Vita Hattarna informerar: Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 21

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på WhiteHatsQTelegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Nu börjar det hetta till ordentligt!

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


2022-03-18

Let’s go Brandon

Jag slår vad om att dessa ”TV-generaler” skulle göra vad som helst för att hindra president Trump från att vara i sin roll som överbefälhavare.

Du bör be om urskillning för att identifiera vilka som är ”TV-generalerna”.

Många är ”pensionerade” men söker makt och kontroll över vår nations framtid.

SE UPP för ”TV-generalerna!!!”

Gör forskningen.
Koppla ihop prickarna.
Dra dina egna slutsatser.

Jag har ritat min.

Säger bara.’

Lin 🙏❤️🇺🇸
http://www.FightBack.law


2016 U.S. MILITÄR INTEL

Visste redan att CCP hade redan skapat planer för att stjäla valet 2020 och visste att flera ledare i det demokratiska partiet och det republikanska partiet skulle stjäla valet och använda mainstreammedia, trebokstavsbyråer och sociala medier Tech Giants för att hjälpa till att underlätta en utländsk Operation för att fånga alla tre grenarna av USA:s regering (rättsliga, lagstiftande och verkställande).

En PLAN infördes av den amerikanska militären >>>Devolution PLAN är en bekräftad process som bevaras av den amerikanska militären för att i hemlighet upprätthålla och rädda president Donald Trumps administration.

Inuti arbetsimg av PLAN gavs makten till Ezra Cohen Watnick (t.v i bild) ..en mycket intressant person med Högsta civila befattning inom militära operationer och högsta tillstånd inom underrättelsenätverk och operationer/han placerades av Trump och befattning för general Flynn. (t.h. i bild)  ..Ezra Watnick fick också högsta makten att ge AVKLASSIFICERAD information<<

Devolution planen involverade hemliga operationer för att ersätta politiker, högre nyckeltjänstemän, högt uppsatta GENERALER, amiraler och officerare. En stor operation ägde rum för att säkerställa att valet 2020 gavs till BIDEN (SOM HAR TVINGATS< ATT SPELA SIN DEL) i Operation och World Military Sting OPs.
MILITÄREN tog full kontroll i början av 2020 när CCP släppte biovapenviruset COVID-19 SARS… Denna punkt var en bekräftad markör för CCP i samstämmighet med Obama:Admin./Vatikanen/ROTHSCHILDs ect.. och ta över Amerikas Förenta Stater.
MILITÄREN, som i det ögonblicket svor att skydda Förenta staternas konstitution, antog de första stadierna av devolutionplanen. Säkra och förolämpa presidentens befogenheter som chefen och befälhavaren för USA, Donald J. TRUMP.
PLANEN sattes igång för att övervaka alla utländska och inhemska företag (teknik, medicin, resurser, handel, bank) personal, politiska personer med hög elit och alla enheter (CIA FBI ECT.) som konspirerade i CCP:S UTLÄNDSKA OPERATION.

_ Du befinner dig för närvarande i RE-CONSTITUTIONELL fas av decentraliseringsplanen. Och det KOMMANDE slutet.

VAR starka PATRIOTER… Allt har en mening…
Du tittar på de sista delarna av filmen 🎥…..

MILITÄREN är det enda sättet

Gå med i @WhiteHatsQ


SOROS/ DAVOS GROUP WEF
HAR TYSKLAND ORDER OM ATT MEDDELA YTTERLIGARE EN LÅSNING SNART<

Denna nästa låsning kommer att koppla tyska infektionslagar till nya uppdaterade infektionslagar som ska antas mycket snart.. OMEDELBART.

Dessa nya lagar kommer att ha fullständig kontroll över och FULLSTÄNDIGT censur över TYSKLAND och dess medborgare och KOMMER att vara kopplade till beslagtagande av tillgångar, arresteringsböter för alla som uttalar sig mot mandaten, vacciner, pandemin, > FALSK INFORMATION (denna lag är för att för många människor VAKNAR upp till SANNINGEN om att RYSSLAND förstör biologiska laboratorier … EXPONERINGEN av DAVOS GROUP WEF blir mer uppenbar i EU <)///

EU/NATO försöker HÅRT för att få amerikanska trupper MILITÄRT in i ett FULLSTÄNDIGT KRIG I Europa och täcka över att DEEP STATE:s INFO KOMMER UT>>>

PRESSEN PÅ DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN OCH OBLIGATORISKA GRÖNA PASSET. DIGITALT KONTROLLERADE BANKSYSTEM som drivs av DAVOS GROUPS AND BANKS [DS] pressar Tyskland att driva AGENDAn med en ny lockdown
OCH PUSHAR NU DE NYA FALSKA COVID-INFEKTIONSANTALEN GENOM MEDIA…

@WhiteHatsQ


2022-22-22 = 222222

2x2x2x222 = 1776
___
CABAL Deep State tror djupt på många ritualer och baserar sin verksamhet kring ockulta ritualer… Till och med FN är en SATANISTISK grupp och deras Lucifer TRUST-stiftelse är tillägnad Satans mörkerljus… Liksom den högsta 33 graders muraren (murare på lägre nivå har ingen aning om vad de främsta ELIT-murarna vet och vad de måste göra för att få den oredigerade 33-graders murarbok som är kopplad till Satans ljus och dödande)//
___
The Deep State har länge fruktat denna dag och innebörden bakom siffrorna och starten och planet inriktningen och förstörelsen av deras 6 000 år långa regeringsmakt….

[De] visste för länge sedan om det stora uppvaknandet och året 1776 >Reborn<


Snövit…

Hänvisat till 30 _Q_ droppar
CIA hade sju enorma, superhemliga, globala underrättelsedatadatabaser djupt inne i Central Intelligence Agencys (CIA) högkvarter och var uppkallade efter de sju dvärgarna…

Operation Snow White///..
CIA skapade CAA i Hollywood finansierade också Walt Disney, Hugh Hefner, och bland många andra betalda/kontrollerade OPERATIONER som Mockingbird/>>Honey traps (Marilyn Monroe hade militärtillstånd till Kaliforniens militärbas (CIA}> Courtney Love var också en låg nivå CIA-agent som körde droger genom Englands punkscen och smugglade flickor mellan ELITER///

>Dessa CIA-superdatorer hackade mina U.S.M. MILITÄR INTELLIGENSBATALIONER
Dessa filer och datorer (SNOW WHITE) är anslutningen till WORLD WIDE CHILD TRAFICKING RINGS AND ELITE RINGS>>
DET ÄR FÖRBINDELSEN MELLAN EPSTEIN > HOLLYWOOD> BRITNEY SPEARS> HRC> OBAMA> WORLD ELITES FACEBOOK TWITTER GOOGLE<<<
__________________
THE DEEP STATE ÄR I PANIK OCH FÖRSÖKER LISTA UT VAD TRUMP & MILITARY INTEL RR sysslar med.


DAN + TRUMP KOMMISSIONER: Tornadoförödelse var kabbalens och CCP:s väderkrigföring – Attack mot sjöunderrättelsetjänsten

På fredagen varnade Dan för ett False Flag-evenemang med sin video från West Point & Naval Academy. Flashback Friday var FF-tipset. VÄSTPUNKT = 141 = VÄDERKRIG. Och 1:29-videon => 129 = INTERCEPTS = STORA TORNADOER. Tidsstämpeln 06:17 => SIX SEVENTEEN AM = 175 = NAVY INTEL SITE, vilket bekräftades via West Point vs Navy vid.

Trumps 23:27 inlägg av Q-citatet är kopplat: LIGHT WILL OVERCOME = 208 = WEATHER WARFARE ATTACK = CABAL & CCP KOMMER ATT BETALA HÖGT PRIS. Trumps kondoleansinlägg nästa dag klockan 11:27 bekräftar kopplingen till inlägget 23:27. ELVE TJUGUSJU = 235 = EN VÄDERHÄNDELSE FÖR FALSK FLAGGA.

Versalerna i Trumps inlägg = 421 = VINTERSTORM ATTICUS, CABAL FALSK FLAGGHÄNDELSE = Amazon Warehouse var en Naval Intel Black Site.

Det verkar som om detta var en krigshandling mot Naval Intelligence.

För att bekräfta, ‘vinterstorm’ ATTICUS = 93 = KABBALEN OCH CCP (aka CULT 93).


Du befinner dig i den svåraste delen av PLANEN!!!…

Där allt intensifieras, växer snabbt på båda sidor av kriget… /// Det är som en frontal kollision du bevittnar….. Den extrema psykiska smärta som känns kommer att intensifieras>>> VACCIN kommer att ändras från experimentell >>OBLIGATORISK<< …….
///PÅ ALLA VILLKOR AVVISAR DU BARA VACCINEN!!!!!<<<
Du måste öva din fria VILJA .. Stå stark i kampens svåraste del…////
>Du kanske inte ser att många människor som redan har tagit det första sticket nu blir arga, eftersom de blir tillsagda att ta fler och fler vacciner (i motsats till vad som sades innan ..”ta vaccinerna för att återvinna friheten” .. De vet nu att det var en lögn och vaccinföretagen kommer efter sina barn och de blir tillsagda att ta boosterskott..) Lögnerna CDC NIH NIAIH WHO ect. Alla berättelser fortsätter att förändras.. Dessa berättelser förändras varje månad och de sovande fåren börjar se lögnerna långsammare och långsammare<<< du ser inte data men ilskan växer, det är sant!!!!

Många vaxxade människor blir arga och bekymrade över att de är en del av Agenda….. Och de börjar sakta söka information utanför mainstreammedia…>>> CNN Newsweek ect [MSM]… Har lägst betyg på 2000-talet//))
Jag vet att många PATRIOTER och ANONER tappar hoppet och väntar och väntar och väntar och vill ha bevis på att något händer…(Jag skulle kunna berätta för er hundratusentals i miljonerna, advokater, läkare, sjuksköterskor, VITA HATTAR, högt uppsatta tjänstemän. Militärer, sanningsföreläsare, poddsändare, läkare gör alla sin del för att EXPONERA sanningen om scamdemin….. Men för de flesta vill bara se resultat omedelbart/bekräftelse/…… Den sorgliga sanningen är. ….JAG har VARNAT FÖR LÄNGE SEDAN.. .>>SPELTEORI/NASH JÄMVIKT/NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSE<<< måste äga rum….. Den här delen av Krig/Schack-draget är avgörande…
Och många kommer att lida SMÄRTA …

THIS_EVENT kommer att vara extremt smärtsamt för vittnen som känner att allt hopp är förlorat….. Men i de sista sista ögonblicken/ KOMMER SAKER att FÖRÄNDRAS som planerat)

DENNA VÄRLDSHÄNDELSE SPELTEORIN måste hända!!….
Så att världens människor aldrig mer kommer att låta medicinskt tyranni igen kontrolleras av World BANKING Masters> och ELITER som kontrollerade och skapade alla krig och fattigdom de senaste tusen åren… Samma KABBAL kontrollerar de biovapen som släpptes, kontrollerar DJUPA STATENS REGERINGAR som kontrollerar pedofiliringar, drogsmuggling, distribution och försäljning.. Människohandelsnätverk…… DETTA STORA KRIG DU ÄR I OCH BEVITTNAR KOMMER ATT INTENSIFIERAS TILL ENORMA HÄNDELSER SOM KOMMER ATT TESTA DIN ANDE, SJÄL OCH KROPP ATT BRYTA POÄNG OCH FÖRLORAT HOPP Ögonblick<<<<

VAR STARK, HA TRO
FORTSÄTT DELA INFORMATION
MÅNGA FÅR VAKAR OCH BEHÖVER DIN KUNSKAP OCH MEDKÄNSLA>>

DU ÄR INNE I STORMEN

Det måste vara så här

Till slut >>

MILITÄR ÄR DET ENDA SÄTTET

//))) Militären kan inte gå in.. Tills de flesta människor vänder sig mot System>>DS….}} Det händer just nu av alla lögner CDC WHO NIH NIAIH SEPI GAVI PFIZER GPMB WEF /FACEBOOKS SOCIALA MEDIER PORTRÄTTERAR> och fåren vaknar upp till LÖGNER
MER KONTROLL

Ilska växer över hela världen<<
Tvångsvaccinationen är en TRIGGER<<<många TRIGGERS
TRIGGERS..>>KOMMER IN<<

STÅ OCH VAKTA PATRIOTER VÄRLDEN …. Ditt inre är den svåraste delen av 2000-talet
VINTERN PÅGÅR 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

VÄRLDENS MÄNNISKOR BLIR ARGA>. …
OCH EKOT NÅR FÅRENS Öron

Gå med i @WhiteHatsQ


Det kommer att finnas LÄCKOR/DROPPAR i GHISLAINE MAXWELL-fallet
>>> Men du måste komma ihåg att DOMARE/ÅKLARING/VITTEN/JURY är alla hårt [INFILTRERADE]

Ändå måste detta MAXWELL-ärende gå vidare oavsett det juridiska resultatet
/// Det är viktigt att veta senare att fallet var ISCENSATT och DEEP STATE/Obama/Clintons/ECT ECT ECT ECT äventyrade fallet på många sätt ..

Det är viktigt att VALbedrägeri & EXPONERING fortsätter oavsett det juridiska resultatet… Kopplingarna till Deep State, Soros/Obama/Clintons/CCP VATICAN/Microsoft, ECT ECT ECT.. Alla kompromitterade i VALET

Det är viktigt med DURHAM Rapport och EXPONERING av Clintons, OBAMA, Five Eyes, VATIKANEN, Israel ECT ECT ECT .. som är kopplade till Ryssland Gate och COLOR REVOLUTION Kuppen mot TRUMP avslöjas och fortsätta och hur [de] alla kompromissade tillsammans med WUHAN> COVID-19 för att få in korrigeringen i valet 2020 och få in totalitär världsregering genom CDC WHO WEF ECT ECT ECT…

Dessa händelser måste ALLA fortsätta…. Även om fallen FALERAR<<

DU MÅSTE KOMMA IHÅG… ALLA 3 REGERINGENSGRENAR HAR INFITRERATS OCH USA ÄR UNDER UTLÄNDSK OCKUPATION<
///DOMSTOLEN ÄR MYCKET INFILTRERADE <<<<

… TILL SLUT … Efter bränderna och krigslagen..,. Och det SETT >EXPONERING< misslyckandet för de 3 regeringsgrenarna>>>>

..är när MILITÄREN kommer att träda in (för närvarande dokumenterar militärdomstolarna alla misslyckanden i de 3 regeringsgrenarna….. Detta kommer att användas senare i MILITÄRTRIBUNALER OCH VÄRLDSMILITÄRTRIBUNALER….. Det är då verklig exponering av EPSTEIN/MAXWELL/.> Valinterferens>COVID-19-skapandet kommer att hållas.)))).


Ryssland lämnade Matrix först

Ryssland är nu ekonomiskt nästan helt fritt från USA.

När Saddam Hussein meddelade i Irak att han inte längre skulle acceptera den amerikanska dollarn för olja, två månader senare bröt kriget ut i Irak och Saddam Hussein mördades.

Många krig startade för att bevara den amerikanska dollarn. När Moammar Gaddafi skapade en utvärderad valuta för Afrika gick västerländsk militärmakt in i Libyen och mördade Gaddafi.

Nu har Ryssland äntligen brutit med bensin-dollarn (Fiat Money). USA befinner sig nu i en existentiell kris och Europa kommer att följa efter.
Dollarn är (nästan) bankrutt och ropar på reglering av kryptovalutor av korrupta regeringar som visar korruptionen och myteriet inom organ som organiserar det finansiella systemet som SEC och avslöjar hur Bitcoin och Ethereum skyddas.

Ryssland har rubeln som är helt uppbackad av guld. Indien, Kina och Ryssland har länge haft ett annat monetärt system förutom SWIFT.
Krusningen avslöjar långsamt att det nya QFS finns som det utlovades och hoppades på av många XRP- och XLM-troende sedan länge.

Det verkar som att tiden att vända strömbrytaren är väldigt nära.
Vi har så länge spekulerat och förutspått scenarier som skulle involvera evenemanget.

Och Ryssland verkar nu leda vägen ut ur Matrix.
Lämnar bakom sig det korrupta finansiella systemet, media, internet.
Avslöjar NWO, EU, USA, NATO, FN, CERN, WHO, CIA, MOSSAD.
Allt i en stor ormgrop, full av mörker anslutna till varandra uppför Elitens onda pyramid.
På väg att plockas ner helt.

Ryssland är på väg att implementera den fria världen utanför kabbalens matrix som vi har varit fångade i i århundraden.

Spännande tider
Dra i spaken
Öppna ögon
Fortsättning följer

Vi är med dig som rapporterar den andra sidan av nyheterna.

WWG1WGA


Det rapporteras att Ryssland ”har börjat flytta Tors kortdistans yt-till-luft missilsystem till gränsområdet mot Ukraina.”

Ukraina har chockat världen genom att öppna skyddsrum i Kiev…
Ukraina har öppnat bombskydd i landets huvudstad när rädslan för en rysk invasion ökar. På onsdagen varnade en ukrainsk minister och före detta toppspion att konflikten kan spridas globalt.

Banker i Vitryssland förbereder sig för att byta till Rysslands version av SWIFT på grund av förestående sanktioner från väst…

Vitryska banker förbereder sig för hårdare västerländska sanktioner genom att skriva under på Rysslands alternativ till SWIFT, det internationella nätverk för finansiella meddelanden som stöder det globala banksystemet, har ryska tabloiden Moskovsky Komsomolets rapporterat.

ABC:s Martha Raddatz rapporterar att efter Joe Bidens senaste samtal med Vladimir Putin, flyttade ryssarna ytterligare 10 000 soldater till gränsen mot Ukraina.
________________________________
Kina> TAIWAN
Mellanöstern>mellanöstern

Nordkorea>>>>> var tyst ett tag…

Indiens gräns.> Kina> Pakistan

Genom allt uppståndelse..>Afrika kommer att antända statskupper </// Sydamerika kommer att hamna i tunga konflikter, 🔥

Sydeuropa>>> SERBIEN.<<<
______________________________________
Århundradets storm
______________________________________
Jag gav så mycket information jag kunde det senaste året, om vad som var på väg att bryta ut…. De flesta trodde att jag var rädd och att detta inte skulle hända..///
_________________________________
Militär är det enda sättet

Världen är sammankopplad
__________________________________
De flesta kommer inte att förstå vad som händer förrän dammet lagt sig….. Och de världsomfattande operationerna är klara och MASSarresteringar äger rum under, efter ISCENSÄTTNING. PLANERADE _EVENT…..


Varför ARRESTERADE PUTIN sin egen FSB-underrättelseavdelning (MSM talar inte SANNINGEN/eller Alex Jones som har miljoner investerade i Ryssland)….

PUTIN arresterade inte bara sin egen FSB UNDERRÄTTELSECHEF ..> utan också flera andra GENERALER> Bankers> företagsledare och regeringstjänstemän under en stor 2 veckor OPERATIONER< ARRESTERINGAR och nuvarande SANKTIONER PÅ [ DS] ÄR ANSLUTNA

DET ÄR ANLEDNINGEN RYSSLAND SLOG MOT BIDEN. BLICKEN , Hillary Clinton, den tidigare demokraternas presidentkandidat, samt försvarsminister Lloyd Austin, biträdande finansminister Wally Adeyemo och nationell säkerhetsrådgivare Jake Sullivan (detta är de enda namnen som MSM delade…. Listan är längre med flera amerikanska företag och industrichefer )///…

*När PUTIN gjorde massarresteringar i Ryssland (nuvarande) och SANKTIONERADE topp [DS] amerikanska tjänstemän… Han stängde NER deras BANKKONTON kopplade till dotterbolagsinvesterare/bankirer/penningtvättoperationer/ (betalningarna som FSB tog från den amerikanska världens Deep state )//
>PUTIN HAR NU TA FULL KONTROLL ÖVER DERAS TILLGÅNGAR/PENGAR I RYSSLAND OCH MARKNADER ANSLUTNA TILL UKRAINA, MELLANÖSTERN<

DE SANKTIONER PUTIN LADE BESLAG PÅ ÄR > ATT BEHAGA < ALLA BANKKONTON KOPPLADE TILL DEEP STATE BIDENS/HUNTER BIDEN/ CLINTONS/OBAMA/SOROS /dotterbolag och spökinvesteringsinnehav genom RYSSLAND…..//) FSB och många organisationer i RYSSLAND SOM fortfarande TRATTAS av DEEP STATE

///>>> Kuppförsöket misslyckades<

PUTIN HAR NU TRILJIONER DOLLAR/EUROR som är KOPPLADE TILL EUROPA> ALFA. BILJONÄRERS BANKER OCH DEUTCHE BANK> ANSLUTNA TILL SCHWEIZ BANKER….> SOM TRATTAR IN PENGAR GENOM RYSSLAND, MARKNADER OCH FÖRETAG för BIDEN, HRC, Obama, FN. DAVOS-grupper ECT ECT ECT ECT ect…..>>>>>

!!!!!!!TILLGÅNGAR I BESLAG!!!!!!!!
__
Nu borde du börja förstå PLANEN

SAUDIARABIEN ( BIN SALMAN) övergår också till GULD-backat. KINA (XI) RYSSLAND( PUTIN) >>ALLA har brutit upp från CENTRALBANKSSYSTEMET!! OCH KOMMER ATT VARA UPPBACKADE AV INDIEN ( MODI)<

(Vita HATTARNA i KINA, deras nästa steg är också att sätta SANKTIONER mot amerikanska tjänstemän. Företags företag och VD:ar och DERAS PENGAR KOMMER ATT BESLAGTAS LIKSOM DERAS TILLGÅNGAR…<
DETTA_EVENT KOMMER efterföljas med TAIWAN EVENT)////

NU FÖRSTÅR ​​DU VARFÖR US FN EU PUSHAR SÅ HÅRT FÖR FINANSIERING TILL UKRAINA.>>> DE STJÄL PENGAR FRÅN SINA MEDBORGARE OCH PENGARNA NÅR INTE UKRAINA<
___
TRUMP ler….. Ser på HUR ALLIANSENS PLAN utvecklas 😉

Du vet mer än du vet
Lita på planen
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: