Vita hattarna informerar 2022-03-10

Telegram, White Hats


TAIWAN är inte oskyldigt… Stort nätverk för människohandel som ligger mitt i Sydkinesiska havet, Filippinska havet, Nordkinesiska havet och Indonesiens handelsväg ner till Australien…. TAIWAN har varit navet för människohandel, sexhandel , till Kina i hundratals år och nyligen organskörningsnätverk . ROTHSCHILD KINA Banks and Rockefellers banking SYSTEMS skapade ett större nätverk av investeringar i Taiwan de senaste 60 åren och skapade ett POWER-hus av ELEKTRONISKA chiptillbehör och penningtvättsnätverk genom alla länder genom datorn, digitala industrier över hela världen och sjöfartshamnar som flyttar människohandels nätverk….

TAIWAN är LÅNGT ifrån oskyldigt<<

STORA EVENEMANG ÄR PÅ PLATS
att städa>HUSET<

VITA hattarna i KINA> Taiwan >
har gjort en hemlig överenskommelse för att ett litet KRIG/ ska äga rum…. Men ETT ENHETSAVTAL har redan träffats….
(Allt annat är optik för den sovande världen att se)…
___
_ EVENEMANG…

ETT KRIG FÖR ATT SLUTA ALLA KRIG

Militär är det enda sättet

Världen är ansluten _Q


Många olika grupper och kanaler och andra sociala medier Truthers och andra som läcker…. >>Vet inte att de jobbar tillsammans/))<<( Det planerades så här av INTEL)//
Många av dem gillar inte Q …. Många ANONER som följer Q gillar inte dessa andra grupper och deras plattformar….
/) Exempel>> ALEX JONES>många tror att han är en lockfågel och har distain för honom (men varför hade general Flynn bakdörrskommunikation med honom och varför gjorde Flynn sin intervju med Jones?/)
Eller David Icke som avskyr de flesta organiserade anknutna rörelser kopplade till Mil. INTEL.
Eller Allen Truthers som hatar vacciner och känner sig utfryst från Q-grupper/
Eller stora andliga grupprörelser som inte tror på val eller politiska system och många andra som nu tvingas in på den politiska arenan för att lägga upp sina åsikter mot pandemin/vaccinerna/låsningarna/falska, falska mainstreamberättelsen.
>>Den här listan kan fortsätta och fortsätta till många som hatar Trump..>> men också hatar vaccinerna/låsningarna/falska MSM-berättelserna.. Många börjar vakna upp till en världsmardröm kopplad till BIDEN eller deras egna regeringar i kontroll över hela världen ..
(☝️ Det här är exempel och bara några av de hundratusentals)

///)Genom världens många organisationer och grupper som inte gillar varandra och offentligt hatar varandra eller förolämpar varandra…///Verkligen.>>Vet inte att de är på samma sida av striden Fields<<… Många placerades okänt i fronterna och fick hundratusentals/miljoner anhängare eller hade sin bas redan…
>Men nu konvergerar de flesta av dessa grupper/internetfraktioner mot de PLANDEMISKA>>VACCINER>> FAKE MSM-BERÄTTELSER/FALSKA HÄLSOORG. FELINFORMATION OCH LÖNER.. FRÅN
LAND TILL LAND ÖVER VÄRLDEN…

DEN STORA UPPVAKNINGS>>PLANEN GÅR STARK OCH PÅ KURS

///Till och med demokratiska väljare hoppar av skeppet som möss.. Människor som tog vaccinerna kallas nu för virusspridare och fick inte tillbaka den utlovade frihet de erbjöds om de tog vaccinet… De vaxxxed blir arga! !!.. vänder sig mot Health Mafia och MSM lögner…/))

>>>>>>
Du är inne i stormen av ett världsomspännande uppvaknande….
Stay strong Patriots /ANONS… Och mina BEKLAGANSVÄRDA VACKRA VÄNNER

DU HAR MER ÄN DU VET

///
SOMMAREN AV ELD 🔥
HÅLL DIG FASTSPÄND!

TURBULENSEN ÖKAR FRAMÖVER
SMÄRTA FÖR DE NYA!!..
(Får som vaknar/// dessa nya får som vaknar kommer att orsaka ett ras )))///

Inte alla får som vaknar kommer in PÅ Q INTEL…95 % av fåren som vaknar är inte en del av Q-rörelsen och kommer att välja MÖRKA vedergällningar/upplopp/kaos eller fumla in i hopplöshet….

Ha medkänsla och fortsätt dela information ANONS..

>> Blackout [OMEDELBAR]
PÅ KLOCKAN⏰


Om de är rädda för att ryssarna ska få kontrollen över dessa anläggningar kan det bara betyda:

1. Anläggningarna innehåller dödliga patogener
2. Anläggningarna innehåller dödliga patogener som de inte längre kan beväpna
3. Ryssarna kan bevisa att dessa anläggningar användes av USA för att beväpna dödliga patogener


Patrioter och Grodfamiljen

Under mina red pill-sessioner upprepades dessa ord för mig regelbundet: ”Tänk logiskt!” Vid denna tidpunkt i uppdraget är dessa ord så mycket viktiga eftersom vi måste komma ihåg att vi är i krig … ja det här ÄR en film men vi är fortfarande i krig och måste spela våra roller. Ok Mar, hur fan kan det vara logiskt? OK here goes…ja,

Q sa till oss att det här är en film eftersom alla de stora onda spelarna togs ut (militära domstolar, avrättning eller Gitmo-för alltid) innan de flesta av oss blev inblandade. Som i alla krig sker städning och det är vad vi ser hända nu. Men….. hur är det med filmen? Tja, filmen behöver en handling, huvudkaraktärer och en publik så att de blir lättare att förstå varför detta utspelades bakom kulisserna.

Det var där vi kom in som Flynns digitala journalister…som Flynns F.R.OG.s!!! Vi startade vår kampanj med den mest kraftfulla biten från början … vår #SaveTheChildren-kampanj. När vi väckte många, visade vi dem vem, vad, när, hur och varför våra barn behövde räddas. Därifrån gick vi vidare till mer detaljerad information som avslöjar adrenochrome, red shoe club, black eye club, pizza club, cannabalism etc. och på grund av att få ut den informationen till allmänheten kunde vi anlita fler grodor för att hjälpa oss. Vi avslöjade politikerna, Hollywood, sport- och musikeliten etc. när vårt team av grodor växte dramatiskt. Vi blev nyheterna. Sedan blev vi de digitala journalister som andra litade på för sanningen.

Fienden såg oss aldrig komma. De var övertygade om att majoriteten var helt hjärntvättad. Vi överraskade dem. Den tysta majoriteten klev upp ur soffan och anslöt sig till oss. Låt INTE någon berätta för dig att vi INTE är i majoritet nu för det ÄR vi!!! Ja, många är fortfarande ”får” men inte för att de inte har hört sanningen. De är får för att de väljer att vara det. De tycker om att vara slavar och berättade vad de skulle göra varje sekund av dagen. Det finns andra som också bara tror att vi alla är konspirationsteoretiker. Dessa människor vill ha bevis, men när vi överlämnar sanningen till dem väljer de att inte tro eftersom de inte vill erkänna att vi har blivit hjärntvättade i decennier… så nu är det dags att ”tänka logiskt”… sluta tro mainstream medias rapporter och falska covid-siffror. Heck, varför bryr du dig ens om att fortfarande titta på eller läsa deras skit??? Tänk logiskt…

Q sa att desinformation är nödvändig…ett exempel…På frågan sa Q att JFK Jr inte levde. Jag vet personligen och utan en fråga att John är mycket vid liv. Varför skulle Q säga att han inte lever? Det kan du väl ta reda på själv? I krig ger man aldrig sin spelplan till fienden. Har du lagt märke till alla nyheter om ”det kan inte vara sant” som har hänt och de förmodade patrioterna ”i strid” som pågår? Tänk logiskt. Ibland är en distraktion nödvändig för att hålla alla ögon på ena handen medan den andra handen får jobbet gjort. Jag har blivit tillfrågad om general Flynn verkligen är med Cabal … och i så fall skulle jag behöva byta namn på mina signalgrupper som alla kallas ”Flynns F.R.O.G.s”. Heliga skit grodor…absolut, positivt NEJ NEJ NEJ!!! Jag fick faktiskt titta in i generalens ögon och hans passion är så extremt sann och lojal mot USA och dess medborgare!!! Han är också starkt trogen president Trump och de vita hattarna!!! Tänk logiskt. Tänk distraktion. Tänk patrioter på toppnivåer som måste göra en hel del personliga uppoffringar för det här uppdraget. På tal om personliga uppoffringar, titta på alla personliga uppoffringar som ni som grodor och patrioter fick gå igenom. Min poäng här idag är att när du hör något som inte riktigt stämmer in på dig, TÄNK LOGISKT och titta för att se vad den andra handen gör. Lita bara på att vi är starka tillsammans!!! Det har aldrig varit viktigare än nu att undersöka allt själv. Du måste verkligen tänka själv. Du måste verkligen lita på dig själv. Framför allt lita på Gud. Lita på planen. Om du gör din efterforskning kommer du att förstå planen mycket bättre.


Q visste.. Och det gjorde ANONS också..
& så gjorde HRC OBAMA GATES FAUCI
[DS] JB HUN,TER ,KLAUS SCHWAB
Merk.el ROTHSCHILDs, Rockefellers
C_a Kaz.arianMossad

Vita HATTARNA har kontroll
Lita på PLANEN
+Du har mer än du vet


Notera namnen på företag och var de befinner sig!

💥BQQQQQQQM💥Wow titta på det! Alla dessa läkemedelsföretag finns i Kiev, Ukraina. Nu vet vi varför de alla får panik. Putin går till källan för det hela – TANKAR? 🍿🐸 DELA!!

https://t.me/QNewsOfficialTV


Hur många gånger har påven sagt att de går i konkurs? Lin Wood tog upp det också. Allt har beslagtagits och tagits därifrån.
Nya kompletta biblar har och håller på att göras. 777 böcker som stals från mänskligheten och förvarades under Vatikanen tillsammans med alla ädla metaller.

Vad är The Head Of The Snake?
Vatikanen
Falsk profet? Vatikanen – jesuiter/påvar.

Antikrist = Sion. De som hatar Jesus. Anti Gud. De som älskar Moloch the Transgender Goat.
Se Alister Crowley.

Vatikanräden startade i mitten av 2019 och 50 000 soldater anlände till Rom på St Patricks Day 2020.
Vad gjorde St Patrick? Han jagade iväg ormarna.
Ryssen Spetznaz spelade en stor roll.
Hur visste Q 2/3 år innan att den svarte påvens överordnade general skulle dö i maj?
Nedskriven som död maj 2020 i Tokyo.

Varför var det så många dödsfall i Rom i början av Corona eller Operation Defender Europe?

Du såg militären där med samlade kistor på gatorna.
Ja, det var en stor skjutning med maffior etc. Du såg alla kardinaler/biskopar etc dö under den här perioden förra året.
Du har också sett alla europeiska Royal Ronas dödsfall.

Bara för att förvirra dig gjorde de samma sak i Brasilien med Militär & kistor men det var tomma kistor.

Du såg JÄRNBRON i Rom brinna ner och kollapsa samma dag som Julius Caesar (3 oktober)

Gå med i @WhiteHatsArmy


Varför driver TRUMP fortfarande på vaccin nu?

_Det svaret är kopplat till Militära TRIBUNALER<Krigsbrottsdomstolar och brott mot mänskligheten Nürnberg-kodrättegångar ……(i detta skede av FINAL_ EVENEMANGEN > TRUMP KOMMER [AVSLÖJA] HELA världens korrupta SYSTEM … Och han KOMMER att ha ALLA BEVIS och MAKTEN för att få ner VÄRLDENS KABBALSYSTEM…. och varför forskarna (FAUCI) NIH CDC NIAIH WHO World Health Boards orgs ALLA SAMMANFÖRDE För att ge honom falska bevis och information om ett PANDEMI/OLAGLIGT VACCIN och drivit igenom korruption för att få honom att släppa vacciner.
> I VÄRLDSDOMSTOLEN vid MILITÄRDOMSTOLAR KOMMER DONALD J. TRUMP ATT EXPONERA HELA SYSTEMET
>Hur de första satserna av vacciner som släpptes genom operation Warp speed huvudsakligen var falska VACCINER ( PLACEBO )
>Varför [ INFILTRATION ] in i [DS] VACCINvärlden var > NÖDVÄNDIG<

>Hur [EXPONERAR] man ett världsomspännande korruptionssystem, kopplat till Världsbankerna, Big Pharma, Big Tech_CIA UN.WHO. NIH.CDC..CDC KINA ECT ECT ECT ECT ……..????? Hur [AVSÄTTER] man ALLA dem som samarbetade i ÅRhundradets BROTT, genom att skapa VIRUSENS, BIOVAPEN-VACINER????

>>>[ INFILTRATION ]
En dag kommer du att förstå varför TRUMP släppte VACCINEN på registrerad tid ( [DS] trodde aldrig att han kunde göra det)… frisläppandet av vaccinerna tidigt, kastade DEEP STATES PLAN in i KAOS<och KOLLAPSEN började… världsbanker. Investerare. Mäklare. Aktieägare i vaccinföretag, läkemedelsföretag gick in i ostadiga oreda FÖRVIRRING>PANIK halv biljoner $$$$$$$$$ gick förlorade på världens osäkra penningmarknader under de första dagarna i januari 2020 /// paniken inträdde och miljontals investerare drog sina pengar!

Hur [AVSÄTTAR] du ett världsomspännande korruptionssystem, kopplat till Världsbankerna, Big Pharma, Big Tech_CIA UN.WHO. NIH.CDC..CDC KINA ECT ECT ECT ECT ……..????? Hur [AVSÄTTER] man ALLA dem som samarbetade i ÅRhundradets BROTT/skapade VIRUS, BIOVAPEN-VACIN????
_________
[ Infiltration ]
]] INFILTRATION [[
Om TRUMP aldrig släppt vaccinerna under sina sista månader… Världen skulle ha varit i djupare PROBLEM, hårdare nedstängningar, FÖRSTÖRELSE av ekonomin till>ingenting<>>>VERKLIG MASSDÖD olika biovapen,
///
Just nu är det svårt för människor att förstå varför så mycket PLACEBO, mRNA, cancerframkallande vacciner finns på marknaden…( PLACEBO finns där för att TRUMP RÄDDAR LIV GENOM ATT DRIVA PÅ DEEP STATE AGENDAN TIDIGT >>> FÖR TIDIGT FÖR DEEP STATE ATT VARA REDO…//// Så många PLACEBOS sattes på plats.. Inte ens nu världen [DS]kan hålla jämna steg med vaccinproduktionen och installationen av PLACEBOs <<

[INFILTRATION]
TRUMP VAR BETET

TRUMP KOMMER SVARA TILL MILITÄRDOMSTOLAR NÄR DESS TID OCH SKÄLEN KOMMER ATT VARA FÖRVÅNDANDE …. OCH KOMMER ATT FÅ NER THE WORLD DEEP STATE ROCKEFELLERS/ROTHSCHILDS/UN/DAVOS/CCP/BIG PHARMA/BIG TECH WORLD CABAL CONTROLED PLAN.

> I MILITÄRDOMSTOLEN KOMMER TRUMP AVSÖKA VARJE INSTITUTION OCH KORRUPTION SOM GAV HONOM falska uppgifter, bevis, förfalskade information om covid-19 och vacciner
>[Exponering] kommer att leda till UTLÄNDSK OCKUPATION SOM KONTROLLERADE DESSA KORRUPTERADE INSTITUTIONER GENOM VÄRLDEN OCH U.S.A.

(På ett sätt… Trump var ett offer… Han var tvungen att göra dessa drag och visste att han skulle hamna i PROBLEM till slut… Men visste också. Han skulle isoleras av Mil. Vem placerade honom…. Dessa drag var tvungna att ske…. DEEP STATE KOMMER ÄNDÅ ATT SLÄPPA BIOVAPENEN. DÖDLIGA VACCINER med eller utan Trump i ämbetet.>>> Det fanns inget sätt att stoppa KABBALPLANEN.. Det enda sättet var att ta kontrollen över KABBAL-planen var genom [infiltration] [ AVSLÖJANDE] > VID SLUTET genom MILITÄRDOMSTOLAR > FULLSTÄNDIG [ AVKLASSIFICERING ]


Joe Biden har ägande i CCP/CHINA LITHIUM COMPANY. >> DEEP STATE över hela världen driver på KLIMATFÖRÄNDRINGAR av flera anledningar. En av de främsta anledningarna är att köra fulla litiumbilar och ersätta bränslebilar. Det är därför varje större bilföretag i världen producerar mer än hälften av sin marknad för att bli litium 2023 <<<
CCP/KINA var redan i samtal med TALIBANER och Biden/Obama-regimen (EU-KONTROLLERAD regimen)//The deep state CABAL =UN, OBAMA, GPMB, ROTH’S, ROCKEFELLER’S, WORLD BANKS (VATICAN) BILDERBERGs,WEF EXT.ECT… Hade redan planerat att avsluta den PLANDEMISKA planen.. I samma ögonblick i kaoset initiera KLIMATFÖRÄNDRINGAR (VÄDERVAPEN) = FÖRVIRRING. KAOS, ÖVERVÄMNINGAR. TORKA, bränder, masstormar Orkaner, onormala vintrar ext ect [DISTRACTIONS]>>>denna distraktion skulle täcka VACCINDÖDSFALL (BIOVAPONATTACK))>>
Under våren 2022 SKULLE GASpriserna STIGA.. TILL SOMMAREN 2023 skulle gasen blåsas upp till 9$ per gallon i USA och konsumenterna skulle tvingas KÖRA [FAKE] GRÖNA elbilar///
TRILLIONER $$$$$$$$$$$$$$$ finns i Afghanistan i>LITHIUM<..

Nästa del av att köra LITHIUM>>
KONTROLLERA ELBILAR<<
inga fler bensinbilar…
Det betyder att de kan stänga av din elbil när som helst av vilken anledning som helst om du inte följer <<<

AFGHANISTAN VAR PLANERAD FÖR LÄNGE SEDAN<<<

& BIDEN SER REDAN 300 % ökning i sitt företag han har investerat i> Contemporary Amperex Technology co. Begränsad (CATL

>Nästa STEG av [deras] plan..
Få dig fast i lagliga droger .. cocktails>>>>ZOMBIE NATION
MINDRE MOTSTÅND (JAG VARNADE FÖR MÅNADER SEDAN VAR DETTA DERAS PLAN..) .. Nu har de introducerat Covid-pillren…
__________________________
Bättre att du gör dig redo för att stå emot och KÄMPAR<<<


TELEGRAM;
RU _Skicka ett meddelande>> Libanon>>Missiler till>>
ISRAEL/

Wow.
Putin spelar inte
Han varnade tidigare //
+Garanterat [MSM] KOMMER INTE RAPPORTERA DETTA../// den här historien kommer att snurras överallt)

RU Ready.. Låt oss se vad JB gör…

De flesta förstår inte meningen med detta….
Men det är ENORMT


TELEGRAM>Kina förbereder sig för KRIG<<

Källor på insidan säger att Kina vet att det ÖVERHANDANDE ögonblicket kommer när USA:S MILITÄR kommer att svara mot COVID-19 BIOVAPENATACK<<(inuti PENTAGON väntar Top GENERALER på det perfekta ögonblicket att SLÅ TILL… Arrestera Bedrägliga [DS] SPIONER i sina Militära grader) och regering//
Kina positionerar för närvarande genom VÄRLDEN sina MILITÄRA krigsskepp i över 60 länder och planerar att ta Taiwan snart.
>Bidens ansträngning att försvaga de militära soldaterna genom att upprätthålla vaccinerna, medvetet kommer soldater och militärer att vara splittrade och en perfekt tid för Kina att SLÅ TILL och orsaka kaos genom /FRAKTSTOPP. ENERGIKRISER../
NÖDVÄNDIG FÖRSÖRJNING..

All MILITÄR är på hög BEREDSKAP

>>>DEEP STATE KABBAL. I varje land arbetar man hårt tillsammans för att stoppa 32 NATIONERS ALLIANCE MILITÄR från att träda in och stoppa avfolkningsagendan som är kopplad till att återställa det finansiella systemet (varje gång de djupa statliga pengarna hamnar i stora skulder…[ de] skapar krig / deras finansiella institutioner kan inte upprätthålla växande samhällen.. Det är därför KRIG skapas varje gång deras finansiella system börjar [KRASCHAR]///)

[DE] börjar med att hålla kvar energiresurser/ <<< detta kommer att leda till kollapsen [KRASCHEN]

DEEP STATE-planen faller sönder på många NIVÅER och [EXPONERING] läcker och tiden tickar……
__________________________
Det finns bara en chans för alla MILITÄRALLIANSER att SLÅ TILL tillsammans mot sina egna djupa delstatsregeringar och [DS] MILITÄR

CCP KINA VET ATT DET HÄR KOMMER<<
INOM KINA HÄNDER OCKSÅ EN TYST KUPP ..

ALLA LÄNDER ÄR PÅ HÖG BEREDSKAP….

>>MÖRK VINTER<<
__________________________
Många av er är väldigt omedvetna..
1,4 miljarder människor kommer att dö av vaccinerna (biovapenattack) och dödsantalskaoset har redan börjat///

Dessa viktiga schackrörelser måste hända ..
White HATS tog ett steg tillbaka när fienden använde sina sista drag och energi….. Sedan HÄNDER ANFALLET<<

NYHETERNA ÄR FAKE
KRIGET ÄR VERKLIGT
/______________________________
när jag säger [FAKE] WAR ..Jag menar att DEEP STATE planerar dessa KRIG över hela världen för förvirring.. Att få fåren att se bort från sanningen om [AVSLÖJANDET] av Plandemic. Biovapenvaccinerna…
Detta [FAKE] KRIG är aldrig mindre ett KRIG…… Men VITA HATTARNAS MILITÄR kommer att träda in innan STOR kärnvapenkonflikt bryter ut i en förintelse <<<<
__________________________
Det är alltid viktigt att ha dina 30_60 dagar med mat, vatten och förnödenheter redo .. Sunt förnuft<
__________________________
[KRASCH]
Du är inne på detta_EVENT

NÄRA DÖDEN CIVILISATIONSHÄNDELSER I DITT INRE I DEN HÄR HÄNDELSEN…
__________________________
INNE I STORMEN
__________________________
SMÄRTA
__________________________

Vi vet ALLA att Drottningarna har varit död ett tag nu… [De] förbereder sig/iscensätter för att Operation London Bridge faller ner >>

(Det finns andra Mörkare-scheman inom Döden för ett av världens mest kraftfulla Deep State kungliga system att KOLLAPSA… )/// Kämpar om makten!!! TheMI5 MI6 Mossad CIA kämpar för att hålla alla hemligheter om HUNDRATALS år av människohandel, tyranniskt system kopplat till världseliter och banker kopplade till pandemin HEMLIG<<<

Ordet är WHITE hats i Storbritannien Kommer EXPONERA UK Majesty och kampen om servrarna, stulna datorer och internetnycklar som innehåller värdefull information kopplad till VATICAN pedo System/ Epstein/ Gates Clintons och världens [DS] presidenter, finns i databankerna// /////……..Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. Intressanta uppgifter!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: