Hur det Stora Återställningstyranniet förvandlas till det Stora Uppvaknandet

hur det stora återställda tyranni förvandlas till det stora uppvaknandet

Av Tom Luongo , gästskribent
20 Februari 2022
https://humansbefree.com/2022/02/how-the-great-reset-tyranny-is-turning-into-the-great-awakening.html

Det finns få ord för att beskriva djupet av den kanadensiske premiärministern Justin Trudeaus fördärv. Jag tänker inte ens försöka.

Det här är en person (eftersom ingen riktig man någonsin skulle regera som han) är så grundligt dåligt förberedd för sitt jobb att han inte ens vet hur man ska läsa flytande från det förberedda manuset.

Det var allt roligt och ett spel som gjorde Trudeau/Hitler memes, tills igår när Trudeaus tillsynsmän till häst trampade på en gammal kvinna:

polisen misshandlar ottawa trampar gammal kvinna

En man med någon som helst känsla för anständighet skickar inte män till häst in i en folkmassa. Det enda som är värre än så är att de som kommenterar detta säger något i stil med ”ja, hon förtjänade det.”

Ja, hon kunde ju ha åkt hem.

Ja, hon kunde ha fått en blodpropp.

Ja, hon kunde bara ha följt allt Justin Trudeau sa till henne, var fanns hennes moral.

Men Trudeau kunde också ha valt annorlunda. I motsats till att bete sig som en rädd liten pojke som var orolig för att utsättas för offentligt förlöjligande, kunde han ha sparkat och träffat demonstranterna.

Istället gjorde han det som alla pojkkejsare någonsin har gjort, han valde våld och hot.

De som skyller på offren är värre än Justin Trudeau. De kommer aldrig att erkänna det, inte ens för sig själva, men deras tro på staten som moralisk medlare skakas i grunden när saker som detta händer.

Så de tjatar om att spela dumma spel, vinna dumma priser. Empati? Vem behöver det i Davos Brave New World.

De som är emot protesterna har sina skäl, ingen av dem är dock moraliskt motiverad. För om du låter staten, en omoralisk konstruktion i dess kärna, definiera din moral, kommer du för alltid att behöva rättfärdiga tyranni för att förbli på änglarnas sida.

Att skylla på offret är det enklaste man kan göra. Hur många våldtäktsmän har hävdat att ”det var hennes fel?” Hur många förövare skyller varje dag på de människor de misshandlar, för att de skäms för att erkänna att de har fel?

Vi är alla orena nu

Den del av den stora återställningen som rör covid-19 handlade alltid om att förstärka klyftorna mellan människor. Att skapa en ny religion kring det. Dess sakrament är sprutan. Deras Herrens bön är att demonisera Ivermektin och lita på vetenskapen. Dess klädsel är masken.

Deras ”amen” är ”i folkhälsans namn.”

Det har lett till en sådan avhumanisering att de som inte följer översteprästerna nu förtjänar sitt öde.

Mario Draghi i Italien förklarade att de ovaccinerade inte längre är en del av det italienska samhället:

Och, på ett sätt tyvärr, har Trudeaus anhängare rätt. Man har alltid valet att acceptera övergreppen om alternativet är döden. Den kvinnan gick inte till parlamentstorget med det valet i åtanke eftersom hon, tyvärr, fortfarande trodde på statens religion som en underordnad partner med människorna i att forma samhället.

De sista illusionerna trampades ner fullt ut inför ögonen på miljoner runt om i världen.

Politiskt finns det ingen återvändo för Justin Trudeau. Han, tillsammans med sina anhängare, kommer att gömma sig bakom deras ”cope” och vägra att acceptera ansvaret för sina handlingar.

Polisen i Ottawa gör samma sak, desinformerar om att försöka snubbla hästarna och skada poliserna.

Vid det här laget gjorde de som fortfarande var på jobbet i Ottawa också ett val, att ställa sig på tyrannernas sida och omfamna sitt eget inre.

Många av dem kommer att njuta av att äntligen få möta våldet som vädrar i deras själar, trots allt är det därför som många av dem blev poliser i första hand.

De som fortfarande har sin mänsklighet bestämmer sig nu om de ska följa med eller gå därifrån. Om de följer med kommer de att förlora det som finns kvar av sin mänsklighet precis som männen gjorde under andra världskriget.

Och deras sanna ansikte har avslöjats.

Ingen iver för mer tyranni

Nu, hur illa det än är i Kanada, på Nya Zeeland försökte premiärminister Jacinda Ardern följa Trudeaus manus för att dämpa protesterna i Wellington.

Och från alla rapporter där har hennes ansträngningar misslyckats totalt. Hon sammankallade ett möte med i huvudsak det nationella säkerhetsrådet på torsdagen.

Vi har inga fasta rapporter om vad som gick ner.

Därför talar tystnaden om resultatet från det mötet sitt tydliga språk. Militären var inte villiga att engagera sig, precis som det som hände med Trudeau i Kanada.

Dessutom kom Nya Zeelands poliskommissarie Andrew Coster ut med ett offentligt uttalande där han sa att förhandlingar var vägen framåt, något Arden har förkastat direkt, precis som Trudeau, båda läser ur samma Davos manus.

”Coster sa att förhandlingar och nedtrappning var de enda säkra sätten för att lösa protesten och att han skulle fortsätta att prata med demonstranterna. Polisen säger att det finns omkring 800 demonstranter, men antalet kan stiga under helgen.

Coster sa att alla kraftfulla polisinsatser skulle riskera skador på allmänheten och kan göra en i stort sett fredlig protest våldsam och kan öka antalet demonstranter.”

Ottawas polischef Peter Sloly försökte hålla linjen mot Trudeaus megalomani tidigare i veckan. Det resulterade i att han avgick, antagligen för att han inte skulle ge order om att klå upp demonstranterna och slå mot huvudena, och en mer följsam tillsynsman sattes in i hans ställe.

Resultatet är vad vi ser nu i Ottawa:

Den tillfälliga obsceniteten i det här klippet är nyhetsuppläsarnas kommentar om att polisen återställer ordningen.

Verkligheten är att Ardern och Trudeau båda hänger i en snara, eftersom opinionen redan har vänt sig mot dem. Det enda som stöder Trudeau vid det här laget är chocken över hastigheten han har eskalerat händelserna. Den chocken kommer att försvinna väldigt snart.

Om parlamentet inte agerar för att begränsa/censurera eller helt enkelt blir av med den här killen, kommer kanadensarna att ha ett mycket större problem.

Alltför många kanadensare frågar fortfarande: ”Är det här Kanada?” När de borde säga, ”Detta är inte Kanada”.

Sluta be om lov för att känna dig upprörd utan känn upprördheten.

På Nya Zeeland är auktoritetsslöjan för Arden tunnare tack vare Trudeaus misstag i Ottawa. Utan tvekan ser de samma saker som vi och vill inte ha någon del av det. Knivarna kommer snabbt ut för Ardern om hon inte backar.

Jag säger hela tiden, spöken startar inbördeskrig, militärer avslutar dem. I Kanada har inbördeskriget precis börjat. Vad vi inte har sett på Nya Zeeland betyder det att troligen är över innan någon ens insåg att de var i ett.

The Great Reset vilar på tyranner som Justin Trudeau för att vinna genom rädsla, hot och banal korruption hos svaga människor för att stödja dem. Med varje bild av fredliga människor som trampas under kanadensiska stormtruppers skydd, vaknar fler människor ur dvalan av den bekväma lögn som regeringen skyddar oss från kaos.

Det är vad staten är i folkens våld, har alltid varit. Det är därför Klaus Schwab och hans undersåtar som Trudeau , Ardern och andra kommer att misslyckas [Du kan se Schwabs lista över ”Unga globala ledare” HÄR ]. Det finns ingen lag som dessa människor känner igen. Det finns ingen begränsning för deras beteende som de tycker är berättigat för deras heliga sak.

Ju tidigare vi accepterar det, som många av lastbilschaufförerna som organiserade denna protest, desto snabbare kan vi alla börja överbrygga klyftan.

Jag lämnar det sista ordet för Viva Frei:

Jag har tillbringat 12 dagar med live sändning från Ottawa. Jag såg inte en enda strimla av oroligheter innan polisen kom.
Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. De ‘topp’-politiker som i dagsläget inte har reagerat negativt på vad som hänt, inte bara i Kanada, utan även bl.a. i Australien och Nya Zeeland, är medskyldiga. Det är lite väl sent att yttra sig nu, så … Ingen kan få mig att tro, att berörda inte har andra informationskällor än media.

    Gillad av 2 personer

%d bloggare gillar detta: