Grand Jury, dag 1 -3 (uppdaterad!)

https://odysee.com/@Katharer:2/Grand-Jury—Day-1:5

Här är redan den engelska versionen.
Det är den första dagen av det stora juryns förfarande som initierats av Reiner Fuellmich i samarbete med många människor. Det är Viviane Fisher som samordnar insatserna. Under denna första dag talar många experter.

~~~~~~

https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-2-online_1:f

Grand Jury:s förfarande av folkdomstolen för den allmänna opinionen

Dag 2 – Historisk bakgrund

En grupp internationella advokater och en domare genomför en brottsutredning efter förfarandet i USA:s storjury för att presentera alla tillgängliga bevis för covid-19 Crimes Against Humanity för allmänheten mot ”ledare, organisatörer, anstiftare och medbrottslingar” som hjälpte, bidrog till eller aktivt deltog i utformningen och genomförandet av en gemensam plan för en pandemi. Denna utredning är av folket, av folket och för folket, så DU kan vara en del av juryn.

Genom att visa en helhetsbild av vad vi står inför, inklusive den geopolitiska och historiska bakgrunden – är förfarandet avsett att skapa medvetenhet om den faktiska kollapsen av det nuvarande, kapade systemet och dess institutioner, och som en konsekvens av nödvändigheten för människorna själva återta sin suveränitet, och nödvändigheten att först stoppa denna plandemiska åtgärder genom att vägra att följa, och nödvändigheten att sätta fart på sitt eget nya system för hälsovård, utbildning, ekonomi och rättsväsende, så att demokrati och rättsstatsprincipen grunden för våra konstitutioner kommer att återupprättas.

~~~~

Dag 3 – PCR-test

https://odysee.com/@In4mation:0/Grand-Jury,-The-Court-of-Public-Opinion,-Day-3-(English):0Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:

2 svar

%d bloggare gillar detta: