EU förhandlar om överlämnande till Ryssland, falsk Biden-regering dömd

2022-03-07

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/
KM = Khazariska maffian


EU eller det nazistiska fjärde riket vet att det är schackmatt och försöker förhandla fram en kapitulation till Ryssland, bekräftar flera källor. Detta innebär att den falska Biden-regimen i USA också kommer att behöva kapitulera eller dö, lovar källorna. ”Ukraina är ormens huvud. När det väl faller finns det inget globalistiskt imperium längre. Det är slutet”, förklarar en australiensisk specialstyrka.

Anledningen till detta nederlag är att Pentagon och de Five Eyes-nationerna (Australien, Kanada, England, Nya Zeeland och USA) vägrar att bekämpa Ryssland på uppdrag av det nazistiska EU.

Detta fick den franska militären att göra en inventering av Natos förmåga att bekämpa Ryssland minus anglosaxerna. De drog slutsatsen att Nato bara kunde hålla ut i fem dagar mot en fullskalig rysk attack. https://www.voltairenet.org/article215757.html

Det är också tydligt att denna ryska förflyttning var planerad för länge sedan. Det är därför Rysslands president Vladimir Putin sa 2021 att stora europeiska politiska personer har ”talat om behovet av att skapa ett enda utrymme från Lissabon till Ural. Jag tror, och jag nämnde detta, varför Ural? Till Vladivostok!”

Vladimir Putin At Davos Online Forum – Transcript

”Den ryske politikern Vladimir Zhirinovsky visste att kriget skulle börja den
22 februari 2022. Han visste exakt datum för några år sedan!” noterar en FSB-källa.

Ännu mer spännande, det ryska vapnet visar en riddare i vit hatt som trampande på en reptil. Är detta bara en slump eller betyder det att aktuella händelser planerades för århundraden sedan?

Hur det än må vara så är det helt klart slut på den khazariska maffian i Ukraina.

Det ryska försvarsministeriet säger att Kievregimen nästan helt har förlorat förmågan att hantera administrationen av landets regioner och distrikt.

US preparing to create ‘Ukrainian Zelensky govt in exile’ in Poland

Zelensky har $1.2 biljoner dollar ackumulerade på Dresdner Bank i Costa Rica och han köpte sig en villa Miami för $34 miljoner. Korruption lönar sig, eller hur?

När det gäller de nazistiska fotsoldaterna som använder civila och mänskliga sköldar i Ukraina förväntar sig Putin inte att nå några överenskommelser med ”ett gäng drogmissbrukare och nynazister som är instängda i Kiev.” https://tass.com/russia/1411363

Ryssarna säger att de nazistiska trupperna i Ukraina kommer att behandlas som kriminella och de flesta kommer att dödas direkt. Det är i princip game over.

Det finns också militär aktivitet utanför Ukraina. Till exempel säger franska underrättelsekällor att nationen Moldavien som ligger mellan Ukraina och Rumänien har ”upphört att existera”.

Svenska underrättelsekällor säger att både Finland och Sverige kapitulerade till Ryssland i förra veckan och lovade att hålla sig neutrala och hålla sig utanför Nato.

De facto kan överlämnandet av resten av Europa till Ryssland  ses i många offentliga kommentarer. Till exempel noterade Storbritanniens premiärminister Boris Johnson i en åsiktsartikel i New York Times att ”Detta är inte en Nato-konflikt och det kommer inte att bli en … Ryssland har en överväldigande makt … Det som händer i Europa kommer att få djupgående konsekvenser över hela världen.

Talet om sanktioner mot Ryssland är också rent skrävel. Det är därför den tyska ekonomiministern Robert Habeck säger att hans land inte kunde klara sig utan rysk olja och varnade för att ”en brist på utbudet kan hota den sociala sammanhållningen i Tyskland.”

För att förstå vad ryssarna tänker är det bra att se tillbaka på vad deras presidentavatar Vladimir Putin sa till Davos-gangstrarna 2021. Han varnade för att ignorera ”systemiska socioekonomiska problem” det var en ”farlig illusion”. Han noterade att ”moderna tekniska jättar de facto konkurrerar med stater” och att ”globala affärer försöker att ersätta juridiska demokratiska institutioner och i huvudsak tillskansar sig eller begränsar människors naturliga rätt att bestämma själva”, och det måste stoppas. I vad som motsvarade en krigförklaring mot KM-företagsfascister drog han slutsatsen ”Världen kan inte fortsätta med att skapa en ekonomi som bara kommer att gynna en miljon människor, vi måste nu gå från att konstatera fakta till handling.”

Ryska FSB förhandlar nu direkt med White Dragon Society om hur man kan ersätta efterkrigstidens Bretton Woods-system med något som faktiskt fungerar för jordens människor. När FSB berättade det för en WDS-representant att ”81% av alla krig från 1945-2001 startades av USA… USA kan göra alla typer av skit och kalla det ”historia” och inte betala något pris för det.” WDS svarade, ”USA:s företagsregering kommer snart att upphöra att existera och det blir en bra befrielse.”

Resten av den muslimska världen skyr också de khazariska maffiastyrda länderna. Till exempel har Pakistans premiärminister Imran Khan ”slutit en överenskommelse om att importera naturgas från Ryssland – trots ramaskri över invasionen av Ukraina.”

Imran Khan has agreed to work with Russia, despite the deadly invasion of Ukraine

Saudiarabien har också brutit med KM och slutat leverera gratis olja till KM i utbyte mot fiat-dollar, säger CIA-källor. Det är därför gaspriserna hoppar i USA.

Det är samma historia i Latinamerika. Till exempel vägrar Brasiliens Bolsonaro att sanktionera Ryssland, säger att ukrainare ”litade på en komiker med en nations öde”.

Brazil’s Bolsonaro refuses to sanction Russia, says Ukrainians “trusted a comedian with the fate of a nation”

Den världsomspännande avskyn mot KM:s oändliga ondska betyder att alliansen, för att ta bort dem, är nära slutlig seger säger Dragon-familjens källor.

Putin har ett sista drag i det här schackspelet. Han kan nationalisera hela Ryssland. Precis som Xi har han denna plan som ett sista drag. Det blir inget kärnvapenkrig. En global ekonomisk kris kan bli nödvändig för att besegra den satanistiska kabbalen. Om båda länderna nationaliseras skulle det kollapsa det globala systemet. En global omstart skulle övervakas av Alliansen” beskriver en CIA-källa situationen.

Företagspropagandamedia försöker sätta ett modigt ansikte på detta genom att låtsas som att deras olje-, bil-, teknikföretag ”drar sig tillbaka från Ryssland” som om de kan ta oljekällorna, fabrikerna etc. med sig. Faktum är att de håller på att konfiskeras.

Företagspropagandisterna försökte också få det att verka som att de kunde förstöra Ryssland ekonomiskt genom att ta bort det från SWIFT:s internationella banköverföringssystem. Men som MI6 noterar är ”SWIFT-systemet i grunden ett penningtvättssystem för Nato. Det är ett äldre system. BRICS kunde inte bry sig mindre om SWIFT.”

Detsamma gäller för Visa och Mastercard som tillkännager sitt utträde från Ryssland. Sanningen är att ryssarna redan har förberett ett skifte till det kinesiska nätverket för betalningsacceptans av Unionpay som verkar i 180 länder.


Judy Byington:

Mån. den 7 mars skulle alla banker över hela världen uteslutande använda Quantum Financial System (QFS). Inget mer SWIFT tillåtet. Period. Släpp mikrofonen och lämna Stage Left. Ingen mer diskussion tillåts. Alla banker som försöker överföra pengar via SWIFT skulle förlora sin förmåga att vara i bank-/finansbranschen. Myndigheterna (White Hat) busade inte.


Russian banks rush to switch to Chinese card system

”Det är dags att västerländska nationer inser att deras fullständiga dominans i den globala ekonomin för länge sedan är borta”, säger den ryska regeringen.

Russia Issues Warning to Countries Supplying Weapons to Ukraine

Russian President Vladimir Putin chairs a meeting of the Presidium of the State Council, via a video conference call in Sochi, Russia, on Sept. 28, 2020. (Sputnik/Alexei Druzhinin/Kremlin via Reuters)

FSB noterar också att Covid försvann från Ryssland så snart de stängde biokrigslaboratorierna i Ukraina. Den andra fördelen med deras militära insatser där är att de flesta av världens skräppost- och
e-postbedrägerier nu har stängts. Slutet på KM:s penningtvättsaktiviteter i Ukraina visar sig också vara ödesdigera för dem, konstaterar de.

Förlusten av både militär- och ekonomisk kontroll har tvingat KM att försöka förhandla fram en kapitulation. Israels premiärminister Naftali Bennett som greps nyligen (”testade positivt för Covid och självisolerad”) har gått med på att arbeta för att Alliansen ska förhandla om en maktöverföring bort från KM. Det är därför han har träffat Rysslands president Vladimir Putin på uppdrag av KM:s marionettregeringar i USA, Frankrike och Tyskland, säger Mossad-källor.

Israeli PM meets Putin in Moscow, then speaks with Zelenskiy by phone

Ändå är KM desperat och farlig nu och gör flera försök med att iscensätta en kärnvapenterrorincident. Till exempel kommer nyhetsrapporter om ett ”lastfartyg fullt med Porsches, Volkswagens, Bentleys  brinner mitt ute på Atlanten.

Detta är vad CIA hade att säga om branden:

Det var verkligen ett hitjobb. Alliansen använde en DEW från rymden. Energistrålen träffade maskinrummet och smälte allt. Det fanns inget sätt att släcka branden. Alliansen visste att det fanns en kärnvapenanordning ombord på lastfartyget som var på väg mot Rhode Island för att användas i en falsk flagghändelse i staterna.

Den ryska nyhetsbyrån Tass rapporterade också att ”den nationalistiska Azov-bataljonen planerar att spränga en reaktor vid det nationella forskningscentret vid Kharkiv Institute of Physics and Technology för att anklaga de ryska väpnade styrkorna.”

Outcry after US senator Lindsey Graham suggests Putin’s assassination

KM hoppas också fortfarande att de kan mörda sig ur problem. Det är därför Carolinas senator Lindsey Graham sa att Putin borde mördas för att få ett slut på Rysslands invasion av Ukraina.

Graham said Russia’s invasion of Ukraine would only end would be for someone in Russia to "‘take this guy out.”

Här är vad CIA hade att säga om det: ”Lindsey Graham kommer mycket snart att testas positivt för Covid en andra gång. Han kommer att isolera sig själv hemma. (Vi vet att han kommer att gripas för att genomgå förhör med Alliansen). Om han dyker upp igen kommer han att ha GPS-kängan på sig. Med största sannolikhet kommer han att försvinna. En cover story kommer att skapas. Han gick över linjen”.

Washington DC blockeras också av lastbilar nu i ett försök att sätta ett stopp för den kriminella falska Biden-regimen. Det är bara en tidsfråga nu innan pluggen dras på hela den showen. Ta en titt på några av bilderna och videorna nedan för att se hur ur kontakt det så kallade G7-ledarskapet har blivit. Notera den falska Kamala Harris, den falska Biden, ledarna i Kanada, Ukraina, Frankrike etc. så får du en uppfattning om hur degenererat saker har blivit.

Observera också att dessa så kallade ledare ännu inte har betalat för den falska pandemin och vaccinkrigsförbrytelserna. Om du inte märkte det, medan du har blivit distraherad av Rysslands invasion, släppte den brittiska regeringen en rapport som bekräftar att de helt vaccinerade nu står för 9 av 10 Covid-19 dödsfall i England.

Det finns liknande rapporter om vaccinskador från hela världen. Det är därför den amerikanska senaten just röstade för att avsluta den nationella nödsituationen över den så kallade Covid. De är bara de senaste i en växande rörelse för att sätta ett stopp för hela scamdemin.

I Kanada är under tiden provinsregeringarna och militären etc. öppet olydiga mot Justin Castros försök att förvandla Kanada till en totalitär vaccinstat. MI6-källor säger att de har granskat Justin Castros hela historia som går tillbaka till grundskolan och har kommit fram till att han är en manchurisk kandidat och förrädare. Förvänta dig inte att han ska vara kvar mycket längre. Du kan säga detsamma om Emanuelle Macron och många andra.

Mänskligheten håller på att befrias och det kommer ingen hejd på det.

Äntligen den här veckan vill vi dela den här videon av ett utomjordiskt UFO. En NASA-källa involverad i projektet Bluebeam säger ”Jag har aldrig sett något liknande. Det här är inte BlueBeam. Min bästa analys: det här är en portal som öppnade sig och visar en annan värld av teknologi”.

Här är ytterligare ett mystiskt fenomen som filmades i Ryssland nyligen.

I ännu ett tecken på att det inte är normala tider, kan du se en enorm mängd UFO i en BBC-rapport om situationen i Ukraina.

Oavsett om det är Bluebeam eller något annat är dessa händelser både jordiska och överjordiska, tydligt tecken på att planeten jorden går igenom förändringar av bibliska proportioner. En ny tid gryr.Kategorier:Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: