Hans son har blivit en symbol

https://etidning.sydsvenskan.se/p/sydsvenskan-malmo/2022-02-13/a/hans-son-har-blivit-en-symbol/2790/497267/26289961

Malmö 13-2-2022

Här kommer en helt otrolig artikel om en 10-barnsfamilj där ett av barnen ”stulits” av dom hemska svenska socialmyndigheterna. Det är beundransvärt att föräldrarna lagt märke till att en av ungarna saknas i den lilla barnaskaran.

Den ”stulna” 11 – åringen som av fadern utmålas som mer eller mindre ett oskyldigt helgon har redan på sitt CV bl a att han bråkar både i skolan och hemma, polisen har stoppat honom för att han bär kniv, han har uteblivit från skolan efter konflikter med både lärare och andra elever, han har krossat rutor, misstänkt för misshandel, anlagt eld på allmän plats, återigen utpekad för misshandel, gjort sig skyldig till olaga hot.

Det är nog inte helt fel att misstänka att den ”stulne” i framtiden kommer att rekryteras till något invandrarkriminellt gäng och kommer att figurera i grövre brottslighet när man betänker att han redan nu varit inblandad i flertalet bråk och är misstänkt för flertalet brott som bedöms som väldigt allvarliga och hänsynslösa såsom hot med kniv och sparkar mot huvud vilket är särskilt anmärkningsvärt med tanke på hans ringa ålder, skriver myndigheterna.

Här har vi återigen ett fall där ingen av föräldrarna jobbar och där man tydligen ändock inte har tid till att uppfostra ungarna på ett normalt sätt. Tydligen har några av dom andra barnen utretts för som pappan uppger för ”små saker.” Man kan undra vad dom ”små sakerna” är.

10-barnsfamiljen kom till Sverige från Syrien 2015 och även denna familj har kanske fotvandrat hit liksom den afghanska 6-barnsfamiljen som man kunde läsa om för några dagar sedan.

Fadern i familjen går tydligen fortfarande på SFI undervisning så något jobb kan han näppeligen  ha och modern är väl s k hemmafru.

Det hade varit intressant att få reda på vad familjen får i försörjningsstöd, barnbidrag och flerbarnstillägg.

Lika intressant hade det varit att få reda på hur dom bor och vem som betalar hyran. Bor man i lägenhet eller rentav så kanske man bor i en villa som då troligtvis kommunen hyr.

I artikeln så uppges det att modern i höstas tog dom andra barnen till Turkiet i några veckor. Man kan undra vad den resan gick på för en vuxen med nio barn och vem som betalade.

Sammanfattningsvis ännu en riktig vinstlott för svenska skattebetalare och ännu en minst sagt en flerbarnsfamilj som verkligen kan ta del av det svenska bidragssystemet fullt ut.

Sandor Herold, en av finansiärernaKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: