Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 18

Det är mycket som händer, men som aldrig når ut till MSM-media. Idag gör jag ett djupdyk på White Hats Army på Telegram med ”senaste nytt” som händer på den fronten. Det finns nästan hur mycket som helst här, men här ett axplock…

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18


[ANTARCTICA]
]] ANTARCTICA [[
/Ant ATIK (A)\
arktisk (adj.) sen 14c., ARTIK
Uttalas (Ah-TIK) (ATIK) i början av 1300-talet
__________________________

ATIK_OMICRON Persei (ο Persei, förkortat Omicron Per, ο Per) är ett trippelstjärnsystem i stjärnbilden Perseus
Systemet består av Omicron Persei A och en tredje följeslagare Omicron Persei B.[9] A:s två komponenter betecknar själva Omicron Persei Aa (officiellt namnet > ATIK < det traditionella namnet på systemet
__________________________
VARFÖR ÄR ELITERNA ANSATTA AV ANTARKTIS??

VAD FINNS UNDER SCHWEIZ CERN .. VÄRLDENS STÖRSTA CIA-BAS??

VAD FINNS UNDER
>AUSTRALIEN
>FEM FINGER-SJÖARNA
>MELLANÖSTERN
>ANTARKTIS
>3GD
>ARIZONA
>
.
.>
>>>>>>>>>>DET ÄR MASSIVT!!!!!!!
__________________________
[JORDBÄVNINGAR] 2022 KOMMER ATT CHOCKA DIG!!!!

DET STORA UPPVAKNANDET


Kina är på väg in i en finansiell spiral sedan matbrist har drabbat landet och den allvarliga förödelsen av översvämningarna i flera provinser har drabbat försörjningskedjan och energistrukturerna… Kreditsystemet på handelsmarknaden är på ett lågt nivå och kollapsar. och inget kan göras med under nästa års… Denna kollaps WIL drabbade USA och har redan börjat…….
Vad du än ser i MSM TV. NYHETER. RADIO. APPS är alla [DS] > KONTROLLERADE<>>> [[Fake] data<<<
kollapsen är> IMMINENT
///
Vad värre är.. Det krävs bara en katastrof ..som 3GD för att förstöra världssjöfarten och stoppa 30 000 fartyg på haven till stillastående… Eller en större explosion i en större sjöfartshamn/denna effekt skulle också orsaka ett stopp för rederier över hela världen och kollapsa ekonomin… Eller cyberattack mot sjöfartsindustrin i hela världen och stänga ner rederierna, kommer att orsaka förödelse/snabb kollaps>>men som det redan är, är de kinesiska marknaderna i sämre form sedan sekelskiftet och USA underblåser redan inflationen när de superrika och eliten bakom The Wall Street-bedrägerierna kantar sina fickor med [INFLATION] och förbereder sig för kollapsen.

2008 IGEN>>>> [DE] vet att det kommer..


Vi måste vara försiktiga… Patrioter, ANONER och speciellt HÖGPROFILERADE SANNINGAR som sprider det STORA UPPVAKNANDET, [EXPONERINGEN] av PLANDEMIEN, VACCINDÖDSFALL och FALSK FLAGG HÄNDELSER KABBAL DEEP STATE har systematiskt medvetet SKAPAT.<<

5G är inget skämt och fullständiga otillåtna tester äger rum i USA och utomlands… Officiell lansering av 5G i USA väntas efter den 19 januari.

(Kraften bakom 5G är mer än vad en människa kan förstå …
DARPA kan använda 5G som ett vapen på många många sätt.. Inklusive replikera sjukdomar och antagonisera kroppscellerna för att utsöndra proteiner/spikproteiner och grafenoxid kombineras med 5g för att kontrollera kroppen…..
Det finns många faktorer till att 5G orsakar sjukdom (som känt .. Även 3g 4g orsakar cancer detta står i din telefonmanual ..5G är MYCKET farligare)))
I många fall i de tidiga testerna av militär användning av 5G [ CLASS-IFI ED ] kan vapnet användas för att DÖDA ämnen genom placerade riktade vapen (små energivapen och kan hitta ämnen via nano, telefoner, wifi, RFID.)// //

________Vi kommer in i den SUPER farliga delen av KRIGET..
5G
(Det finns en anledning.. Viruset .5G rullades ut i Wuhan samtidigt)////
________

Var säker håll din andliga kroppsrustning stark!!!!


Minitunnlarna genom N.E. Städer .NY. DC. Philadelphia. Montreal.. Finger sjöar. Chicago.ect.
>MASSIVA minitunnellinjer Små innerstadstunnellinjer (U-T)

NY:150
Boston:45
Hartford:50
Baltimore: 50
DC:70
Montreal: 60
>DE ALLA ansluter SIG till Maglev &Sub-tunnlar

N.E. USA är de äldsta traffickingtunnlarna sedan brittisk kontroll
+Drottningen, PHILIP, VATICAN.C_A.FBI

Tusentals soldater förlorade sedan 2014_ Förstörelse av de underjordiska tunnlarna och baserna
..
De sista tunnlarna är de svåraste
/) Trap’s///…. Tusentals barn och vuxna i underjordiska D.U.M.Bs förlorade. Död.. [DS] EXPLOSIONER///

(TORNADOS UNDER FÖRRA VECKANS ÄR TÄCKSMÖNSTER SOM TYSTAR SMÄLLARNA)
[DS] 💣 BOOMS 💥….

Minitunnlarna genom N.E. Städer .NY. DC. Philadelphia. Montreal.. Finger sjöar. Chicago.ect.
>MASSIVA minitunnellinjer Små innerstadstunnellinjer (U-T)

NY:150
Boston:45
Hartford:50
Baltimore: 50
DC:70
Montreal: 60
>DE ALLA ansluter SIG till Maglev &Sub-tunnlar

N.E. USA är de äldsta traffickingtunnlarna sedan brittisk kontroll
+Drottningen, PHILIP, VATICAN.C_A.FBI

Tusentals soldater förlorade sedan 2014_ Förstörelse av de underjordiska tunnlarna och baserna
..
De sista tunnlarna är de svåraste
/) Trap’s///…. Tusentals barn och vuxna i underjordiska D.U.M.Bs förlorade. Död.. [DS] EXPLOSIONER///

(TORNADOS UNDER FÖRRA VECKANS ÄR TÄCKSMÖNSTER SOM TYSTAR SMÄLLARNA)
[DS] 💣 BOOMS 💥….VECKOR SEDAN… Militärregeringen i Myanmar har beslagtagit bankkontona hos George Soros Open Society Foundations, efter en kupp som provocerats fram av omfattande anklagelser om väljarfusk.
Myanmars militärregering har beslagtagit flera bankkonton som tillhör eller är anslutna till George Soros Open Society Foundations och utfärdat arresteringsorder för 11 medlemmar av organisationen ”misstänkta för att ge ekonomiskt stöd till den civila olydnadsrörelsen mot militärjuntan.”
Tjänstemän sa att Open Society Foundations bröt ”restriktioner för sådana organisationers aktiviteter” genom att sätta in 5 miljoner dollar på deras Myanmar-bankkonton. Den anklagas också för att ha stulit 1,4 miljoner dollar från sina bankkonton Union Solidarity and Development Party och andra militäranpassade fraktioner har anklagat Soros för att påverka Myanmars politik genom att finansiera civilsamhällets organisationer.

Det finns flera kopplingar mellan Soros, Hillary Clinton och nyligen sparkade statsrådet Aung San Suu Kyi (bilden), som National File har rapporterat. Clinton rekommenderade Aung San Suu Kyi att kandidera till en parlamentsplats i det burmesiska valet 2012, vilket hon gjorde och inledde sin officiella politiska karriär i Burma.

Tidigare president Barack Obama har ofta lobbat för att Aung San Suu Kyi ska släppas ur internering. Aung San Suu Kyi fängslades regelbundet på 1990- och 2000-talen för ”subversiva handlingar” efter att ha deltagit i protester mot regeringen
Hon fick kongressens guldmedalj 2012, som hon kallade ”en av de mest rörande dagarna i mitt liv”. För att göra detta införde Obama-administrationen sanktioner mot Myanmar och lovade att häva dem endast om Aung San Suu Kyi fick en politisk position i nationen.

Aung San Suu Kyi hade också stöd av den progressive miljardären George Soros och hans världsomspännande NGO-nätverk.

Efter det militära maktövertagandet har Myanmar förbjudit Facebook och Twitter för att de påstås ha främjat antimilitära demonstrationer.


Den ryska revolutionen inträffade också under och efter första världskriget. Ryska Revolutionen är mer komplicerat än man ser. Kommunismen kom från Thomas.

Fler och andra före Karl Marx. Kejsarinnan Katarina I av Ryssland grundade St. Katarinaorden. Detta var ett riddarsällskap för kvinnor, som liknade Eastern Star of America. Ryska tsarer har en historia av att både stödja och förvisa frimurarna och jesuiterna. Medan Vatikanen ibland öppet kritiserade kommunismen, hjälpte de i hemlighet till dess tillväxt. Den ryska revolutionen skapades av Vatikanen/Jesuiterna (dvs en präst vid namn Theodore Maly kämpade i Revolutionen med Cheka och Röda armén för att besegra den mestadels ortodoxa vita armén. Lenin tillät jesuiterna att bo i Ryssland 1922, vilket bevisades av prästen James J. Zatko. Biskop Edward Ropp var en nyckelfigur i revolutionen som allierat sig med bolsjevikerna för att även minska den ortodoxa kyrkans makt) och frimureriet på hög nivå (på engelska frimureri och särskilt Grand Orient Masonry) för att upphöra med
den pro-ortodoxa Romanov-monarkin. Påven Paulus VI odlade nära band med Moskva.

Andra världskriget
Här är den långa historien om andra världskriget. Adolf Hitler finansierades inte bara av riddarna av Malta och frimureriet, utan Vatikanen placerade honom vid makten. Till exempel hjälpte riddaren av Malta Franz von Papen från Centerpartiet nazisterna att få politisk makt i det tyska parlamentet. Vatikanen ingick ett konkordat med Hitler [som undertecknades i Vatikanen av Von Papen och kardinal utrikesminister:

Eugenio Pacelli (senare påven Pius XII), den 20 juli 1933], som med Mussolini, Franco och Salazar. Von Papen var personlig rådgivare till påven Pius XII. Adolf Hitlers föräldrar vid namn Alois och Klara Hitler var hängivna romersk-katoliker. Adolf var bekräftad katolik vid katedralen i Linz. Adolf Hitler utnämndes till Tysklands förbundskansler den 30 januari 1933. Romersk-katolske prästen Ludwig Kaas
stödde Hitlers bemyndigandelag (som har likheter med dagens Patriot Act. Jesuiterna skulle stödja absolutistiska, auktoritära regeringar i århundraden. Den tiden var inget undantag. Påvliga ledare som von Papen, Kaas och andra ville förstöra den protestantiskt baserade Weimarrepubliken. Liberala socialdemokraterna motsatte sig starkt bemyndigandelagen). Zentrums ledare Monsignor Ludwig Kaas, en nära vän och rådgivare till Eugenio Pacelli, den blivande påven Pius XII. Pius XI försökte få den Enyclical som heter Humani Generis Unitas godkänd eller ”The Unitry of the Human Race.”

Detta dokument upprätthöll den katolska doktrinen mot den judiska doktrinen, men motsatte sig rasism mot det judiska folket. Pius XI kunde vara mer emot nazisterna, men han dog. Pius XI var också på väg att offentligt fördöma både Hitler och Mussolini. Han ordnade att offentliggöra den 12 februari 1939, kvällen före andra världskriget. Jesuitgeneralen Wlodimir Ledochowski var nyckelmannen i att undertrycka det dokumentet. Påven Pius XII återkallade aldrig konkordatet med Hitler eller bannlyste honom överhuvudtaget. Hitler erkände att han grundade sin nazistiska SS efter jesuitorden. Adolf Hitler hälsade på Muller ”The Bishop of the Reich” och abbot Schachleitner. Adolf Hitler hälsade en romersk-katolsk kardinal. Romersk-katolska biskopar är avbildade som ger NAZI-hälsningen för att hedra Adolf Hitler. Kardinal Michael Faulhaber marscherade mellan rader av SA-män vid ett NAZI-rally i München, Tyskland. Romersk-katolska präster gav en NAZI-hälsning vid ett katolskt ungdomsmöte i Berlin Neukolln Stadium i augusti 1933. Här är andra källor om denna fråga:

”SS hade organiserats av [Heinrich] Himmler enligt principerna för jesuitorden. Reglerna för tjänande och andliga övningar som föreskrivs av Ignatius de Loyola [Ed. Notera: Jesuitordens grundare] utgjorde en modell som [Heinrich] Himmler strävade noga efter att kopiera.


_TRUTH SOCIAL
KOMMER I TID

>PÅ ⏰

[ DECLAS ]

😉> > UKRAINA Kommer att förklaras och BIDEN/ OBAMA/ kopplade till korruption och världens penningtvättsupplägg kopplade till IRAN och där BLACKMAIL of OBAMA (de ställde upp honom med ett falskt Usama bin laden lockbete och de vet att Obama ljög för det amerikanska folket att han hade dödat Bin laden …. IRAN satte hela fällan på plats och fick MILJARDER i kontanter… som de tvättade i UKRAINA….////

TRUTH SOCIAL KOMMER I EN MYCKET VIKTIG STUND<

EXPONERING
EXPONERING
EXPONERING EXPONERING EXPONERING EXPONERING EXPONERING EXPONERING EXPONERING EXPONERING….

DET> VIRUS<
DAVOS
FN, GATES,
_________
Nästa fas i White HATS-planen
Återgå till VALBEDRÄGERIET
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Den här historien kommer att EXPLODERA
med VITA HATTARNA bakom kulisserna… Se till att MSM kör berättelser<<<<


Telegram,
Kina MiL. CCP
Skär alla band och meddelanden till U.S.A.
Försvarsminister/Alla CCP:s krigsskepp i havet har tystnat;
/U.S. MIL. har tillräckliga bevis på CCP:s inblandning i skapandet av Biow.eapon i W.uhan/; EXPONERING i MSM & msmChina uppenbar>>
>STANDOFF<
MAY_DAY
_
Förra veckan skrev jag; RU MIL. byggs upp i Kaliningrad/:idag i Vitryssland positionerar Miljöarmén nord-, väst- och sydgränser gömda i bataljonerna{RU-styrkor}/
Putin} verkade veta sedan förra veckan/EU och Vitryssland skulle hamna i stor tvist>alla EU-flyg stoppade
: Samtal om oljesanktioner

_ Översvämningar i östra Kina fördriva 300 000 människor. Mil. hjälper till i 4 städer och hundratals byar/lokalbefolkning som förväntar sig århundradets översvämning som rapporterades i Chinese News i maj
Oron växer över GORGES DAM som kan utplåna 100 miljoner människor på 6 timmar
Trigger World EVENT

_Durham-rapporten kommer/
De var tvungna att undertryckas ett tag för att många händelser skulle inträffa först;:
MSM avslöjar FAUCI/Gates
MSM avslöjar Wuhan
Revisioner. Az och andra börjar
DET ÄR ALLT EN UPPSTÄLLNING SOM LEDER TILL DURHAM-RAPPORTEN
:Därför försöker [DS] skapa KRIG i ISREAL&W ryska
NCSWIC


När USA, RYSSLAND, Storbritannien, Kina eller en stor del av EU stänger av sitt internet eller stänger av sitt eget nät, betyder det att de antingen gör en militär attack eller gör sig redo för militär attack>> Top WAR analytiker förutsäger första attacken kommer att bli MASSIV CYBERATTACK OCH LÅGFREKVENS KÄRNVAPENBOMB (EMP) Detonerade 1-3 miles över marken över större elektrisk/elektronisk infrastruktur och elnät. Att stänga av elnätet kommer att spara PRIMÄR elektronik. ATT STÄNGA AV INTERNET KOMMER ATT FÖRSÄKRA FÖRSVAR FRÅN CYBER ATTACK/KRASCHSYSTEM… Dessa HÄNDELSER kommer att skydda deras kommunikationsutrustning, elektroniskt kontrollerade nät och militär utrustning, vapen.///
____
TELEGRAM: RYSSLAND
Satellitbilderna är falska.. RYSSLAND har inte dragit sig tillbaka som publicerades för två veckor sedan. Och nämnt av MSM
_____
KINA MILITÄR i Constant flytta till sina gränser. ( Deep state MSM rapporterar inte )///
_____
Amerikansk militär i USA har undersökt fartyg, fraktcontainrar, fraktlådor som lastats genom staterna efter yt-till-luft-missiler gömda i fraktlådor de senaste tre månaderna.
> ostkusten genomsöks hårt genom större städer och sjöfartshamnar
____

Som ni alla vet… Det Deep state WEF har varnat hela förra året för stora cyberattacker som skulle orsaka ett haveri på elnäten och internet.
(Det är för att de planerar det här.. För att täcka över att hennes virusutsläpp exponeras mer och mer och att vaccindödsfallen exponeras dag för dag)///// det här är deras körschema> precis som den stora depressionen på 1930-talet ( bryta ekonomin)…. Starta sedan ett världskrig (skyla över och penningtvätt och tagit över länders och guld och resurser)///


Planerade general Milley en kupp mot Trump <<

//// Är detta en show////

(Från inre källor… General MILLEY fastnade 2017 för människohandel med människor och barn genom MILITÄRA baser genom Asien… HAN ARRESTERES AV Q OPERATION och i en del av sin överenskommelse för att undvika dödsstraff och Alla tillgångar tas bort ..>> han tvingades/att bli skådespelare…(mycket som Biden tvingades bli skådespelare)////
_Dessa HÄNDELSER som hände är alla en del av PLANEN … Dessa MÖGEL är kopplade till en berättelse.. För att spola ut DEEP STATE SLEEPERS (efter att Biden fick valet. Alla SLEEPERS kom ut.. Och de dolda pengarna [DS] pengar kom ut till allmän egendom)////…
______
Vad som händer.. Jag har varnat er alla..
KRIG pågår inuti PENTAGON<<
SOVANDE exponeras<<
Har Milley verkligen skapat en kupp mot Trump?
Var detta PLANERAT?
Av en anledning… För att få fram SLEEPERS ATT avslöjar INSIDE [DS] CABAL militära ledare, INTEL-byråer
~~
🔥
Inside The STORM


TRUMP COMMS: 34 och 0 = Q34 & Q0, de första åtalen och arresteringarna kommer snart

Trumps uttalande om att hans rekommendationer är 34 och 0 ansluter till Q0 Hillary Clinton kommer att arresteras… och Q34 …den primära nedfallet som förväntas inträffa vid arresteringsmeddelandet…

Men Trump antyder att den ”första arresteringen” kommer att vara mer än bara HRC eftersom 34 = BIDEN och 0 => O(bama), ansluter till mina tidigare Obama & Biden First Arrests-avkodningar HÄR (https://t.me/WhiteHatsArmy/ 784).

Versalerna i Trumps uttalande: GDDAPT TEINISSD RINO I = 216 = FÖRSTA OFFENTLIGA ARREST, vilket bekräftar kopplingen till Q0 & Q34.

Lägg till siffrorna från påståendet (33 + 0 + 34 + 0 = 67) + 216 (versaler) = 283 = FÖRSTA ÅTALENS UPPLYSNINGAR = Åtal mot Hillary, Obama, Biden = De kommer att arresteras först = Militär är den enda vägen.

Trumps budskap korrelerar med Mr Pools senaste FÖRBEREDELSE FÖR ZERO-DAY 11.4 (avkoda HÄR (https://t.me/WhiteHatsArmy/917)). Det är ganska troligt att Durham åtalar HRC, Obama och Biden samtidigt, vilket utlöser The Cabals cyberattacker [försök].
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: