Vårdagjämningen markerar vändpunkten i kampen för att befria jorden

2022-03-21
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

Khazariska maffian = KM
Deep state = DS


Det kommer flera rapporter från alla håll som tyder på att kriget om kontrollen över planeten jorden, ett som bokstavligen har rasat i tusentals år, håller på att ta slut. Kampen om Ukraina kommer att ses av framtida historiker som den sista ställningen för den satanistiska khazariska maffian som har planerat att förvandla hela planeten till en gigantisk djurgård som styrs av dem.

När mänskligheten väl är befriad kommer en massiv kampanj för att göra odödligheten på denna jord verklig att börja, lovar källor inom Vita hattarna. Karantänen på planeten jorden kommer också att upphöra och jordelivet kommer att tillåtas kolonisera universum. Detta kommer att få den kambriska explosionen (när flercelligt liv plötsligt uppstod) att verka som ett smällare i jämförelse, säger de.

Den mörka sidan försöker stoppa detta genom att döda 90 % av mänskligheten och förstöra mycket av den naturliga världen. De planerar med andra ord såväl eko-mord som folkmord. Ett exempel är strävan efter att omvandla världens bilflotta till så kallade ”miljövänliga” elmotorer. För att göra detta måste du gräva upp till ett värde av 500 000 pund ur jordskorpan för att få ETT batteri.

Med andra ord vill ryssarna återuppliva en version av Jugoslavien och ta Bulgarien ut ur Nato.

FSB-källan säger att den khazariska maffian också erbjöd ett förslag om ett överlämnande till Ryssland. KM säger att de vill flytta sex miljoner judar…

ut ur Israel och tillbaka till deras verkliga hemland Khazarien, aka Ukraina, säger källan. De lovar att skapa en buffertzon mellan Europa och Ryssland som inte skulle tillhöra FN. Det är därför de tvingar ut sex miljoner ukrainare från sina hem och in i Europa och Ryssland. Förresten, av någon anledning har de pratat om ”sex miljoner judar” i mer än ett sekel (kanske kan någon av våra läsare förklara varför).

Här är vad MI6 hade att säga om detta: ”Omflyttning av khazarerna? Det finns ingen plats på jorden för dem. Israel och Mossad är ytterst ansvariga här – ingen annan.”

Israels regering visar under tiden tecken på att judarna där äntligen vaknar upp till det faktum att de har blivit förslavade av khazariska satanister. Det är därför deras regering vägrar att leverera vapen till Ukraina eller sanktionera Ryssland. https://www.jpost.com/israel-news/article-701817

Det ryska FSB och deras västerländska allierade med Vita hattarna är överens om att khazarerna (de som inte avrättas för krigsförbrytelser) kommer att behöva omskolas och en generation måste uppfostras som inte längre kommer att utöva människooffer eller sexuellt fördärv etc.

För att förstå varför KM aldrig mer får tillåtas att ha ett land utanför kontrollen av internationell lag och normer, låt oss undersöka bara ett fragment av de senaste bevisen för deras pågående försök att mörda oss alla.

Här står till exempel i en tidning svart på vitt att Bill Gates kommer att starta ”Avfolkning genom obligatorisk vaccination”, eftersom det kommer att vara den mest ”miljövänliga lösningen”. Den här artikeln har rensats från internet och kan inte längre hittas.

Kineserna förstör nu också 5G-torn.

Men KM fortsätter bara och fortsätter som ett Energizer-batteri, vilket är anledningen till att ”Pfizer tillsammans med Acuitas har 10 fler genterapiprodukter i pipelinen”, säger Mossad-källan och tillägger: ”Vi måste kortsluta dessa demoner.”

Fler bevis kom ut när VD:n för ett av Tysklands största sjukförsäkringsbolag plötsligt fick sparken i förra månaden efter att han släppte data som tyder på att tyska hälsomyndigheter avsevärt underrapporterar covid-19-vaccinskador.

German Insurance Company Fires CEO Who Released COVID Vaccine Injury Data, Then Scrubs Data From Website

The CEO of one of Germany’s largest health insurance companies was abruptly fired last month.

Samtidigt som du gick med slagrutan på Ryssland-Ukraina, har den brittiska regeringen i tysthet publicerat data som bekräftar att de trippelvaccinerade är bara veckor ifrån att utveckla förvärvat immunbristsyndrom. https://dailyexpose.uk/2022/03/13/gov-report-proves-triple-vaccinated-have-ade/

Det är av denna anledning som världens nationer förenas mot KM och deras falska Biden-administration.

Här är till exempel ett gemensamt uttalande från Iran:

Vi har en gemensam ståndpunkt när det gäller främjandet av våra västerländska partners, ledda av USA, av den ”regelbaserade ordningen”, som de vill ska ersätta internationell rätt. Denna regelbaserade ordning är symbolen för orättvisa och dubbelmoral. De avslöjade fakta pekar på den enorma omfattningen av USA:s olagliga aktiviteter för att sprida sina militära biolaboratorier över hela världen.

Putin säger nu att de experimenterade med stammar av inget mindre än Coronavirus. Det ryska försvarsministeriet har också avslöjat att Joanna Wintrol, US Defense Threat Reduction Agencys sambandsman vid USA:s ambassad i Kiev, har tjänstgjort som en av programmets kuratorer.

Russia Challenges US: If Biolab Documents are Fake Then ...

Foreign Ministers from Russia and Iran Release Joint Statement After Meeting in Moscow

Inte konstigt att den kinesiska regeringen också offentligt anklagar USA för allvarliga brott mot mänskliga rättigheter.

Den falska Biden-administrationen, desperat efter överlevnadspengar, har försökt kyssa Kinas röv. Enligt den officiella nyhetsbyrån Xinhua:

President Biden har just upprepat att USA inte strävar efter att få ett nytt kallt krig med Kina, att förändra Kinas system eller att vitalisera allianser mot Kina, och att USA inte stöder ”Taiwans självständighet” eller har för avsikt att söka en konflikt med Kina,  sa Xi.

Xi has candid, in-depth exchange of views with Biden

Liu Xin, Kinas berömda nyhetsankare, gav ett svar på gårdagens kinesisk-amerikanska samtal i en mening.

Njut också av kollapsen av Babels torn i rysk stil. Trevligt meddelande skickat till KM Satanistiska-kabbalen.

Den här massiva branden i ett Walmart-distributionscenter verkar vara en uppföljning av bränningen av Babels torn i Ryssland.

KM, för sin del, försöker desperat hålla fast vid makten med en lavin av BS. En CIA-källa säger att ”99 % av bilderna som visas i västerländska medier om kriget i Ukraina är falska. De använder påhittade skådespelare, falska scenarier, datorgrafik och hatretorik mot Putin och ryssar.” Här är ytterligare en vagnslast med falska döda offer i Ukraina. Hoppsan, en av de döda tar en cigarettpaus. Slog igen.

Den här videon med Branden som korsar bakom Zelensky visar bara mer av vad som kan göras med CGI. Det hela är en illusion.

Vad som inte är en illusion är det medeltida barbariet som sveper över de delar av Ukraina som fortfarande är under KM-kontroll. Till exempel blir flickor nu bundna vid ett träd och misshandlade.

”Det finns ingen nulevande statsman som inte känner till KM-folkmordet i Ryssland under skenet av den bolsjevikiska revolutionen”, noterar en MI6-källa. ”KM är grundorsaken till all världsterrorism och ingenting eller ingen var borta från menyn. Det finns en stor mängd kriminaltekniska bevis som täcker massmord, av vilka många hade höga ämbeten. Vad du måste börja förstå är ett hemligt inbördesvärldskrig, eftersom sådana enheter som Kommittén 300 och så många andra dör ut och lämnar en virvel efter sig”, noterar MI6 och varnar ”man befinner sig i direkt konflikt med de farligaste människorna, möjligen i mänsklighetens historia.”

Här är ett exempel på där ukrainska 24 TV Network (ägd av Oligarch Akhmetov) programledare Fahruddin Sharfmal uppmanar till folkmord på ryska barn och säger ”För att förstöra en nation måste du först och främst förstöra barnen”. Han har omhändertagits av ryska specialstyrkor, uppger FSB-källor.

Gripandet av denna hatmånglare är en del av en världsomspännande motattack och avslöjandet av KM. Det är därför Britney Spears har avslöjat de satanistiska övergreppen som hon utsattes för av sina illuminati-hanterare under hennes 13-åriga konservatorium, inklusive sjuka sexuella ritualer, veckovisa blodtransfusioner och Mkultra medicinska experiment.

Britney Spears: ‘I Was Subjected to Satanic Illuminati Rituals’

Detta är också anledningen till att ”Disney-anställda och domare bland de 108 arresterade i en Florida Sting-operation som syftar till att fånga människohandlare, rovdjur”

https://people.com/crime/disney-employees-judge-among-108-arrested-in-florida-sting-operation-aiming-to-catch-traffickers-predators/

Det är också anledningen till att vicepresident Harris man, Doug Emhoff (bilden), är den första av de fyra rektorerna, som inkluderar presidenten, första damen och Kamala Harris, som får COVID-19 (koden för att bli arresterad).

https://thehill.com/homenews/administration/598346-harriss-husband-tests-positive-for-covid-19

Vi ser också allvarliga funktionsfel bland de högsta tjänstemännen i den falska Biden-administrationen. Avataren Nancy Pelosi har babblat nonsens nyligen. ”Jag har fått höra av 3 olika kontakter att Pelosi är till 100 % en AI-konstruktion. Hon är inte berusad, men hennes programmering fungerar inte”, konstaterar en CIA-källa.

En källa från P3 Freemasons säger att hela den falska Biden-administrationen är en föreställning som är utformad för att väcka det sovande fåret.

General Christopher Miller Militärsekreterare och chef för USA:s provisoriska militärregering bekräftar att USA:s val den 3 november 2020 vanns av president Donald Trump i alla 50 delstater. Deep State försökte fejka dem och media rapporterade att Joe B. han har vunnit dem. MEN! Den officiella valsedeln var försedd med en elektronisk vattenstämpel, vilket förfalskarna inte kände till. Så varje röst som avgavs för president Trump registrerades på en kvantserver och ödet för varje omröstning är känt. Militäralliansen, som står bakom president Trump, bestämde sig för att visa människor hur djupt korrupta alla statliga institutioner är, och sedan dess har vi sett en film som verkligen syftar till att öppna våra ögon och väcka oss så att detta aldrig händer igen. Så, den 20 januari 2021. klockan 12:00 togs USA över av en militärregering ledd av generalsekreteraren Christopher Miller och överbefälhavaren, den lagligt valda presidenten Donald Trump. Fram till valet i november 2020, var General Cr. Miller chef för National Counter-Terrorism Service, en elev till general Michael Flynn. Rollen som den falska Joe B spelas av tre skådespelare… Hela hans ”besättning” är också en rollbesättning som valts ut av president Trumps team. Alla hans ministrar är aktörer vars handlingar inte har något juridiskt värde. Inklusive den här falska militärministern som besöker Bulgarien och orsakar sådant väsen – Lloyd Austin. Alla dessa aktörer pratar och gör som president Trump och White Hat Military säger åt dem att göra. Hela den här showen handlar om att väcka människor och göra mycket arbete bakom kulisserna. Vita huset och Capitolium och alla federala byggnader i Washington har varit tomma och stängda den 20 januari 2021. Dessa människor har aldrig satt sin fot där, och de har inte heller tillgång till Pentagon! De är SKÅDESPELARE! Ryssland och USA har varit allierade i alla krig hittills. Allt är bara propaganda från de sista resterna av globalismen. Den nya globala Alliance of White Hats kontrollerar hela planetens situation. Snart är allt över! Om några dagar!

Också som ett tecken på att vi verkligen har att göra med en situation som förändras på jorden, och inte bara en politisk, utan temperaturen på de båda polerna är nu häpnadsväckande 40 grader högre än normalt.

Här är vad en hemlig rymdprogramkälla har att säga om detta:

Antarktis och Arktis värms upp nu eftersom det magnetiska flödet på planeten är utom kontroll. De planetariska ”mörka ledarna” gör för mycket jonosfärisk uppvärmning. Båda polerna rör sig väldigt snabbt nu. Den magnetiska Nordpolen flyttar in i Sibirien. Det kommer att bli klimatkatastrofer på grund av det. En av de största instabiliteterna under de kommande åren kommer att vara klimatkatastrofer som påverkar många nationer, om inte Alliansen tar full kontroll över dessa rymdbaserade vapen utanför världen. De översvämningar, snö och torka som vi ser globalt är bara början. Vi befinner oss i slutstriden för kontrollen över planeten”.

https://www.news.com.au/technology/environment/massive-temperature-surge-in-arctic-antarctica-stuns-scientists/news-story/66b28bc3e55649b4fc0a0ce4cbb02d62

Äntligen denna vecka, här är lite mer Projekt Bluebeam-relaterat material.

https://www.ibtimes.co.in/ufo-over-ukraine-again-self-styled-extraterrestrial-hunter-suspects-alien-activity-846478

Vi seglar definitivt in på okänt territorium.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Tack för en sån fantastiskt information

    Gilla

%d bloggare gillar detta: