Trump lovar en ”Uppgörelse”

En Mar-a-Lago-källa som talade med Real Raw News under löfte om anonymitet sa på lördagen att president Donald J. Trump har tillbringat mycket tid i privat rådslag med sina mest pålitliga rådgivare ända sedan den ryske presidenten Vladimir Putin började plundra biolaboratorier och frige fängslade barn i Ukraina.

RRN var den första kanalen som rapporterade en förbindelse mellan Trump och den ryska ledaren, en uppgift som nu återspeglas av många alternativa nyhetssajter över hela nätet.

Image - Leonid KravchukTrump har privat applåderat Putins beslut om att rensa den korrupta nationen från biovapenlaboratorier och ringar för handel med barn som dök upp över den ukrainska landsbygden på en gång efter att den förklarade sig självständig från Sovjetunionen den 24 augusti 1991. Inom några månader efter Sovjetunionens upplösning, sprutades västerländska pengar in i Ukraina som vatten från en högtrycksslang. Miljontals dollar från USA, Tyskland och Israel strömmade in i Ukrainas dåvarande president Leonid Kravchuks (bilden) privata kassakista som gladeligen tog emot amerikanska kontanter i utbyte mot att tillåta utländska makter bygga biovapenlaboratorier på främmande mark.

På lördagskvällen, kort efter att Trump avslutat ett “Save America” -rally i Florens, berättade han för sin inre krets att USA snart kommer att få uppleva en ”mycket stor uppgörelse” liknande vad som händer i Ukraina.

”Trump sa att det var nästan dags för en uppgörelse, en tid då nationen kommer att göras medveten om vad som verkligen händer och de åtgärder han har vidtagit för att en gång för alla föra krig mot Deep State-kabbalen, både i USA och utomlands. Även om det kan tyckas svårt att tro, har han arbetat tillsammans med Putin och Xi Jinping för att befria världen från inte bara biovapenlaboratorier utan även från angreppet av barnpedofil-ringar som bokstavligen har översvämmat världen. Kina säger att USA har satt upp biolaboratorier på Taiwan också, och det är en anledning till att de har visat intresse för att återta det, säger vår källa.

President Trump, tillade han, sa till sin krets att han har obestridliga bevis på att Vladimir Putin verkligen hade sprängt 11 stycken Fauci-finansierade biovapenlaboratorier i centrala Ukraina.

”Lita på mig, vi kommer snart att ha en otrolig uppgörelse här något som ingen någonsin har sett tidigare. Det kommer att vara otroligt, och de som hatar och förlorarna i Lamestream Media kommer att förneka det, men sanningen kommer att offentliggöras, sade Trump enligt uppgift. ”Tro inte på Fake News. Jag har aldrig gått någonstans. Jag kommer inte tillbaka. Jag har varit här hela tiden”.

”Snart, mycket snart, kommer landet att få veta sanningen om vad som händer i Ryssland och Ukraina, det kommer att vara enormt, och sanningen om 9/11 och så mycket mer. Dessa enorma bedrägerier är otäcka helvetetiska katastrofer”, fortsatte Trump.

Fantastiska saker kommer snart att ersätta den misströstan och förtvivlan som så många amerikaner har mött, sa vår källa.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: