Nytt från Gitmo: Deep state fortsätter sitt krig mot Trump; Michael Pompeo i trubbel; Francis Collins döms till hängning

https://realrawnews.com/2022/02/deep-state-war-on-trump-continues/

The Deep State och dess liberala mediaallierade har en ohälsosam besatthet av Donald J. Trump, någon som de har stämplat som irrelevant och betydelselös. Ändå tillägnar de honom en orimlig mängd bevakning, och använder honom ofta som en central del av sändningsnyheter och falska dokumentärer avsedda att förtala handlingar som han vidtog för att förbättra nationen. Medias senaste dravel handlar om anklagelser om att Trump grep Vita husets dokument och förde dem till
Mar-a-Lago efter att Biden och hans handläggare stal valet 2020. Detta påstående är delvis sant, men MSM har ingen förståelse av dignitet av exakt vad Trump snattade innan han lämnade Vita huset för sin Mar-a-Lago kommandocentral.

File:Lt. Gen. David H. Berger.jpg - Wikimedia CommonsEn Mar-a-Lago-källa i daglig kontakt med Trump berättade för Real Raw News att 45 individer hade utlöst upprorslagen från 1807 innan de lämnade Washington, och därigenom överlåtit civil auktoritet till ”White Hat” militära befälhavare vars orubbliga anslutning till konstitutionen hade placerade dem i Trumps goda nåder. När den väl har aktiverats kan upprorslagen så att säga stängas av endast av två parter: Trump själv, eller den person han anförtrott att upprätthålla de rättigheter och friheter som amerikanerna värdesätter, i det här fallet marinkårens general David H. Berger (bilden).

General Berger, vår källa, sa att man var medveten om de 27 950 förseglade anklagelserna som Trump och tillförordnad justitieminister Jeffrey Rosen hade skrivit före den 20 januari 2021.

”Berger och vice amiral Hannink sa till Trump att ta med sig anklagelserna och inte lämna några kopior efter sig. Trump visste naturligtvis detta och skulle inte ha lämnat den olagliga administrationen information om vem som pekats ut för gripande. Det var varnande meddelanden. Så, ja, president Trump tog absolut med sig det pappersarbetet. Han tänkte inte låta dem vara kvar för Deep State att hitta, vilket skulle ha hänvisat dem till de människor som militären nu aktivt undersökte, säger vår källa.

Men MSM, beväpnad endast med vetskapen om att Trump hade tagit ”en del papper” – ett oklart uttalande – begår de den falska föreställningen att han tog med sig dokument som kunde säljas till utländska aktörer och äventyra den nationella säkerheten.

”Ingenting är längre ifrån sanningen. När Trump gav militären provisorisk kontroll över inhemsk myndighet, skyddade han detta land och arbetade för att äntligen ge dem tillåtelse att förfölja, fånga och fängsla brottslingar som vill beröva medborgarna deras gudagivna rättigheter. De är dödsrädda för Trump, rädda för att han snart ska återvända och berätta om korruptionen som pågår. Det är därför de är besatta av honom. De säger att Trump är en man från det förflutna. Om så är fallet, varför ge honom så mycket täckning? De papper som Trump tog med sig var för att skydda denna nation, inte skada den”, sa vår källa.

RRN:s källa i U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps bekräftade mottagandet av ett ”oöverskådligt” antal förseglade åtal, av vilka många för närvarande är under aktiv utredning.


JAG utfärdar arresteringsorder för återgripande av Michael Pence

U.S. Navy Judge Advocate General’s Corps utfärdade i onsdags en arresteringsorder för tidigare vicepresident Michael Pence, säger en JAG-källa till Real Raw News.

Emissionen markerar att det är andra gången som ”White Hat” militära myndigheter har använt sig av befogenheter som beviljats ​​av upprorslagen från 1807 för en avhoppad republikanen. Som rapporterades i maj förra året, blev Pence måltavla för en internationell militär jakt efter att JAG fått bevis på hans förrädiska ansträngningar. Pence och Deep State hade samarbetat för att bekräfta ett stulet val. Han tillbringade en månad på lammet och sick-zackade i världen i ett chartrat flygplan, men tillfångatogs till slut när amerikanska specialstyrkor fångade honom omedvetet på ett hotell i Virginia. Vid den tiden undvek han militärt åtal genom att lova att be Trump om ursäkt, överge framtida politiska ambitioner och samtyckte till att underteckna ett skriftligt erkännande som namngav sina Deep State-medkonspiratörer. Men Pence bröt tydligen det löftet och vek in i skuggorna, först nyligen återupptar han det politiska landskapet.

”Jag hade ingen rätt att störta valet”, sa Pence till det konservativa Federalist Society tidigare denna månad. ”Presidentskapet tillhör det amerikanska folket och enbart det amerikanska folket. Och ärligt talat, det finns ingen idé som är mer oamerikansk än tanken på att någon person kan välja den amerikanske presidenten. Donald Trump hade fel och hans handlingar skadade demokratin. Joseph Biden är USA:s president.”

Nu är Pence tillbaka till sina gamla knep, och arbetar tillsammans med Deep State-spelarna i ett försök att hindra Trump från att ta sin rättmätiga plats i Oval Office eller gå in i primärvalet 2024.

Tidigare den här månaden sa vår källa att Pence, Pelosi och Chuck Schumer åt på en elegant DC-restaurang. Deras samtalsämne: Hur man kan baktala Trump ytterligare och omintetgöra hans ansträngningar att återställa amerikanskt välstånd till folket.

”Pence hade flera möten med dessa aktörer i januari och februari, och även om det inte är något brott är det ett brott att acceptera ekonomisk kompensation i utbyte mot att undergräva den amerikanska konstitutionen och begå förräderi. JAG har nu bevis för att Pence har fått miljontals dollar i utbyte mot att han smutskastade Trump till alla som är villiga att lyssna. Förra gången fick Pence en passage eftersom Trump hade en blid plats i sitt hjärta för honom. Så är det inte längre. Pence kommer att ställas inför rätta och får stå till svars inför en militärkommission för sina handlingar”, sa vår källa.

Han vill dock inte säga hur eller när den amerikanska militären kommer att verkställa ordern.

”Den kommer vara snart. Vi föredrar att agera på dessa anklagelser endast när vi kan isolera ämnet. Just nu är Pence, precis som Anthony Fauci, djupt förankrade i Deep State-frågor och har deras skydd. Han är aldrig ensam, alltid omgiven av ett följe, och undviker att ens sova hemma, för jag är säker på att han vet att vi kommer efter honom. Men de glider alltid upp, och det är då vi går vidare med dem. Det är bara en tidsfråga, säger vår källa.


Pedofilen Pence i djupa problem

Real Raw News har fått färska uppgifter om militärens senaste intresse för fd vicepresident Michael Pence, en man vars fängslande fasad och konstfulla retorik förledde en nation att tro att han var värdig att en dag efterträda Donald J. Trump som USA:s president. I motsats till Trumps ofiltrerade dialog, mätte Pence hans ord noggrant och vältaligt, och han höjde sällan rösten även när han var arg. Men den mjuka Pence var ett monster i förklädnad; om han verkade uppriktig, var hans uppriktighet inte mycket mer än tunt fanér som blockerade hans mörkare förkärlek – berörande av unga pojkar.

En JAG-källa som talade med Real Raw News under villkor av anonymitet sa att den amerikanska militären har fått avgörande bevis för att Pence, medan han tjänstgjorde som Indiana-guvernör från 2013-2017 och under tiden i Vita huset, hade en sjuklig fascination för unga pojkar och till och med försökte träna dem för sexuellt förslavande.

Mike Pence is 'homeless' and 'couch surfing' after being booted from the  Vice President's residence | Daily Mail Online

En mödosam undersökning av Pences förflutna, sa vår källa, identifierade 5 av Pences offer. Två var 13 år gamla när Pence påstås ha smekt dem på Indiana Governor’s Mansion 2015 (bilden).

”Pence riktade sig mot sårbara, lättpåverkade barn som knappt var tonåringar. Han gick efter barn från trasiga hem, vanligtvis utan en fadersfigur i närheten. Han tvingade dem i princip, mutade dem. I utbyte mot deras diskretion och tystnad gav han dem vad alla tonårspojkar vill ha – datorer, tv-spel och pengar. Senare gripna av skam ville de inte träda fram, vare sig på grund av skammen eller för att Pence var en för farlig man att korsa. Pence var inte typen av rovdjuret som med våld tog vad han ville. Han var en mästerlig manipulatör, vilket gjorde honom till det farligaste av alla rovdjur, säger vår källa.

JAG ansåg att offrets berättelser var mycket trovärdiga, eftersom de överensstämde och beskrev Pences rovgiriga beteende: Han gillade att klä av sina offer, först ta av dem deras byxor och underkläder. Sedan uppmuntrade han dem att onanera medan han tittade och rörde dem ofta vid deras könsorgan. Antingen genom mutor eller utpressning belönade den skurkaktige Pence sina offer med kontanter, XBOX och PlayStation, och utlovade ännu större belöningar om barnen återgäldade hans kärlek.

”Pence sa till dessa barn att han ville att de skulle vara hans stamgäster, och i två fall pågick övergreppen under flera månader – tills Pence hittade nya mål. Två offer, som inte är släkt och aldrig har träffats, sa att Pence har ett ovanligt format födelsemärke på skinkorna. Det finns inget sätt att de kan veta det om han inte exponerat sig för dem, säger vår källa.

Fyra av de fem offren är nu vuxna, men har bett om att få vara anonyma tills Pence ställs inför rätta. Vår källa sa att alla fyra har gått med på att vittna mot Pence i framtiden.

Det femte offret kan inte vittna. Han är död. Han höll en pistol under hakan och tryckte på avtryckaren en månad efter sitt senaste möte med Pence, 2018.

”Jag kan inte beskriva så mycket nu. Men vi fick reda på detta genom journaler och edsvurna vittnesmål från en familjemedlem”, sa vår källa.

Vad värre är, Pences personal i Indiana och Washington var medvetna om hans brott.

”Det finns oroande anklagelser om att allt från hushållerskor på guvernörens herrgård till Vita husets praktikanter bevittnade honom i sällskap med unga pojkar,” sa vår källa.

På frågan om president Donald J. Trump kan ha haft kunskap om Pences brott, sa han: ”Det finns inga bevis för att Trump visste hur olycksbådande Pence är. Presidentens och vicepresidentens kontor är uppdelade i fack. Hade Trump vetat det, skulle vi ha fått bevis på Pences ondska mycket tidigare.”


Militärdomstolen dömer Dr Francis Collins

Måndagen den 31 januari fann en militärdomstol Dr Francis Collins skyldig till förräderi och massmedicinskt missbruk, och dömde honom till hängning tills han var död.

Vice amiral Darse E. Crandall beskrev den gråtande åtalade som en ”feg varelse” som vägrade att ”stå upp som en man” och ta sitt ansvar för sina ”krigsförbrytelser” mot Amerikas Förenta Stater och dess folk.

I ett kort inledande uttalande sa den patriotiska amiralen att Collins, även när han konfronterades med bevis som kopplade honom till Covid-brott, försökte befria sig själv från ansvar genom att fästa administrationens grundlagsstridiga mask och vaccinmandat, och lockdowns helt på sin medkonspiratör, Dr. Anthony Fauci, även om långa e-postkedjor definitivt bevisade att den djävulska duon hade samarbetat från början.

De tre officerarna som vägde fallet mot att Collins tillbringat flera timmar med att granska 150 e-postmeddelanden där Collins och Fauci erkände att masker inte minskar spridningen av Covid-19 och att vaccin är mer benägna att göra mottagarna sjuka eller döda dem än att skydda dem mot Covid. Dessutom idisslade de idén om att ”eliminera störande inkräktare” som motsatte sig vaccin- och maskmandat och som förespråkade alternativa terapier som Ivermektin och Hydroxiklorokin. I ett mejl nämnde Collins ”hur trevligt det skulle vara om något tragiskt hemskt hände” Drs. Paul Marik, Pierre Kory och Peter McCullough, som alla kritiserade vaccinmandatet till förmån för behandling av milda Covid-fall med off-label, billiga, lättillgängliga läkemedel.

”Vi kommer inte att bli rika på att stödja Ivermektin, även om det fungerar. Pengarna finns i vacciner. Vi måste misskreditera läkare som är motståndare till immunisering, misskreditera dem, deras familjer, deras vänner – vad som än krävs”, skrev Collins i ett mejl.

Ett senare e-postutbyte tog en mer olycksbådande vändning. ”Medlemmar i FLCCC och AFLD borde alla råka ut för olyckor. Den stora killen skulle verkligen gilla det. Det är inte som att någon skulle sakna dem om de försvann. Tankar? Behöver inte vara alla, bara de stora”, skrev Collins den 22 april 2021.

Hans akronymer refererade till Front Line Covid Critical Care Alliance (FLCCC) och American Front-Line Doctors (AFLD), en koalition av ackrediterade läkare och medicinsk personal vars expertgranskade avhandlingar om effektiviteten av alternativa terapier har förtalats av Big Medicine och Big Pharma.

”Dessa tappra läkare har kämpat i en uppförsbacke för att ordinera bästa möjliga mediciner till sina patienter, i det här fallet Ivermektin och Hydroxiklorokin. Men eftersom du, Dr. Collins, inte höll med om deras behandlingsprogram, lade du grunden för planerna på att få dem dödade? Nu är det ett svårt piller att svälja, men innehållet i dina e-postmeddelanden är fördömande och obestridliga, sade vice amiral Crandall till den anklagade.

Collins reste sig. ”Jag har aldrig sagt det, aldrig skrivit det. Jag blåste bara av, och det gjorde Tony också.”

Ex-Rand Paul aide pardoned by Trump now charged with funneling Russian cash  to Trump's campaign | Salon.com

”Och vi ska tro att du bara blåste av när du skrev till Fauci att senator Rand Paul borde mördas för att han gav Fauci ett dåligt rykte?” Vice amiral Crandall frågade och visade panelen ännu ett e-postmeddelande som underströk Collins och Faucis elakhet mot senator Paul.

”Om Paul tas bort från bilden försvinner många av våra problem”, skrev Collins och Fauci svarade: ”Han är en idiot och orsakar mycket skada. Vi skulle kunna få honom att försvinna. Vi är skyddade. Vi borde tänka på det. Inga förhastade beslut.”

Vice amiral Crandall bad panelen att tyst granska ytterligare 100 e-postmeddelanden, vars innehåll inte avslöjades offentligt. Till slut fann panelen Collins skyldig till konspiration för att begå mord, massmedicinsk felbehandling och förräderi, och föreslog att han skulle hängas.

Ett datum för avrättning har satts till den 21 februari.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: