Mänskligheten befrias när White Hat Alliance går till offensiv

Kära medlemmar,

Sedan upplägget av fredagens video har vi varit utsatta för attack från någonstans i Sverige, som verkar härstamma från Uppsala universitetsområdet.

Helt klart har Ben sagt något som någon inte uppskattade, och detta är ett försök att censurera information.

Attackerna avleds men tänk på att vi kan uppleva lite driftstopp.

Med vänliga hälsningar,
Benjamin Fulford Admin


2022-02-28
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = Khazariska maffian


File:Holodomor Novo-Krasne Odessa 11 1932.png - Wikimedia Commons  Insändare: Förintelsens minnesdag
Holomodor                                                   Förintelseläger

Det ryska och judiska folket får äntligen rättvisa för Holodomor och Förintelsen, massmord av människooffer arrangerade av den khazariska maffian. Detta tack vare en rysk polisoperation mot den khazariska maffian som verkar innanför deras gränser. Den ryska aktionen mot KM är bara en del av ett större internationellt drag från White Hat-alliansen för att avlägsna KM från alla maktpositioner, är källor i asiatiska och västerländska hemliga samfund överens.

I Asien har en överenskommelse nåtts för att ena Taiwan och Kina och bilda en vänskaplig allians med Japan, ett enat Korea och ASEAN, säger drakfamiljens källor. Asiatiska hemliga sällskap säger att mänskligheten nu är till 3/4 befriad från den sataniska khazariska maffian.

När allt detta är över kommer det att bli ett jubileum, världsfred och starten på en ny guldålder, lovar allianskällor.

Här är en sammanfattning av vad den ryske presidentens avatar Vladimir Putin hade att säga om operationen i Ukraina:

Detta har att göra med hela systemet av internationella relationer…grundläggande normer som antogs efter andra världskriget…kom i vägen för dem som förklarade sig själva som vinnare av det kalla kriget…[Den khazariska maffian] hade en  känsla av absolut överlägsenhet…tillsammans med den låga kulturella standarden… För vårt land är det en fråga om liv och död. Vi var tvungna att stoppa det här illdådet: folkmordet på de miljoner människor som bor där,,, vi kommer att försöka demilitarisera och denazifiera Ukraina, liksom ställ dem som begått många blodiga brott mot civila inför rätta… Vi vet alla att att ha rättvisa och sanning på vår sida är det som gör oss verkligt starka.

För att illustrera, här är en video som skickats till oss av den ryska FSB som visar vad de sataniska KM-legosoldaterna i Ukraina gör mot kristna fångar (varning extremt grafiskt).

För att förstå hur verkligt historiskt avlägsnandet av dessa krigsförbrytare är, måste vi kort titta på historien om vad som nu händer. Vi kommer inte att gå tillbaka tusentals år till ursprunget, till den satan som dyrkade khazarisk maffian. Istället börjar vi med en kort titt på hur KM tog över Europa och påbörjade en hundraårig strävan att återställa sitt gamla hemland Khazaria (nuvarande Ukraina, red.anm)

En bra sammanfattning av deras aktiviteter kan ses här:

Preston James och Mike Harris, Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia

För att citera och parafrasera några viktiga delar:  

Khazarien var ett kungarike i Centralasien som utövade babyloniska svartkonster. De var kända för omgivande länder som tjuvar, mördare, vägbanditer, och för att de antog identiteten på de resenärer som de mördade… Omkring 1 200 e.Kr. ledde ryssarna en grupp nationer som omgav Khazaria och invaderade det för att stoppa de Khazariska brotten mot deras folk, vilket inkluderade kidnappningen av deras små barn och spädbarn för deras blodsofferceremonier till Baal . [Satan].

KM-eliten flydde till Europa där de långsamt, under en period av århundraden, infiltrerade och slutligen tog över de härskande klasserna där. Deras största seger kom 1913 när Federal Reserve Board togs över av KM i ett illegalt drag på juldagen.

Genom att ta kontrollen över pengarna från folket i Amerikas Förenta Stater kunde John Rockefeller och hans andra KM-vasaller finansiera Vladimir Lenin och Leon Trotskijs kommunistiska Revolution i Ryssland. Så snart KM störtade Rysslands kristna regering började de sin hämnd med förstörelsen av Khazarien. Sammantaget dödade de så många som 80 miljoner ryssar under 1900-talet. De började också sitt projekt att återskapa Khazarien genom att svälta ihjäl miljontals etniska ryssar som levde inom Khazariens gamla gränser.

https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Det är därför Putin sa ”Det moderna Ukraina skapades helt och fullt av Ryssland, eller snarare, det bolsjevikiska, kommunistiska Ryssland,”  https://tass.com/politics/1407587

Ryssens tålamod tog slut när KM försökte ta över nationen Khazakstan för att främja deras projekt att återskapa Khazarien. 

Ytterligare en poäng som måste göras är att FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon 2014 sa att Ukraina inte har registrerat sina gränser sedan 1991-12-25. Eftersom FN inte har registrerat gränserna till Ukraina som en suverän stat och Ryssland är Sovjetunionens rättsliga efterträdare (detta bekräftas av internationella domstolars beslut om egendomstvister mellan det forna Sovjetunionen och främmande länder), de länder där Ukraina , Vitryssland och Novorossiya ligger tillhör Ryssland, Med andra ord är den så kallade Ukraina-invasionen en polisinsats som äger rum inom Rysslands gränser.

Det är också mycket intressant att notera att Israel vägrar att stödja en FN-resolution från den falska Biden-administrationen för att fördöma den så kallade ”ryska invasionen av Ukraina.”

USA protesterar mot Israels vägran att stödja FN-resolution som fördömer Ryssland

Detta betyder att judarna har tagit bort KM:s kontroll över Israel och nu inser de att Förintelsen (brännoffret) var ett massoffer av deras folk till Satan av KM.

Enligt Mossad-källor betyder Rysslands rörelse mot Ukraina att den falska Biden-administrationen är på väg att implodera och kommer inte att finnas längre än i mars. ”Den där lukten i dina näsborrar är att Deep State skiter över att deras penningtvättsoperation i Ukraina raseras av Putin. Pelosi, Biden, Bush, Obama, Kerry, Romney, Soros, Clinton och Vatikanen (Och andra som ska avslöjas), har alla sina bloddränkta händer planterade djupt i Ukraina”, noterar Mossad-källan.

EXKLUSIVT: BIDENS UKRAINISKA BLODPENGAR – Vad den amerikanska regeringen och mainstream media gömde för allmänheten

Putin och hans team extraherar all data från bankerna, vilket kommer att avslöja korruptionen som har ägt rum sedan 2014 och att 10 miljarder dollar slukades med Ukraina som en kanal, fortsätter källan. 

Dragon-familjens källor tillägger att ”Biovapenfabrikerna byggda av Bill Gates och Soros Foundation (Rothschilds) har förstörts, 

den ukrainska flottan har sänkts, städerna är omringade och alliansen kontrollerar nu 75 % av landet så att vi vinner.”

Recep Tayyip Erdoğan 2021.jpgGripandet av topp KM-agenten Turkiets president Recep Erdogan (bilden) betyder att Turkiet inte kommer att slåss för KM. Turkiet vet att, trots att de är en Nato-medlem, är USA, Europa och Nato ursprunget till alla hot som det har definierat hittills. De vet mycket väl att dessa länder övergav det på alla områden. Turkiet vet att de upprättade en terrorarmé i norra Syrien. Den övervann först nyligen en intern attack som under kuppförsöket 2016, som också var en operation från USA, Europa och Nato,  vilket är hur officiella turkiska medier beskriver situationen.

Putin har lanserat en ”Age of Madness”! Kommer det att bli ett krig mellan Turkiet och Ryssland?

Även Tyskland och Frankrike håller sig utanför. Den tyske förbundskanslern Olaf Scholz har gjort det klart att hans land inte skulle stödja sanktioner mot Ryssland och det skulle inte EU heller. I synnerhet stöder inte de europeiska nationerna ekonomiska sanktioner mot ryska banker.

KM propagandamedia gör en stor sak om att Ryssland nu är avskuret från SWIFT. Alliansen ligger dock fem drag före dem. Det är därför de beslagtog Davos chef Klaus Schwab och EU:s centralbankschef Christine Lagarde i Antarktis nyligen. Detta ledde till att SWIFT ersattes med det kvantekonomiska systemet. Om du nyligen har gjort en internationell pengaöverföring kommer du att veta detta eftersom istället för att använda det alfabetiska SWIFT-systemet behöver du nu ett nummer för att göra en överföring.

Ett synligt tecken på att Europa inte går med i denna charad är att gaspriserna i Europa faller i takt med att exporten via Ukraina ökar. Med andra ord har KM stoppats från att prissätta Europa på gas.

Europeiska NatGas-priserna faller när ryska strömmar via Ukraina stiger

Ännu viktigare är att Rothschilds bankservrar finns i Ukraina och de har nu tagits i beslag. Det betyder att det är över för dem.

Det är också mycket intressant att notera att FN inte låter Rysslands utrikesminister Sergey Lavrov och hans delegation besöka FN i Genève. Detta betyder att FN har utmärkt sig som en Rothschild-enhet. Det är på väg att bytas ut.

FN kan inte skapa förutsättningar för den ryska delegationens ankomst till evenemanget i Genève — diplomat

Låt oss nu ta en titt på den falska historien som publiceras av KM:s propagandamedia om vad som händer i Ukraina. Du kan se att de iscensätter falska grymheter och dödsfall eftersom de inte har riktiga grymheter att rapportera om 

Se på datumet
Se på datumet
För att inte låta osympatisk, men undrar just varför media använder sig av samma kvinna från 2018 som överlevde en gasexplosion det året, men nu överlevde hon en en missil i Ukraina. Använder man samma bilder i nya berättelser? Är det inte samma kvinna? en fråga, och ja, tänk själv… se bilden nedan

Och lite mera fejk…

Det andra vi måste notera är att all hysteri i västerländsk propagandamedia om Ukraina är ett desperat försök att distrahera oss från den växande mängden bevis på att den senaste massvaccinationskampanjen var ett enormt krigsbrott. Dödstalen bland de vaccinerade har ökat med 495 %.

Trefaldiga ”vaccinerade” dödsfall ökade med 495 % i januari; 80 % av alla nya Covid-fall är helt utslagna

Återbetalningen har börjat. Tusentals på Père-Lachaise-kyrkogården i Paris för att hylla Luc Montagnier, fransk biolog och virolog och Nobelpristagare i medicin som uttalade sig mot Covid-”vaccination”, sånger om ”befria”

Här är en lista över 40 miljardärer som blev rika på detta brott. Du kan vara säker på att de alla kommer att jagas och ställas inför rätta.

Lista över 40 miljardärer som blev rika av covid – GreatGameIndia

Pentagon- och MI6-källor säger att specialstyrkor fortsätter att jaga alla toppkabballedare och hantlangare. Dessa inkluderar kanadensiska förrädare som Justin Castro och Chrystia Freeland.

Under tiden i Asien hör vi från Dragon-familjen och asiatiska hemliga sällskap att allt KM-inflytande har avlägsnats från regionen. Källorna säger att en grundläggande överenskommelse har nåtts för att återförena Taiwan med fastlandet, som nämnts ovan. Vi har uppmanats att inte ge ytterligare detaljer eftersom detta är en pågående operation.

Men vi fick höra att den falska Kim Jong Un och de falska nordkoreanska missilnyheterna som läggs ut i KM:s propagandamedia är ett gäng lögner. Kim är död och hans syster är ansvarig i Nordkorea nu, noterar det asiatiska hemliga sällskapskällor. Nordkorea är en del av alliansen för att befria mänskligheten, tillägger de.

I Japan har polis och militär börjat arrestera många personer som var inblandade i massmordsattacken i Fukushima, säger japanska högerkällor nära kejsaren.

Asiatiska hemliga sällskapskällor lovar att historiska förändringar kommer att fortsätta att äga rum mellan nu och vårdagjämningen den 21-22 mars.

Slutligen, denna vecka, som vår vana, kommer vi att avsluta med en informationsbit relaterad till projektet Blue Beems. Nyligen har företagsmedia lagt ut den här videon från 2010 som visar ett mycket konstigt väderfel eller onaturlig skiva i Australien. Det här är en antydan om att något väldigt häpnadsväckande kommer att komma vår väg snart från Antarktis, lovar en källa för amerikansk rymdstyrka.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: