Den Nya Världsordningen HAR FALLIT!

2022-03-01
Nathan Rothschild är dagens överhuvud för Rothschild-familjen. Det här fångade jag upp nyss på Telegram

Arvinge till familjen Rothschild:

”utan Ukraina, kommer den globala världsordningen inte att överleva”

Nathaniel Rothschield, skrev idag till medlemmar av den brittiska regeringen och gav sin åsikt att Vladimir Putin är ”den farligaste mannen sedan Hitlers nederlag, med Xi Jinping en sekund ifrån”, och förklarade att ”Ukraina är en viktig del som vi inte har råd att förlora på det gepolitiska schackbrädet”. Arvingen till Rothschild-förmögenheten hävdade att ”Ryssland måste avlägsnas från det internationella bankväsendet och ekonomiska systemet. Vi måste få Ryssland på knä på alla möjliga sätt, för att skicka en stark signal till kineserna och för att skydda vårt globala system av normer och liberala värderingar”.

”Vi får inte göra oss några illusioner: om vi tillåter Vladimir Putin att ta Ukraina, kommer det att skicka en signal till våra fiender, Iran, Kina och Nordkorea, att vi inte kommer att göra något när vi står inför ett angrepp av våld.

I själva verket innebär vår nuvarande väg, av brist på militär handling, att vår globala ordning är död vid dess fötter. Jag uppmanar er att sätta in mer kraft mot Ryssland och dess ombud, intensifiera ”informationskrigföring” för att korrigera åsikter, speciellt online, och skicka vapen till våra vänner i Ukraina. Utan Ukraina kanske den globala ordningen inte överlever.


Sex labb för utveckling av biologiska vapen utslagna under dagen i Ukraina  - YouTube

Varför investerade DEEP STATE,>> SOROS , OBAMA, DAVOS GROUP
FN NATO ECT ECT ECT>> hundratals MILJARDER i nivå 4 Biolabs över hela UKRAINA? Och var endast tillgänglig för USA och ELITER? Varför rensade PUTIN och WHITE HATS ut dessa BIOLABS för veckor sedan i speciella militära operationrazzior (för att innehålla VIRUS/ och andra biologiska vapen… SLAGEN som du ser nu är EFTERDYNINGARNA… Tror du att Vita hattarna skulle riskera att bara förstöra Biolabs och riskera läckor av biovapen utan att först säkra patogenerna/biovapnen)? Och varför bombade PUTIN dessa nivå 4 Labs över UKRAINA>>> i PRECISION STRIKES?

Här är svaret:
UKRAINA biolabs, biovapen>>> GENETISKT MODIFIERADE VIRUS / DNA-SEKVENSERING TILLVERKAD >FÖR ATT RIKTA MOT DET SLAVISKA FOLKET/NATIONERNA UPP TILL RYSSLAND<<

År 2008 läckte källor från MILITARY INTEL (vita hattarna) information till PUTIN om att FN-stödda GATES >{(MOSSAD)-stiftelsen / OBAMA kanaliserade pengar till Ryssland/UKRAINA och var mitt uppe i att skapa Biolabs och ta reda på sekvensgener för SLAVISKA människor.. Skälen var för framtida biologiskt konstruerade vapen som skulle attackera den SLAVISKA befolkningen (Klaus Schwabs tyska Bilderberger-grupp/ NASA/ CIA / UK Majesty / Mossad ECT ECT )/// > alla PLANERADE att utrota de SLAVISKA regionerna från POLEN till RYSSLAND till slaviska länder i södra EU ( PUTIN HADE BLIVIT ETT STORT PROBLEM> ATT BLI AV/FÖRA KRIG mot [DS] MSM / KHAZARISKA MAFFIASTYRDA BANKER I RYSSLAND ANSLUTNA TILL KABBALEN/ MOSSAD/ KHAZARISKA OLIGARKER) många inom Kabbalen/CIA Klaus Schwab ville ha hämnd/ för att RYSSLAND dödade miljontals tyskar under andra världskriget och för att RYSSLAND ställde sig i linje med de allierade för att störta det 3:e riket och för RYSSLANDS kontroll över SOVJETunionens ERA.

2012 gjorde SOROS/Schwab BILDERBERGER/ ROCKEFELLERS >(FN/NATO) sitt drag och började bygga underjordiska biolaboratorier och så småningom efter FÄRGREVOLUTIONEN som installerades av SOROS [ DS, ] Schwab 2014 började de bygga labben genom UKRAINA och använde lokalbefolkningen / trafikerade (slaviska) människor i sina experiment för att ta reda på det bästa sättet att DÖDA dem genom konstruerade VIRUS (GAIN OF FUNCTION) BIOLOGISKT KONSTRUERADE VAPEN!!!

Nu vet du varför Biolabs först blev målinriktade och förstördes… Med precisionsANFALL<<( om PUTIN bara ville DÖDA Ukraina, kunde han ha använt andra högklassiga vapen, missiler för att platta till städerna…)///

Det senare KOMMER du att lära dig från de HUNDRATALS MILJONER liv som räddades genom att PUTIN FÖRSTÖRDE LABBEN<
____
MILITÄREN ÄR DET ENDA SÄTTET
Q


Här hittar du en överenskommelse ang. biologiska vapen som skrivits redan 1966 men undertecknats 2005.

AGREEMENT

between the Department of Defense of the United States of America and the Ministry of Health of Ukraine
Concerning Cooperation in the Area of Prevention of Proliferation of Technology, Pathogens and Expertise that could be Used in the Development of
· Biological Weapons

Klicka för att komma åt 05-829-Ukraine-Weapons.pdf


Thomas Evensson (黄金時代)™ (@tevensso) / Twitter

Vilken ska hämnden för detta bli?


Bomb! Ukrainas pressmeddelande om Joe Biden! – Måste video

Den här videon har tagits bort från alla sociala medier. Ladda ner den, spara den, dela den. Sanningen ska segra!

Jag ifrågasätter inte dess legitimitet, men någon sa att detta faktiskt ägde rum för flera månader sedan. Om det stämmer, var fanns alla våra politiker då? Ukraina har mer än tillräckligt med saker på Biden för att kräva att han grips.

De pratar om företagen, politisk korruption och även Hunter Biden, hans bärbara dator kommer med.. Har inte sett det fullt ut än… Men än så länge verkar det här legitimt!? Vi hör samtal med Joe Biden och Ukrainas president.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: