World Economic Forums ”Young Global Leaders” är ett massivt nätverk av kungliga, politiker, Big Tech, miljardärer och andra ”eliter”

bill gates (morgondagens globala ledare 1992) och justin trudeau (ung global ledare)

Genom sitt Young Global Leaders -program har World Economic Forum varit avgörande för att forma en världsordning som undergräver alla demokratiska principer. Under flera decennier har detta program fostrat följsamma ledare som agerar som WEF-agenter i regeringar runt om i världen. Konsekvenserna är långtgående och kan visa sig vara förödande för mänskligheten.

Jag måste säga att jag nämner namn som Mrs Merkel, till och med Vladimir Putin och så vidare, de har alla varit Young Global Leaders of The World Economic Forum. Men vad vi verkligen är stolta över nu med den unga generationen som premiärminister Trudeau, Argentinas president och så vidare, är att vi penetrerar kabinetten… Det är sant i Argentina och det är sant i Frankrike nu…” – Klaus Schwab

Se nedan:

1992 lanserade Klaus Schwab och World Economic Forum ett program som ursprungligen kallades Global Leaders of Tomorrow. 2004 förvandlades detta program till Forum för unga globala ledare (som jag tar upp i min bok The Global Coup D’Etat) – ett 5-årigt program för indoktrinering av WEF:s principer och mål.

Syftet var – och är – att hitta lämpliga framtida ledare för det framväxande globala samhället. Programmet har sedan starten inkluderat politiker, företagsledare, kungligheter, journalister, artister och andra kulturella influencers som har utmärkt sig inom sina områden men ännu inte fyllt 40 år (ursprungligen 43 för att inkludera Angela Merkel).

Det har sedan dess vuxit till ett omfattande globalt nätverk av hängivna ledare med enorma resurser och inflytande, som alla arbetar för att implementera de teknokratiska planerna från World Economic Forum i sina respektive nationer och områden.

”Nätverket skapar en kraft för världsomspännande inflytande genom kombinationen av medlemmarnas individuella kompetens och resurser.”

Som Klaus Schwab säger i det inledande citatet har det blivit mycket framgångsrikt. Redan det första året, 1992, valdes ett antal mycket inflytelserika kandidater in. Bland 200 utvalda fanns globala profiler som Angela Merkel , Tony Blair , Nicolas Sarkozy , Billy Boy , Bono , Richard Branson (Virgin), Jorma Ollila (Shell Oil) och José Manuel Barroso (EU-kommissionens ordförande 2004–2014). [1]

En annan ”Global Leader of Tomorrow” 2000 var  Chrystia FreelandKanadas vice premiärminister och finansminister , en journalist och författare som tidigare var vd för Thomson Reuters  och biträdande redaktör för Financial Times . Hon är också styrelseledamot i World Economic Forum .

”Som utrikesminister ledde och avslutade hon framgångsrikt omförhandlingen av det nordamerikanska frihandelsavtalet (NAFTA) mellan Kanada, Mexiko och USA. I november 2019 utsågs Freeland till Kanadas vice premiärminister och minister för mellanstatliga frågor. I denna egenskap ledde hon Kanadas enade svar på covid-19-pandemin.” (World Economic Forum) [2]

Fler Exempel På Inflytelserika Unga Globala Ledare [3]:

H.K.H. Kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan Victoria av Sverige
Kronprins Haakon av Norge
Kronprins Fredrik av Danmark
Prins  Jaime de Bourbon de Parme
 , Nederländerna
Prinsessan  Reema Bint Bandar Al-Saud , ambassadör för Saudi-Arabien i USA
Jacinda Arden , premiärminister, Nya Zeeland
Alexander De Croo , Premiärminister, Belgien
Emmanuel Macron , president, Frankrike
Sanna Marin , statsminister, Finland
Carlos Alvarado Quesada , president, Costa Rica
Faisal Alibrahim , minister för ekonomi och planering, Saudiarabien
Shauna Aminath, minister för miljö, klimatförändringar och teknik, Maldiverna
Ida Auken , MP, tidigare miljöminister, Danmark (författare till den ökända artikeln “ Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better ”)
Annalena Baerbock , utrikesminister, ledare för Alliance 90/Die Grünen, Tyskland
Kamissa Camara , minister för digital ekonomi och planering, Mali
Ugyen Dorji , inrikesminister, Bhutan
Martín Guzmán , finansminister, Argentina
Muhammad Hammad Azhar , minister för Energi, Pakistan
Paula Ingabire , minister för informations- och kommunikationsteknologi och innovation, Rwanda
Ronald Lamola , justitie- och kriminalminister, Sydafrika
Birgitta Ohlson , EU-minister 2010–2014, Sverige
Mona Sahlin , partiledare för Socialdemokraterna 2007–2011, Sverige
Stav Shaffir , Miljöpartiets ledare, Israel
Vera Daves de Sousa , finansminister, Angola
Leonardo Di Caprio , skådespelare och klimataktivist
Mattias Klum , fotograf och miljöpartist, Sverige
Jack Ma , grundare av Alibaba
Larry Page , grundare av Google
Ricken Patel , grundare av Avaaz
Jimmy Wal e , grundare avWikipedia
Jacob Wallenberg
 , styrelseordförande för Investor
Niklas Zennström , grundare av Skype
Mark Zuckerberg , grundare av Facebook

Syftet från början har varit att ”identifiera och främja en framtidsorienterad global agenda, med fokus på frågor i skärningspunkten mellan den offentliga och privata sektorn.”

Offentlig-privata partnerskap är en av hörnstenarna i World Economic Forums filosofi. Det vill säga en sammanslagning mellan statliga och stora företag (även känd som korporativism) i syfte att lösa globala problem på ett mer ”effektivt” sätt. Valet av ledare speglar tydligt denna strävan.

Young Global Leaders-gruppen fick till en början i uppdrag att identifiera 2000-talets stora utmaningar. Dessa inkluderade fred, miljö, utbildning, teknik och hälsa – områden som dessa kommande ledare skulle kunna utnyttja politiskt, ekonomiskt och kulturellt under det nya millenniet.

Partners för Global Leaders of Tomorrow år 2000 var stora globala företag som The Coca Cola Company , Ernst & Young , Volkswagen och BP Amoco . Dessa skulle kunna bidra till agendan genom att ”spela en aktiv roll i att utveckla och implementera konceptet för GLT-projektet. Partnerna kan därför aktivt delta i utvecklingen av GLT-program; representanter för partnerföretagen såväl som deras gäster är inbjudna till GLT-möten .. ” Sedan  Global Leaders of Tomorrow förvandlades till  Young Global Leaders  2004 har partners som Bill & Melinda Gates Foundation , Google, och JPMorganChase  (med alumner från programmet) har också deltagit som sponsorer.

Partners för Global Leaders of Tomorrow år 2000 var stora globala företag som The Coca Cola Company, Ernst & Young, Volkswagen och BP Amoco. Dessa skulle kunna bidra till agendan genom att ”spela en aktiv roll i att utveckla och implementera konceptet för GLT-projektet. Partnerna kan därför aktivt delta i utvecklingen av GLT-program; representanter för partnerföretagen såväl som deras gäster bjuds in till GLT-möten … ”

Sedan Global Leaders of Tomorrow förvandlades till Young Global Leaders 2004 har partners som Bill & Melinda Gates Foundation, Google och JPMorganChase (med alumner från programmet) också deltagit som sponsorer.

Den yttersta konsekvensen av både offentlig-privata partnerskap och dessa målområden är skapandet av ett till stor del fascistiskt samhällskontrakt där individen har blivit underordnad dessa mäktiga intressen. Ädla mål att skapa en bättre värld har också kidnappats. Detta är särskilt uppenbart i samband med partnerskapet mellan WEF och FN och genomförandet av de globala målen (Agenda 2030) genom tillämpningen av teknologierna från den fjärde industriella revolutionen 

Det innebär att 1900-talets demokratiska principer och maktfördelning till stor del har helt undergrävts och istället ersatts av en ny global klass som formar vår gemensamma framtid utifrån deras egna intressen. Detta har lett till en de facto privatisering av både nationella regeringar och internationella organisationer, där lobbyister inte längre hålls kvar i lobbyn utan har flyttat in i maktens säte och formar politik som direkt påverkar våra liv. Vad detta betyder har blivit särskilt uppenbart sedan pandemin deklarerades i mars 2020.

Dessutom har ledande multinationella investeringsförvaltningsbolag som BlackRock , ledda av World Economic Forums egen Larry Fink, ständigt flyttat fram sina positioner.

Den tyske ekonomen och journalisten Ernst Wolff tror att många av de nationella ledarna som ingår i Young Global Leader-programmet har valts ut för sin vilja att genomföra den tuffa agendan med nedstängningar under de senaste åren utan att ställa några frågor, och att deras förestående misslyckande (som bevisas) genom att i ett växande missnöje bland massorna) kommer att användas som en ursäkt för att skapa en ny form av global regering där de gamla nationalstaterna blir i stort sett föråldrade. En ny global digital valuta med Universal Basic Income (UBI) kan sedan gradvis introduceras för att ersätta vårt dömda monetära system. [4]

Denna slutsats överensstämmer delvis med min egen. Det stöds också av Paul Raskins scenarier från The Great Transition Initiative om hur en totalitär ”New Earth Order” upprättas, som på sikt ska ersättas av en global demokratisk regering (Earth Federation) med en världskonstitution. [5]

”Covid-19-pandemin har understrukit det katastrofala misslyckandet med ett varje land-för-sig själv-inställning till folkhälsa, och nationella ekonomiska intressen, snarare än globala behov, fortsätter att dominera diskussioner om klimatpolitik, vilket banar vägen mot klimatkaos.

Under trekammarvärldsparlamentet kommer de fyra huvudorganen i Earth Federation-regeringen: World Supreme Court-systemet, World Executive, World Enforcement System och World Ombudsman. [6] – Glen T. Martin, Jordens konstitution

Visionen är att en fredlig och harmonisk värld i balans skapas genom inrättandet av ett världsförbund med ett världsparlament, världsregering och en världsdomstol. Detta är idéer som länge har cirkulerat i  Club of Rome och nära sammankopplade New Age-kretsar. Frågan är hur ett sådant nytt globalt maktsystem skulle undkomma ödet att bli kidnappad av samma intressen som skapade vårt nuvarande korrupta och misslyckade system? Detta med tanke på de som stödjer projekt som The Great Transition (initierat med startkapital från Steven Rockefeller). Det som händer är snarare en metod att ta oss till deras ultimata lösning i form av ett globalt teknokratiskt kontrollsystem.

Det är dock högst osannolikt att denna plan kommer att lyckas. Medvetenheten sprider sig som en löpeld och elitens panik ökar när deras berättelse faller sönder och människor blir mer och mer immuna mot propagandan. Därav alla inkvisitorer och ”faktagranskare” som flitigt grindar narrativet och hjälper till att styra opinionen i ”rätt” riktning. De är säkert att lita på eftersom till exempel  David Roy Thomson , ordförande för Thomson Reuters Corporation , är en alumni från  Global Leaders of Tomorrow , klass 1993.


Det är nu dags att ta kontroll över våra egna öden och att undvika att hamna i nya fällor.

Referens: Pharos.stiftelsen-pharos.org / Referenser:

Tack till den undersökande journalisten  Cory Morningstar  för klippet som inspirerade denna bloggartikel. Följ hennes blogg  Wrong Kind of Green .

[1] World Economic Forum, GLT Class of 1993 .pdf
[2] World Economic Forum, Chrystia Freeland
[3] World Economic Forum, Young Global Leaders Community (sökbar lista över YGL-alumner)
[4] Michael Lord, “ Exposed: Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset’ “, RAIR Foundation, 10 november 2021
[5] Paul Raskin,  Journey to Earthland: The Great Transition to Planetary Civilization .pdf, Tellus Institute, Boston, 2016
[6] Glen T. Martin,  The Great Transition Requires the Earth Constitution ”, Great Transition Initiative, november 2021Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: