler från USA. De onda männen bakom detta — de måste krossas, utrotas. Ukraina är stort, och den här smutsen har haft årtionden på sig att arbeta med fasor, säger Putin till Trump.

Dessutom sa Putin att Spetznas hade hämtat en dammig redovisning från en lagerbyggnad i hamnen i Mariupol. Barnhandlare hade gjort om byggnaden till ett bearbetningscenter varifrån barn hade fraktats in och ut ur Ukraina. Huvudboken, sade Putin, innehöll påhittade namn, datum, kön och åldrar på barn som människohandlare hade skickat ut ur landet. Det tidigaste datumet i reskontran var från den 2 mars 2005.

”Det är otroligt, helt otroligt, hur länge detta har pågått”, sa Trump enligt uppgift till Putin. ”Det du gör är otroligt, verkligen otroligt, men världen tror bara inte.”

Putin sa att han inte brydde sig om vad världen tyckte om honom, för hans uppdrag var dygdigt och hedervärt, och han lovade att korsa hela Östeuropa, om det vore nödvändigt, för att uppnå ett betungande och nödvändigt mål.

”Dessa brottslingar har arbetat här sedan 1991, för länge. Nu tar det ett stopp, sa Putin.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: