Info om MedBeds i Sverige

2022-03-15
Connecting Consciousness (CC)
Medlemsgruppen

Det kom upp frågor om Medbeds gruppen, en berättade att alla medlemmar är välkomna att söka in till den gruppen ifall man har intresse och verkligen vill vara en av de som utbildar sig inom MedBeds för att jobba på MedBeds-centret i Stockholm.

Det diskuteras kring om det skall vara sjukvårdsutbildad personal men det är ännu oklart vilken bakgrund som är meriterande.

Viktigt att vara observant och vaken på kopiering av MedBeds när de kommer ut, samt MedBeds utbildningar för de kommer vara utav olika kvalitéer.

Det finns MedBeds på jorden men inga utbildningar. Det har talats om att barnen från tunnlarna och räddningspersonalen har och blir behandlade med hjälp av MedBeds. Militären ansvarar för MedBeds. Viktigt med säkerheten. Allt kommer inte till vår kännedom ännu. Planeringsarbetet med MedBeds fortsätter men är ej synlig ännu enligt Simon Parkes. Vi kan diskutera MedBeds här inom CC. Förbereda oss så vi vet vad vi ska göra när det är dags.

Det förekommer många som påstår sig ha MedBeds kurer redan men det är bara till för att blåsa folk på pengar, så gå inte på det!

Sätt upp er på listan på MN under Stockholmsgruppen så kommer ni bli kallade på intervju den dagen det blir aktuellt. Skriv kort och koncist varför just du vill jobba med detta och uppge dina kvaliteter, färdigheter och meriter som kan vara värdefullt. Alla kommer att behövas som t ex jurister, avtalsskrivare, kockar mm.

  • En av mötesdeltagarna informerade om att det på Facebook finns sjuksköterskegrupper och där kan finnas folk med vårdkunskaper som kanske vill jobba med MedBeds i framtiden.

Just nu söker man folk inom CC.Kategorier:Hälsa, Media, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: