Mer White Hat Intel från Telegram

Special Intel Ops - ValuesAustralia

Operation Disclosure | Av RT, bidragande skribent

Inlämnad den 28 februari 2022

Här är mer från White HatTelegram. Nyckelfrasen för mig är att militären först måste utöva alla lagliga möjligheter… Om planen är att få ut folk och kräva sina rättigheter, tänk då i termer av att värmen höjs till en beräknad takt under en gryta. Nu även om jag förstår detta och till viss del tanken bakom den, så är mitt dilemma i linje med: kommer protesterna för rättigheter att vara en strikt normigivande händelse eller kommer det att finnas så mycket kognitiv dissonans runt omkring att även de uppvaknade kommer att vilja veta vad pågår … Åsiktsmässigt hade jag inte trott det. Hur som helst… 

Allt är i punkter

Q > LITA PLANEN
>DELEGERANDE
>VERKSAMHETSPLANENS KONTINUITET
>REGERINGENS KONTINUITET
_ (VITA HATTARNA, MILITÄREN, DRAR I STRÄNGARNA BAKOM SPELEN)
_______________________

OPERATIONENS KONTINUITET (COOP) är ett initiativ från USA:s federala regeringar, som krävs av USA:s presidentpolitiska direktiv 40 (PPD-40)<(DEVOLUTION-plan), för att säkerställa att byråer kan fortsätta att utföra viktiga funktioner under en lång rad omständigheter . PPD-40 specificerar vissa krav för utveckling av kontinuitetsplaner, inklusive kravet att alla federala verkställande avdelningar och byråer utvecklar en integrerad, överlappande kontinuitetskapacitet, som stöder de åtta National Essential Functions (NEF) som beskrivs i dokumentet.

Federal Emergency Management Agency ger vägledning till den privata sektorn för affärskontinuitetsplanering.[1] En kontinuitetsplan är väsentlig för att hjälpa till att identifiera kritiska funktioner och utveckla förebyggande åtgärder för att fortsätta funktionerna om avbrott skulle uppstå.[1][2]

Regeringens kontinuitet (COG) är principen för att fastställa definierade förfaranden som gör det möjligt för en regering att fortsätta sina väsentliga operationer i händelse av en katastrofal händelse som kärnvapenkrig.
_______________________
Båda planerna hindrar USA:s system från att kollapsa (fullständigt) och hindrar allmänhetens uppfattning från att helt veta vad som händer bakom kulisserna på grund av offentlig panik och risk för utbrott av inbördeskriget<<<<
Eftersom MILITÄRA OPERATIONER äger rum bakom kulisserna för att säkra /vända om de tre regeringsgrenarna från en utländsk fången operation. Militären hjälper till med offentlig spridning av information genom flera nyckelkällor/EVENT och inkluderar flera civila som blir operatörer inom försoningsmilitära operationer.

Militären måste först utöva alla lagliga vägar (>gjorda av boken Q) genom alla tre BRANCHER av USA:s system innan FULLSTÄNDIG militär aktion och ÖVERTJÄNDA/DOLDA operationer kan AVKLASSIFICERAS
_______________________
Den perfekta STORMEN kolliderar med patrioter…

MIKE LINDELL
] DURHAM [
>>>ÄR EN DEL AV MILITÄRA
OPS <<<

MIKE LINDELL HAR US AGs i sina fickor // TRUTH SOCIAL//
] DURHAM [ //TRUMP….. kolliderar alla tillsammans i en perfekt placerad PLAN<<<
_______________________
[DS]-planen är att manövrera mellan ryska KRISER och TAIWAN/ CCP-KRISER/ konstgjorda väderkrig (vädervapen över 3 000 patent finns.. 1500  klassificerade)// PANDEMIN..
_______________________
Fortsätt se alla dödsfall av eliterna som kommer upp… avgångar/avsättningar i stora organisationer runt om i världen///> >>>

Det är av ingen slump
________________________
Storbritannien är för närvarande under KONTINUITET av regeringens operation

Liknande operationer pågår i
_TYSKLAND
_Österrike
_Australien
_Kanada
ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT

Deep state i PANIK<WORLD WIDE<

>[SOROS]<inside the KILL BOX
____________________
Människor måste resa sig över hela världen och känna att de tar tillbaka sina länder (inte bara klagar i inlägg på internet. Utan faktiskt fysiskt kräva sina RÄTTIGHETER!!!!//////

Vi är i de sista ögonblicken där White HATS MILITÄR ger de DEEP STATE-kontrollerade minions (domstolar, advokatkongressen, höga tjänstemän) möjligheten att fatta sina beslut och att ändra sin BERÄTTELSE om vad som händer i världen
(Detta kallas>By the books<\legal vägar)/// detta viktiga HÄNDELSE-ögonblick måste hända för att visa att alla juridiska resurser och vägar togs och förnekades av ett utländskt ockuperat system. Så när/om regeringsgrenarna inte följer de militära (klassificerade) orderna om att korrigera PLANDEMIC/Val/bedrägeri/biovapenfrisläppandet…… FALLER HAMMAREN.
_____________________
>Fortsätt titta på nyheterna, det låser upp kartorna.<

Gå med i @WhiteHatsQ

Om Trump fortfarande var president, skulle [redigerad] inte kunna gå in på [redigerad] som han gör för närvarande, för att utplåna amerikanska biolabb & kabbalinstallationer / Alphabet Agency-baser.

Putin gives Trump World Cup ball after question on Syria: &amp;#39;Now the ball is  in your court&amp;#39; - ABC News

KAN DU FÖRESTÄLLA DIG, om inuti den där WI-FI-kapabla fotbollen som [redigerades] överlämnades till president Trump, fanns ett OBJEKTISKT BEVIS, att [redigerat] försökte hjälpa Hillary Clinton att fuska i valet  2016  och hjälpte IGEN i valet  2020  ?

”Du tittar på en film”
Fake War – Optics
Vad kommer att erhållas från det krigets optik?
Data som redan har samlats in

”Vi har allt”

Kabbalen ökar Ryssland Ryssland Rysslands berättelser in i massornas medvetande i ett försök att få dem att bortse från oundvikliga uppgifter som kommer att förstöra träskets rykte.

Massornas sinnen har smörjts med sanning i några år nu:
Biden Crime Family korrupt i [redigerat]
Pelosis korrupt i [redigerat]
Obamas korrupt i [redigerat]
Kerry korrupt i [redigerat]
Romneys korrupt i [redigerat]

Schiff: ”Det finns inga bevis på att [redigerat] är inblandad i  valet 2016 ”

Gå med i @WhiteHatsKategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: