Det är inte bara USA utan hela västvärlden som är bankrutt: både ekonomiskt och moraliskt

2022-02-21
Benjamin Fulford, veckobrev
https://benjaminfulford.net/

KM = khazariska maffian


Gör ett försök att skriva detta på min nya laptop så ni får lite info om vad som sker i väntan på att min stationära fixas. Red.


”Vad gör du om en offentlig person som du känner till som en gammal trevlig dam har huggit av ett barns huvud, druckit dess blod och ätit upp dess hjärta?” sade en topptjänsteman hos MI6 på frågan om varför drottning Elizabeth II hade ”testat positivt för Covid”, dvs arresterats. 

Vi hörde tidigare från en kusin till drottningen att de brittiska kungligheterna (tills nyligen) hade årliga människooffer på Balmoral Castle. Nu vet vi detaljerna eftersom videobevis på detta har getts till MI6.

Anledningen till att detta kommer ut nu är att familjen Rothschild och andra khazariska toppmaffiabossar som Rockefellers har gått i konkurs. De har dragit fram alla sina utpressningskort, som de hade mot drottningen, i ett desperat försök att stanna vid makten. ”Detta är en kompromiss- och kontrollmekanism och den finns över hela världen”, säger MI6. ”Varje målning på varje regeringskontor har en kamera i sig”, fortsätter MI6 och förklara varför det är så svårt att ”tömma träsket.”

”Många människor tvingas göra det med en pistol mot huvudet” fortsatte  källan samtidigt som han noterade att ”många av världens militärer också har deltagit i mänskliga offer.”

Detta förklarar varför jag såg en blick av ren skräck i ansiktena på George Soros och Paul Wolfowitz när jag frågade dem om familjerna som äger Federal Reserve Board. De måste ha återkallat sina egna blodiga invigningar i maktens högsta led.

Det förklarar förmodligen också varför talmannen för det kanadensiska parlamentets hus var för rädd för att svara på en fråga från en parlamentsledamot om vem i regeringen som arbetade för Rothschilds World Economic Forum (se nedan längre fram i rapporten för svaret).

Even Canadian elected officials aren’t allowed to question the World Economic Forum ties to Canada’s Parliament – Prepare For Change

Allt detta kommer ut nu eftersom ett växande antal människor, och inte bara så kallade ”konspirationsteoretiker”, vaknar upp till det faktum att våra regeringar har blivit kapade av en uråldrig satanistisk kult.

Frågan är vad vi ska göra åt det? Eftersom drottningen och många andra toppledare föddes in i denna kult och antingen var tvungna att följa med eller också offras själva, kan detta vara ett fall för en sannings- och försoningsprocess. Tiden och den allmänna opinionen får utvisa.

Hur som helst är frågan nu att förhindra dessa satanistiska ledare från att starta det tredje världskriget som ett kort för att komma ut ur fängelset.

Detta för oss till ämnet Ukraina. Rothschild och Rockefellers tjänare på hög nivå samlades i Berlin i förra helgen för att slå på krigets trummor där som deras svar på konkursen. Dessa tjänare inkluderar USA:s vicepresident Kamala Harris, FN-chefen Antonio Guterres, EU-kommissionens chef Ursula von der Leyen, Natos chef Jens Stoltenberg och Ukrainas president Volodymyr Zelensky.

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov noterar att Albanien, Kosovo, Bosnien och Hercegovina skickar ”legosoldater” för att slåss i Ukraina. https://balkaninsight.com/2022/02/18/albania-kosovo-bosnia-deny-sending-mercenaries-to-ukraine/

Anledningen till att Rothschilds och Rockefellers behöver anställa albanska legosoldater är dock att vanliga amerikanska trupper inte kommer att starta ett krig med Ryssland för att rädda Federal Reserve Board från konkurs.

En CIA-källa kommenterar att ”Medan USA och britterna övertygar hela världen om Rysslands invasion av Ukraina… åkte samma Rysslands försvarsminister till Syrien för att inspektera övningarna för Stillahavs-, Nord- och Svartahavsflottan i Medelhavet.” ”Ryssland kommer att använda sina strategiska anläggningar i Syrien i händelse av militär konfrontation med NATO” bekräftar den officiella Tass News-byrån. https://tass.com/world/1404543

Detta betyder att ryssarna säger att de kommer att förstöra bläckfiskens huvud i Israel istället för att bara ta itu med sina svartklädda män i Ukraina. Med andra ord, schackmatt.

Men i vad de hoppas kommer att bli en total spelväxling, är den amerikanska hemliga rymdstyrkan som är på väg att ”sätta ett holografiskt ”skal” över vissa områden. Det betyder att EN del av världen kommer att leva i EN verklighet – en falsk ”sfär”, enligt en NASA-källa. Videon nedan från England verkar visa exakt det.

https://www.ournewearthnews.com/2022/02/19/project-bluebeam-in-uk-giant-orange-circular-rainbow-thingy-formed-in-the-sky-during-eunice/

Källan tillägger att ”en del av världen kommer att leva med naturen, den verkliga världen. HUR HELT GALET kommer det att bli?”

Detta drag för att försöka sätta människor in i en alternativ verklighet är förmodligen kopplat till massiva kryptovalutagruvor och anläggningar i Ukraina. Den ukrainska regeringen har också just legaliserat kryptovaluta. Detta fick Serhiy Tron, grundare av White Rock Management att säga att ”Genom att skapa en högteknologisk, innovativ kryptovalutamarknad som spelar efter tydliga regler, landet förväntar sig en snabb ankomst av kryptoinvesterare från hela världen.” https://bitcoinmagazine.com/markets/ukraine-legalizes-bitcoin

Om du tittar på styrelsen för White Rock Management kan du se att det är en Rothschild-front. https://ru.linkedin.com/in/giovanni-salvetti-71809827

Med andra ord, de villfarliga Rothschilds hoppas kunna fly från verkligheten genom att flytta in i ”metaversen” och använda digital valuta.

MI6 noterar att om ryssarna tar över sambandet mellan penningtvätt och handel med kryptovalutor i Ukraina ”kommer de att ha all information om alla världens spioner.” Det är därför de flesta spioner nu låser in sig i sina hus, konstaterar de.

Naturligtvis försöker KM också avvärja konkurser i den verkliga världen genom att höja priserna på råvaror som olja och koppar, men det räcker inte, säger MI6.

Vad som måste hända nu i den verkliga världen är att vi permanent måste avlägsna dessa människor från makten. Detta för oss tillbaka till Kanada där människor i verklighetsbaserade företag som lastbilstransporter och jordbruk framgångsrikt har störtat den satanistiska Rothschild-regeringen Justin Castro.

Med andra ord, de villfarliga Rothschilds hoppas kunna fly från verkligheten genom att flytta in i ”metaversen” och använda digital valuta.

Castro sitter nu i husarrest. Här är också svaret från den kanadensiska underrättelsetjänsten på den kanadensiska parlamentsledamotens fråga om vem i regeringen som arbetar för Rothschild World Economic Forum:

Justin Trudeau – premiärminister

Chrystia Freeland – CA:s vice premiärminister och finansminister

Katrina Gould – Minister för familjer, barn och social utveckling, empl och social utveckling

Francois-Philippe Champagne – Minister för innovation, vetenskap och industri, innovation, vetenskap och ekonomisk utveckling. CA

Ailish Campbell – Kanadas ambassadör i EU

Elissa Golberg – Asst. Biträdande minister för strategisk politik, Kanada för globala frågor

Renee Maria Tremblay – Senior Counsel, högsta domstolen i Kalifornien

Jagmeet Singh – Ledare, New Democratic Party – i lås politiskt med J. Trudeau under hela pandemin.

En CSIS-källa tillägger

”Bror, enligt ELECTIONS CANADA var antalet förlorade/saknade röstsedlar större än marginalen för Justin Trudeaus valvinst 2021. Hans andel av registrerade väljare var 20,3 %. Han är inte en giltig premiärminister, baserat på matematiken från valen i Kanada!!!!”

Det är därför han har gripits, bekräftar MI6. ”Vi har satt den kanadensiska premiärministern i husarrest och förbjudit hans resor, pressen och allmänheten. Hans pass har makulerats som Hennes Majestäts subjekt”, säger de.

Australien och Nya Zeeland befrias också. Ta en titt på dessa maorikrigare som läser upploppshandlingen för den kriminella Nya Zeelands regering.

Se nu hur dessa australiensare kräver att alla Rothschild-förrädare ska avlägsnas från sin regering.

Vi har till och med en Rupert Murdoch-nyhetsbyrå som bekräftar att hela pandemin var en stor lögn och noterade formell bekräftelse från Australian Bureau of Statistics att inte bara så kallade ”Covid-dödsfall” stod för bara en procent av dödsfallen under pandemin, utan 92 procent av den ena procenten var personer med redan existerande hälsoproblem, allt från lunginflammation till hjärtsjukdom.

End of restrictions exposes senseless Covid ‘scare-mongering’

Kampen är dock långt ifrån över ännu.

Vi måste alla vidta direkta personliga åtgärder om vi ska vinna detta. I mitt fall kommer jag att väcka åtal mot styrelsen för Foreign Correspondent’s Club of Japan. De har aktivt deltagit i en mörkläggning av massmordet i Fukushima den 11 mars 2011. Av denna anledning kommer jag att väcka åtal mot dem för krigsförbrytelser – med dödsstraff. Jag kommer också att anklaga dem för att ha kränkt mina mänskliga rättigheter genom att försöka tvinga mig att bära en mask och ändå vägra att tillhandahålla vetenskapliga bevis på varför detta är nödvändigt. De bryter mot alla journalistiks principer genom att vägra debattera baserat på fakta och bevis när de driver klubben till konkurs på grund av en falsk pandemi.

Jag kommer också att väcka civilrättsliga åtal mot dem för ekonomiska förluster som orsakats av deras vägran att låta mig delta i pressevenemang, vilket är min rättighet som medlem i klubben och som medlem av arbetarpressen.

Den japanska polisen har redan sagt till mig att de är villiga att utreda dessa anklagelser. De japanska självförsvarsstyrkorna lovar också sitt stöd.

Jag har också informerat klubben om att anklagelserna inte kommer att fortsätta om de går med på att hålla en officiell presskonferens för att diskutera Fukushima-massmordet samt den falska pandemin.

Andra journalister måste vidta liknande åtgärder för att säkerställa att den khazariska maffian avlägsnas från kontrollen över deras företags medieapparat, inklusive New York Times, Associated Press, etc. Först då kommer de sista av de sovande fåren att vakna.

Polis och underrättelsetjänster måste också vidta fler åtgärder. Till exempel har vi tillförlitliga ögonvittnen från en medlem av Japans utrikesministerium om att Bill Gates nyligen var i Pakistan och drev vaccin. I flera år har folk skickat mig information om att Gates hade avrättats eller var död. Det verkar som att Gates försökte hindra oss från att skicka militärpolis för att arrestera honom för massmord genom att låtsas vara död. (detta är förmodligen frågan om en dubbelgångare/klon då den ”riktiga” är hängd på Gitmo. red.anm)

Ta en titt på den här videon för att se vilken sorts monster han är:

Den berömda advokaten Dr Reiner Fuellmich har åtalat Anthony Fauci

Tedros Adhanom, generaldirektören för Världshälsoorganisationen, Bill Gates, BlackRock, Pfizer & Christian Drosten. Drosten är den tyska virologen som leder EU:s Covid 19-kampanj och är den person som först rekommenderade användningen av bedrägliga PCR-tester.

Dessa förfaranden övervakas och åtgärdas av världens underrättelsetjänster, bekräftar CIA- och MI6-källor.

Den kinesiska khazariska maffians marionettledare Xi Jinping är också måltavla för sin roll i den falska pandemin, enligt asiatiska hemliga sällskap. En artikel på 40 000 ord som listar misstag som Xi har gjort inom politik, ekonomi och diplomati har tillåtits av dem att bli viral på Kinas fastland.

Chinese leader Xi Jinping declares the Beijing 2022 Winter Olympic Games open at the National Stadium in Beijing, on Feb. 4, 2022. (Ju Peng/AFP via Getty Images)

Viral Anti-Xi Article Reveals CCP Infighting That May Derail His Bid for 3rd Term, Analysts Say

Öst-västalliansen för att befria planeten jorden kommer att fortsätta kampen tills mänskligheten äntligen är fri från denna uråldriga satanistiska förbannelse, lovar källor i asiatiska och västerländska hemliga sällskap.

De asiatiska äldste som hjälper till att försätta KM i konkurs behöver nu gå in för att stödja de Vita hattarna i väst och öst.

Vi lovar en multipolär värld med kompetenta regeringar som arbetar som tjänare för människorna och andra levande varelser på denna planet. De har presenterats för detaljerade planer om exakt hur detta kan göras. Vi andas alla samma luft, använder samma hav och är beroende av samma biosfär. Det är dags att vi tar väl hand om det.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: