Rör inte grundlagen – lörd. 19.3. kl 14 Medborgarplatsen Stockholm

Evenemang: Max Winter och Natalie Jonsson

Medborgarplatsen, SE-118 26 Stockholm, Sverige

FRIHETSMARSCHEN STOCKHOLM 3.0 – för att skydda grundlagen i Sverige och våra rättigheter

Den 19 mars samlas vi för att stå upp för grundlagen. Våra rättigheter måste skyddas till varje pris och det är viktigare nu än någonsin.

Restriktioner och diskriminerade medicinska pass kan när som helst återinföras i samhället så länge pandemilagen och andra undantagslagar får inskränka i vår grundlag. Det planeras även att ändra i Sveriges grundlag för att möjliggöra hårdare restriktioner och nedstängningar i landet.

Om vi inte agerar NU – så kommer vi se denna utveckling mot ett kontrollsamhälle att växa och etablera sig starkare.

Vi kommer därför att samlas samtidigt i de tre städerna Stockholm, Göteborg och Malmö för första gången i svensk historia, och visa på styrkan när folket står enade för samma sak.

Visa att även du kommer att delta i denna avgörande stund i svensk historia – för att skydda våra rättigheter och bevara den grundlag som vart orsaken till att vi haft färre inskränkningar på vår frihet i Sverige.

SKYDDA GRUNDLAGEN – FOLKET HAR FÅTT NOG!

VI SES DEN 19 MARS!

Kan vara en bild av en eller flera personer, personer som står, utomhus och text där det står ”LINDEX SKYDDA GRUNDLAGEN FÖR ETT FRITT SVERIGE DÄR GRUNDLAGEN FÖLJS. Nu visar vi makthavarna att vi inte tänker tillata grundlagsändringar och inskränkningar pả vár frihet. DEMONSTRATION "RÖR INTE GRUNDLAGEN" 19/3 Medborgarplatsen, Stockholm κI 14.00”Kategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: