Slutet för George Soros & Greta Thunberg

2022-03-10
Telegram, White Hats

Militären beslagtog George Soros bankkonton, tillkännager arresteringsorder efter kupp

Början på slutet> SOROS<

>George Soros förbjuden från 6 länder<

Trots att han är 89 år gammal fortsätter George Soros – genom sina Open Society Foundations, som han har donerat mer än 32 miljarder dollar till – att framkalla oro, oroligheter och bus över hela världen.

I USA har Soros haft sin hand i Antifa, Fergusonras upplopp, ”karavanerna” av centralamerikanska ”migranter” och ”visselblåsaren” som antände demonraternas nuvarande ansträngningar att ställa president Trump inför rätta. I Europa ligger Soros bakom floden av ”flyktingar” och ”migranter”, Ukraina, ”klimatförändrings”-aktivisten Greta Thunberg och Brexit-kaoset.

Vissa länder har dock vidtagit åtgärder för att utvisa och förbjuda Soros, hans agenter och hans Open Society. I kronologisk ordning är de sex länderna:
Pakistan
Polen
Turkiet
Ryssland
Ungern
Filippinerna
Även om den inte direkt förbjuder honom, har den israeliska regeringen sagt att Soros inte är välkommen dit.
Frågan är bara varför Soros fortfarande inte har blivit bannlyst från USA.

Sedan augusti 2017 finns det en ”Vita husets petition för att förklara George Soros som en terrorist och beslagta alla hans relaterade organisationers tillgångar enligt RICO- och NDAA-lagstiftningen”, som har undertecknats av 197 385 personer – tillräckligt för att få ett svar från Vita huset . 

VECKOR SEDAN… Militärregeringen i Myanmar har beslagtagit bankkontona hos George Soros Open Society Foundations, efter en kupp som provocerats fram av omfattande anklagelser om väljarfusk.
Myanmars militärregering har beslagtagit flera bankkonton som tillhör eller är anslutna till George Soros Open Society Foundations och utfärdat arresteringsorder för 11 medlemmar av organisationen ”misstänkta för att ge ekonomiskt stöd till den civila olydnadsrörelsen mot militärjuntan.”
Tjänstemän sa att Open Society Foundations bröt mot ”restriktioner för sådana organisationers aktiviteter” genom att sätta in 5 miljoner dollar på deras Myanmar-bankkonton. Den anklagas också för att ha stulit 1,4 miljoner dollar från sina bankkonton. Union Solidarity and Development Party och andra militäranpassade fraktioner har anklagat Soros för att påverka Myanmars politik genom att finansiera civilsamhällets organisationer.

Det finns flera kopplingar mellan Soros, Hillary Clinton och det nyligen sparkade statsrådet Aung San Suu Kyi, som National File har rapporterat.
Clinton rekommenderade Aung San Suu Kyi att kandidera till en parlamentarisk plats i det burmesiska valet 2012, vilket hon gjorde, vilket inledde sin officiella politiska karriär i Burma.

Tidigare president Barack Obama har ofta lobbat för att Aung San Suu Kyi ska släppas ur internering. Aung San Suu Kyi fängslades regelbundet på 1990- och 2000-talen för ”subversiva handlingar” efter att ha deltagit i protester mot regeringen
Hon fick kongressens guldmedalj 2012, som hon kallade ”en av de mest rörande dagarna i mitt liv”. För att göra detta införde Obama-administrationen sanktioner mot Myanmar och lovade att häva dem endast om Aung San Suu Kyi fick en politisk position i nationen.

Aung San Suu Kyi hade också stöd av den progressive miljardären George Soros och hans världsomspännande NGO-nätverk.

Efter det militära maktövertagandet har Myanmar förbjudit Facebook och Twitter för att de påstås ha främjat antimilitära demonstrationer.

>SOROS har inte setts på flera månader… Hans barn delar offentligt hans framtid)/ han är bara en internetfront som nu representerar Rockefellers agenda > WEF Davos..//) det sista talet han höll antogs vara från Davos .. Men avslöjades att den filmade videon var från San Francisco (tidigare filmad på sommaren).

>Kina/Taiwan når ett HEMLIGT avtal för att återförena Taiwan Kina och arbeta tillsammans. Men TAIWAN kommer att behålla sina väpnade tvång och demokrati och sina egna val… (Japan kommer inte att bli inblandad i falskt krig) TAIWAN kommer att hjälpa till att hantera Kina (försök att skapa ett KRIG i Kina kommer att falla)///>DEEP STATE CABAL ROTHSCHILDS Som nu är skyldig ytterligare 23 biljoner till asiatiska CABAL LEADERS. ROTHSCHILDS i PANIC betalade inte tillbaka deadline den 1 januari och det är en del av anledningen till det pressade KRIGET I UKRAINA OCH I KINA> för närvarande säljer ROTHSCHILDs familjerna av sina innehav!

>Efter Kazakstans INFILTRATION av landet och försöket att skapa vaccinpass och kontrollera mat .. PUTIN fick nog och Kazakstans folk revolterade med hjälp av RYSKA militära INTEL och ops. > och sparkade ut DAVOS GROUP installerade företag och ledare. Det var en av anledningarna till att PUTIN inte kunde vänta på Ukraina när gruppen Davos/HRC/Obama [DS] nästa ögonblick Ukraina för att släppa loss biovapen som riktade sig mot slaviskt etniska grupper.

>George Bush var chefen för att skapa implementering/skapande av biovapen (projekt för nya amerikanska CENTURY) som riktade sig mot vissa etniska grupper som slaviska och hjälpte till att skapa SARS för att rikta in sig på kinesiska och asiatiska etniska grupper … men det mänskliga immunförsvaret återhämtade sig mycket snabbare än förväntas. ( Fågelinfluensa. Ebola SARS var biovapen )
> FÖRVÄNTA att RYSSLAND AVKLASSIFICERAR SERVERDATABEVIS OM UKRAINA BIOWEAPONS LAB OCH KÄRNVAPENHÄNDELSER (SKAPA KÄRNVAPENBOMBBER FRÅN MELLANÖSTERN DS-operatörer//))
_ FÖR NUVARANDE världsdjup

>Tidvattnet vänder för de Deep state operationerna i Schweiz som kontrolleras från Genèvesjön ….> SPECIELLA U.S.S. MILITÄRKRAFTER har utbildat de schweiziska militärstyrkorna i hur de ska omringa lägret och få ner sina egna Deep State-operationer och CIA-baser.

Fukushima-händelsen orsakades av] DS] MILITÄRA operationer som guidades av ROTHSCHILDS… Dagen efter Fukushima
Smält ner.. Netanyahu ringde till Japans ledare och hotade dem/ med utpressning på pengar
och ville att Japan skulle flytta över 40 miljoner människor till NORDKOREA och ROTHSCHILDs ville upprätta en New World Order STATE.. Med hundratals MSM-nyheter och sammankomster för att höra Japans ledare svara på Fukushima-evenemanget… Japan nämnde utpressningen och hot om att flytta 40 miljoner (men inte en enda MSM nyhetsbyrå berättade historien….. Kraften hos ROTHSCHILDs (khazariska) tystade lätt media och webbplatserna)>>>>> FÖR NU ÄR NETANYAHU I SKYDDAD FÖRVARING och gav information och servrar ///

>> DEEP STATE VS. DEEP STATE<<<
DEEP STATE KRIG VS. DEEP STATE REGIM I ASIEN BÖRJAR…. MELLANÖSTERN BÖRJAR…>>>ROTHSCHILDS SÄLJER AV SINA TILLGÅNGAR OCH INNEHAV OCH ATT INTE ÅTERBETALA SINA ANLÄGGNINGAR TILL ANDRA ELITKRAFTENHETER ORSAKAR EN AVVECKLING >> KRIG INOM .. Och flera som Netanyahu, Ukrainas president, hoppar flera afrikanska presidenter ECT ECT ECT fartyget och DEKLASSIFICERAR information//
________
INNE I STORMEN

MÅSTE SE: George Soros skämtade 2015 med sina mediabubblor om hur ”Soros-imperiet” hade tagit över andra små länder och de har haft ögonen på ”sovjetiska imperiet” ett tag nu.

Soros har under de senaste åren blivit bittra fiender med Xi, Putin och naturligtvis vår egen president Trump. Patrioter vet varför!

Nu har DS siktet inriktat mot oss och Ryssland. Varför skulle de inte använda Ukraina för allt de kan för att destabilisera världen?

Tick till [GS]. ⏰

Dagarna innan pandemin bröt ut, var George Soros i Ukraina.
Kan det vara så, att viruset tillverkades i Ukraina och sedan fördes till Wuhan och släpptes därifrån?
 
Det är en teori som nu diskuteras flitigt. George Soros har gjort sig ovän med Trump, Putin och Xi.
 
Det är dessa som kommer att ta ner allt destruktivt han finansierat och låtit bygga.
När Soros och hans gelikar inom den djupa staten inte ser hur de ska komma bort från alla avslöjanden som allmänheten ser och hör, då finns det bara ett mål kvar för den djupa staten. Ett världskrig.


Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. Soros är även portad i Österrike, typ. De drar honom inför domstol, om han dyker upp där. Detta meddelades, vad jag minns, ungefär i tid med Ungern.

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: