Ukraina & Svensk Djup Roll


Alla statsöverhuvuden behöver korrumperade ambassadörer”
Nu har vi kommit fram emot den sista delen av 2016 i tidslinjen. Det har varit många turer kring samma namn sedan Maidan men några fler personer som är uppenbart goda korruptiker måste vi föra in.

Ta dig en funderare om du läser detta på om Isakov faktiskt visste att han skrev på medias dödsdom genom sitt idoga arbete med att få ut Steele-dossiern och om du kanske till och med misstänker att detta är så uppenbart korrumperat att DNC möjligtvis haft någon högt upp på insidan som faktiskt skulle kunna gillrat en fälla?
En tanke som faktiskt inte är helt oäven att tänka sig baserat på hur uppenbart korrumperat det är och hur desperata och uppenbara manövrar som DNC försöker med.
Jag vågar själv säga att DNC håller inte korten nära kroppen och spelar ut sina trumfkort i tid och otid. Det gör inte en skicklig spelare.

Tillbaka till tidslinjen:

Marie Yovanovich blir ny ambassadör.
Du kommer se hennes namn framöver när Pelosi slutligen faller till föga för kravet på impeachment.
Marie vittnar i denna riksrättsrättegång emot Trump och du kan själv gå före och söka dig tillbaka för att se hur svensk media rapporterar om detta.

SVT med Carina Bergfeldt är enligt mig mest tydlig i sin vridna rapportering.
Varför säger jag det?
Jo det som händer efter att Marie blir ambassadör och fram till den stora chocken för världen att Trump blir president i november.

Marie Yovanovich tar helt sonika ett möte med Lukashenko som då är den nya AG:n och tydliggör för honom att det här med åtal är något du inte ska ägna dig åt.
I alla fall INTE åtala våra gubbar och gummor på insidan.
Lukashenko är ju betydligt lydigare än den gamle AG:n Chokin som Rudy den hale besöker och intervjuar och som John Solomon (Just the News och tidigare The Hill) publicerar vittnesmålet från.

Lukashenko sitter fint och lovar att inte utreda någon relaterad till Biden/Obama typ Bidens son eller andra som kan profitera i detta, Kerrys son eller varför inte sätta upp Soros själv på “åtala och utred inte listan”.
Soros saknar väl som bekant INTE svenska kopplingar?
Som nu börjar se ut som en misslyckad suffle´, det är svårt att missa deras cover up ÄVEN om man är svensk journalist så får man kämpa hårt för att inte se problem här.

Men vänta lite, är Lukasheko verkligen så lydig att han är villig att offra sig själv?

Gå tillbaka lite till tidigare inlägg som tog oss hit…
Vi har försvunna skattemedel via en oligark.
Vi har senatorers barn med toppjobb hos oligarker som slarvar bort pengar.
Vi har Swedbank mitt uppe i detta och flera hedersambassadörer i Ukraina från Sverige – 3 för att vara mer precis.

Vi har olika firmor, Fusion GPS etc och valpåverkan från DNC och för säkerhets skull har man svängdörrar in till DOJ – Ohr´s Nellie och Bruce – som blev de första att hamna under utredning i det amerikanska rättssystemet.
Vi har en VP (Joe Biden, red.anm) som hotar att hålla inne bistånd om inte en åklagare som utreder saker relaterade till hans son och honom själv sparkas – för säkerhets skull gör Biden detta framför kameran och skrattar gott åt det – men det är Trump som knappt hunnit nedför Rulltrappan som är korrumperad.
Nu har vi dessutom en ny Ambassadör som säger åt den nya åklagaren vem han får utreda och åtala.

Som en notering om du kommer ihåg Podestas så är det ungefär vid denna punkt som Podesta bestämmer sig för att gå i pension och avsluta alla sina firmor och uppdrag – det var inte av en slump, men media orkar knappt bry sig.

På tal om media så har vi då de betrodda rösterna namngivna – vilka som ska leda opinionen om att Biden/Obama administrationen är snövit och Trump är dum.

Vi har Isakov som fick till uppdrag att trycka på media´s betrodda röster för att få ut dossiern via de betrodda rösterna och kom då ihåg att inte ens Steele som skrev ihop denna dossier ställer sig bakom dem, utan vittnar under ed om att hela dossiern är en fake.
Här kan vi med fördel ta oss till Red Bee media och undersöka dem och kopplingarna – BBC -Sverige, ty BBC var dem som nu tog tag i detta projekt med ”betrodda” röster.

Tror du fortfarande?
Eller föredrar du att söka vetande och få en mer objektiv bild?

Du kan gå tillbaka och läsa om alla turer som tagit oss hit.
Börjar du se ett mönster ännu? Samma namn hela tiden och samma metod om och om igen.

Den nye ambassadören får tyvärr för DNC:s och Obama/Bidens del nya AG:n att lyda lite halvdant för Lukashenko vill ju plötsligt komma till USA och träffa DOJ:s personal.

När detta händer att en AG inte lyder fullt ut, så är det ju praktiskt med en ny ambassadör som sätter stopp för att något ska avslöjas, så som alla goda korruptiker så sätter hon stopp för detta genom att vägra Ukrainas antikorruptionsbyrås personal och AG:n Lukashenko Visa till USA.
Kom ihåg nu att för att få ett Visa och anses vara god så måste du först vara svartlistad oligark, anställa VP:ns son och sedan tappa bort miljarder i bistånd – då blir du god och får Visa.

Är du bara en simpel åklagare AG som dessutom inte sitter fint så får du INTE Visa så du kan skvallra.

Vad var det egentligen Lukashenko ville prata med DOJ om?
Jo Serru!

Att: DNC samlar skit på Trump
Att: / miljarder verkar ha hamnat fel – alltså amerikanska befolkningens skattepengar
Att: Ukrainska tjänstemän och högt uppsatta svurit på att de varit delaktiga i att påverka valet till fördel för Demokraterna
Att: Burisma – Kolomoiskys bolag råkat ge Hunter 3 miljoner dollar som verkar svårredovisade som ersättning.
Att: Biden pressade Ukraina att sparka Shokin
Att: USA lägger sig i Ukrainas inre angelägenheter som rör utredningar och rättssystemet.

Lukashenko kan alltså om han får Visa till USA bli ett riktigt problem för ett fåtal, men näppeligen för den amerikanska befolkningens vidkommande eftersom de betalar för hela detta kalas och de borde då få veta hur deras pengar används och hur deras folkvalda och byrå-krakar beter sig.

Om du verkligen hängt med så kommer du dessutom ihåg att ju längre tiden gick desto mindre villig blev Lukashenko att spela med, vi har faktiskt en rad med vittnesmål från hans utredningar som han valde att offentliggöra och sända för alla att se. Nu plockade ju inte de betrodda rösterna upp dessa vittnesmål för det hade avslutat deras karriär, men den hårt attackerade mer konservativt lutande median som Biden och Demokraterna numera vill terroriststämpla (ja opinionen går nu på fullvarv för att alla republikaner ska klassas som inhemska terrorister) plockade upp och sände detta.
I skenet av Red Bee och betrodda röster – så kan du själv dra slutsatser om varför Biden-administrationen har ett behov att att klassa sitt motståndarparti som terrorister och hur trovärdigt det faktiskt är.

Ta dig tiden och gå tillbaka och läs båda sidors täckning av detta – det är det bästa för då får du en bättre bild.

Det är dock svårt då både Youtube, Google och fler plattformar helt enkelt plockar bort sökresultat eller lägger dem så lång ner att de är svåra att hitta – alltså censur.

När du får lite mer objektiv bild och tidslinje av alla turer kring Ukraina och varför både USA – Biden och Sverige håller den linje de gör så kanske du förstår varför det skramlas så mycket nu från allt från Rultqvistarn till media.
Men duuuueeeee tomma tunnor skramlar mest eller hur?
Känner du igen tomma tunnor när du ser/hör dem?

Kom ihåg att Pompeo dessutom sade att de med mest intresse i Ukraina får väl försvara dem.
Har Sverige något som helst intresse av att försvara Ukraina som är lite som en svensk koloni?

https://carlnorberg.se/2022/01/15/svenskkolonin-ukraina/

Jag slår ett slag för att använda Judicial Watch sida för att söka. De har ett helt sökbart arkiv med publika dokument inifrån rättsystem och statsapparat. Alla, både privatpersoner, och journalister kan använda det.
Judicial Watch är en konstitutionell vakthund som slåss via rättssystemet för att bringa transparens till den amerikanska befolkningen.
USA har precis som Sverige en ”offentlighetsprincip” vilket gör att myndigheter måste delge dokument på anmodan vilket de ofta försöker vägra att göra.
JW beskrivs av de betrodda rösterna som det motsatta, som farliga och icke demokratiska.
Hur kan transparens för att avslöja korruption någonsin bli icke demokratiskt?
Carina Bergfeldt är faktiskt den som hårdast framhävt att offentliga dokument INTE är trovärdiga – vilket leder till frågan VAD anser Carina vara trovärdigt och på vilka grunder?
https://www.judicialwatch.org/?s=Ukraine+Shokin+


2019-11-23
Carl Norberg
https://carlnorberg.se/2019/11/23/ukraina-svensk-djup-roll/

Vi postulerade i tidernas begynnelse att Ukraina skulle bli den politska skådeplatsen för uppdagandet av den svenska Djupa Statens roll i det geopolitiska spelet.

Så häng med nu:

Burisma Group grundades 2002 av den ukrainska affärsmannen Mykola Zlochevsky och Nikolay Lysin [ UK ]. Nu ägs det av Mykola Zlochevskyi
[ Storbritannien ], som var minister för naturresurser under Viktor Janukovitj . Zlochevsky återvände till Ukraina i februari 2018 efter att korruptions-undersökningarna av hans Burisma Holdings hade avslutats i december 2017 utan några anklagelser mot honom.

Så, myten om att Zlochevsky var Hunter Biden’s chef och välgörare vid Burisma är inte bara i ”nyheter” – i maffiamedierna som kontrolleras av den Djupa Staten som kontrollerar CIA, som kontrollerar USA:s stora ”nyhets” -media , utan det är också i webben:s viktigaste encyklopedi, Wikipedia, som inte bara redigeras av CIA , utan också till viss del har skrivits av CIA på uppdrag av någon…..

Zelensky, innan han blev Ukrainas president, hade varit stjärnan i en populär komedi-serie på ukrainsk TV som sändes av Igor Kolomoiskys 1 + 1 mediegrupp. Den 19 maj 2014 publicerade Forbes en chockerande ärlig artikel av Vladimir Golstein, ”Varför allt du har läst om Ukraina är fel”, som nämnde om Kolomoysky,

Hans affärsinnehav inkluderar den största ukrainska mediekoncernen, ”1 + 1 Media”, nyhetsbyrån ”Unian”, såväl som olika webbplatser är vad som gör det möjligt för honom att piska upp den allmänna opinionen till en anti-Putin-frenesi. Andrew Higgins från The New York Times publicerade en berättelse med rubriken ”Bland Ukrainas judar är den större oron Putin, Not Pogroms”, som berömmer Kolomoisky för att ha gjort Dnepropetrovsk till ”världens största judiska samhällscentrum” tillsammans med ”ett högteknologiskt Förintelsemuseum”. ”Higgins konstaterar dock att museet“ skyler över den känsliga frågan om hur vissa ukrainska nationalister samarbetade med nazister.

Vem som i grund och botten utifrån gedigen erfarenhet har planerat hela detta Ukraina spektakel och som dessutom helt garanterat har kunnat avlyssna Zelenskys samtal om inte annat från den Ukrainska sidan på kommunikationen med Donald Trump……och det är minsann inte Igor Kolomoisky….

Nej, det är uppenbarligen någon ännu lite högre upp i den geopolitiska hierarkin..någon som befinner sig ovanför Soros och Clinton – kopplingar till Sullivan Cromwell och namnet Weil är ibland besvärande…

Så det är ju i alla fall inte heller inte Per Anders Åslund den svenske ”experten” som planerat någonting av detta, han är född 1952 och är svensk nationalekonom… Åslund är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och ekonomie doktor från Oxfords Universitet. Professor i nationalekonomi, Rysslands- och Östeuropa-analytiker vid Atlantic Council, Washington, DC, och adjungerad professor vid Georgetown University. Nej, han är bara en ytterligare nyttig idiot med opinions-bildning på agendan.

Men varför då ens ta upp honom i detta?

Jo, för Anders Åslund är anställd av Victor Pinchuk, en ukrainsk oligark med bank-, media- och stålintressen, som länge varit en ”konkurrent” för Kolomoisky. Åslund, alltså en tidigare svensk regeringstjänsteman, har arbetat för amerikanska tankesmedjor som finansieras av Pinchuk. Åslund är nu på Atlantic Council i Washington, DC. Rådet listar Pinchuks stiftelse som givare med upp till $ 500 000 i finansiering för forskning, inklusive Åslunds lön. USA: s utrikesdepartement, British Foreign Office och faktiskt, så är också George Soros Foundation noterad som stor givare.

Han – Åslund – är helt enkelt en riktig jävla stolle och ingenting annat och är precis som Soros någon som springer med annans bud.

Nazzejuden Kolomoisky och hans kopplingar till Clinton-Soros-lojalismen, kan man ju därför med viss fördel googla lite på även gällande Ukrainska Privat Bank och Swedbank – på tal om penningtvätt som ännu inte har kommit upp i ljuset av verkligheten….Det blir ju liksom Sverige om och om igen längs tidsaxlarna, hur man än vrider och vänder på den här saken…Löfven lånade ut en knapp miljard och så vidare med militära och polisiära samarbeten..och Poroschenko kom hit på besök.

Så återigen på tal om NAtional ZIonistiska materialistiska preferenser, i detta fall alltså Nazistjuden Kolomoisky.
Tänker alla lika – jag skall ha alla tillgångarna – så tänker ingen alls, vilket gjorde det hela dömt att gå åt helvete. Den Djupa Staten skulle aldrig hinna i tid.

Zelensky kanske annars nu skulle kunna vara rädd för att om han fullföljer Trumps begäran, så kan hans egen stora välgörare, Kolomoysky, hamna i fängelse någonstans; och Trump kanske skulle vara rädd för att om han pressar Zelensky på det (som han inte gjorde, men som demokraterna säger att han gjorde), så kommer hela den Djupa Staten – inte bara det demokratiska partiets miljardärer, utan också då de republikanska – att bli Trumps fiender och hans chanser i återvalet 2020 kommer därför att minska noll? Nu är det ju alldeles uppenbarligen inte på så vis och det beror på att det alltså är större byten i sikte, vilket alltså inte länken beskriver i sig och då vill man då rakt inte ha en massa tidigare samtal mellan statschefer….

Dessutom är det så att det visade sig, bankens ”största aktieägare” hade fattat ett ”kollektivt beslut” om att systematiskt plundra banken. Man etablerade skalbolag utomlands och på olika platser i Ukraina – många var registrerade i bostadslägenheter i staden Kharkov – företag som de själva kontrollerade. De utfärdade sedan massiva lån till sig själva och i huvudsak i kontanter. Mycket märkligt att man inte ens försökte föra över pengarna via bankernas telekominfrastruktur….

Så idag inte bara misstänker man längre att många av företagen och deras aktieägare kontrollerades indirekt av huvudägaren till Privatbank, Igor Kolomoisky. Men det var minsann inte precis det enda som Kolomoisky kontrollerade utan att synas. Han kontrollerade alltså Burisma Holdings också och det måste döljas för att inte leda till direkt Obama administrationen, det skulle bli katastrof med AIPAC i Washington.

Nästa steg för Kolomoisky var därför att helt enkelt ringa upp Poroshenko och dumpa hela institution – och alla dess skulder – på ukrainska skattebetalarna. Annars kollapsar hela systemet. Och eftersom Ukraina finansieras av världen via IMF, dumpade de skulden på resten av världen också och där, i det momentet, bröts den Djupa Staten i Ukraina samman.

Detta är dock utåt sett inget mindre än ett vanligt pre-mediterat rån. Även i dagligt tal kallat för konspiration – planering!

Beteendet hos dessa skamlösa brottslingar var ett säkert tecken på att även Ukrainas pro-europeiska elit har gett upp allt hopp om att rädda landet. Planen hade ödelagts av obotlig korruption och politisk extremism, för att då bara inte tala om en statskupp och ett efterföljande inbördeskrig. Någonting jättebra tyckte ju Carl Bildt.

I grund och botten, Kolomoisky och hans vänner har beslutat att ta ut det sista av Ukraina och inte lyda givna direktiv, men de har inte fullt ut förstått att det har funnits och finns större bakomliggande tänkande krafter än deras egen girighet i rörelse.

De beter sig som råttor gör som flyr ett sjunkande skepp. Och det ukrainska folket kommer att vara de som lämnas utan livbåtar när det går till botten.

Så gissa hur det kommer att bli i Sverige….som har TRE (3)! särskilda ambassadörer i Ukraina, varav två har varit statsministrar i Sverige och den tredje varit ställföreträdande generalsekreterare för FN….. (Carl Bildt, Göran Persson och Jan Eliasson, red.anm).Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: