Sjuksköterskeaktivist: Sjukvårdsarbetare som stödde covid-19 sjukhuspolicyn borde ställas inför rätta för dödsfall som de möjliggjorde

Nurse activist: Healthcare workers who supported COVID-19 hospital policies should stand trial for deaths they enabled

Mar 22, 2022 | The War on America
https://drleonardcoldwell.com/2022/03/22/nurse-activist-healthcare-workers-who-supported-covid-19-hospital-policies-should-stand-trial-for-deaths-they-enabled/

En veteransjuksköterska i Storbritannien kräver att alla sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal som stödde sina arbetsgivares pandemipolicy för Wuhan coronavirus (COVID-19) ska dömas och dömas för de dödsfall som de möjliggjorde.

Kate Shemirani, 56, är en 36-årig veteransjuksköterska från Storbritannien som har kallats Storbritanniens ”farligaste kvinna och ökänd anti-vaxxer” för sin anti-vaccinaktivism och hälsofrihetsförespråkare.

På grund av sin aktivism har Shemirani blivit måltavla av den brittiska regeringen och mainstream media. Förra året förlorade hon sin licens efter att hon utövat sjuksköterskeyrket på grund av några av hennes covid-19-anspråk. Hon blev senare måltavla i rättegångar eftersom hon organiserade flera anti-COVID-19 lockdown-protester.

Rättegångar i Nürnbergstil kommer för medicinsk personal

Under ett framträdande på ”Dr. Jane Ruby Show,” pratade Shemirani om människorna som hon kallade ”Sjuksköterskor som stannade” – eller sjukvårdspersonalen som blint stödde sjukhusens covid-19-protokoll även om dessa policyn regelbundet leder till patienters död.

Värden Dr. Jane Ruby nämnde hur sjukhussystem över hela USA har stängt av eller sparkat anställda som inte skulle vaccineras och har tvångssatt patienter på ”CDC-dödsprotokollet” genom att ge dem det giftiga läkemedlet Remdesivir. (Relaterat: Dr. Paul Marik: Sjukhus DÖDAR COVID-19-patienter genom att vägra ge dem livräddande mediciner.)

Shemirani påpekade att sjuksköterskor som hon i Storbritannien är ansvariga för sina handlingar enligt en uppförandekod.

”Så, om du inte gör någonting, är du också ansvarig i en domstol och okunnighet är ingen ursäkt i en domstol,” sa hon. Shemirani påpekade då att under Nürnbergrättegångarna som hölls efter andra världskriget, accepterades inte ursäkten från nazistiska läkare – att de bara följde order.

Shemirani tillade att många fler sjuksköterskor har njutit av sina nyfunna auktoritetspositioner och det felplacerade förtroende som människor har gett dem under pandemin.

”Du har misshandlat allmänheten, du har misshandlat dina patienter och du har missbrukat karriären. Många är nu livrädda för sjuksköterskor”, sa hon. ”Du kommer definitivt att ställas inför rätta. Det är säkert, och du kommer sannolikt att möta rättvisa.”

För de senaste nyheterna om covid-19-pandemin, besök Pandemic.news.

https://www.brighteon.com/d8cc0e63-e993-4844-ba5d-8749bb8ed50f

This video is from The Prisoner channel on Brighteon.com.

Mer av Kate https://www.brighteon.com/new-search?query=Kate%20Shemirani%2C&page=1&uploaded=allKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: