Grand Jury, dag 4-5-6

2022-02-25

https://bakomkulisserna.biz/2022/02/14/grand-jury-dag-1-och-2/


Här kommer delarna 4-5. Imorgon 26.2 sker den sista rättegångsdagen och slutpläderingen. Lägger in den sedan när den kommer upp.

Injektionerna:

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-4-online:4

En grupp internationella advokater och en domare genomför en brottsutredning som bygger på den stora juryprocessen för att presentera för allmänheten alla tillgängliga bevis om tidigare brott mot mänskligheten relaterade till Covid-19 av ”ledare, arrangörer, anstiftare och medbrottslingar” som hjälpte till. i utformningen och genomförandet av en gemensam plan för en pandemi. Den här utredningen är av folket, av folket och för folket, så DU kan vara en del av juryn.

Genom att presentera en fullständig bild av den faktiska situationen, inklusive den geopolitiska och historiska bakgrunden, syftar rättegången till att öka medvetenheten om kollapsen av det nuvarande kapade systemet och dess institutioner.

Finansiell förstörelse:

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-5-online_1:4

En grupp internationella advokater och en domare genomför en brottsutredning som bygger på den stora juryprocessen för att presentera för allmänheten alla tillgängliga bevis på tidigare brott mot mänskligheten relaterade till Covid-19 av ”ledare, arrangörer, anstiftare och medbrottslingar” som hjälpte till med formuleringen och genomförande av en gemensam plan för en pandemi. Den här utredningen är av folket, av folket och för folket, så DU kan vara en del av juryn.

Genom att presentera en fullständig bild av den faktiska situationen, inklusive den geopolitiska och historiska bakgrunden, syftar rättegången till att öka medvetenheten om kollapsen av det nuvarande kapade systemet och dess institutioner.

Grand Jury – Dag 6 – Eugenik & Utblick

https://rumble.com/vvz0za-grand-jury-day-6-eugenics-and-outlook.htmlKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: