Chockpåstående: Ryska Spetznas befriar offer för handel med barn i Ukraina

Det verkar vara en osannolik berättelse.

Valiant Spetznas som letar efter ett påstått biovapenlaboratorium i centrala Ukraina råkar komma över en håla för handel med barn, en svagt upplyst bunker som rymmer 100 unga pojkar och flickor vars ögon vidgas när soldaternas ficklampor lyser upp den förfallna kammaren. Vissa är utmärglade, medan andra, mestadels små flickor, framstår vid bättre hälsa, som om deras fångvaktare väljer och vrakar vem de ska mata och vem de ska låta svälta in till benet. De är barn av eklektiska nationaliteter – ukrainska, ryska, polska, rumänska, schweiziska, franska och, ja, amerikanska – och många har en handled eller en fotled fjättrad vid golvet eller en vägg. Många barn darrar vid åsynen av ett dussin Spetsnaz som sveper automatgevär från sida till sida, utan tvekan osäkra på soldaternas avsikter.

”Vem här talar ryska?” ropar en soldat.

Händerna sträcker sig.

”Vi gör dig ingen skada. Vem gjorde detta mot dig? Var är de?” frågar soldaten.

Ett barn pekar på den tunga järndörren som Spetznas hade slagit upp för att komma in i kammaren. ”De lämnade kanske för två dagar sedan och kommer inte tillbaka,” säger han. ”Vi såg aldrig ansikten bara masker. De talar lite ryska, mestadels ukrainska. Vi är väldigt hungriga.” Han pekar på magen, till synes mer bekymrad över mat än frihet.

”Det är okej nu. Vi tar er härifrån, alla ni”, säger en soldat. ”Vi tar dig tillbaka till dina familjer.”

När de går därifrån berättar en tonåringspojke en dyster berättelse till en soldat. Han har blandats mellan flera av vad han kallar ”detskiye adskiye lagerya”, eller helvetesläger för barn, ibland timmars bilfärd från varandra. Världen är stor, säger han och tillägger att han har ingen aning om i vilket land han befinner sig i eller vilka städer som finns i närheten. Han fördes bort, gissar han, för två månader sedan, från sitt sovrum i utkanten av Belgorod, en rysk gränsstad. Han har sett många barn föras in i lägren, bara för att försvinna dagar senare.

Det verkar vara en osannolik historia och kan vara propaganda, men det är vad Rysslands president Vladimir Putin sa till Donald J. Trump i deras fjärde telefonsamtal sedan krisen började, säger en källa från Mar-a-Lago till Real Raw News.

”De talade efter att Trump kom tillbaka från C-PAC i går kväll, och Putin berättade om hans män som hade räddat dessa barn. Trump bad honom att gratulera soldaterna å hans vägnar, eftersom ”handel med barn är ett mycket fruktansvärt brott och ondska”, men bara om historien är sann. Putin insisterade på att det var det och sa att han ville skicka hem de amerikanska barnen, men han litade inte på Joe Biden eller det amerikanska utrikesdepartementet. Han bad Trump att underlätta deras säkra återkomst till amerikansk mark”, sa vår källa.

”Om du är ärlig kommer jag naturligtvis att ta hem våra barn”, sa Trump enligt uppgift till Putin.

Vår källa sa att Trump betraktade Putin med misstänksamhet, för han har ännu inte verifierat påståenden om att Putin har bombat och beskjutit västerländskt sponsrade biolaboratorier runt den ukrainska landsbygden.

”Putin tog upp biolabbet, sa att hans armé förstörde dussintals, men det fanns fortfarande härdade sådana på avlägsna platser som måste tas ut”, sa vår källa.

”Om Zelenskyy låter oss förstöra dessa labb och inte gör motstånd, skulle vi lämna Ukraina direkt efter”, sade Putin till Trump.

Putin sa också att berättelser om att den ukrainska armén dödade tusentals ryska trupper och förstörde hundratals stridsvagnar var rent västerländsk mediapropaganda.

Avslutningsvis frågade vi vår källa varför Trump, under en Fox News Digital-intervju i går kväll, sympatiserade med Zelenskyy och efterlyste ”starka och snabba” sanktioner mot Ryssland och Putin.

”Trump är en taktiker. Det finns saker han inte kan säga offentligt. Glöm inte att han också sa att han inte diskuterar sina drag på TV, säger vår källa.

Obs: Real Raw News stöder inte Putin, inte stöder vi heller Zelenskyy. Vi rapporterar bara vad Putin har sagt till Trump, och intygar inte om Putin är sanningsenlig.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: