Nu när Covid tar slut, lanserade Klaus Schwab Den ”Stora Berättelsen” och den handlar om Global Uppvärmning (precis som vi varnade)

klaus schwab, den stora återställningen och den stora berättelsen

23 Februari 2022
Referens: WorldTribune.com
https://humansbefree.com/2022/02/now-that-covid-is-ending-klaus-schwab-launched-the-great-narrative-and-its-about-global-warming-just-like-we-warned.html

När Covid-manin närmar sig sitt slut och efter att ha åstadkommit mycket av det han hade för avsikt att göra med ” Great Reset ”, går författaren Klaus Schwab vidare till den så kallade ”klimatnödsituationen” i den andra boken i serien ”Great Reset” .

År 2021 publicerade World Economic Forum (WEF) grundare Schwab och Thierry Malleret, medgrundare och huvudförfattare till Monthly Barometer, en bok som heter ”COVID-19: The Great Reset ”. I boken definierar de den stora återställningen som ett sätt att ta itu med ”kapitalismens svagheter” som påstås avslöjas av Covid-pandemin.

The Great Narrative (The Great Reset): Schwab, Klaus, Malleret, Thierry:  9782940631308: Amazon.com: Books

Den nya boken heter The Great Narrative

Miljön är på randen till en katastrof och klimatförändringarna är ett existentiellt hot”, insisterar Schwab.

Enligt Schwab måste världen snabbt förvandlas enligt designen av en teknokratisk elit, och ”vi” måste anta idéerna och policy preferenserna från 50 handplockade ”berättare” som intervjuats för boken, som han beskriver som ”globala tänkare”. och offentliga intellektuella.”

Schwab säger att boken går ”bortom teorins område” och fungerar som en ”uppmaning till handling.”

Han skriver: ”Vi antar åsikten att när de återhämtar sig från pandemin och ger sig in på en väg mot radikal och accelererad förändring, bör våra samhällen och ekonomier vara … anpassade till behoven hos våra globala allmänningar.”

Writing for The Covid World on Feb. 21, Jordan Schachtel noted:

The Great Narrative är ett försök till påminnelse för att hålla oss på kanten. Det är en stor uppmaning att vidta genomgripande ”klimatnödåtgärder” via Klaus Schwabs meriterade elit. De hamrar obevekligt på den uppenbara nödvändigheten av att vidta dramatiska tyranniska åtgärder för att ingripa på klimatet. Och genom att ingripa i klimatet menar han att radikalt omorientera varje nation på jorden genom att införa en totalitär global styrnings ordning.”

Klimatförändringar, enligt Schwab, är det ”största kollektiva åtgärdsproblemet vi någonsin har konfronterats med”, och tillägger att ”mänskligheten aldrig har ställts inför en strävan mer komplex, ambitiös och långtgående än att stoppa kollapsen av vårt ekosystem och stabilisera klimatet”.

”Schwab har ett otroligt gudskomplex, och han påminner ofta läsaren om hans uppenbarligen obegränsade teknokratiska förmågor”, skrev Schachtel. ”Han avslöjar rutinmässigt att han tror att hans grupp av kollegor har gudomsliknande krafter och att när de väl förenar sin övergripande expertis kan dessa teknokrater, en gång ansvariga för oss alla, skapa lycka och ordning utan motstycke.”

I The Great Narrative gör Schwab det klart att han föredrar ett system för statlig kontroll, som enligt hans uppfattning skulle minska ”demonstrationer och social oro.”

Han förespråkar för ”ett nytt socialt kontrakt” och för konsolideringen av globala centralbanker kring klimatåtgärder.

I ”bioekonomin”, som Schwab beskriver det, är pålitlig energi inriktad på förstörelse och människor skulle tvingas äta ”alternativa matproteinkällor” som bönor och insekter.

Eat Bugs To Save The Planet

”Klimatteknik”, enligt The Great Narrative, skulle användas för sådant som att blockera solen för att försöka manipulera globala temperaturer.


Läs också: Billionaires Are Stealing Millions Of Acres Of Land Using ‘Climate Change’ As Their Justification.


Schachtel skriver:

”Klaus Schwab är en serieskurk, och i The Great Narrative avslöjar han den verkligt vansinniga, extremistiska agendan för World Economic Forum, som genom sitt Davos-forum fungerar som den härskande klassens policy- och idéaffär. Det är viktigt att läsa den här boken så att du är medveten om de ”stora berättelserna” som snart kommer att dyka upp från den globala eliten. Sällan hittar du så genuin, öppen ondska i den här världen. Klaus och World Economic Forum, genom försök till kapning av trojanska hästar av våra friheter via ”klimatnödsituationen”, passade räkningen.”Kategorier:Böcker, klimatet, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. Enligt min mening,Claus Schvab! bör tas av daga.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: