Guantanamo Bay Detention Camp: Global elit togs till GITMO av amerikanska specialstyrkor – Fullständiga avslöjande konsekvenser – Officiella dokument – ​​Lista över åtal

2022-03-04
https://bestnewshere.com/guantanamo-bay-detention-camp-global-elite-taken-to-gitmo-by-us-special-forces-full-disclosure-implications-official-documents-list-of-indictments-2/

Detta inslag ligger även ute på GitmoTV, Telegram idag.

DELA DETTA INLÄGG:

 

Internet har surrat av rykten om att VIP-medlemmar på hög nivå i Deep State (alias Cabal/Illuminati/Global Elite) hålls fängslade för brott mot mänskliga rättigheter och korruption och förs av amerikanska specialstyrkor till militärt fängelse vid Guantanamo Bay Naval Base (Gitmo) som ett resultat av tusentals förseglade åtal. Flera källor har rapporterat om några av VIP-nyckeltalen som tagits in där.

Även om dessa fortfarande bara är rykten, (GitmoTV bekräftar nu detta) pekar de senaste händelserna på deras rimlighet. Om de är korrekta har dessa hemliga undersökningar, arresteringar och extraheringar till Gitmo där de står inför förlängd internering och militär rättvisa enorma politiska implikationer, och gör det möjligt att släppa undertryckt information som tidigare undanhållits av  Deep State.

En källa till sådana rykten kommer från David Todeschini, en före detta USAF-veteran som skrev ett avslöjande om hemliga operationer under Vietnamkriget. Han beskriver vad han lärde sig från en pålitlig FBI-källa om händelser i Guantanamo i en Youtube-video den 24 december, som han sammanfattade på följande sätt:

Konfidentiella källor på hög nivå säger till den här reportern att det amerikanska militärfängelset i Guantanamo Bay har blivit varnat för att förvänta sig högprofilerade fångar inom kort – möjligen som ett resultat av över 10 000 förseglade federala åtal. 1 000 marinsoldater följde med general Mattis till Gitmo för att ge säkerhet åt ”särskilda fångar”….

En annan källa för hemliga utdrag till GITMO via förseglade åtal är veteranjournalisten Dr Jerome Corsi som twittrade:

Något händer på GITMO — flygrekord delas på Subreddit post CBTS_stream HÄR: https://t.co/3CnO7GpczZ Relaterat till @realDonaldTrump verkställande order angående konfiskering av tillgångar för de som är inblandade i brott mot mänskliga rättigheter.

En tredje källa är Brenden Dilley, en radiovärd som kandiderar för den amerikanska kongressen, som fick information från en annan anonym whistleblower som har meritlista för tillförlitlighet. Whistleblowerens information dök upp i ett inlägg den 27 december som av misstag tillskrevs QAnon [se uppdatering nedan för diskussion om felaktig tillskrivning till QAnon] Inlägget hänvisar till de senaste VIP-ankomsterna till Gitmo-diskussionen:

Det som är värt att betona i ovanstående inlägg är att nya invånare började anlända till Gitmo den 26 december 2017 och fler väntades. Detta var efter att president Trump hade utfärdat sin verkställande order den 21 december som förklarade en ”nationell nödsituation” som svar på kränkningar av mänskliga rättigheter och korruption var som helst i världen.

Slutligen har vi tidigare Forbes Magazine-korrespondent, Benjamin Fulford, som skrev den 1 januari 2018:

I ett historiskt ögonblick av poetisk rättvisa har de flesta av de USA-baserade toppförövarna av det falska ”kriget mot terrorismen” nu själva överlämnats till amerikanska flottans läger i Guantanamo Bay, Kuba, säger Pentagon-källor.

”Rothschild-tillgångarna George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, Bushes, Podestas och många andra kan ha lyfts till Gitmo för militärdomstolar, eftersom försvarsdepartementet spenderar 500 miljoner dollar för att uppgradera fängelset och skicka fler militärpoliser och Marines”, säger källorna.

Vad som kan destilleras från dessa oberoende källor är att Deep State-medlemmar på hög nivå, av vilka många är en del av ett Pedophile Satanic globalt nätverk, hålls fängslade av amerikanska specialstyrkor och förs till Gitmo där de ska hållas kvar på obestämd tid, medan militär rättvisa tillämpas på deras fall. I processen uppgraderas Gitmos förvaringsanläggningar avsevärt med utbyggnader och fler vakter för att ta emot en infusion av  VIP-fångar.

Bland de första som hänvisade till att amerikanska specialstyrkor användes för att utreda och frihetsberöva personer från Deep State under överinseende av förseglade åtal var Whistlebloweren Corey Goode från Secret Space Program. Han hänvisade till sådana militära utredningar den 9 augusti 2017 efter att ha blivit informerad av en källa som han beskrev som pensionerad FBI och karriärmilitär:

[D]är fanns team av amerikanska specialstyrkor som genomförde ”inhemsk övervakning och undersökningar av en satanisk grupp som hade infiltrerat alla aspekter av statliga myndigheter och militären. Dessa specialstyrkor har varit på plats sedan mitten av valcykeln… Jag fick veta att en hemlig rapport om hur omfattande dessa infiltrationer är är mer chockerande än vad som förväntades. Konstigt nog hade den här rapporten också anteckningar från flera hemliga juryer som är aktiva just nu i DC

Rapporten slår fast att konspirationen involverar majoriteten av mäktiga personer inom FN, EU, USA, statliga och lokala (stads) maktstrukturer. Dessa statliga organisationer är helt delaktiga i vad som pågår. Hela vägen ner till lokala postkontor och poliskontor.

På senare tid säger Goode att hans källor har berättat för honom att Gitmo håller på att uppgraderas för att vara värd för VIP-fångar, och inkluderar rullstolsanpassade för några av dem, som fängslades av specialstyrkor som arbetar runt om i världen. Han förklarade i en kommunikation den 5 november med best säljande författaren David Wilcock:

Secret Grand Jurys var nästan helt kompletta med sina undersökningar när allt förändrades. De hade förseglade åtal som förbereddes när de fick en cache med ny information som gav dem ett bredare nät att kasta.

Deras utredning har sedan dess utökats dramatiskt. Kabalen känner till så mycket om planerna på en kupp att jag inte vet hur mycket längre Alliansen kan vänta med att agera och förhindra att Kabalen smyger sig ut ur landet.

Några av de riktigt dåliga har redan lämnat. Våra SF [Special Forces]-team planerar att gå in till några av dessa länder som gömmer dessa Cabal-medlemmar och tar dem med våld.

Är sådana påståenden sanna?

Vid granskning av offentliga register är vad som är känt faktum att James Mattis, försvarsminister, besökte Gitmo den 21 december och blev den första försvarsministern att göra det sedan 2002. Det var samma dag som Trump utfärdade sin ”Executive Order Blocking the Property av personer som är inblandade i allvarliga övergrepp eller korruption av de mänskliga rättigheterna”, där han förklarade:

Jag fastställer därför att allvarliga kränkningar av de mänskliga rättigheterna och korruption runt om i världen utgör ett ovanligt och extraordinärt hot mot den nationella säkerheten, utrikespolitiken och ekonomin i USA, och jag förklarar härmed en nationell nödsituation för att hantera detta hot.

Tidpunkten tyder på att detta var mer än slumpen, och tog upp en möjlig koppling mellan Mattis besök och verkställande ordern. En sådan länk stärks av ett tidigare besök hos Gitmo i juli 2017 av justitieminister Jeff Sessions som ringde Gitmo:

en ”helt acceptabel” plats för att kvarhålla nya terroristmisstänkta, i motsats till att hålla dem i USA och låta sitt eget justitiedepartementet pröva dem i civila domstolar.

Det är fullt möjligt att Gitmo skulle användas för att hysa fångar under Trumps verkställande order. De skulle kunna behandlas på samma sätt som terrorister under den verkställande orderns ”nationella nödsituation” som delegerade befogenheter till vilken amerikansk byrå som helst som kan upprätthålla ordens primära funktion att skära av de finansiella tillgångarna för riktade individer och grupper:

Sec. 8. … Finansministern kan, i enlighet med tillämplig lag, delegera någon av dessa funktioner till andra tjänstemän och byråer i USA. Alla myndigheter ska vidta alla lämpliga åtgärder inom sina befogenheter för att genomföra denna order.

Följaktligen gav  Trumps verkställande order en fast rättslig grund för amerikanska specialstyrkor att fysiskt fängsla riktade individer på USA:s fastland och var som helst runt planeten, och få dem att flyttas till Gitmo vid behov.

Militär lag snarare än amerikansk inhemsk lag skulle tillämpa de som fängslats av amerikanska specialstyrkor som agerar under myndigheten av förseglade åtal och den 21 december, verkställande order. Detta skulle vara en kraftfull hävstång som skulle kunna användas för att få erkännanden och samarbete från lägre nivå Deep State-operativa mot deras överordnade som förs till Gitmo.

Ett annat relevant faktum är att Todeschini hävdar att 1000 marinsoldater följde med Mattis och kommer att vara kvar för att ge särskild säkerhet för VIP-fångarna. På samma sätt hänvisar Fulford till att både marinsoldater och militärpolisen från Nationalgardet förts till Gitmo.

När det gäller USMC-personal som förs till Gitmo, hänvisar en Miami Herald-nyhet till en föreslagen uppgradering på Gitmo som inkluderar baracker för 848 fängelsetrupper som ska vara klara om fyra år. Detta är mycket nära de påstådda 1000 marinsoldater som Todeschini (och Fulford) hävdar har skickats dit för att vakta  VIP-fångarna .

Det finns också bekräftelse för påståendet om att nationalgardets militärpolis fördes till Gitmo. Den 29 december 2017 rapporterades det att Arizona National Guard satte ut över fyra dussin militärpoliser till Gitmo under en nio månaders period.

En rapport från försvarsdepartementet som citerades i ett uttalande från den amerikanska kongressen den 24 maj 2016, beskrev att antalet fängelser i Gitmo var högst 684 fångar i juni 2003, och detta hade reducerats till cirka 80 år 2016. Nyare uppskattningar av Gitmo-fängelsebefolkningen är ungefär 40 islamiska terrorister.

Miami Herald-berättelsen från den 21 augusti 2017 avslöjade att Trump-administrationen planerade att spendera upp till 500 miljoner dollar på att uppgradera Gitmo-anläggningar. Detta inkluderade ett flottans förslag att bygga ett sjukhus med fem bäddar till en total kostnad av 250 miljoner dollar.

Det faktum att ett sjukhus med fem bäddar ska byggas till så betydande kostnader tyder på att Trump planerar att avsevärt utöka antalet fångar på Gitmo. Dessa skulle dock inte vara misstänkta islamiska terrorister, utan VIP-fångar bakom internationella kränkningar av mänskliga rättigheter och korruption som inte kommer att tillåtas  medicinsk behandling på det amerikanska fastlandet.

Slutligen kommer vi fram till det viktigaste påståendet att tusentals förseglade åtal har utarbetats som har använts för att tillåta internering och extraktion av Deep State-personal. Systemet för offentlig tillgång till domstolens elektroniska register (PACER) granskades för att bekräfta förekomsten av 4289 förseglade federala åtal senast den 22 november 2017, enligt den tidigare FBI-agenten Hal Turner.

På senare tid hävdar källor att detta har stigit till över 9000 förseglade åtal per den 24 december 2017. Denna siffra har ännu inte styrkts, men det skulle vara rimligt att dra slutsatsen att novembersiffran kan ha ökat avsevärt under december.

Sammanfattningsvis finns det övertygande bevis för att stödja påståenden om att ledande personer från ett Deep State internationellt nätverk av VIPs som är inblandade i barnhandel, kränkningar av mänskliga rättigheter, korruption och sataniska ritualer undersöks, fängslades och extraheras till Gitmo via förseglade åtal som verkställs av amerikanska specialstyrkor.

Implikationerna av dessa utspelade händelser för avslöjandet av hemlig teknik relaterade till hemliga rymdprogram, Antarktiska baser gömda under inlandsisen och utomjordiskt liv, allt som tidigare undertryckts av Deep State, är djupgående.

Det finns skäl till försiktig optimism om att utsikterna för ”fullständig avslöjande” kommer att öka avsevärt när fler korrupta Deep State-tjänstemän förs till Gitmo. Deras avlägsnande från mäktiga globala ledarpositioner kommer i hög grad att hjälpa till att få ett slut på deras decennier långa politik för att förneka resten av mänskligheten fördelarna med avancerad teknologi som kommer att revolutionera livet över hela planeten.


”Att lösa människohandelsepidemin är en prioritet för min administration. Utan DIG skulle ingenting hända.”  
– President Trump

Joe Biden har varit ”president” i 385 dagar och han har inte bara misslyckats med att ta itu med några planer för att bekämpa barnhandel, utan O’Biden-administrationen har aktivt vidtagit direkta åtgärder för att [medvetet] vända Trumps agerande som ett försök att säkerställa att barnhandel fortsätter att frodas mer än någonsin, eftersom O’Biden och hans kabbalistiska kohorter över hela den politiska scenen och Hollywood är medskyldiga till det. Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: