Militär: ”Biden har INGA kärnvapenuppskjutningskoder”


Michael Baxter
28 februari 2022
https://realrawnews.com/2022/02/military-biden-has-no-nuclear-launch-codes/

Mannen som kallar sig USA:s president, Joseph R. Biden, kan inte utlösa en atomapokalyps eftersom han inte har de koder som behövs för att lansera vår nations strategiska kärnvapenarsenal, säger en högt uppsatt militärkälla till Real Raw News.

Även om källor i tidigare tider har förmedlat det budskapet, ville RRN ha försäkran om att den galna Biden-administrationen saknade både auktoritet och förmåga att kasta vår nation in i en överlagd kärnvapenförintelse.

”Kärnkraftstriaden är säker. Ingen i administrationen har dem”, sa vår källa, som sitter på marinkårens general David H. Bergers kontor.

När president Trump undertecknade upprorslagen gav han USA:s väpnade styrkor provisorisk kontroll över regeringen. Endast två personer i landet kan upphäva dådet, general Berger eller Trump själv”, tillade han.

”Och låt oss vara tydliga: Om någon startar mot USA, hämnar vi. Men besluten ligger i händerna på livslånga patriotiska soldater som svurit att upprätthålla konstitutionen. Biden har inga uppskjutningskoder för kärnvapen. Han kunde inte ens skjuta en fis”, fortsatte han.

Dessutom sa han att även om administrationen inte kan inleda ett kärnvapen-bombardemang, gäller detsamma inte för dess kärnvapenkapabla Deep State-allierade i Storbritannien. US Army Cyber ​​Command vid Fort Gordon har övervakat transkontinental kommunikation som passerar genom 10 Downing Street och GCHQ, en underrättelse- och säkerhetsorganisation som ansvarar för att tillhandahålla signalunderrättelser och informationssäkring till Storbritanniens regering och väpnade styrkor.

Hittills är Storbritanniens defensiva ställning oförändrad.

Men Storbritanniens mumsiga premiärminister, Boris Johnson, har blivit så snäll mot människor som Biden, Kamala Harris, utrikesminister Anthony Blinken och försvarsminister Lloyd Austin, att han kanske bara skulle försöka skjuta i Moskva, om den kriminella Biden-regimen gjorde en sådan begäran.

”Vi har allvarligt övervägt att administrationen vill ha kärnvapenkrig, att den försöker få Ryssland att starta först. Eftersom den inte kan avfyras, måste de använda Storbritannien eller Frankrike som en proxyutlösare. Vi hoppas att det fortfarande finns tillräckligt med förnuft i dessa länder för att inte vilja se sig själva brända till förintelse. Situationen i Ukraina är svår, oavsett vem som har rätt och vem som har fel. Det är inte som filmerna där en missil avfyras av misstag och den andra sidan säger att det inte är något problem eller inget problem, vi kommer bara att skjuta en mot dig så det blir i paritet. Till och med användningen av strategiska vapen med kort räckvidd och låg avkastning skulle sannolikt eskalera till ett fullständigt kärnkraftsengagemang”, sa vår källa.

”Men om, säg, Storbritannien klev tufft in i uppskjutningen och Ryssland bara svarade mot Storbritannien – ett osannolikt scenario – skulle vi inte komma till deras försvar. Ingen möjlighet, tillade han.

Avslutningsvis sa han att han hoppas att de kalla huvudena segrar och att ”Vita hattarna” tvivlar på mediapåståenden om att Vladimir Putin har blivit tillräckligt galen för att inleda en förebyggande attack.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: