Militären arresterar Dr. Faucis NIH-assistent

Amerikanska marinsoldater arresterade i torsdags Patricia L. Conrad, specialassistent till NIH-direktör Anthony S. Fauci, i hennes hem i Bethesda, Maryland, efter att ha erhållit en militär arresteringsorder undertecknad av biträdande domare generaladvokat Christopher C. French, sa en JAG-källa till Real Raw Nyheter.

Conrads frihetsberövande kom som en överraskning, för hennes namn hade inte nämnts tidigare, och det hade inte förekommit på någon radar förrän i torsdags. På pappret verkar hon som ett spöke; hennes LinkedIn-sida listar ingen anställningshistorik innan hon arbetade på NIH, och sökmotorfrågor gav vaga resultat som inte gav några tips om exakt vad hennes jobbtitel innebar. Men en djupdykning i hennes bakgrund avslöjade att hon är en doktor i veterinärmedicin och arbetade vid UC Davis School of Veterinary Medicine innan hon började på Fauci vid NIH. Ändå verkar mycket av hennes digitala fotavtryck ha rensats bort från internet.

Trots hennes uppenbara rena tavla sa US Navy Judge Advocate General’s Corps att de hade skaffat obestridliga bevis som bevisade att Conrad var en viktig aktör i Faucis Covid-brott. Även om vår källa för närvarande inte skulle avslöja JAG:s bevis, med hänvisning till pågående utredningar, sa han att bevis kommer att offentliggöras efter att JAG beslutat om hon måste ställas inför en militärdomstol.

”Om hon hjälper oss att få Fauci kan man visa henne mildhet, men det är för tidigt att säga just nu”, sa vår källa.

På frågan om huruvida hennes arrestering kan skrämma Fauci att gömma sig, tillade han: ”Fegingen gömmer sig redan. Han ses sällan offentligt, och när han är det är han i stort sett den mest skyddade mannen i världen. The Deep State skyddar honom med ett entourage på ungefär 50 vakter och han är aldrig på samma plats särskilt länge. Han har inte varit på NIH:s högkvarter på flera månader. Vi vet att Conrad har kränkande information om Fauci, och vi tror att hon kan hjälpa oss att få tag i honom. Hon är en nitisk, fanatisk Fauci-förespråkare, och hennes arrestering var giltig.”

Gripandet skedde tidigt på torsdagsmorgonen. Amerikanska marinsoldater slog upp hennes ytterdörr och hittade henne vaken i en soffa och tittade på tv. Enligt vår källa började Conrad skrika högljutt och sträckte sig efter sin mobiltelefon när marinsoldaterna stormade in. En marinsoldat slog telefonen ur hennes hand medan en annan marinsoldat höll henne i schack med änden till sin M27 Infantry Automatic Rifle. Conrad visades ordern, sedan dämpades och eskorterades hon från lokalen in i ett civilt fordon.

”Som med alla arresteringar har hon förts till ett behandlingscenter. Jag kan inte säga var det är. Vi vet att hon har fördelaktig underrättelse, och vi hoppas kunna extrahera den från henne, säger vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: