När världen distraherades av Ukraina-hysterin hände stora förändringar

2022-03-14
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska Maffian – Deep state


Den otroliga hysterin och lögnerna som pumpas ut dagligen i G7:s khazariska slavkoloniers propagandamedia har distraherat världen från verkligt historiska förändringar. Vad vi bevittnar är slutet på ett krig som har rasat bokstavligt talat i tusentals år. Den uråldriga gruppen av Satandyrkande familjer som kontrollerar FN, världens centralbanker, Fortune 500 transnationella företag och många fler, står inför något de aldrig förväntat sig: slutligt nederlag.

Precis som Andra världskrigets segrare arrangerade de en Jalta-konferens för att bestämma formen på efterkrigsvärlden, har segrarna från det odeklarerade tredje världskriget redan börjat detaljplanera för en ny tidsålder för planeten Jorden. Vi har pratat om detta tidigare, så det räcker med att säga att en enorm kampanj för att utrota fattigdomen, stoppa miljöförstöring och expandera in i universum är på väg att börja.

Som ett synligt tecken på att efterkrigsordningen tar slut, sade Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov, att ”de fem permanenta medlemmarna i FN:s säkerhetsråd har ingen rätt att diktera världens öde, och de strävar inte efter att göra det heller.”

Erdogan says now is good time to reform UN

Låt oss nu titta på de sista faserna av det fortfarande pågående WWIII. Här har den ryska militäroperationen i Ukraina spolat ut dessa satanistiska brottslingar ur garderoben och in i mänsklighetens fulla synfält. I december 2021 initierade Ryssland en FN-resolution som fördömde nazism, rasism etc. och 130 nationer stödde den medan endast två, USA och Ukraina, motsatte sig den. Och ändå, nu magiskt, vill den khazariska maffian att vi ska tro att 141 nationer röstade i FN för att fördöma det ryska tillvägagångssättet att ta itu med dessa nazister.

https://www.msn.com/en-gb/news/world/un-overwhelmingly-reprimands-russia-over-invasion-of-ukraine/ar-AAUwuH8

Ban for gases that saved the ozone layer but now warm the planet

US secretary of state John Kerry at the podium in Kigali, Rwanda

Dessa är en del av samma 170 nationer som röstade för att förbjuda fluoriderat gaskylmedel precis när Du Pont-familjens patent på dem var på väg att löpa ut. Sedan, 2016, röstade samma ”nationer” för att förbjuda deras ersättnings-HFC, igen precis när Du Pont-patentet på dem var på väg att löpa ut.

Vad allt detta visar är att dessa så kallade nationer leds av individer som mutats med schweiziska bankkonton och hotats till livet om de inte följer order från KM.

Omröstningen mot nazisterna fångade KM och så ryckte de i kedjorna till dessa så kallade ledare. Men det som nu händer är att slavherrarna till dessa slavar som röstar i FN, systematiskt jagas och ställs inför rätta.

Den verkliga situationen kan ses genom att titta på listorna över nationer som stödjer sanktioner mot Ryssland kontra dem som inte gör det. Mellanöstern, Indien, större delen av Asien, Sydamerika, Afrika etc, stöder inte isoleringen av Ryssland. I grund och botten, om du tar världens befolkning till 8 miljarder, ser du att 7 miljarder stöder Ryssland och en miljard som fortfarande följer KM (av vilka Sverige är ett, red.anm).

Även om dessa en miljarder som fortfarande befinner sig under KM-kontroll står de också i öppen revolt mot sina satanistiska överherrar.

Det beror på att det kinesiska utrikesministeriet och det ryska utrikesdepartementet har skickat bevis till jordens militära- och underrättelsetjänster att KM och deras så kallade Biden-regim i USA har inrättat 336 biologiska vapenlaboratorier runt om i världen och har släpper ut dödliga patogener i ett försök att mörda större delen av mänskligheten. Det här är inte en så kallad ”konspirationsblogg” vi pratar om, det är Kinas regering som talar offentligt och det är inspelat.

Det ryska GRU (deras motsvarighet till Pentagon-kommandot) skickade White Dragon Society-dokument som visar exakt hur KM fungerar. De säger att när familjen Rockefeller, familjen Rothschild och världsjudiska kongressen lyckades störta den kristna ryske tsaren, började de på konstgjord väg skapa den nation som nu är känd som Ukraina. De torterade systematiskt till döds all rysk intelligentsia och ledare i regionen. De skapade också en svältkris (Holomodor, red.anm) som dödade minst 3 miljoner människor för att tvinga resten av befolkningen att underkasta sig. Detta åtföljdes av att man skapade en nedvärderande version av det ryska som de började kalla det ”ukrainska språket”. Ledningen för regionen lades sedan i händerna på Chabad-kulten. Dessa sektister ville döda 90 % av mänskligheten och förslava resten.

Ryssarna säger att Rockefeller Foundation, Bill Gates Foundation, Conrad Adenauer Foundation och The World Jewish Congress finansierade 2014 års nazist-/chabadkupp i Ukraina. De finansierade också de biovapenlaboratorier som fördömts av Kina.

Here are the Documents the U.S. Embassy in Ukraine Scrubbed on ‘Biological Threat Reduction’ Labs

Ett ryskt sändebud sa ”vi upptäckte att de tog blod… för att skapa patologier som specifikt kan rikta sig mot vissa etniska grupper… de beväpnade pesten, mjältbrand och andra dödliga patologier”.

För mer information se ”Pentagon Bio-laboratories” en dokumentär från 2018 av Dilyana Gaytandzhieva.

GRU har försett relevanta myndigheter över hela världen med en detaljerad lista med namn på de faktiska personerna bakom dessa grymheter samt det åtföljande massmordsförsöket med giftiga vacciner.

Former Ukrainian Prime Minister Claims Putin Saved Hundreds of Thousands of Lives

Dessutom ville ”NATO släppa loss ett tredje världskrig genom att använda kärnvapen mot Ryssland”, sade Ukrainas tidigare premiärminister Nikolai Azarov (bilden).

Det betyder att människorna bakom detta är nu officiellt utpekade krigsförbrytare som jagas ner. Det finns ingenstans på denna planet, inte i Schweiz, inte i Israel, inte på Antarktis, där de kan gömma sig. De kommer inte heller att tillåtas utanför planeten, lovar Secret Space Program-källor. De säger att detta är kulmen på ett krig som har rasat i tusentals år både på och utanför planeten.

In Japan, ‘Killing Stone’ Splits Open, Unleashing Legend Of Trapped Demon

In Japan, 'Killing Stone' Splits Open, Unleashing Legend Of Trapped Demon

Också i Japan hände något mycket ovanligt och något överjordiskt i förra veckan. Precis när White Dragon Society träffade en representant för det japanska Three Leged Crow Society delades en gammal sten känd som Sessho-Seki eller ”dödande stenen” i två delar, som förmodligen släppte ut en uråldrig ande. När detta hände föll heliga tavlor, köpta vid helgedomen där stenen ligger, av från hyllor och väggar runt om i landet.

Asiatiska hemliga sällskapskällor säger att distraktionen i väst som orsakats av situationen i Ukraina ledde till ett ”mycket framgångsrikt och vänligt möte” mellan olika asiatiska fraktioner i förra veckan. I grund och botten är KM avslutat i Asien såväl som över hela världen, säger källorna.

Det är därför KM nu desperat försöker använda sina kinesiska kommunistparti-tjänare till att utplåna så många asiater som möjligt. En CIA-källa i Asien varnade ”När detta coronavirus är över kommer hälften av kineserna i Kina att ha dött. Kom ihåg hur många miljoner som dog inom några dagar i Wuhan, när de färdigställde 5G-frekvenserna som ett test,” Han vidarebefordrade artiklarna nedan som löd ”detta är planen för att tvinga testa så många av de kinesiska medborgarna, såväl som Hongkong-medborgare som de kan, för att ta PCR-testet flera gånger inom en kort period. Spetsarna innehåller samma gifter som finns i vaxet. Föreställ dig att du tar PCR-provet 3 gånger inom en kort period. Det är detsamma som att bli knuffad 3 gånger. Det är så CCP planerar att utplåna halva befolkningen om inte sanningen släpps till massorna så snart som möjligt”.

https://abcnews.go.com/Health/wireStory/china-locks-city-million-amid-spike-cases-83384360

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-60467039

https://www.msn.com/en-xl/news/other/omicron-china-s-tech-hub-shenzhen-in-selective-lockdown-as-zero-covid-policy-closes-electronics-market-and-offices/ar-AAUBmtl

KM hotar också att skapa en svältkris. Som USA:s falska president Joe Bidens klimattsar John Kerry varnade: ”Vänta tills du ser 100 miljoner människor för vilka hela matproduktionskapaciteten har kollapsat.” Mossad-källor säger ”Han är till
100 % en Avatar. Det här är inte den John Kerry aka Kohn vi kände innan den påstådda cykelolyckan för 6 år sedan i Frankrike. Se videon, han ser ut som en transhuman. Han är en satanistisk kabbalmedlem av KM.”

Naturligtvis intensifierar de vita hattarna i väst sin offensiv mot dessa folkmordsmonster. Till exempel är vaccinpådrivaren Anthony ”Fauci med i vittnesskyddsprogrammet nu” enligt Floridas guvernör Ron DeSantis. Han ger detaljerade vittnesmål om sina hanterare som Bill Gates, Hillary Rockefeller etc. säger CIA-källor.

Detta är något vi andra redan visste. Vaccinerna ordinerades inte för behandling av covid-patienter och nu är nästan en miljon amerikaner döda!” säger en CIA-källa.

Inte konstigt att Pfizer avnoterades från New York-börsen.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/78003/000087666122000258/xslF25X02/primary_doc.xml

Det här är bara toppen av isberget. Nedan kan du se en lista över alla bioteknik- och läkemedelsföretag i Kiev.

https://www.glassdoor.com/Explore/browse-companies.htm?overall_rating_low=3&page=1&locId=1186&locType=M&locName=Kiev,%20Ukraine%20Area&sector=10005

Det är därför det är så intressant att Rothschild-slottet i England har lysts upp till förmån för Ukraina.

”Vi är direkt över målet…Detta är Waddesdon Manor i Storbritannien, det största Rothschild-hemmet i Europa. När ondskan personifierad försvarar din flagga… oh boy, det är inte bra!” konstaterar en Mossad-källa. ”Har de någonsin visat samma stöd för andra länder i konflikt?” frågar källan.

”Det är deras svar på varför Ukraina är så viktigt för dem; det var deras kassako och ett centrum för biovapenforskning”, fortsätter källan.

Andra Mossad-källor har också kommit fram för att säga ”Arrangörerna och finansiärerna av American Antifa är samma personer som drivit all nazist/antifa-aktivitet i Ukraina under det senaste och ett halvt decenniet. Det är dags för världen att veta.”

Jews: We Are Antifa

Situationen har nått den punkt där till och med Israels regering ber KM att kapitulera. Israels premiärminister Naftali Bennett ”ber oss att kapitulera men vi har ingen avsikt att göra det”, sa en hög ukrainsk tjänsteman.

Ukrainian official: Bennett told Zelensky he should take Putin’s proposal to end war

Om de inte vill ge upp kommer de att dö, lovar källor för vita hattarna. Det är därför ”Avataren Netanyahu testar positivt för Covid igen. WTF pågår? Kanske är det den här gången dags för ett flyg till Gitmo?”, som en CIA-källa noterar.

Former PM Netanyahu Contracts Coronavirus

Opposition leader Benjamin Netanyahu on Tuesday.

Också efter att en representant för Asian Dragon-familjen säger att de tror att Barack Obama, som verkar utanför Hawaii, leder en KM-motattack, var detta vårt svar: ”Barry har arresterats… vem det nu är, Avatar, klon eller originalet. Vi är väldigt nära ett avslöjande.”

Barack Obama announces positive test for Covid-19

Former president Barack Obama speaks with supporters of Democratic presidential candidate Joe Biden and Kamala Harris during a roundtable in Philadelphia, Pennsylvania, in October 2020.

NSA-källor säger att den så kallade Obama som nyligen dök upp på Hawaii var ett desperat försök från den falska Biden-regimen att få finansiering från Asien genom att sätta upp en marionett med svart ansikte som front. Ingen blev lurad.

Vi noterar också att den falska Biden-regimen nu är under belägring och kommer inte att pågå mycket längre till. Det kan vi tacka lastbilschaufförerna för. Lastbilschaufförerna representerar alla hjältar i den här pandemin. De kämpar mot dessa idiotiska och meningslösa mandat och vill ha tillbaka sina friheter.”

Se också representanter för lastbilskonvojen träffa senatorerna Ron Johnson och Red Cruz.

Sammantaget är anledningen till att ett KM-nederlag nu är oundvikligt, är att de inte har sanningen på sin sida. ”Sanningen”, påminner ärkebiskop Carlo Maria Viganò oss om, ”är grunden för rättvisa och fred.” Sanningen gör oss också fria.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: