Nytt från Gitmo: Varför ringer Putin till Trump?

Om Biden verkligen är president, varför ringer Putin Trump? Anita Dunn avrättad på GITMO

Den kriminella Biden-administrationen och dess medskyldiga underrättelsetjänster har ägnat de senaste månaderna åt att underblåsa en berättelse om att en rysk invasion av Ukraina är nära förestående, trots Putins försäkran, sanna eller inte, om motsatsen. Antingen Biden eller hans dubbelgångare påstod sig två gånger ha varnat Putin för konsekvenserna av att invadera hans granne i söder, nämligen med ekonomiska sanktioner. Men någon ljuger. Real Raw News har grävt fram bevis som tyder på att Putin har avvisat Bidens telefonsamtal eftersom han inte erkänner Biden som USA:s legitima ledare.

Putin vägrade inte bara Bidens telefonsamtal, utan han nådde också ut till administrationens främsta motståndare, Donald J. Trump, som aktivt har övervakat krisen mellan Ryssland och Ukraina från sin Florida ledningscentral, sa en Mar-a-Lago-källa till Real Raw Nyheter.

”De har pratat tre gånger under de senaste 30 dagarna, med Putin som initierade varje samtal”, sa vår källa.

Trump och Putin har hållit ett vänskapligt men försiktigt förhållande, tillade han.

”Jag kommer inte att prata med falska ledare, men jag kommer att prata med dig”, sade Putin till Trump.

Putin ville ha Trumps åsikt om vad han kallade trovärdiga bevis för att Bidens ”kriminella regim” konspirerade med ryska separatister för att iscensätta en falsk flagga i Ukraina och skylla på Ryssland för skada och förlorade liv. Han sa att FSB, efterträdaren till KGB, hade förvärvat ljudband från tredje part på vilka Sec. of State Anthony Blinken och Def. Sec. Lloyd Austin diskuterade allt från att föra cyberkrig till att detonera en bomb i centrala Kiev.

När Trump begärde kopior av nämnda ljudband, vek Putin och sa att han för närvarande inte kunde dela banden utan att känna till Trumps avsikter.

”Om dessa band finns och verkligen är verkliga, då har vi vunnit stort. Men jag behöver dem på ett enormt sätt. Jag måste få dem autentiserade”, sa Trump till Putin.

”Trump skulle vilja tro på Putin, men han vet att han lätt kan bluffa. Putin gör det som ligger i Putins bästa intresse, och han är inte över subtilitet. Han är före detta KGB. Så han växlade; han ville veta hur den amerikanska militären var, säger vår källa.

”President Trump, jag förstår att en betydande del av den amerikanska militären är lojal mot dig, men många stöder fortfarande den här mannen Joseph Biden. Jag är oklar hur, ska vi säga, detta kommer att utspela sig om Biden beordrar stridstrupper att ingripa, sa Putin.

”President Putin, jag kommer inte att diskutera det med dig. Men jag ska säga dig något: Om, och bara om, jag har verkliga bevis på en falsk flagga, behöver du inte oroa dig för det. Vår militär kommer inte att gå in i ett illegalt krig med ditt land. Men just nu har du 150 000 trupper och stridsvagnar, ett enormt antal, ett antal som jag inte tror att du har haft förut, vid din gräns, och det är din rättighet, men det får folk som tittar på dig att vilja veta precis vad som händer ”, sa Trump.

Putin insisterade på att truppuppbyggnaderna var proaktiva, om en händelse med falsk flagg skulle tvinga fram hans hand, och lovade Trump att Ryssland tog alla möjliga åtgärder för att undvika en regional konflikt. ”Om krig inträffar kommer historien inte att se Ryssland som angriparen”, tillade Putin.

Enligt vår källa gick det andra och tredje samtalet på liknande sätt, med Putin som förnekade invasionsplaner och Trump som begärde avgörande bevis för en planerad falsk flaggattack.


Anita Dunn avrättad på GITMO

Anita Dunn hade ingen glad Alla hjärtans dag.

Inga blommor, ingen choklad och inga kort präglade med söta hjärtan.

Hon fick dock huvudet stoppat i en snara vid Guantanamo Bay, där hon hängdes efter en lång, självpåtagen hungerstrejk som började den 27 januari när en militärdomstol dömde den tidigare Biden-hanteraren för förräderi och införde högsta tillåtna straff – döden.

GITMO-källor berättade för Real Raw News att Dunn svälte sig själv i protest mot vad hon kallade ”militärens olagliga gripande och lagföring av demokratiskt valda tjänstemän och de människor som tjänstgjorde under dem.” Hon vägrade fast mat och drack bara vatten under sin vistelse på landets mest ökända interneringscenter. Den normalt fetlagda Dunn hade gått ner 15 pund (6 kg), enligt en medicinsk utvärdering före avrättningen, när GITMO-säkerheten eskorterade henne från en 6×9-cell till avrättningsplatsen tidigt på måndagsmorgonen.

När Dunn kom ut i handfängsel från en Humvee, gnällde Dunn självbelåtet till vice amiral Crandall och andra närvarande officerare, hennes smutsiga tal genomsyrades av brinnande hat, och sju gånger åberopade hon namnet på en man som inte var närvarande, väsande hans namn mellan nariga läppar.

”Trumf. Detta är allt Trump gör, eller hur? Du följer Trump. Trump är inte president, det är Joseph Biden. Så småningom kommer det att bli en uppgörelse, för er alla, och för Trump, sa hon.

Hennes hungerstrejk hade inte tappat hennes verbala styrka, men hon såg ändå  svagare ut än hon hade gjort vid domstolen. Insjunkna kinder och tomma ihåliga ögon avslöjade en persons ifråntagna kraft. Det var som om hon samlade sina sista uns av styrka för att verbalt angripa avrättningsdetaljen och Donald J. Trump.

”Du kommer inte undan med det här, och det kommer inte Trump heller,” sa hon medan en uniformerad marinsoldat knuffade henne till galgen.

Vice amiral Crandall talade: ”Anita Dunn, Donald Trump satte dig inte där du står. Han sa inte till dig att begå förräderi. Din brist på självmedvetenhet är endemisk för alla människor som har stått på den plattformen. Jag måste fråga om du har några sista ord, som jag tror att du redan har delat med till oss, eller vill du ha den sista smörjelsen?.”

Hon vacklade på plattformen och föll sedan omkull i sidled som om hon träffades av en isig vind, hennes höft slog mot den svängbara metalldörren som var utformad för att släppa henne till hennes undergång. Hon skrek till av smärta när en soldat på plattformen ställde henne upprätt och satte hennes nacke i en flätad snara. Hennes attityd förändrades plötsligt. Dunn, med darrande läppar och tårar i ögonen, ropade efter sin man, som om han vore där, och bad om nåd.

”Jag förtjänar inte det här,” sa hon. ”Jag är ledsen för allt jag har gjort fel, men jag är en bra person.”

En stund senare var hon borta, hennes livlösa kropp vred sig i vinden när den hängde i repets längd.

Dunn dödförklarades klockan 9:07 på måndagen.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: