Clarence Thomas fru sa till Mark Meadows att ”Bidens brottsfamilj” och ”medkonspiratörer i valsedlar” skulle ”bo i pråmar utanför GITMO för att ställas inför militärdomstolar för uppvigling”, visar texter

Sammansatt bild av Ginni Thomas iklädd en röd tröja och färgglad halsduk, vänster, och ett kontrolltorn vid en Guantanamo Bay Naval Base Ginni Thomas

Tribunals – Executions – Deaths – Resignts – Crimes Against HumanityTelegram bekräftar och hänvisar till denna artikel


Grace Panetta
25 mars 2022
https://www.businessinsider.com/ginni-thomas-thought-biden-crime-family-would-be-sent-to-barges-off-gitmo-2022-3?r=US&IR=T

Högsta domstolens domare Clarence Thomas fru drev en besynnerlig konspiration om att medlemmar av ”Bidens brottsfamilj” och ”medkonspiratörer i valsedlar” skickades till pråmar utanför Guantánamo Bay för att ställas inför militära domstolar för uppvigling. Uppgifterna fanns i nyupptäckta textmeddelanden med Vita husets tidigare stabschef Mark Meadows.


Mark Meadows

Virginia ”Ginni” Thomas, en långvarig konservativ aktivist, skickade sms till Meadows dagarna efter valet 2020, enligt meddelanden som kommit fram av huskommittén som utreder upproren den 6 januari och det rapporterades om av Washington Posts Bob Woodward och CBS News Robert Costa.

”Bidens-brottsfamiljer och medkonspiratörer för valsedlar (förtroendevalda, byråkrater, censuranvändare på sociala medier, reportrar med falska strömmar, etc.) arresteras och fängslas för valfusk just nu och under de kommande dagarna, och kommer att leva på pråmar utanför GITMO och ställas inför militärdomstolar för uppvigling”, skrev Thomas i ett meddelande den 5 november 2020, två dagar efter presidentvalet, enligt Post.

Anhängare av rörelsen Q-Anon spred dessa och liknande teorier under slutet av 2020 och början av 2021, och hävdade felaktigt på nätet att tjänstemän inklusive Hillary Clinton och representanten Adam Schiff hade fångars in i massarresteringar, och skickats till Guantánamo och avrättats för förräderi. (Båda är avrättade sedan länge, klicka på namnen. red.anm)

Thomas förespråkade QAnon-angränsande teorier i många av de nästan 30 texterna som rapporterats om av Post.

Det första meddelandet som Thomas skickade till Meadows hänvisade till en sedan borttagen YouTube-video från Steve Pieczenik, en konspirationsteoretiker som tidigare har ställt sig bakom den grundlösa teorin att skottlossningen 2012 på Sandy Hook Elementary School var en ”falsk flagg”-operation som var avsedd att ge stöd för vapenrestriktioner. (vi har sedan länge vetat att dessa skolskjutningar har varit falsk flagg-operationer genom olika videon av Ole Dammegård som är den främste experten på falska flaggor. red.anm)

I ett annat meddelande som rapporterats om av Post hänvisade Thomas till en populär QAnon-teori om att Trump medvetet hade ”vattenmärkt” poströstsedlar för att hitta potentiella väljarbedrägerier. (detta är ingen ”teori” detta är bekräftat, red.anm).

”Vattenstämplade valsedlar i över 12 delstater har varit en del av en enorm Trump- och militäroperation för att stödja vita hattarna i 12 viktiga Swing-stater”, sa hon.

Den partiska granskningen av 2020 års valresultat i Maricopa County, Arizona på uppdrag av delstatssenaten och utförda av det numera nedlagda företaget Cyber ​​Ninjas sökte de efter sådana märken, men lyckades inte avslöja några bevis på att valsedlar var vattenstämplade.

I andra texter uppmanade Thomas Meadows att inte erkänna valet, privat förtalade republikaner i kongressen , samlade sig bakom den kontroversiella advokaten Sidney Powell och sa åt Meadows att ”Släpp Kraken och rädda oss från att vänstern tar ner Amerika.”

En berättelse från New York Times i februari rapporterade att Thomas hade varit involverad i planeringen av rallyt den 6 januari, inklusive att man spelade en ”förenande” roll mellan olika rallyarrangörer.

Thomas tonade ner sin koppling till arrangörerna av rallyt den 6 januari i en intervju med Washington Free Beacon och sa att hon lämnade Save America-rallyt före Trumps tal på grund av det kalla vädret. Men texterna visar hennes djupa intresse för att försöka störta valet 2020 – förutom hennes brinnande tro på konspirationsteorier som har sitt ursprung i QAnon-rörelsen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: