DR. SHERRI TENPENNY FÖRKLARAR HUR AVFOLKNINGEN MED COVID-VACCINERNA KOMMER ATT BÖRJA VERKA OM 3-6 MÅNADER

19 februari 2021

https://forbiddenknowledgetv.net/dr-sherri-tenpenny-explains-how-the-depopulation-covid-vaccines-will-start-working-in-3-6-months/

by Alexandra Bruce

OBLIGATORISK VISNING! Dr. Sherri Tenpenny ger MYCKET viktig information!

Hon berättar om fall av hyper-immunsvar hos testdjur under tidigare försök med vaccin mot coronavirus, som SARS och MERS, vilket har varit ett ihållande problem.

Allt verkar bra ett tag, tills djuren exponeras för det vilda muterade viruset. För henne är det klart att samma sak kommer att hända med människor.

Dr. Tenpenny och andra forskare förutspår att miljoner kan dö av vaccinet men det kommer att skyllas på en ny stam av covid – för att argumentera för ännu MER dödliga vacciner.

”Vi befinner oss i en kritisk tidpunkt för hela mänskligheten på många olika nivåer. Och vi har passerat tiden för när vi fått noggrant stöd, tassande runt omkring, när vi varit noga med att inte förolämpa någon och varit så milda mot snöflingorna – vi kan bara inte göra det längre…

”Vi har gett dessa vaccinationer i Amerika under en månads tid. Och på 30 dagar har vi över 40 000 biverkningar inrapporterade till databasen Vaccine Adverse Event…vi har över 3 100 fall av anafylaktisk chock, vi har över 5 000 neurologiska reaktioner, som kan sträcka sig alltifrån huvudvärk, till domningar och en onormal känsla, vanligtvis med krypningar eller stickningar, från yrsel till svindel, till att känna att du inte kan känna av dina händer och fötter – på 30 dagar!

”Och det har uppskattats att mindre än 10 % av biverkningarna som inträffar rapporteras till deras…

”Kan du tänka på en enskild produkt, i vilken bransch som helst – VILKEN som helst bransch – så länge som produkter har tillverkats på planeten, att inom 30 dagar har vi haft 40 000 människor som klagat på biverkningar – som bara fortfarande inte finns på marknaden men vi har betalda skådespelare som berättar om hur bra de känner sig efter att de fått sitt vaccin.

”Och vi erbjuder människor 500 $ för att de bara ska få sitt vaccin. Och vi har sjuksköterskor och läkare som säger: ‘Jag har fått vaccinet! Jag har fått vaccinet!” Tja, de kommer inte att vara så glada när de börjar få sin Bells pares (Bells pares kännetecknas av hastigt påkommen ensidig förlamning som drabbar panna, öga och mun), när de börjar få sin neuropati (sjukdom i flera av kroppens nerver. Den börjar oftast i benens nerver och gör att du gradvis får sämre känsel i fötterna och händer), när de får sina hjärtarytmier, när de får sin ITP, sin autoimmuna reaktion som gör att de dör av en blodsjukdom, de kommer inte att vara så lyckliga då.

”Men vi kommer aldrig att få se bilder på dess människorna.”Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

3 svar

  1. Avfolkningen har redan börjat för längesen.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: