Ukrainas och Familjen Rothschilds ”finansiella värderingar”

2015 artikel Ukraina och familjen rotschild

8 Mars 2022
https://humansbefree.com/2022/03/ukraine-and-the-rothschild-financial-vultures-family.html

Den här artikeln publicerades redan 2015, och den ger ett välbehövligt sammanhang till den nuvarande situationen i Ukraina.

En grupp stora internationella investerare köper ut den ukrainska statens värdepapper. Franklin Templton är en av dem. Investeringsgruppen handlade upp ukrainska internationella skulder till ett nominellt värde på nästan 5 miljarder dollar i slutet av augusti, nästan en femtedel av landets utestående internationella statsobligationer.

Franklin Templton har alla förutsättningar för att kallas en ”finansiell gam”.

Hittills är summan som han betalat för 20 % av Ukrainas statsskuld fortfarande en kommersiell hemlighet. Gamar köper värdepapperen med låga, nästan skräpbetyg, till låga priser för att kräva full betalning från emittenten efteråt.

Argentina är ett bra exempel på gamars destruktiva aktiviteter.

Landet gjorde ett avtal om omstrukturering med 95-97 % av skuldinnehavarna, men resten råkade vara i händerna på finansiella gamar som förstörde det hela genom att kräva full betalning. Gamarna (två amerikanska investeringsfonder) inledde rättsliga förfaranden för att få Argentina i konkurs. Landet kan bli skoningslöst plundrat om det följer gamarnas ultimatum och amerikansk domstols beslut.

Berättelsen är en varning till Ukraina som har sålt sina värdepapper till Franklin Templton. Enligt en färsk Bloomberg-rapport agerar investeringsfonden under amerikansk jurisdiktion och kontrolleras av Rothschilds, familjen känd för sitt dödsgrepp.

Förra året skrev jag i min artikel The Financial Situation of Kiev Regime and Prospects for Ukraine’s Default att Ukraina kan möta samma standard som ”aldrig kommer att komma” enligt försäkringarna från Ukrainas premiärminister Arseniy Yatsenyuk.

Vissa kan förlora miljarder, vissa kan förvärva oöverträffad rikedom. Som den globala erfarenheten visar är standardinställningar sällan improviserade. Normalt är de planerade. Ibland kan förberedelserna pågå i några år. Ukraina är inte ett undantag. De kommer inte att betala sina skulder.

Tiden kommer att definieras av sponsorer och blygsamma förmånstagare från sådana organisationer som Franklin Thompson. När jag skrev artikeln visste jag inte deras namn. Nu har de kommit ut i det fria. Det är ett tecken på att dramat närmar sig sin upplösning.

Familjen Rothschilds  [som är huvudet för den nya världsordningen] har kommit med ett initiativ för att skapa en grupp ukrainska obligationsinnehavare för att utforma en gemensam policy för skuldsanering. Rothschild & Cie Banque, en fransk bank som tillhör Rothschild Group, erbjöd sin tjänst i egenskap av ”mellanhand” i samtalen med Ukrainas finansministerium och fordringsägare om omstrukturering av skulden. Nu väntar fordringsägarna på att Kiev ska lägga fram förslagen i mitten av mars, enligt Giovanni Salvetti, Co-head för Ryssland och CIS på Rothschild Inc., som hanterar Central- och Östeuropa och Samväldet av oberoende stater. Salvetti sa att det fanns två åsikter bland borgenärerna om att inrätta kommittén: de som vill vänta och se vad regeringen kommer att säga och de som vill sätta ”några hårda linjer för den potentiella omstruktureringen, 

Bloombergs information är inte detaljerad men den gör det möjligt att dra följande slutsatser: för det första är Ukrainas fallissemang oundviklig och kreditinnehavarna är medvetna om detta faktum, för det andra kommer standarden att åtföljas av omstrukturering på tuffa villkor som är ogynnsamma för Ukraina.

En detalj slår ett öga – läckan om kommande fallissemang och skuldomstrukturering sammanföll med tillkännagivandet från Internationella valutafonden att de den 11 mars skrev på ett lån på 17,5 miljarder USD till Ukraina med kontanter för att hålla ekonomin flytande. IMF-lånet är fördelat på fyra år inom ramen för stabiliserings-programmet.

Se bekännelserna från en ekonomisk hitman nedan:

Sammanträffandet kan tolkas på olika sätt:

Version ett. Det finns ingen samordning mellan Internationella valutafonden och Rothschild-gruppen; de tävlar om kontrollen över Ukrainas ekonomi.

Version två. Det är inte ett ”äkta” beslut från Internationella valutafonden utan snarare en PR-åtgärd som vidtagits för att förhindra att Ukrainas investerings- och kreditvärdighet faller ytterligare.

Version tre. Beslutet är ”äkta”. Ukraina kommer att få pengarna men inte för något tillfälligt ”program för ekonomisk stabilisering”. Syftet är att garantera att Franklin Templeton och andra finansiella marodörer som agerar under maskeringen av respektabla «investeringsfonder» får full betalning på Ukrainas värdepapper. Om så är fallet, samordnar Rothschilds och Internationella valutafonden sina aktiviteter effektivt.

Värdepappersinnehavarna är övertygade om att Ukrainas fallissemang är oundviklig. I det här fallet kommer landet att styras av ett duumvirat av USA:s regering och världens finansiella oligarki på grundval av avtalet om skuldsanering som ska undertecknas i Kiev med familjen Rothschild.

Det kan antas att avtalet kommer att bekräfta samtycke från Ukrainas regering om fullständig privatisering av landet, inklusive resten av statens industriella egendom, mark och naturresurser. Franklin Templton och andra strukturer som tillhör Rothschilds kommer att vinna.

Andrey Fursov, en rysk sociolog, historiker och författare och publicist (författare till flera böcker om modern historia), tror att Rothschilds är osynligt närvarande i alla Ukrainas regioner, inklusive den östra delen av landet, och ekonomiska sektorer. Det främsta uppdraget är att etablera sin kontroll över Dnipropetrovsk Oblast (provins) i centrala Ukraina där Rothschilds Europe Bank och Rothschilds-kontrollerade Royal Dutch Shell som redan är verksamma. Det kan kallas en Rothschilds juridiska intelligensinsamlingsstation.

Experter tror att den illegala representationen är mycket effektivare för att inkludera många Rothschilds-kontrollerade individer och företag. I själva verket kommer genomförandet av programmet för Ukrainas statsskuldsanering att baseras på data som mottagits från Rothschilds lagliga och illegala spionstationer i Ukraina.

Allt är inte så lätt. Rockefellers har fotfäste i västra Ukraina, landet där de också strävar efter sina egna mål. Båda grupperna försöker dela upp intressesfärerna, men de kan inte göra det utan att käbbla.

Till exempel tror många experter att tycoonen Dmitry Firtash är den främsta representanten för Rothschilds i Ukraina. Hans avlägsnande från scenen tillskrivs Rockefellers som effektivt använder den administrativa potentialen i Washington i Kiev. Det framväxande duumviratet i Ukraina och det kommande fallissemanget gör situationen i Ukraina mindre förutsägbar.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: