Sköts Starlink-satelliterna ner av Deep State?

SKRIVET AV DR MICHAEL SALLA ON

Den 8 februari misslyckades 40 av 49 Starlink-satelliter som sköts upp av Elon Musks SpaceX för hans rymdbaserade kommunikationssystem för att nå sina banor och kraschade tillbaka till jorden i en eldig uppvisning. SpaceX lade snabbt ut ett uttalande om att en geomagnetisk storm var boven, även om stormen som träffade jorden under satelliternas utplacering var relativt svag. Enligt en representant för Galactic Federation of Worlds sköts dock satelliterna ner av en Deep State-fraktion som fortfarande är aktiv i Europa.

Det har gått två månader sedan jag senast delade information från Thor Han Eredyon, som förmedlas genom Elena Danaan, så det är värt att upprepa, varför jag anser att hans information är tillförlitlig och värd att överväga. För det första var Elena en före detta professionell arkeolog som arbetade både i Egypten och Frankrike i 20 år. Elena gav upp en respekterad yrkeskarriär för att arbeta med esoteriska och utomjordiska relaterade ämnen, som har liten prestige bland hennes tidigare kamrater. En ren motivation och integritet är viktiga delar för tillförlitlig information, och Elena visar dessa i överflöd i sin kommunikation med Thor Han.

För det andra har det funnits flera källor som har kommit fram och som oberoende har bekräftat nyckelaspekter av Elenas information, av vilka många jag har intervjuat om en mängd olika ämnen som hon först diskuterade. I synnerhet Alex Collier, James Gilliland och min amerikanska armékälla, JP, bekräftar alla nyckelaspekter av Thor Han och Elenas vittnesmål om en stor flotta av rymdfarkoster bestående av högt utvecklade utomjordingar som nyligen kom in i vårt solsystem. Dessutom bekräftades Elenas information om en Ashtar Command-anläggning på Jupiter som användes för galaktisk diplomati oberoende av ett fjärrbetraktningsteam från Farsight Institute.

Slutligen har jag arbetat nära Elena för att granska och bekräfta hennes information med hjälp av vetenskaplig litteratur med öppen källkod. Elena nöjer sig inte bara med att lägga ut ogrundade historier, utan granskar och bekräftar all information hon får och vidarebefordrar till allmänheten.

Ett utmärkt exempel är att Elena just har meddelat mig om ett vetenskapligt tillkännagivande den 10 februari som bekräftar att en tredje planet upptäcktes runt Proxima Centauri, en röd dvärgstjärna. I sin bok, A Gift from the Stars , hade hon uppgett att det fanns tre bebodda planeter som kretsade kring Proxima Centauri, fyra runt Alpha Centauri och sex runt Beta Centauri som hon illustrerade i ett diagram (s. 340).  

Används med tillstånd från Elena Danaan, A Gift From the Stars (2020)

Den här typen av vetenskapligt bekräftelse är en viktig anledning till att jag tycker om att arbeta med Elena och tror att hennes information från hennes Galactic Federation-källor är tillförlitlig och väl värd att överväga för att få en helhetsbild av vad som händer på jorden, vårt solsystem och bortom.

Den 10 februari frågade jag Elena om de misslyckade Starlink-satelliterna:

Märkte du att 40 av Elon Musks Starlink-satelliter slogs ner på grund av solaktivitet, även om den är ganska svag för tillfället. Thor Han kanske kan upplysa oss om vad som egentligen hände?

Senare samma dag skickade Elena mig Thor Hans svar:          

E: Hur är det nu med dessa 40 satelliter som slagits ut av ett solutbrott?

TH: Jag får berätta att attacken sköts från marken, inte från rymden. Några av de hemliga organisationerna på denna planet har ett militärt program och hybridvapen. 

E: Vad är hybridvapen?

TH: Tillbaka till konstruerad teknik från fienden, inklusive icke-Terran delar. Detta är inte skjutet från USA utan från den europeiska kontinenten. Det finns en mäktig mörk kult som äger den här typen av utrustning. 

E: Så alla dåliga ET har försvunnit från jorden, men ändå finns det några negativa mänskliga organisationer igång?

TH: Ja, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig att ta ner dem.

Det är värt att påpeka att Ben Davidson från Space Weather News gjorde en analys av den geomagnetiska stormen som påverkade SpaceX-satelliterna. Han påpekade hur svaga dessa var i jämförelse med hårt rymdväder som kan vara så mycket som 1000 gånger kraftigare. Viktigast av allt, han bekräftade att SpaceX-satelliter har överlevt geomagnetiska förhållanden tio gånger så störande som den som påstås ha tagit ut satelliterna.

För att förklara satelliternas förbryllande misslyckande drar Davidson slutsatsen att den verkliga boven till deras försvinnande är jordens försvagade geomagnetiska fält. Tar effektivt bort jordens skyddande sköld från störande rymdväder.

Det är svårt att föreställa sig att ett försvagande geomagnetiskt fält plötsligt gör SpaceX-satelliter sårbara för rymdväder 10 gånger svagare än vad de tidigare har utstått. Det mer troliga scenariot är att det svaga rymdvädret i satelliternas väg tillfälligt förstärktes i en förtäckt attack, vilket Thor Han hävdade.

Det är troligt att platsen i Europa som användes i attacken mot Musks satelliter ligger i norra Italien. Detta har länge ryktats vara ett fäste för den ”svarta adeln” och var födelseplatsen för den italienska fascismen på 1920-talet. Ockulta forskare som Fritz Springmeier har i böcker som Bloodlines of the Illuminati diskuterat den svarta adelns långa historia och makt som går tillbaka till det medeltida Europa.

Jag spekulerar vidare att hybridvapensystemet och det militära programmet som användes vid attacken med stor sannolikhet var associerat med samma flygförsvarsentreprenör som påstås vara inblandad i kapningen av det amerikanska federala valet 2020 i vad som allmänt kallades ”Italygate”, och ledde till rasande avslöjandeinsatser av vanliga mediakällor som ReutersLeonardo SpA är ett italienskt satellitföretag som får försvarskontrakt från militära organisationer över hela världen för att bygga avancerad rymdteknik.

Thor Hans information tyder på att den svaga geomagnetiska stormen som påverkade Starlink-satelliterna faktiskt var en täckmantel för ett riktat energivapen som användes för att öka stormens svårighetsgrad i närheten av Starlink-satelliterna. Detta är samma metod där naturliga orkaner förvärras och omdirigeras av vädermodifieringstekniker, som erkändes existera 1997 av William Cohen, försvarsminister, under Bill Clintons administration.

Detta skulle förklara varför SpaceX-ingenjörer och forskare trodde att en geomagnetisk storm var ansvarig för Starlink-satelliternas undergång, eftersom Deep States vädermodifieringsteknik inte är allmänt känd.

Thor Han fortsatte med att beskriva Elon Musks roll och varför hans satelliter nu måltavlas av en Deep State-fraktion:

[TH] Lyssna, detta kommer att vara svårt för vissa människor att höra: Elon Musk är skyddad av oss, så länge han kommer att respektera överenskommelserna om gott uppförande. Han fick hjälp med att utveckla mer avancerad teknik för den här planetens goda framtid. Terranerna som arbetar för att tjäna sig själva försöker allt de kan för att stoppa honom. 

Jag diskuterade först Musks engagemang i Galactic Federation of Worlds i juli 2021 när det påstods att han deltog i de diplomatiska mötena som hölls högt i Jupiters atmosfär vid Ashtar Command-anläggningen där. Musks entreprenöriella ansträngningar har haft en kraftfull effekt för att utveckla elbilsindustrin, raketindustrin och nu satellitkommunikationsindustrin.

Det är mycket troligt att Musk får hjälp av Galactic Federation att släppa mer avancerad teknologi, av vilka många har förtryckts i decennier. För närvarande finns det nästan 6 000 patentansökningar som har undertryckts av sekretessorder som införts av underrättelse- och försvarsgemenskaperna genom US Patent and Trademark Office.

tidigare artiklar har jag diskuterat hur en ”Earth Alliance” får hjälp att bygga avancerad teknologi på månen för eventuell offentlig publicering.

Detta väcker den kritiska frågan, kommer Starlink att bli ett viktigt verktyg för att hjälpa den fria mänskligheten, eller kommer det att användas för att kontrollera oss med ännu mer sofistikerade teknologier? En viktig punkt att tänka på när du ska hitta ett svar är att det nuvarande globala kommunikationssystemet kontrolleras av Deep State-tillgångar som äger mainstream-media och stora tekniska sociala medieföretag.

Dessa företag har använts för att censurera yttrandefriheten över hela världen, väcka offentliga passioner genom konstruerade sociala och medicinska kriser och kväva det stora uppvaknandet som äger rum på vår planet. Musks Starlink skulle bryta Deep States monopolkontroll över global kommunikation, vilket förklarar varför hans Starlink-satelliter nu är inriktade på.

Medan trovärdiga oberoende källor som Ben Davidson finner det troligt att Musks Starlink-satelliter slogs ner av en svag geomagnetisk storm, köper jag det inte. Med tanke på Deep States tillgång till vädermodifiering och andra hybridteknologier som kan förvärra atmosfäriska och solstormar med stor noggrannhet, finner jag Thor Hans förklaring mycket mer rimlig och värd att undersökas närmare.

En podcastversion av den här artikeln finns tillgänglig på YouTube & Rumble

Jag vill tacka Elena Danaan för att ha vidarebefordrat Thor Han Eredyons information och för tillåtelse att använda hennes diagram över planeter i Centauris stjärnsystem.


Särskild notering: Den 26 februari kommer jag att presentera mitt första webbseminarium för året om ” Vad som kommer 2022 och därefter .” Följ med mig när jag dyker djupt in i Exopolitics Paradigm Shift som vi är på väg att bevittna över hela planeten när mänskligheten vaknar.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: