Nytt från Gitmo: Melinda French Gates & Sonia Sotomayor

Pga kriget i Ukraina har dessa uppdateringar blivit åsidosatta, men här kommer en uppdatering.


Krig mellan Ryssland och Ukraina kommer inte att ha någon inverkan på den amerikanska militärens ansträngningar att söka rättvisa mot Deep Staters som har struntat i konstitutionen och i decennier fört en annan typ av krig mot de gudfruktiga, laglydiga medborgarna i USA, sade vice amiral Darse E. Crandall på torsdagsmorgonen till sina underordnade vid ett möte med Judge Advocate Corps.

Han planerade också den efterlängtade militärdomstolen för Melinda Ann French, som den 17 januari greps för att ha deltagit i sin avlidne mans barnhandel och vaccinationsbrott, trots att hon vittnat mot honom enligt ett villkorligt immunitetsavtal.

En JAG-källa som deltog i vice amiral Crandalls briefing berättade för Real Raw News att Frenchs militärdomstol kommer att äga rum den 2 mars och inkluderar minst 6 vittnen som är villiga att vittna om att French hade mer än en perifer eller tangentiell inblandning i Gates brott. Även om vi var ovilliga att nämna vittnena eller diskutera specifika bevis, sa vår källa att en övervägande del av vittnesmålen tydligt kommer att bevisa att hon stödde Gates när hon valde ut och snyggade till dessa unga pojkar och flickor som mest sannolikt kommer att nå astronomiska priser på marknaden för barnsexhandel.

”Våra fynd motsäger vad Melinda French sa under ed vid Bills rättegång. Hon var inte bara en mild bokförare, och hon var inte tvingad. French fick rejäl ersättning, levde ett liv i ofattbart överflöd. Hon var en aktiv deltagare vid möten med Gates och Epstein. JAG kommer att bevisa detta är en rättegång”, sa vår källa.

Sedan hennes arrestering har French varit bosatt på Guantanamo Bays interneringsläger Camp Delta, ett fängelse med maximal säkerhet där Deep State-fångar bevakas av den amerikanska arméns ”White Hat” militärpolis, US Navy-befälhavare och ett komplimang till amerikanska marinsoldater som svarar direkt till general David H. Berger.

French, sa vår källa, har varit en mönsterfånge. Tyst och tillbakadragen lämnar hon sällan sin cell och ägnar sin tid åt att läsa böcker om kvinnlig egenmakt och självförhöjande självbiografier som Hillary Clintons What Happened?

”Även när hon erbjuds träning går hon inte ut. Hon läser och tjurar, och hon har vidhållit sin oskuld genom hela undersökningen. Ingen ska tycka synd om henne. Hon hade en chans att slippa åtal, var bara tvungen att berätta sanningen, men det var för mycket för henne. Nu kan hon möta samma öde som Bill. Vi får reda på det den 2 mars, säger vår källa.

För övrigt frågade vi vår källa hur JAG kommer att reagera om den kriminella Biden-administrationen försöker föra in USA i en utrikesaffär.

”Det som händer i Ukraina idag är en tragedi. Om det amerikanska presidentvalet inte hade blivit stulet, skulle Putin aldrig ha gjort sitt drag. Jag är inte kvalificerad att säga vem som kommer att göra vad om administrationen eskalerar krisen, sa han.

Inga nya uppgifter har kommit ut, hur det gick den 2 mars.


Militärdomstolen dömer Sonia Sotomayor till döden

Den tidigare Högsta domstolens domare Sonia Sotomayor dömdes till döden genom hängning efter att en militärkommission vid Guantanamo Bay funnit den Obama-utnämnde skyldig till förräderi och förrådande av sin ed att upprätthålla Förenta staternas konstitution.

Måndagen den 7 mars hade Deep State Justice sin dag i domstolen och fann sig ansvarig inför U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps och Office of Military Commissions. Deras ämbete, med hjälp från U.S. Marine Corps, hjälpte till att avgöra hennes öde.

I GITMO:s södra rättssal reciterade vice amiral Darse E. Crandall anklagelserna mot Sotomayor: Förräderi, medhjälp till fienden, brott mot mänskligheten, inhemsk terrorism, förfalskning av offentliga register, penningtvätt, mutor, spionage och uppvigling, varav flera är straffbara genom gasning, exekutionsavrättning, halshuggning, giftinjektion, elstöt eller hängning. Partioterna ”White Hat” har förlitat sig på att hänga de dömda, med några få undantag.

En stridslysten Sotomayor valde att försvara sig själv, utan biträde, och sa i ett inledande uttalande att hon, en Högsta domstolsdomare med 40 års juridisk erfarenhet, inte behövde en advokat för att förespråka å hennes vägnar. Istället sa hon till panelen med tre tjänstemän att hon hade absolut och oåterkallelig immunitet från åtal. Hennes ställning som SCJ, sa hon, befriade henne från att stå till svars för uttalanden som gjordes när hon satt på eller utanför stolen, och det skyddade henne mot orättfärdiga och olagliga angrepp på hennes karaktär och arbetsetik. President Obama, tillade hon högljutt, hade lovat henne skydd för livet.

Vice amiral Crandall vred på huvudet. ”Ser du Obama här? Jag hoppas att vi får se honom här snart, men han är inte här just nu. Du kanske inte förstår var du är. Det här är en militärkommission, inte er kammare. Du har inga rättigheter här, sa han.

Han satte henne på plats. Hennes energiska gnat övergick plötsligt till tysta sorl av missnöje.

Vice amiral Crandall visade panelen ett dussin e-postmeddelanden som Sotomayor hade skrivit till Dr Anthony Fauci, CDC-direktör Rochelle Walensky och medlemmar av den olagliga Biden-administrationen den 6 januari, två dagar innan hon uppenbart ljugit vid en kongressutfrågning om Covid- 19. Där hävdade Sotomayor att över 100 000 barn var ”inlagda på intensivvård och dör av Covid”, ett uttalande som senare tillbakavisades av till och med hennes mest lojala Deep State-allierade.

Han fortsatte: ”Detta var inte ett uttalat misstag, ett misstag. Hennes e-postmeddelanden bevisar att hon hade för avsikt att förstärka Covid-rädslan genom att nyckfullt tillverka ett antal i sitt huvud. Vet du hur många minderåriga under det datumet, över hela landet, som faktiskt lades in på sjukhus och bekräftades ha Covid?

Han höll upp sju fingrar. ”Det stämmer, sju. Sju i hela USA. Och vet du hur många som var i kritiskt tillstånd? Svaret är ingen, noll.”

I e-postmeddelanden till vänner från Deep State skrev Sotomayor: ”Jag kommer att göra allt som står i min makt för att se till att de nuvarande mandaten förblir på plats. Jag har befogenhet att genomdriva tro. Det faktiska antalet sjuka spelar ingen roll. Det viktiga är att vi, USA:s vårdare, får alla ombord med mandat och får dem att sluta ifrågasätta varför vi tillämpar vaccinationer. Jag är en SCJ, och mitt ord är av vikt. Ju fler människor vi säger att är sjuka, desto mer kommer vi att bli trodda.”

Vice amiral Crandall gick runt i rättssalen, läste långsamt ur e-postmeddelandet och gav varje ord sitt skyldiga utrymme: ”…desto mer kommer vi att bli trodda. Vilka är vi egentligen? Du? Fauci? Walensky? Biden? Obama? Covid-bedrägeriet är över, men du, liksom dina medarbetare, kommer att bära bördan av dina brott.”

”Naiv man, det som är över är bara över för att vi vill ha det så. Covid kommer tillbaka med en smäll. Vänta bara till efter halvårstiden. Vinna eller förlora, det kommer att bli en Covid-återuppgång som du inte ens kan föreställa dig”, väste Sotomayor.

Vice amiral Crandall log. ”Denna kommission uppskattar din uppriktighet. Du kan bara fritt och utan tvång inblanda dig själv i en kriminell konspiration. Jag var beredd att tillbringa ett par dagar här och intyga ett berg av finansiella dokument som visar på mutorna du accepterade för att främja Covid-rädslan. Det verkar inte längre nödvändigt, fru Sotomayor.”

”Jag är en Högsta domstolsdomare; tilltala mig med titeln, sa Sotomayor.

”Den enda titeln du har här är en fånge,” svarade vice amiral Crandall.

Panelen bekräftade snabbt amiralens deklaration och beslöt att Sotomayor skulle hängas för högförräderi.

Ett datum för avrättning är planerat till den 28 mars.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: