Globalister vill ha krig, Ukrainas lögner och propaganda, ekonomitanking

Av  den 11 mars 2022
https://usawatchdog.com/globalists-want-war-ukraine-lies-propaganda-economy-tanking/

Även om Ryssland och Ukraina har pratat, har ingen överenskommelse nåtts för att stoppa det tre veckor gamla kriget mellan de två länderna. Det finns inga ansträngningar i god tro för att avsluta det, och det verkar som om Deep State-globalisterna vill att denna konflikt ska fortsätta. Den enda slutsatsen du kan komma till är att detta i slutändan leder till krig, och det är vad de vill. Var beredd på att denna konflikt och eskalerande sanktioner kommer att fortsätta under en tid framöver. Kanske är det därför Martin Armstrong ser en stor krigscykel komma 2023.

Det har varit svårt att rapportera om Ukraina på grund av lögnerna och propagandan. Under de senaste veckorna har Biden/Obama-administrationen förnekat att det finns amerikanska biovapenlaboratorier i Ukraina. De kallade det konspirationsteorier och ”falska nyheter”. De borde ha berättat det för utrikesdepartementets vicesekreterare Victoria Nuland för i senatens vittnesmål under ed, bekräftade hon i princip att USA verkligen hade biovapenlabb i Ukraina. Nuland sa att hon var orolig för att laboratoriet skulle falla i händerna på ryssarna, men hon pratade inte om att ryssarna skulle få reda på ett botemedel mot cancer. Detta bryter mot ett avtal från 1992 mellan USA och Ryssland om biovapen. Ett annat exempel på propaganda i Ukraina är att många av videona du ser innehåller gammal video från andra strider och till och med videospelsfilmer som simulerar krig. En stor andel är falska eller totalt felaktiga framställningar om vad som pågår i Ukraina. Allt används för att påverka den allmänna opinionen mot Ryssland och för Nato. Även globalisten George Soros är lockfågel för Ukraina, och bara det är en enorm röd flagga.

I takt med att sanktionerna mot Ryssland ökar fortsätter ekonomin att rasa. Den stora frågan är tillgången på varor och råvaror som orsakar stigande inflation. Se bara på vetepriserna. Förra hösten, när höstvete planterades, kostade säden cirka 5,50 dollar per skäppa. Idag, tack vare sanktioner mot Ryssland, ligger den i genomsnitt på mer än $11,00 per skäppa. Räkna med att gratis brödet på Outback och alla andra restauranger inte kommer att vara gratis i framtiden. Allt tyder på att tankningen av den globala ekonomin kommer att fortsätta eftersom konflikten mellan Ryssland och Ukraina inte har något slut i sikte och det är vad Deep State-globalisterna vill ha.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: