Orbán: En klar seger

Ungerns premiärminister Viktor Orbán håller sitt segertal i Budapest.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/orb%c3%a1n-en-klar-seger/ar-AAVOFny?ocid=se

Viktor Orbán får sitta kvar vid makten.

Ungerns premiärminister utropade sig sent på söndagskvällen till vinnare i det på förhand ovissa valet.


2022-04-04

Alla dom som nu i åratal anklagat Viktor Orban och hans parti för att förvandla Ungern till en mer eller mindre diktatur fick sig igår en riktig käftsmäll. Det ungerska folket valde återigen Orban att leda landet och det om något visar att all kritik och smutskastning från både EU och alla sköna vänster och miljöslödder från olika håll inte på något sätt har varit befogat.

Ungern har återigen visat vägen hur vi skall rädda Europa från det förfall som nu i årtionden hotat oss genom den massinvandring från länder och kulturer som i princip bara medfört att kostnader, sociala problem samt grov kriminalitet skjutit i höjden.

Hade vi här i Sverige haft politiker som Viktor Orban så hade vi inte haft dessa numera dagliga skjutningar, sprängningar, våldtäkter, rån, bedrägerier och andra trevliga mångkulturella berikningar i den omfattning som vi idag har.

Inte heller hade alla möjliga och omöjliga sexuella avarter som namnges med bokstavskombinationer som innehåller halva alfabetet fått frodas i den omfattning som nu pågår och könskorrigeringar som nu mer eller mindre anses vara helt normalt att genomgå hos den yngre generationen.

Ungern, Polen och andra före detta sk öststatsländer har förblivit normala länder som håller på sina traditioner och kulturer där medborgarna vägrar att förvandla sina länder till mångkulturella katastrofer och det kan dom tacka sådana politiker för som vågar stå upp och värna om sitt land och sitta folk. .

Sverige hade satt helt annorlunda ut med en svensk Orban i ledningen.

Till sist, ett stort grattis till mina landsmän. Ni valde helt rätt trots alla försök att tvinga in är på vägen som för så många andra länder som Sverige inte medfört annat än ett socialt, kulturellt och etniskt förfall.

Hajra Viktor!

Sandor HeroldKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: