Uppenbarelse, återlösning, återställelse, återvinning och uppståndelse

2022-02-28
President Trump, Telegram, Q NEWS OFFICIAL TV #WWG1W

https://www.c-span.org/video/standalone/?518150-1/pres-trump-criticizes-nato-nations-amid-russian-invasion-ukraine 

https://t.me/QNewsOfficialTV/43361

Sent i onsdags, den 23 februari, skrevs ::: och bekräftades det som sant:

* TORSDAG den 3 mars upphör det gamla ekonomiska systemet. Böckerna är stängda.
* FREDAG 4 mars skrivs rapporter om det gamla systemet.
* LÖRDAG 5 mars publiceras resultaten.
* SÖNDAG 6 mars, en ny dag gryr.

Den här FANTASTISKA nyheten förtjänar lite ytterligare förklaringar tycker du inte? Speciellt eftersom It’s Past Time. Det är dags för (chockerande) uppenbarelser, för inlösen, återställande, återvinning och återuppståndelse av de frias land och de modigas hem. Detta är Nordamerika, ett land bosatt av visionärer och drömmare, senare tillskansat sig av kronan, genom manipulation. Lincoln kände till stölden som var planerad. Och nu har den manipulationen rättats till. Tack Gud! Detta har hänt under vår livstid.

Dan Scavino publicerade ett tweet den 17:e eller 18:e och beskrev en ”10 dagars Grace period” som slutade den 28:e februari, varefter handskarna är av. Den 22 februari var alla banker tvungna att vara BASEL 3-kompatibla, och om inte, var de i konkurs. De kunde ha gått samman med en solvent, sund bank, vilket framgår av Sun Trust, BBVA och så många andra. Detta budskap gick högt och tydligt i Ryssland. I Ukraina har denna viktigaste fråga åtgärdats, även om det förekom tillbakadraganden. Ukraina kan gå vidare med Redemption, Restoration and Reclamation, precis som mer än 200 andra länder. Många mycket viktiga händelser hände på bara två korta veckor, den sista februari.

Men var är nåden som Scavino nämnde? Vi undrade alla över detta. Det var en paus för bankerna och andra inblandade i GCR. Det var den rätta sortens sista vänlighet som visades mot människorna som var inblandade i dåliga handlingar. Ger ingen kvart för ytterligare förlängningar. Slutet är här nu. Det är dags att gå vidare med en ny början.

Gracefönstret är uppe på tisdag. Och då blir nåd, vår gåva – nåden från RV GCR och 1 000 år av fred, med allt vad detta innebär, inklusive NESARA. Trump talade om allt detta på CPAC i kväll. Han sa, ”Allt är på band. Allt kommer att släppas och om cirka 3 till 4 veckor kommer allt att avslöjas.”

President Donald Trump talade om de omedelbara förändringarna som måste ske. ”Vårt land är en röra. Vårt land är en farlig plats.” Låt oss komma till andra sidan av det uttalandet. Med rättsstatsprincipen, under NESARA, tittar vi på den lagliga konstitutionen från 1776, under en ny skattkammare – för folket. Som Trump har lovat, ”Vi kommer att återställa vår nation, av folket, med folket och för folket.” Tack, president Trump!

Inte så länge mer.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

%d bloggare gillar detta: