Ukrainas begravda rymdark i Cherson aktiveras när Ryssland tar över

Nyhetsrapporter har bekräftat att den ryska armén har erövrat den ukrainska hamnstaden och regionen (oblasten) Cherson, där en gammal rymdark påstås vara begravd. Enligt två oberoende källor är rymdarken begravd under Oleshky Sands National Nature Park, som ligger bara 25 km (15 miles) öster om Cherson. Rymdarken sägs aktiveras och förutspås så småningom börja flyga upp i luften.

(klicka på ”brevet” i undre spalten för att få textat)

Kherson är strategiskt viktig för den ryska militären eftersom den innehåller en sötvattenskanal till den närliggande Krimhalvön, som är den ryska flottans enda varmvattenhamn. Rysslands erövring av Cherson är avgörande för att säkerställa den långsiktiga livskraften för dess anläggningar på Krim, men uppfyller också ett nytt strategiskt imperativ – att få tillgång till och kontrollera den påstådda rymdarken.

Jag fick först höra om Ukrainas rymdark av min långvariga källa JP som för närvarande tjänstgör i den amerikanska armén och har varit på hemliga uppdrag till två andra rymdarkar. Ett uppdrag var till månen, och två andra har varit till Bermudatriangelområdet i Atlanten. Alla tre uppdragen genomfördes gemensamt av USA och Kina, och det andra uppdraget i Atlanten inkluderade Ryssland, som hade hittat sin egen ark men inte gav USA tillträde.

Den 11 februari gav JP mig koordinater ( 46°35’19″N 33°03’01″E ) till en rymdark som han fick höra fanns i Ukraina. Koordinaterna är för Oleshky Sands, som är den enda naturliga sandöknen i Ukraina och har länge varit en turistattraktion. Ursprunget till den sandiga öknen har förbryllat geologer, och det har förekommit spekulationer om att det är ett resultat av historisk överbetning av får.

JP beskrev senare vad han fick höra om den ukrainska rymdarken i genomgångar och av andra som deltog i de hemliga uppdragen till forntida arkar som finns över hela vårt solsystem och på jorden. Den 24 februari lämnade han mig följande röstmeddelande som beskrev hans nya information om rymdarkar som hittats i Ryssland och Ukraina:

Kommer du ihåg att jag berättade om arken? Det var ryssar runt fartyget som vi var på [i Atlanten]. De ville verkligen ha information. Det var därför de gick ner till [Atlantiska] arken med oss. Vi gav dem möjligheten att komma ner. Vi hade inga problem, du vet, att ta in ryssarna och dela information; för vi vet att det här var enormt, över hela världen, enormt, du vet att det här är enormt.

Så alla världsledare behöver veta om detta. Men de höll inte sin sida av löftet just nu och tog oss till deras ark, men nu när det här händer i Ukraina – den där arken som finns där borta, antar jag att de vill ha den informationen åt dem. Vi höll på att gå till arken.

Bli inte förvånad om det startar aktivering, Oleshky-öknen nationalpark, och förmodligen kommer att bli ett av de första fartygen som går upp i luften. Alla ser. Nu när nationerna i världen [uppmärksamhet] är … på Ukraina, kommer detta förmodligen att bli en av de första som kommer att gå upp, och alla kommer att se det. Allt kommer att stanna upp. Alla kommer att bli chockade på grund av detta

JP:s avslöjande att rymdarken som hittats i Ukraina aktiveras och amerikanska militära myndigheter var redo att gå in för att undersöka är mycket talande när det gäller varför Ryssland valde att ingripa nu. Ännu mer häpnadsväckande är hans förutsägelse att den ukrainska arken så småningom kommer att börja flyga upp i luften. Faktum är att med världens uppmärksamhet för närvarande på Ukraina, kommer en flygande rymdark omedelbart att bli en global händelse av djupgående betydelse.

Den 26 februari, under mitt webbseminarium ”Vad kommer 2022”, avslöjade jag för första gången offentligt vad JP hade berättat för mig om den ukrainska rymdarken. Jag fick senare viktig bekräftande information från Thor Han Eredyon, en flottachef för Galactic Federation of Worlds, som vidarebefordrats genom Elena Danaan, en före detta fransk arkeolog.

Två dagar efter mitt webbseminarium vidarebefordrade Elena följande information från Thor Han om Rysslands militära intervention i Ukraina och Deep State (DS) inblandning i arken:

Detta är inte en invasion av Ukraina utan en del av rensningsoperationerna. DS försökte aktivera arken, som de hade hittat för många år sedan, begravd under sanden i den nedre södra delen av Ukraina. Arken aktiverades, så det var dags att Putin tog tag i den. Det finns en andra ark i norra Ryssland, men Putin har redan kontroll över den.

Thor Hans information bekräftade vad JP hade fått veta om två rymdark som hittats i regionen – en i Ryssland och en annan i Ukraina. Det är mycket betydelsefullt att Deep State har haft ett starkt inflytande över Ukraina sedan 2014 och försökte aktivera rymdarken som hittades i en sandig region i södra Ukraina – Oleshky Sands.  

Den 1 mars avslöjade Thor Han mer om den begravda rymdarken i Ukraina:

Putin har händerna på den andra arken i norra Ryssland, och han har fått lära sig av positiva utomjordingar hur man använder denna teknik.

Det är information utan konsekvens eftersom denna ark i norra Ryssland är säkrad och i goda händer, till skillnad från den ukrainska arken, som än i dag (01 mars 2022) är i händerna på Earth Alliance, den kämpas fortfarande för av DS-militären baserad i södra Ukraina, nära arken ”begravd i sanden.”

Thor Hans uppgifter bekräftar vad JP hade fått höra om Rysslands kontroll över en rymdark som hittats på dess eget territorium. Den 2 mars hade Ryssland besegrat den ukrainska militären och fått full kontroll över Cherson, inklusive Oleshky Sands National Nature Park.

Cherson är den första ukrainska staden som faller under den ryska militären, vilket är mycket betydelsefullt med tanke på anspråk på en gammal rymdark som hittats i den närliggande Oleshky Sands.

Upptäckten av en rymdark som aktiveras under Oleshky Sands ger en förståelse för varför Ryssland har beslutat att militärt ingripa i inbördeskriget i Ukraina som har pågått sedan 2014. Något dramatiskt måste ha hänt bakom kulisserna för att motivera Ryssland att ingripa i en inbördeskrig som i huvudsak frystes till följd av bristande framsteg i genomförandet av Minskavtalet som undertecknats av Ryssland, Frankrike, Tyskland, Ukraina och Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa.

Medan vissa hävdar att den ukrainska armén förberedde en blixtmilitär kampanj för att återta de omtvistade administrativa regionerna Donetsk och Lugansk (Oblaster) i Ukraina, hävdar andra att USA-sponsrade Biolabs var det verkliga målet för den ryska attacken. Även om dessa är rimliga scenarier, förklarar ingen av dem på ett tillfredsställande sätt varför Ryssland genomförde en fullskalig militär intervention från tre håll efter åtta års sittande vid sidan av.

Upptäckten av en nedgrävd rymdark och Rysslands önskan att ta full kontroll över den erbjuder en mer övertygande förklaring till att Ryssland flyttar in och tar över ukrainskt territorium långt från de omtvistade Donetsk- och Lugansk-regionerna.

Rysslands snabba övertagande av Cherson är kraftfulla indicier som stödjer JP och Thor Han/Elena Danaans avslöjanden om en uråldrig rymdark som hittades under Oleshky Sands National Nature Park, och att detta var den avgörande faktorn i Rysslands överraskande militära intervention i Ukraina.

En podcastversion av den här artikeln finns tillgänglig på YouTube & RumbleKategorier:Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: